- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
canım normal vajinal muayene oluyor değilmi kese bakmak ??? sen çözüm bulursun onada akıllı kadınsın sen :) ankarada nerde kalıyorsun sen ??? bi ihtiyacın olursa muhakkak söyle tamammı...ben ne yapmayı düşünüyorum şimdilik göğşen beyde devam.hatta mümkünse onda doğum yapmak istiyorum çünkü işyerimin izin sıkıntısı malum bura yakın olunca her an gidebilrim.o beni bırakmazsa bende onu bırakmam yani:) gebelik takibini bize yapıyor ama dışarıdan bir hasta geldimi bakmıyorlarmış doğru.takibi zor diye..inşallah devam eder bu şeklde sağlıklı olur ve doğumumda göğşen bey olur.çünkü geçen gördüm üçüz doğurmuştubu arada iğne ve ilaçlara ne kadar devam ediliyor ??
mevlam emeklerini boş cevirmesin cnm benim
yok canım ben keseleri karından muayene ile gördüm..
ankarada annemlerde kalıyorum canım,sağolasın yine de
seni kıskandım göğşen hoca da devam ediceksin diye,keşke ben de orda olsam,bir dk düşünmezdim..ama ne çare işte..
aslında orda da doğum yapabilirim ama yine de kendi evimde olmak başka olur,nasip kısmet böyleymiş..o benim hamile kalmama veslie oldu,burdaki de yavruların dünyaya gelmesine vesile olsun,ne diyim..
progestan ve kan sulandırıc hala devam ediyo..kalp atışını duyunca bıraktıracağını düşünüyorum,öyle demişti ama bakalım..
diğer ilaçlar çoktaan bitti,hamile olduğumu öğrendikten bikaç gün sonra mıydı neydi bıraktırdı estrofemi..onu konuşursunuz..
ama var ya canıma yetti bu progestanla iğne..inşallah daha fazla gerek yoktur,bırakırım...
canım sevindim annenin burada olmasına:) göğşen beyde doğum yapmak elbette güzel olur ama boşver annende kalacağına evinde kal annen gelsin kesinlikle rahat ol hemde 2 tane bebek yollarda perişan olmasın dimi ama ay kurban olurum onları vereneeeeeeeeeeya çilek bende iğneden değilde progestan kasık ağrısı yapıyo nefret ediyorum ondan keşke hemen bırak dese :26: yani baya kullanmaya devam diyorsun ha :26:
ayy bitanemmm teşekkür ederim inşallah bizdede yavrular vardırevet yani kendi evimde olsam daha iyi,nasılsa annem hep yanımda olacak,sağolsun..
ayy ben de kurban olurum Allahııımaaa çok şükür...
sana da nasip etti inşallah çifthayırlısıyla...
progestan,kasık ağrısını pek farketmedim ama çok baş ağrısı yapıyo,bir de tansiyon düşüklüğü,doktor dedi..zaten bende de mevcut..
belki onun yüzünden bu kadar sürünüyorum,bi bıraksaydım..
ama işte şekilde görüldüğü gibi bırakamıyosun!!
göğşen hocaya "hocam artık keseyi de gördüm,ilaçları bıraksam mı acaba?" dedim..
"bırakmasan mı acabaaa" diye dalga geçti
şimdi kalp atışlarında sıra
darısı başına kuzum,inşallah sen de gel bugünlere..ilerleyelim inşallah sonuna kadar....
şimdilik hoşçakal haticim,ben çıkıyorum,azcık yatıyım,dinleniyim
öpüyorum seni ve minnak yavrunu/yavrularını
tatlım srtes yokkk benim 9. güne kadar olmadı ondada sadece kasılkarım agrıdı birde aşırı bel agrısı falan vardı böyle olumsuz düşünmee bebegini üzmee güzel düşün güzel olur inşş ben son ana kadasr adet olucam die düşünüyordum bütün adet belirtilerim vardı hamdolsun sorun çıkmazsa yarın bebegim 5 haftasını doldurucak
canım sakın öyle deme yaaaa. herkesde belirti farklı...
bebişim biz hamileyizzzzzzzzzz... karnını tut bebişleri sev. sizi bekliyorum de....
oyy masallah bebegine :) cok saol canim benim bende olumlu dusunmeye calisiyorum bakalim 1 haftaya belli olucak herseysaglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim insallah :)
adetin 4. günü
fsh 4,98
lh 4.31
estradiolm <10 çıkmış referans aralığı yazmıyor lütfen biri bişey desin menapoza mı giriyorum ben doktor randevu 13:30 da stresten ortadan 2 ye bölünmek üzereyim
canım fsh değerin çok güzel... ben erke yumurta rezerv azlığı var ve fsh tavan durumda..senin fsh maşallah çok güzel menopozda fsh çok yüksek oluyo fsh 25 üztü oluyo mesela...
saol canım netten baktım bende o değerlerim ii ama etradiol neden düşük diye kendimi yedim bitirdim doktora gittim bana diğer değerlerin ii sorun yok dedi etradol çok düşük dedim gene sorun yok dedi bende üstelemedim demekki normal dedim çıktım bende hayırlısı ben çok üsteleyince önümüzdeki ay gel 3. gün batır kandan dedi öle işte...cvp için saol bu etradiol yani östrojen hormonuyla ilgili cvp yazanda olmadı çok bakılan bişey değil sanırım
merhaba,
transferin 10'ncu günü hamilelik hormonu 26 cikip sonrada yükselen varmi ??
:'(
Ayyy gelsin artık adetim de iğnelere başlayayım sizinle birlikte hop oturup hop kalkıyorum
Ya da gelmesin de şimdiden güzel haberler alayım
Hepimizin hakkında hayırlısı kızlar olması da olmaması da kabulümüz yeter ki hayırlı sağlıklı olsun Rabbimden onu istiyoruz dileğimiz isteğimiz tek.Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat/evlatlar nasip etsin
Hazalcım, az da olsa böyle bir ihtimal varmış. Dua edelim, inşallah sonraki tahlillerimiz sevindirici olur ikimizin de. Ben pazar ve salı tekrar kan vereceğim. Sen de ver, beni haberdar et. Hayırlısı olsun napalım :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?