2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

bende iki üc ayda adet oluyorum bazen olusmuyo yumurta ama cogu zaman olusuyoda cok gec ve kücük oluyo klomen pek etki etmiyodu ama buna da sükür benden ileri derecede olanlar var

canım senin tüp bebekle tedavin ilk defa mı?daha önce aşılama oldun galiba....bana hiç aşılama yapılmadı klomenle hiç yumurtalar gelişmedi direk tüpe başladım

İnsallaahh kuzummm bugun beta hcg de baktirdim bir sorun yoktu duzgun yukselmisti yani ((((((

kuzuşum merak etmeinşallah iyi bebeklerimiz kalbimdesin dediği olabilir
yarın drunu ara bebeğim içi rahat eder
ben olsam dr u dakkada arıyorum geçen dr aradı kan değerlerin iyidiye
kapamadan diyoki bak sorun varsa sor sor hadi diyoo yok şimdilik olursa ben sizi rahatsız ederim dedim

canım senin tüp bebekle tedavin ilk defa mı?daha önce aşılama oldun galiba....bana hiç aşılama yapılmadı klomenle hiç yumurtalar gelişmedi direk tüpe başladım

Yok cnm hic asılama yapmadım esimin sperm degeri bes milyonun altında oldugu icin direk tüpe gectik zaten yasım 22 oldugu icin özel yaptırıyoruz dr asılamayla hic yıpratmayalım sizi cünkü olmaz dedi ve ilk denememiz

Kizlarr bugun 15. Gunum degerim 672 cikti merkezi aradim iyi dediler ptesi tekrar yaptirip kese icin gun alicam allah nasip kismet edersee rabbime sukurler olsunnnn
Canım hemşom gözünaydın darısı keseye inşallahh onuda görürsün dualarım seninle

canım ALLAH tamamına erdirsin benim ilk tüpde tutmuştu .inşaALLAH senin yaşında genç ilk denemende tutar rabbim aratmasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

canım ALLAH tamamına erdirsin benim ilk tüpde tutmuştu .inşaALLAH senin yaşında genç ilk denemende tutar rabbim aratmasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Aminnnn cnmmm cümlemizin insallah drum yasın bizim icin avantaj diyo zaten hareketsizlik oldugu icin mikroenjeksiyon olacak günler hic gecmiyo ama transfer sonrası 12 gün nasıl gececek

Son düzenleme:

Cnm naptin ogrendinmi sonucu

Kızlar diğer topiklere bi bakayım dedim kendimi sizi aldatıyormuş gibi suçlu hissettim çıkan olumsuzluklardan dolayı tedaviye başlamayamadığım için topiğin ismine uygun olmasamda terk etmiyorum sizi şimdi gelelim soruma soğan kürü yapan var mı:26::26:

Son düzenleme:
kızlar bana dua edin inş yarın kese görmeye gidiyorum umarm sorun çıkmaz ben sadece test günü baktırdım kandan bir daha degerime baktırmadım acaba benim ne halde

merhaba nazarboncuk diğer değerlerin kaçtı benm 13.gn değer 216 15.gün değer 416 acaba yavaşmı artıyo merak ettim benm

Yok kuzum katlanmis iste herkesin tam ayni olmasi zaten mumkun degil kuzum onemli katlayarak artmasi ki senin de oyle olmuz zaten tatlim bosuna sikma canini da bebisi de

Gozun aydin canimm rabbim bize de nasip etsin insallah o gunleri gormeyi

cnm benim mevlam daha inş neler nasip edecek karnımızda her anınını hissedicez göbişimiz kocaman olacak ayaklarını ellerini hissedicez benim ablam hamileyken ayagını dayardı böyle biz severdikinş bizden öyle sevicez sonra dogum telaşı saracak sonra bir bakmışşsın cennet kokusuyla kucagımızda inş rahmann

benim bu gün özellikle çok belim agrıyorr kızlarr off allahın izniyle sabah bir olsaaa bir görsem içim rahatlasa gerci daha kalp atıışımızda varrr

kizlar s.a bende elhamdulillah gebeyim kasimda tup bebek yapmaya karar vermicstik sukur rabbime gerek kalmadi sogan suyu kullamdim ve ovu testi yaptim yazinda basarisiz iki asilamam ve klomentedavim var olumsuz...rrabbim herkese nadib eylesin ins. hayirlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…