2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

bizde iyiyiz bitanem kociş bize yemek hazırladı yedik :) gündüz işler çok yoğun giremiyorum
hem yılsonu hem ay sonu kafamı kaldıramıyorum
sen ne aşamadasın güzel haberlerini bekliyorm tatlıişkom :)

Bendede dün geldi leke. Bugn 10 günüm kan sonucum 26.
Sende nasildi canim ??

canım 9. gün 142 ama önemli olan katlanması
inşallah değerin kat kat artar tatlım güzel haberini bekliyorum sımsıkı tutunsun anneciğine

RABBİM kimsenin kucağını boş bırakmasın

kızzlaaarrrrrrrr gelsenize yaaaaaaa birazdan adamım gelcek çıkmak zorunda kalcam bu seferde ben gelemicem offffffff

canım burdayım ama gündüz ben işteyken sayfa bereketleniyor okuyorum okuyorum bitmiyor yahuuuu daha yeni sonlara geldim nasılsın bebeğim sen bu topiğin gülüsün bülbülüsün senin yazıpta benim gülmediğim yazıların sınırlı sayıda yaaa ALLAH seni hep güldürsün seni çocuklara gark etsin başını kaşıyama emiiii evi n şenlensin ömrün bereketlensin inşaALLAH eşinle çocuklarınla hep mutlu ol

İnsallahhhhhhh cnmmmm sagolllll
Seninde bebisin saglıklı ve hayırlı bi sekilde dogar insallahhh

amin tatlım amin
hepimizin bebeğinikorusun RABBİM
nezor bilirim 8 yıldır evlat hasreti çekiyorum
RABBİM kimsenin ama hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın

Mrb arkadaslar benimde bugün opum vardı 19 yumurta toplanmıs pazartesi transfer olacak Allahın izniyle Rabbim bu yolda yürüyen herkesin yardımcısı olsun

amin canım ALLAH C.C tedavinin her aşamasında işini rast getirsin her zaman yüzünü güldürsüngüzel haberler almayı nasip etsin

bana bişeyler söleyin ölcem heycandan yaa içim kıpır kıpır yarın kan vercem
sonuc için merkezi biz arıycaz eşimi mi konuştursam ben duymaya dayanamam gibi geliyo
Allahımmmm çok korkuyom, biliyomusunuzzz ben dün kan testi yaptırdım özelde ama sırf 2 gün daha bu duyguyu yaşıyım diye arayıp öğrenmedim sonucu:44::44:
nolur dua edin kızlar

amin tatlım amin
hepimizin bebeğinikorusun RABBİM
nezor bilirim 8 yıldır evlat hasreti çekiyorum
RABBİM kimsenin ama hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın

Aminnnnnnnnn cnmmm sabrının mükafatını vermis Rabbim bebisin cok sanslı bu kadar özlemden sonra gelecek annesinin babasının gözbebegi olacak

caanım benim canım arkadaşımmmm inşallah bebeğin sana sımsıkı utunacak
inanıyorum güzel haberler vereceksin

canım maşALLAH eşine baksın sizlere kolay mı öyle aile babası olmak her konuda elini işlere alıştıracak afiyet bal şeker olsun bebikolarına yarasın ben rahim kalınlaştırıcı içiyorum haftaya cuma randevu alıp illk kontrole gideceğim bakalım benimde haftaya eteğim tutuşur

kızzzzzzzz ben senin o ağzını yerim yerim emiiiiiiiiiiii ......nacizane bişeyler yazıyorum sizleri mutlu etmeye çalışıyorum hedefimiz belli her daim relakx olmamız gerekiyo dimiiiiiiiiiii sende inşlhhh 2 yok 3 hayır 4 olsun tam olsun biri kucağında biri eteğinde biri bacağında diğeride sırtından inmesin inşlhhhhhhhh .......böle böle olunsunlarda snde kafayı yeee :44: bölee

caanım benim canım arkadaşımmmm inşallah bebeğin sana sımsıkı utunacak
inanıyorum güzel haberler vereceksin

ahh sevgi görsen yerimde duramıom biliyom böle yapmamam lazım ama içimde engel olamadığım bi heycan var inşallah güzel haberler veririm. Allahım yüzümüze baksın inşallah ellerimizi boş bırakmasın, amin

enişte geldi galiba ismini göremiyorum ama sen de benim gibi ol biri çişim geldi desin biri karnım aç desin biri uykum geldi desin evin cennet kokan yavrularla dolsun huzurunuz sağlığınız daim olsunsonra çok cocuğu olup kafayı sıyıranlar topiği açalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…