2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

asofya ozel msj yazamadim tlfdan girdigim icin kisa yazicm kusrabkma google kadinlar klubuticker factory yaz gebelik olani sec muhtemel dogm tarihini yaz sonra linki kopyala e profil ayarina yapistr zaten sirayla gosteriyo eski bi topikte anlatilmis

terk etme zehra,topiğin adından öne geçti burdaki arkadaşlıklar,sohbetler..
ben de hamile topiklerine ait hissedemiyorum kendimi

en yakın zamanda başla inşallah tedaviye,ya da tedavisiz gelsin yavruşun,hiiç sorun değil yaani,gelsin de :)

soğan kürü yaptım,1 ay..daha fazla dayanamadım açıkcası:26:

Benim çikolata kistim var canım onu küçültmek için kullandım tüp bebeğe başlayınca tekraryapmadım. sen hamile kalmayı kolaylaştırması için mi kullanacaksın öyle bir etkisi de varmış sanırım. hoş ben iki defa 4 er ay denedim çok şükür kistim yarı yarıya küçüldü ama hamileleik bende oluşmadı malesef.

Canım benimde kist var onun için kullanmayı düşünüyorum

Âmin canım Rabbim hepimizi kavuştursun bebişlerimize bakalım soğana ben kaç gün dayancam

Canım benimde kist var onun için kullanmayı düşünüyorum

senin de mi çikolata kisti o zaman tavsiye ederim kader arkadaşım :) benim 44*55 ten 25*30 a küçülttü. Allah yardımcın olsun inşallah küçülür hatta yok olur. kistinin boyutları ne kadar?

Son düzenleme:

gayet sakinim canım hatta başlamadan nedense içimde umut var güzel haberler alırım inşallah hakkımızda hayırlısı canım benim hep beraber göreceğiz o günleri birbirimizle paylaşacağız canım benim seninde değerin artacak inşallah yarın güzel haber verecksn

kızlar benimde yarın büyük gün kan testim var.. bu gün transferimin 11 günü ben dayanamayıp sabah idrar testi yaptım tek çizgi gördüm....idrar testinde negatif çıkıp kanda pozitifi gören varmı aranızda..

ebet var ben 8. günü idrar testi yaptırdım tek çızgi çıktı sonra dayanamadım 9. günü kan testi yaptırdığımda değerim 32.51 cıktı bugun tekrar test istediler yaptırdım 11. günüm sonuç 93.86 yani idrar testi tamamen yanıltıyor

teşkür ederim canım cvp için benim 3 gün emriyosu o yüzden erken yaptırmadım testimi çıkmaz diye ve tek emriyo konuldu orta kalite senin adınaçok sevindim canım...Allahım sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin inş..

AMİN canım Allahım isteyen herkeze nasip etsin inş. benimkide 3. gün embriosu 2 tane transver yapıldı biri iyi kalite biri orta kalitede 5. denemede oldu o yüzden ınanmak biraz güç geliyor

AMİN canım Allahım isteyen herkeze nasip etsin inş. benimkide 3. gün embriosu 2 tane transver yapıldı biri iyi kalite biri orta kalitede 5. denemede oldu o yüzden ınanmak biraz güç geliyor

canım ne güzel bende orta kalite emriyom bana tutnmaz diye üzülüyodum Allahım ol deyince oluyo Allahın hikmeti...konulan emriyolar kaç hücreliydi bilgin varmı canım...benim emriyom 5 hücreliydi...o yüzden fazla ümitli değilim...yinede Allahtan umut kesilmez Allahım ol desin yeterki..

canım benim ya kıyamam ben sana bizler için ne diliyorsan rabbim binlerce katı iyisini güzelini sana versin inşallah Rabbim bi mucizesini nasip etse buay kendiliğimden hamile kalsam tedaviye başlamadan rahim filmi çekildiği ay hamile kalanları okudum içim heveslendi doktor 1 hafta korunun dedi ama ben belki tutar diye tınlamadım zaten filmi çektirdiğim merkez korunmanın gereksiz olduğunu söyledi Allah'ım sen büyüksün senin herşeye gücün yeter sen olmasını istediğin şeylere sadece ol dersin... Peygamber efendimiz (s.a.s) bir adamın namazının arkasından yüce ALLAH'ın ZÜ'L-CELALİ VE'L-İKRAM ismiyle dua ettiğine şahit olmuş ve demiş ki kimse yoktur ki ALLAH'IN bu ismiyle dua ettiğinde Allah onun istediğini vermesin (güzel bir dua kitabından okudum bunu dün gece) YA RABBİMİZ YA MEVLAMIZ BİZLERİ YOKTAN VAR EDEN VARLIĞINDAN HABERDAR EDEN BİZE EL KOL AYAK GÖZ KALP VEREN AKIL VEREN ALLAH'IMIZ BİZLER SENİN GÜNAHKAR KULLARINIZ ACİZİZ KAPINA GELDİK SENİN KAPINDAN BAŞKA GİDECEK HİÇBİR YERİMİZ YOK YA RABBİMİZ SEN AFFEDİCİSİN AFFFI SEVERSİN BİLEREK BİLMEYEREK İŞLEDİĞİMİZ GÜNAHLARIMIZI AFFEYLE BİZİ BAĞIŞLA BİSE MERHAMET ET ESTAĞFİRULLAH ,ESTAĞFİRULLAH,ESTAĞFİRULLAH... YA RABBİM BU GÜZEL İSMİNİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE BİZLERE HAYIRLI SALİH NESİLLER NASİP EYLE BİZİ BU DÜNYADA YANLIZ BIRAKMA YA RABBİM EVLAT HASRETİYLE YANAN HASTANELERDE DOLANAN KARDEŞLERİM VAR BİLDİĞİM BİLMEDİĞİM SEN ONLARADA BANADA HAYIRLI EVLATLAR NASİP EYLE İÇİMİZDEKİ ATEŞLERİ SÖNDÜR ÖZLEMLERİ DİNDİR amin.

6- Bir dileği olan aşağıdaki duayı okumalıdır. Kör bir zat gelip, (Ya Resulallah! Allahü teâlâya dua et, gözlerim açılsın) dedi. Peygamber efendimiz de, (Kusursuz bir abdest al! Sonra, ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle! Onun hürmetine duamı kabul et) duasını okumasını söyledi. O da, abdest alıp dua etti. Hemen gözleri açıldı. [Tirmizi] Bu duayı okuyanlar, maksatlarına kavuşmuşlardır. - See more at: Çocuk (Bebek) olması için yapılacak DUA !

aynen oyle canım hersey Allahtan hücresi hakkında hiç bir bilgim yok ama bundan önceki denemelerde en ıyı kalite de embro transver edilmişti ama yine de olmamıştı .. o yüzden diyorum kı herseyin hayırlısı vakti zamanı gelince bi şekılde oluyor..

ben varım.ama bi işe yaramadı bende.dr un biri hafif pcos var sende demişti.o zaman yaptım.sonradan olmadığı ortaya çıktı.pcoslularda işe yarıyomuş.bende sadece mide ağrısı yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…