Mrb arkadaslar benimde bugün opum vardı 19 yumurta toplanmıs pazartesi transfer olacak Allahın izniyle Rabbim bu yolda yürüyen herkesin yardımcısı olsun
anam maşallh valla ne güzel inşlh sağlıkla gelişirler keşke benimde o kadar yumurtam olsa okadarını geçtim 5 yada 6 da razıyım valla
Arkadaslar pazartesi gunu opum var yumurtalar toplanacak allahin izniyle dualarinizi eksik etmeyin benden, allahim hepimze anneligi tattirir insallah
Mrb arkadaslar benimde bugün opum vardı 19 yumurta toplanmıs pazartesi transfer olacak Allahın izniyle Rabbim bu yolda yürüyen herkesin yardımcısı olsun
Be bek 34 canim cok tsk ederim. Beni rahatlattin sagolasin
Senin opu oldu mu cnm insallah olur ya sayı önemliödegil zaten kaliteli olsunda
19 tanenin hepsi istenilen boyutta mı bilmiyorum en son kontrolde 17 20 arası altı yedi yumurta vardı cok yumurtam olusmus ama hepsi büyümemis
ne guzell, masallah! darisi kucagina almaya insallah..benim 6 tane toplandi elimizde 2 tane bu zbebisimiz kaldi sabirsizlikla bekliyorum bende transfer edilmelerini..Allah hepimizin yardimcisi olsun..
Arkadaşlar! Beni m transferin 10.gundeyim.hafif leke m geldi. Acaba kotu bisey mi? Yarin di büyü k gün.
ben burdan herkesi tehdit ediyorum yeğenlerime iyi bakmazlarsa sende dahil oldun ona göreeeeeeeeee
Lütfen bana cvp verin!
Gayet iyi inşallah guzel embriyo larin olur.hayirli olsun.
nerdeeeeeeee daha o aşamaya bile gelemedim.... ben 1 ayda başlıcam cnm inşllh 5.ci denemem olucak son olur inşlh
kızlarrr iyi akşamlar
gündüz işlerden çok giremiyorum
sayfaları da tam okuyamadım herkes iyidir inşallah
Cok şakacisin ve pozitif sin maşallah in var:)
Tesekkür ederim cnmm insallahhhhhhhhhhh
İnsallahhhhhhhh son denemende ikizlerin olurrrrrrrrrözel degilse sorun ne sizin ???
Sagol cnm cümlemizin insallahhhhhhh senin transfer ne zaman
Bende de pko var bu kadar cıkacagını hic beklemiyodum cok sasırdım
canım ALLAH'ın izniyle herşey normal yerleşme kanamasıdır o üzme kendini yarın müjdeni alalım inşaALLAH
Tesekkür ederim cnmm insallahhhhhhhhhhh
İnsallahhhhhhhh son denemende ikizlerin olurrrrrrrrrözel degilse sorun ne sizin ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?