2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Amin cnm cümlemizin insallahhhh
Sen tedavide hangi asamadasın??

canım ben Ekim de 7.tüp bebek tedavimi oldum opu dan sonra ohss oldu pkos hastasıyım bizim gurupta beklenen bir olay.embriyolar donduruldu kısmetse dondurulmuşlar için tedaviye başladım haftaya cuma ilk kontrolüm var. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşaALLAHHHH

amiiiinnnnnnnnnnnnn sende benim gibi ol inşlhhhhhhh rabbim isteyen herkeze nasip etsin kucağını boş bırakmasın....eşim daha gelmedi cnm ama gelmek üzere çıkıcam şimdi ama gelicem heeeeeeee sakın bi yere gitmeyin bak

canım müjdeli haberlerini alalım.eşine arattır ben öyle yapıyordum hadii hadiii ama

kısmaaaaa lütfennnn...

valla erken yapanlara ben kızıyordum. beklemek zormuş be gülüm... aklıma gelmedi değil.:18::18::18::18:

tamam canım bilgisayarın başında uyuklamazsam bekleyeceğim:111:

Kizlarr ya benim camasirda lekelenme vardi ama kan felan degil de yesilimsi 1 renk gibi cok tuhaf anlamadim bu crinone jel kullaniyorum o felan olabilir mi acaba hic basina gelen var mi korkuyorummmm ((((((((((

Kizlarr ya benim camasirda lekelenme vardi ama kan felan degil de yesilimsi 1 renk gibi cok tuhaf anlamadim bu crinone jel kullaniyorum o felan olabilir mi acaba hic basina gelen var mi korkuyorummmm ((((((((((

jelden kaynaklanmış olabilir mantar yapmaya meyilli bir ilaç doktorunu ara mantarsa belki bir ilaç verebilir yada jeli keser

canım inşallah bu sefer herşey güzel olacak
güzel haberlerini duyarız inşallah bitanem

canım benim canım bilmezmiyim ne zor beklemek inşallah güzel haberler alırız bebiklerin sımsıkı tutunmuştur sana

canımmm benim crinone jeldir belki kötü bişey değildir inşallah sıkma canını bebiklerin üzülmesin tatlım
yarın dru ara sor için rahat etsin

selennnn güzel haberlerini bekliyorum tatlımmm

bebekcimmmmmmmmmm

Hmm anladım cnm Rabbim bu defa yüzünü güldürür insallah bende pko hastasıyım ama ileri derecede degil cok sükür

İnsallaahh kuzummm bugun beta hcg de baktirdim bir sorun yoktu duzgun yukselmisti yani ((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…