- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
Amin cnm cümlemizin insallahhhh
Sen tedavide hangi asamadasın??
enişte geldi galiba ismini göremiyorum ama sen de benim gibi ol biri çişim geldi desin biri karnım aç desin biri uykum geldi desin evin cennet kokan yavrularla dolsun huzurunuz sağlığınız daim olsunsonra çok cocuğu olup kafayı sıyıranlar topiği açalım
ahh sevgi görsen yerimde duramıom biliyom böle yapmamam lazım ama içimde engel olamadığım bi heycan var inşallah güzel haberler veririm. Allahım yüzümüze baksın inşallah ellerimizi boş bırakmasın, amin
amayacım sen kızma bana havale et ben kızarım senin yerine.......sen rahat olman lazımki adet olasın hemen bak nasıl kızıyom şimdi........elimi belime koydum kız bak valla gelirim yanına o senin saçını başını yolarım heeeee .....noluyo hemen 5 günde kaşıntın tuttu dimi ben kaşırım seni cnm :44:.......şaka yapıyom alınmasın sakın ama erken güzelim hemen ne testi yapıyo bu kızlar yaaaa
amiiiinnnnnnnnnnnnn sende benim gibi ol inşlhhhhhhh rabbim isteyen herkeze nasip etsin kucağını boş bırakmasın....eşim daha gelmedi cnm ama gelmek üzere çıkıcam şimdi ama gelicem heeeeeeee sakın bi yere gitmeyin bak
kısmaaaaa lütfennnn...
valla erken yapanlara ben kızıyordum. beklemek zormuş be gülüm... aklıma gelmedi değil.:18::18::18::18:
canım teknik polarak hamilesin inşaALLAH bebişlerin göbüşüne yayıla yayıla yerleşirler
inşallahhhhhhhhhhhhh. kasıklarımda zonklama öğleden sonra bayağı artmıştı. ama şimdi daha iyiyim canım
Kizlarr ya benim camasirda lekelenme vardi ama kan felan degil de yesilimsi 1 renk gibi cok tuhaf anlamadim bu crinone jel kullaniyorum o felan olabilir mi acaba hic basina gelen var mi korkuyorummmm((((((((((
canım maşALLAH eşine baksın sizlere kolay mı öyle aile babası olmak her konuda elini işlere alıştıracak afiyet bal şeker olsun bebikolarına yarasın ben rahim kalınlaştırıcı içiyorum haftaya cuma randevu alıp illk kontrole gideceğim bakalım benimde haftaya eteğim tutuşur
ahh sevgi görsen yerimde duramıom biliyom böle yapmamam lazım ama içimde engel olamadığım bi heycan var inşallah güzel haberler veririm. Allahım yüzümüze baksın inşallah ellerimizi boş bırakmasın, amin
Kizlarr ya benim camasirda lekelenme vardi ama kan felan degil de yesilimsi 1 renk gibi cok tuhaf anlamadim bu crinone jel kullaniyorum o felan olabilir mi acaba hic basina gelen var mi korkuyorummmm((((((((((
canım ben Ekim de 7.tüp bebek tedavimi oldum opu dan sonra ohss oldu pkos hastasıyım bizim gurupta beklenen bir olay.embriyolar donduruldu kısmetse dondurulmuşlar için tedaviye başladım haftaya cuma ilk kontrolüm var. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşaALLAHHHH
canım inşallah bu sefer herşey güzel olacak
güzel haberlerini duyarız inşallah bitanem
canım benim canım bilmezmiyim ne zor beklemek inşallah güzel haberler alırız bebiklerin sımsıkı tutunmuştur sana
canımmm benim crinone jeldir belki kötü bişey değildir inşallah sıkma canını bebiklerin üzülmesin tatlım
yarın dru ara sor için rahat etsin
selennnn güzel haberlerini bekliyorum tatlımmm
bebekcimmmmmmmmmm
Âmin canım yarın transfer var inş bebişlerimiz tutunur annelerini bırakmazlartatlım çok sevindim.Allahım yardımcın olsun.
bebişlri al gel ama iyi bak onlara
Hmm anladım cnm Rabbim bu defa yüzünü güldürür insallah bende pko hastasıyım ama ileri derecede degil cok sükür
jelden kaynaklanmış olabilir mantar yapmaya meyilli bir ilaç doktorunu ara mantarsa belki bir ilaç verebilir yada jeli keser
İnsallaahh kuzummm bugun beta hcg de baktirdim bir sorun yoktu duzgun yukselmisti yani((((((
selennnn güzel haberlerini bekliyorum tatlımmm
inşallah bitanem.allahım hepimizin yüzünü güldürür inşallah...
aman aman pkos illetiiyi ki ileri derece değil benim pkos kendini aşmış ilericilikte son nokta
Âmin canım yarın transfer var inş bebişlerimiz tutunur annelerini bırakmazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?