2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Mrb arkadaslar benimde bugün opum vardı 19 yumurta toplanmıs pazartesi transfer olacak Allahın izniyle Rabbim bu yolda yürüyen herkesin yardımcısı olsun

Mrb arkadaslar benimde bugün opum vardı 19 yumurta toplanmıs pazartesi transfer olacak Allahın izniyle Rabbim bu yolda yürüyen herkesin yardımcısı olsun

anam maşallh valla ne güzel inşlh sağlıkla gelişirler keşke benimde o kadar yumurtam olsa okadarını geçtim 5 yada 6 da razıyım valla

anam maşallh valla ne güzel inşlh sağlıkla gelişirler keşke benimde o kadar yumurtam olsa okadarını geçtim 5 yada 6 da razıyım valla

Senin opu oldu mu cnm insallah olur ya sayı önemliödegil zaten kaliteli olsunda
19 tanenin hepsi istenilen boyutta mı bilmiyorum en son kontrolde 17 20 arası altı yedi yumurta vardı cok yumurtam olusmus ama hepsi büyümemis

Arkadaslar pazartesi gunu opum var yumurtalar toplanacak allahin izniyle dualarinizi eksik etmeyin benden, allahim hepimze anneligi tattirir insallah

amin canım inşaALLAHALLAH C.C gönlünün muradını versin opun güzel ve sorunsuz geçsin kalitesi güzel yumurtaların olsun güzel haberlerini bekliyoruz

Son düzenleme:

ne guzell, masallah! darisi kucagina almaya insallah..benim 6 tane toplandi elimizde 2 tane bu zbebisimiz kaldi sabirsizlikla bekliyorum bende transfer edilmelerini..Allah hepimizin yardimcisi olsun..

Senin opu oldu mu cnm insallah olur ya sayı önemliödegil zaten kaliteli olsunda
19 tanenin hepsi istenilen boyutta mı bilmiyorum en son kontrolde 17 20 arası altı yedi yumurta vardı cok yumurtam olusmus ama hepsi büyümemis

nerdeeeeeeee daha o aşamaya bile gelemedim.... ben 1 ayda başlıcam cnm inşllh 5.ci denemem olucak son olur inşlh

ne guzell, masallah! darisi kucagina almaya insallah..benim 6 tane toplandi elimizde 2 tane bu zbebisimiz kaldi sabirsizlikla bekliyorum bende transfer edilmelerini..Allah hepimizin yardimcisi olsun..

Sagol cnm cümlemizin insallahhhhhhh senin transfer ne zaman
Bende de pko var bu kadar cıkacagını hic beklemiyodum cok sasırdım

kızlarrr iyi akşamlar

gündüz işlerden çok giremiyorum

sayfaları da tam okuyamadım herkes iyidir inşallah

iyiyiz canım sen nasılsın bebikoların nasıl aman da aman annesine benzemişler ne tatlılar onlar öyle anne babasına hayırlı evlatlar olacaklar tetzeleri sevecek mıncıklıyacaklar(teyze dedim de küçüklük anım geldi aklıma ben hep tombulmuşum komşumuz vardı beni hep kolumdan ısırırdı ve acıtırdı onu görünce hemen ağlamaya başlardım)

Sagol cnm cümlemizin insallahhhhhhh senin transfer ne zaman
Bende de pko var bu kadar cıkacagını hic beklemiyodum cok sasırdım

super keyfini cikar:) bende bir sorun yok gibi gorunuyor daha cok yumurta olur zannetmistim ama olmadi maalesef, bir tanecik saglikli olsun yeter bana hepimizn ortak dilegi:) Ocak sonuna dogru insallah transferim, heyecan sardi simdiden:) sizlerin heyecanini dusunemiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…