Kızlar diğer topiklere bi bakayım dedim kendimi sizi aldatıyormuş gibi suçlu hissettimçıkan olumsuzluklardan dolayı tedaviye başlamayamadığım için topiğin ismine uygun olmasamda terk etmiyorum sizi şimdi gelelim soruma soğan kürü yapan var mı:26::26:
Yok cnm hic asılama yapmadım esimin sperm degeri bes milyonun altında oldugu icin direk tüpe gectik zaten yasım 22 oldugu icin özel yaptırıyoruz dr asılamayla hic yıpratmayalım sizi cünkü olmaz dedi ve ilk denememiz
merhaba canım tedaviye başladını mı peki eğr daha başlamadıysanız eşine keçiboynuzu kürünü uygulamanı tevsiye ederim toplama gününe kadar faydası olacaktır biz ilk bebek yoluna düştüğümüzde eşim test yaptığında 12.000.000 du hareketlilikte %40 ın altındaydı ben eşime 3 ay hiç aksatmadan saraçoğlunun tarifiyle keçiboynuzu kürünü yapmıştım sonrasında inanılmaz düzelme oldu 51.000.000 60.000.000 55.000.000 bunlar sonradan yapılmış 3 testin değerleri ve hepsinde hareketli sayısı %50 lerde ve morfolojide de ciddi düzelme vardı ben bende ocakta başlayacağım tektrar tedaviye şimdiden başladım yine eşime keçiboynuzu kürü yapmaya bi arkadaşım vardı onlarda da sorun sperm problemiydi 5 yıllık evliydi ve hiç hamile kalamamıştı onunkide çok düşüktü aşılama falan yaptılar tutmadı sonra ona yazıp vermiştim bu kürü oda 3 ay uyguladı çokta dua etmişti o ay ve Rabbim ona doğal yolla hamile kalmayı nasip etti geçtiğimiz aylarda kızını kucağına aldı maaşallah subhanallah dünya tatlısı Rabbim seninde yüzünü güldürsün inşallah :)
Cnm bende tüp bebek yapmadan önce bir çok yerde okuduğum, duyduğum kadarıyla eşime keçi boynuzu kürü uyguladım. İbrahim saraçoğlunun dediği gibi, 3 ay boyunca hiç aksatmadım ve saatinde içirdim. Bizdede sayı ve morfoloji sorunu var. Kürden önce 21 mil. Sayı ve morfoloji % 2 idi. Kürden sonra yapılan testlerde sayı 6,5 mil. Morfoloji ise %1 düşmüştü. Yani bence herkese herşey iyi gelecek diye birşey yok. Doktorlara sorduğumuzda yapmayın böyle şeyler, öyle olsa ilacı çıkartılır diyorlar. Aradan bir sene geçti değerler şimdi yine 20 milyonda. Ama yetmiyor işte, Allah ol demeyince olmuyor maalesef. Bu arada ben de sorun olmadığı halde bir ara soğan kürünü uyguladım kendime, oda işe yaramadı. Iyyy çok fenaydı onu içmek :)
Öncelikle yüreğine sağlık cok güzel dualar geçen ay bende negatif aldim Allah büyük yola devam adet olmadan bende bu dualardan okumak istiyorum Allahim nasip ederse inşallah Rabbim hepimizin gönlünun muradini versin inşallah hepiniz de dualarımdasiniz
inşallah canım inşallah bende hepsini okumak istiyorum hatta pazartesi bi cesaret oruca başlasam öyle okusam diyorum Allah nasip eder inşallah zaten borçlarım var dualar arasında 7 gün oruç tutup 7.gün iftarında 3 tane esma-ül hüsna vardı galiba suya belirli sayılarda okuyup içiyomuşsun ayy inşallah yapabilirim nefsime yenik düşmek istemiyorum...Allah'ım yar ve yardımcımız olsun...
mrb kızlar nasılsınız size bir soru sormak istiyorum tüp bebek yaptırmaya karar vermek sizin için kolay oldu mu?ben bir türlü karar veremedim eşim ısrar ediyor ama benim içimden gelmiyor
canım çok şaşırdım gerçekten öyle tabi önce Rabbim ol diyecek ki olsun bi umut işte peki eşin ultrason muaynesi oldumu çünkü damar tıkanıklığı varsa bi faydası olmuyo varikosel yani çünkü sayının düşük olmasınında sebebi araştırılmalı tıkanıklık varsa tek çare ameliyat.soğan suyunu içmek gerçekten zor ben burnumu tıkıyodum :)) soğan kürü genelde pco,miyom.ufak kistler için çok faydalı tabi dediğin gibi herşey herkeste işe yaramıyo dedimya umut dünyası işte Rabbim sanada tez ve hayırlı vakitte anneliği tattırsın inşallah yüzünü güldürsün elini doldursun inşallah :) buarada haidi nin resmini koymuşsun onu gördüğüme çok sevindim ben çok severdim onu çocukken beni çocukluğuma götürdü :))
çok sağol cnm bende doktorumun cep numarasını alıcam almamıştım sorularım olunca soramıyorumdatlum o yüzden az önce dr. konuştum korktum aradım normal dedi adam şimdiden benden bıktı valla dakika başı arıyorum saolsun çok ilgeleniyorr ara diyor ama artık yüzüm kızarıyor ararken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?