kizlar s.a bende elhamdulillah gebeyim kasimda tup bebek yapmaya karar vermicstik sukur rabbime gerek kalmadi sogan suyu kullamdim ve ovu testi yaptim yazinda basarisiz iki asilamam ve klomentedavim var olumsuz...rrabbim herkese nadib eylesin ins. hayirlarla
Kızlar diğer topiklere bi bakayım dedim kendimi sizi aldatıyormuş gibi suçlu hissettimçıkan olumsuzluklardan dolayı tedaviye başlamayamadığım için topiğin ismine uygun olmasamda terk etmiyorum sizi şimdi gelelim soruma soğan kürü yapan var mı:26::26:
Kızlar diğer topiklere bi bakayım dedim kendimi sizi aldatıyormuş gibi suçlu hissettimçıkan olumsuzluklardan dolayı tedaviye başlamayamadığım için topiğin ismine uygun olmasamda terk etmiyorum sizi şimdi gelelim soruma soğan kürü yapan var mı:26::26:
Canım nasıl yapılıyor bu soğan kürü
Benim çikolata kistim var canım onu küçültmek için kullandım tüp bebeğe başlayınca tekraryapmadım. sen hamile kalmayı kolaylaştırması için mi kullanacaksın öyle bir etkisi de varmış sanırım. hoş ben iki defa 4 er ay denedim çok şükür kistim yarı yarıya küçüldü ama hamileleik bende oluşmadı malesef.
terk etme zehra,topiğin adından öne geçti burdaki arkadaşlıklar,sohbetler..
ben de hamile topiklerine ait hissedemiyorum kendimi
en yakın zamanda başla inşallah tedaviye,ya da tedavisiz gelsin yavruşun,hiiç sorun değil yaani,gelsin de :)
soğan kürü yaptım,1 ay..daha fazla dayanamadım açıkcası:26:
Canım benimde kist var onun için kullanmayı düşünüyorum
evet canım bu süreyi sakince geçir kafanı boşalt tamammı :)) ben iyiyim işyerim o kadar yoğunki sevinemiyorum bile :))) yarın tekrar kan vercem inşallah nasibimdeyse yükselir.rabbime bıraktım valla :) çok sağol canım benm inşallah sende bu günleri göreceksin :) gerçi ben hala kendime inanamıyorum :)
merhaba arkadaşlar nasılsınızz
Tesekkurler iyiyim ya sen?
kızlar benimde yarın büyük gün kan testim var.. bu gün transferimin 11 günü ben dayanamayıp sabah idrar testi yaptım tek çizgi gördüm....idrar testinde negatif çıkıp kanda pozitifi gören varmı aranızda..
ebet var ben8. günü idrar testi yaptırdım tek çızgi çıktı sonra dayanamadım 9. günü kan testi yaptırdığımda değerim 32.51 cıktı bugun tekrar test istediler yaptırdım 11. günüm sonuç 93.86 yani idrar testi tamamen yanıltıyor
AMİN canım Allahım isteyen herkeze nasip etsin inş. benimkide 3. gün embriosu 2 tane transver yapıldı biri iyi kalite biri orta kalitede 5. denemede oldu o yüzden ınanmak biraz güç geliyorteşkür ederim canım cvp için benim 3 gün emriyosu o yüzden erken yaptırmadım testimi çıkmaz diye ve tek emriyo konuldu orta kalite senin adınaçok sevindim canım...Allahım sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin inş..
AMİN canım Allahım isteyen herkeze nasip etsin inş. benimkide 3. gün embriosu 2 tane transver yapıldı biri iyi kalite biri orta kalitede 5. denemede oldu o yüzden ınanmak biraz güç geliyor
orda isimlerini yazmadıklarım da alınmasın, kalinkamın adı ağzımdan düşmüyo mesela, bt0601 de galiba salı günü tekrarlamadı testini, hala merak ediyorum... hira07 var cayaz var, hele ki neşe..... serenay.... her daim aklımdasınız kızlar.... bol bol dua ediyorum
canım ne güzel bende orta kalite emriyom bana tutnmaz diye üzülüyodum Allahım ol deyince oluyo Allahın hikmeti...konulan emriyolar kaç hücreliydi bilgin varmı canım...benim emriyom 5 hücreliydi...o yüzden fazla ümitli değilim...yinede Allahtan umut kesilmez Allahım ol desin yeterki..
ben varım.ama bi işe yaramadı bende.dr un biri hafif pcos var sende demişti.o zaman yaptım.sonradan olmadığı ortaya çıktı.pcoslularda işe yarıyomuş.bende sadece mide ağrısı yaptıKızlar diğer topiklere bi bakayım dedim kendimi sizi aldatıyormuş gibi suçlu hissettimçıkan olumsuzluklardan dolayı tedaviye başlamayamadığım için topiğin ismine uygun olmasamda terk etmiyorum sizi şimdi gelelim soruma soğan kürü yapan var mı:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?