- 15 Temmuz 2013
- 1.380
- 283
- 123
canım benim hadi merakla bekliyoruz.zaten bu adet gelmezde artık gün sayıyorsun yaneyse olsunda ha şimdi ha sonra
Kızlar 5. gün embriyosu, 10. gün kan verdim ve sonuç 16,85((
takip edeceğiz ama moralim çok bozuldu, biyokimyasal gebelik de olabilir devam da edebilir dedi doktor.
evet canım bu süreyi sakince geçir kafanı boşalt tamammı :)) ben iyiyim işyerim o kadar yoğunki sevinemiyorum bile :))) yarın tekrar kan vercem inşallah nasibimdeyse yükselir.rabbime bıraktım valla :) çok sağol canım benm inşallah sende bu günleri göreceksin :) gerçi ben hala kendime inanamıyorum :)evet canım gelse de gelmese de kabulüm Allah ım hayırlısını nasip etsin yeter ki
Sen napıyorsun nasıl gidiyor? Tekrar kan ne zaman vereceksin? Umarım değerlerin güzel güzel katlanır sonra kese kalp atışı derken bi bakmışsın 9 ay geçmiş yavrun/yavruların kucağında
inşallah şekerim sana da nazar boncukları koyarızzzz..... aaaaammmmmmaaaa 5. gündesin daha test demek yok deeeeyyyyttt kızarım haaaa
slm arkadaşlar bende aralık ayında tüp bebek deneyecegım.suan gonelf ıgnelerıyle adetımın 7.gunundeyım.
Allah hepımıze o güzel bebek kokularını nasıp eder ınsallah. benım tuplerım kapalı olduğu ıcın aldırmak zorunda kaldım.onun dışında başka bır sorunum yok.yaşım 30 İstanbul tup bebek merkezınde tedavımı goruyorum
Olmadı kızlar değerim yükselmedi.9. gün 71 olan değerim 11. gün 73 kaldı. pazartesi tekrar baktır dediler ama bakıcaz.
Kizlar 159.40 bugun 9 gun katlanmissss
Kizlar 159.40 bugun 9 gun katlanmissss
Transferimin 10 günü ayy icimde şüphe var ya doktorda birşey drmedi
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr sizleri ösledimmmm
çok giremiyorum nete. girdiğim zamanda okuyup beğenilerimi ancak yapıyorum.
hamilelik haberi alanlara Allah devamını erdirsin.
negatif sonuç alanların Rabbim yardımcısı olsun.
opusu transferi olanlar bol şans. inşallah kaliteli yumoşlarınız ve tutunan embrilolarınız olur.
Bu arada amaya listede benim alt sıra üst sıra hamiş kızz ben bozmam inşallah.
Bugün 5. günüm göğüslerim şiş uçları acıyor. ve kasıklarmda zonklama var.bunlar belirtimidir? erken test yapmayın diyordum nerdeyse ben yapacağım.:18::18::18::18::18:
kızlar içinizden benim için ne geçiyor???:44::44::44::44::44:
bi anlam veremedim canım yükselişi çok iyi idi ne oldu acaba inşaALLAH herşey yolundadır.kalbini ferah tut.Rabbim sana gönlünün muradını versin inşaALLAH
Arkadaşlar! Beni m transferin 10.gundeyim.hafif leke m geldi. Acaba kotu bisey mi? Yarin di büyü k gün.
merhaba,
transferin 10'ncu günü hamilelik hormonu 26 cikip sonrada yükselen varmi ??
:'(
Hazalcım, az da olsa böyle bir ihtimal varmış. Dua edelim, inşallah sonraki tahlillerimiz sevindirici olur ikimizin de. Ben pazar ve salı tekrar kan vereceğim. Sen de ver, beni haberdar et. Hayırlısı olsun napalım :S
Lütfen bana cvp verin!
Mrb arkadaşlar bende aranıza katılmak istedim transferimin 6. Günü ilk tüp bebek denememiz zor bi süreçmiş Allah hepimize sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?