2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım benim hadi merakla bekliyoruz.zaten bu adet gelmezde artık gün sayıyorsun ya neyse olsunda ha şimdi ha sonra

evet canım gelse de gelmese de kabulüm Allah ım hayırlısını nasip etsin yeter ki

Sen napıyorsun nasıl gidiyor? Tekrar kan ne zaman vereceksin? Umarım değerlerin güzel güzel katlanır sonra kese kalp atışı derken bi bakmışsın 9 ay geçmiş yavrun/yavruların kucağında

Arkadaslar pazartesi gunu opum var yumurtalar toplanacak allahin izniyle dualarinizi eksik etmeyin benden, allahim hepimze anneligi tattirir insallah

Kızlar 5. gün embriyosu, 10. gün kan verdim ve sonuç 16,85 ((
takip edeceğiz ama moralim çok bozuldu, biyokimyasal gebelik de olabilir devam da edebilir dedi doktor.

Monica merhaba canim biz ayni gun transfer olmustuk.test gunum 12.gun yani pazar ..ben doktoruma cuma yaptirayimmi dedim kizdi bana bence bugunku deger seni uzmesin pazar gunki degerine bak ve bol bolll dua et canim ..ben ozellikle cumayi sordugum icin bukadr kesin konusuyrum canim benimde 5.gin embriyosuydu pazari bekliyrum simdi.bide pazar yaptir allahin izniyle artacak degerin

evet canım bu süreyi sakince geçir kafanı boşalt tamammı :)) ben iyiyim işyerim o kadar yoğunki sevinemiyorum bile :))) yarın tekrar kan vercem inşallah nasibimdeyse yükselir.rabbime bıraktım valla :) çok sağol canım benm inşallah sende bu günleri göreceksin :) gerçi ben hala kendime inanamıyorum :)

inşallah şekerim sana da nazar boncukları koyarızzzz..... aaaaammmmmmaaaa 5. gündesin daha test demek yok deeeeyyyyttt kızarım haaaa

amayacım sen kızma bana havale et ben kızarım senin yerine .......sen rahat olman lazımki adet olasın hemen bak nasıl kızıyom şimdi........elimi belime koydum kız bak valla gelirim yanına o senin saçını başını yolarım heeeee.....noluyo hemen 5 günde kaşıntın tuttu dimi ben kaşırım seni cnm :44:.......şaka yapıyom alınmasın sakın ama erken güzelim hemen ne testi yapıyo bu kızlar yaaaa

tedavin hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin

Olmadı kızlar değerim yükselmedi.9. gün 71 olan değerim 11. gün 73 kaldı. pazartesi tekrar baktır dediler ama bakıcaz.

bi anlam veremedim canım yükselişi çok iyi idi ne oldu acaba inşaALLAH herşey yolundadır.kalbini ferah tut.Rabbim sana gönlünün muradını versin inşaALLAH

Arkadaşlar! Beni m transferin 10.gundeyim.hafif leke m geldi. Acaba kotu bisey mi? Yarin di büyü k gün.

canım teknik polarak hamilesin inşaALLAH bebişlerin göbüşüne yayıla yayıla yerleşirler

kızlarrr iyi akşamlar

gündüz işlerden çok giremiyorum

sayfaları da tam okuyamadım herkes iyidir inşallah

Son düzenleme:
merhaba,

transferin 10'ncu günü hamilelik hormonu 26 cikip sonrada yükselen varmi ??

:'(

Hazalcım, az da olsa böyle bir ihtimal varmış. Dua edelim, inşallah sonraki tahlillerimiz sevindirici olur ikimizin de. Ben pazar ve salı tekrar kan vereceğim. Sen de ver, beni haberdar et. Hayırlısı olsun napalım :S

canlarım benim tedavimin birinde 10.gün kan değeri 35 çıkmıştı.doktorum sonuç iç açıcı değil dedi ben eve gel ağla ağla ne yapacağımı bilemedim bana 2 gün sonra tekrar kan ver ama burda beklemene gerek yok evine gidebilirsin biz seni ararız dediler.eşime dedim ki bunlar bizden umudu kesti artık bu iş bitti.neyse dedik dondurulmuş embriyo var onları deneriz ..2 gün sonra (14.gün) kan verdik sonuç 119 doktor süper yükselmiş dedi o yüzden yolun başında çok ümitsizliğe kapılmayın sonu iyi olur inşaALLAH

Mrb arkadaşlar bende aranıza katılmak istedim transferimin 6. Günü ilk tüp bebek denememiz zor bi süreçmiş Allah hepimize sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…