- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
bende iki üc ayda adet oluyorum bazen olusmuyo yumurta ama cogu zaman olusuyoda cok gec ve kücük oluyo klomen pek etki etmiyodu ama buna da sükür benden ileri derecede olanlar var
İnsallaahh kuzummm bugun beta hcg de baktirdim bir sorun yoktu duzgun yukselmisti yani((((((
canım senin tüp bebekle tedavin ilk defa mı?daha önce aşılama oldun galiba....bana hiç aşılama yapılmadı klomenle hiç yumurtalar gelişmedi direk tüpe başladım
Canım hemşom gözünaydın darısı keseye inşallahh onuda görürsün dualarım seninleKizlarr bugun 15. Gunum degerim 672 cikti merkezi aradim iyi dediler ptesi tekrar yaptirip kese icin gun alicam allah nasip kismet edersee rabbime sukurler olsunnnn
Yok cnm hic asılama yapmadım esimin sperm degeri bes milyonun altında oldugu icin direk tüpe gectik zaten yasım 22 oldugu icin özel yaptırıyoruz dr asılamayla hic yıpratmayalım sizi cünkü olmaz dedi ve ilk denememiz
canım ALLAH tamamına erdirsin benim ilk tüpde tutmuştu .inşaALLAH senin yaşında genç ilk denemende tutar rabbim aratmasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bana bişeyler söleyin ölcem heycandan yaa içim kıpır kıpır yarın kan vercem
sonuc için merkezi biz arıycaz eşimi mi konuştursam ben duymaya dayanamam gibi geliyo
Allahımmmm çok korkuyom, biliyomusunuzzz ben dün kan testi yaptırdım özelde ama sırf 2 gün daha bu duyguyu yaşıyım diye arayıp öğrenmedim sonucu:44::44:
nolur dua edin kızlar
Cnm naptin ogrendinmi sonucu
Canım hemşom gözünaydın darısı keseye inşallahh onuda görürsün dualarım seninle
merhaba nazarboncuk diğer değerlerin kaçtı benm 13.gn değer 216 15.gün değer 416 acaba yavaşmı artıyo merak ettim benm
merhaba nazarboncuk diğer değerlerin kaçtı benm 13.gn değer 216 15.gün değer 416 acaba yavaşmı artıyo merak ettim benm
kızlar bana dua edin inş yarın kese görmeye gidiyorum umarm sorun çıkmaz ben sadece test günü baktırdım kandan bir daha degerime baktırmadım acaba benim ne halde
Hamile bayanlar bel agriniz oluomu benim cok fazla bel agrim var korkuyorum
Gozun aydin canimm rabbim bize de nasip etsin insallah o gunleri gormeyi
tamam canım bilgisayarın başında uyuklamazsam bekleyeceğim:111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?