2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

yok canım ben keseleri karından muayene ile gördüm..
ankarada annemlerde kalıyorum canım,sağolasın yine de
seni kıskandım göğşen hoca da devam ediceksin diye,keşke ben de orda olsam,bir dk düşünmezdim..ama ne çare işte..
aslında orda da doğum yapabilirim ama yine de kendi evimde olmak başka olur,nasip kısmet böyleymiş..o benim hamile kalmama veslie oldu,burdaki de yavruların dünyaya gelmesine vesile olsun,ne diyim..

progestan ve kan sulandırıc hala devam ediyo..kalp atışını duyunca bıraktıracağını düşünüyorum,öyle demişti ama bakalım..
diğer ilaçlar çoktaan bitti,hamile olduğumu öğrendikten bikaç gün sonra mıydı neydi bıraktırdı estrofemi..onu konuşursunuz..
ama var ya canıma yetti bu progestanla iğne..inşallah daha fazla gerek yoktur,bırakırım...

canım sevindim annenin burada olmasına:) göğşen beyde doğum yapmak elbette güzel olur ama boşver annende kalacağına evinde kal annen gelsin kesinlikle rahat ol hemde 2 tane bebek yollarda perişan olmasın dimi ama ay kurban olurum onları vereneeeeeeeeee ya çilek bende iğneden değilde progestan kasık ağrısı yapıyo nefret ediyorum ondan keşke hemen bırak dese :26: yani baya kullanmaya devam diyorsun ha :26:

evet yani kendi evimde olsam daha iyi,nasılsa annem hep yanımda olacak,sağolsun..
ayy ben de kurban olurum Allahııımaaa çok şükür...
sana da nasip etti inşallah çift hayırlısıyla...

progestan,kasık ağrısını pek farketmedim ama çok baş ağrısı yapıyo,bir de tansiyon düşüklüğü,doktor dedi..zaten bende de mevcut..
belki onun yüzünden bu kadar sürünüyorum,bi bıraksaydım..
ama işte şekilde görüldüğü gibi bırakamıyosun!!
göğşen hocaya "hocam artık keseyi de gördüm,ilaçları bıraksam mı acaba?" dedim..
"bırakmasan mı acabaaa" diye dalga geçti
şimdi kalp atışlarında sıra
darısı başına kuzum,inşallah sen de gel bugünlere..ilerleyelim inşallah sonuna kadar....

şimdilik hoşçakal haticim,ben çıkıyorum,azcık yatıyım,dinleniyim
öpüyorum seni ve minnak yavrunu/yavrularını

ayy bitanemmm teşekkür ederim inşallah bizdede yavrular vardır bu seferde bırakırsın inşallah hepsini normal hayatına devam edersin inşallah aminnnnnnn bizde öpüyoruz seni iyi uykular annecik

oyy masallah bebegine :) cok saol canim benim bende olumlu dusunmeye calisiyorum bakalim 1 haftaya belli olucak hersey saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim insallah :)

kızlar dün ilk lucrinimi yaptım bugünde işe gelirken enjektöre 10 ünite çektim getirdim iğne saatinde bi baktım 5 de duruyo ya gelirken yanlışlıkla elim değdi ya ilacı çekerken yanlışlıkla 5 çektim bilmiyorum, şimdi ben hemşireye sordum akşamda 5 yap dedi sizce etkiler mi bu kötü bişey olur mu kullananlar bilgi verebilir mi

çok çok çok teşekkürler cevaplar için doktorla görüştüm diğer değerlerin normal o önemli değil sorun yok dedi ben ısrar edince önümüzdeki ay gel adetin 3. gün tekrar bakalım dedi hiçbi tedavi vermedi normalmiş öle dedi sonuçlara baktı 5 dk sürdü muayene görüşüp çıktım yani hasta çoktu sorun yok normal dedi adetin düzelir dedi bu kadar işte hayırlısı önümüzdeki ay tekrar kan vericem boşuna telaş yapmışım sanırım inşallah Rabbim tez vakitte tedavilerinizden olunlu sonuçlar aldırır ikizleriniz üçüzleriniz olurr aminnnnn

kızlar bugün yürürken kasıklarımda batmalar oluyor normalmidir :26: oturuken bişey yok ama yürürken oluyor

adetin 4. günü
fsh 4,98
lh 4.31
estradiolm <10 çıkmış referans aralığı yazmıyor lütfen biri bişey desin menapoza mı giriyorum ben doktor randevu 13:30 da stresten ortadan 2 ye bölünmek üzereyim

canım fsh değerin çok güzel... ben erke yumurta rezerv azlığı var ve fsh tavan durumda..senin fsh maşallah çok güzel menopozda fsh çok yüksek oluyo fsh 25 üztü oluyo mesela...

canım fsh değerin çok güzel... ben erke yumurta rezerv azlığı var ve fsh tavan durumda..senin fsh maşallah çok güzel menopozda fsh çok yüksek oluyo fsh 25 üztü oluyo mesela...

saol canım netten baktım bende o değerlerim ii ama etradiol neden düşük diye kendimi yedim bitirdim doktora gittim bana diğer değerlerin ii sorun yok dedi etradol çok düşük dedim gene sorun yok dedi bende üstelemedim demekki normal dedim çıktım bende hayırlısı ben çok üsteleyince önümüzdeki ay gel 3. gün batır kandan dedi öle işte...cvp için saol bu etradiol yani östrojen hormonuyla ilgili cvp yazanda olmadı çok bakılan bişey değil sanırım

canım esrtrodeal değer hakında pek bilgim yok..canım doktor çok önemsemediyse çok ta yüksek değil bence..sen tedavimi görüyosun canım...

Ayyy gelsin artık adetim de iğnelere başlayayım sizinle birlikte hop oturup hop kalkıyorum

Ya da gelmesin de şimdiden güzel haberler alayım

Hepimizin hakkında hayırlısı kızlar olması da olmaması da kabulümüz yeter ki hayırlı sağlıklı olsun Rabbimden onu istiyoruz dileğimiz isteğimiz tek.Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat/evlatlar nasip etsin

merhaba,

transferin 10'ncu günü hamilelik hormonu 26 cikip sonrada yükselen varmi ??

:'(

Hazalcım, az da olsa böyle bir ihtimal varmış. Dua edelim, inşallah sonraki tahlillerimiz sevindirici olur ikimizin de. Ben pazar ve salı tekrar kan vereceğim. Sen de ver, beni haberdar et. Hayırlısı olsun napalım :S

canım benim hadi merakla bekliyoruz.zaten bu adet gelmezde artık gün sayıyorsun ya neyse olsunda ha şimdi ha sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…