dün 9 yumurtam toplanmıştı merkezden aradılar 8 i döllenmiş yarın kaliteleri ile ilgili tekrar ararız dediler heyecanlı bekleyişe devam
Aminnnnnnnnn canım cok güzel dualar paylaştın bize yardımcı oldun Allah razı olsun Rabbim inşallahh en kısa zamanda yüzünü güldürsün dualarım seninlegüzellerim bulduğum güzel duaları paylaşmak istedim Rabbim bugüzel dualar hürmetine hepimize hayırlı salih evlatlar nasip etsin inşallah :)) dualarınızda benide unutmayın :))
kızzlaaarrrrrrrr gelsenize yaaaaaaa birazdan adamım gelcek çıkmak zorunda kalcam bu seferde ben gelemicem offffffff
cnm benim bol şanslarr rabbim yüzünü güldürsün emeklerin boşa çıkmasın inşCanlarım transfer için haber bekliyorum daha aramadılar zaten 4 yumimin 2si kalmıştı inşallahh bi sorun çıkmaz :18::18:
günaydın kızlar dr. geliyorum çok şükür kesemizi gördük bir keseden daha şüpe ediyor d.r zaten birinci keseyi çok zor gördü daha çok küçük dedi ikiçinde keseye benziyor ama biraz daha beklememiz gerek dedi görünmezi için haftaya çumartesi gidicez inş tekrar şuan her şey yolunda hamdolsun sıra kalp atışındaa
çok sağol cnm bende doktorumun cep numarasını alıcam almamıştım sorularım olunca soramıyorumbugün keseyi görmeye gidecekmişsin nezaman yapılmıştı senin transferin kaçıncı gün transferiydi inşallah yiğenlerimle ilgili hayırlı haberle geliceksin kendine ii bak bebişede
kızlar benimde yarın büyük gün kan testim var.. bu gün transferimin 11 günü ben dayanamayıp sabah idrar testi yaptım tek çizgi gördüm....idrar testinde negatif çıkıp kanda pozitifi gören varmı aranızda..
gayet sakinim canım hatta başlamadan nedense içimde umut var güzel haberler alırım inşallahhakkımızda hayırlısı canım benim hep beraber göreceğiz o günleri birbirimizle paylaşacağız canım benim seninde değerin artacak inşallah yarın güzel haber verecksn
günaydın kızlar dr. geliyorum çok şükür kesemizi gördük bir keseden daha şüpe ediyor d.r zaten birinci keseyi çok zor gördü daha çok küçük dedi ikiçinde keseye benziyor ama biraz daha beklememiz gerek dedi görünmezi için haftaya çumartesi gidicez inş tekrar şuan her şey yolunda hamdolsun sıra kalp atışındaa
bana bişeyler söleyin ölcem heycandan yaa içim kıpır kıpır yarın kan vercem
sonuc için merkezi biz arıycaz eşimi mi konuştursam ben duymaya dayanamam gibi geliyo
Allahımmmm çok korkuyom, biliyomusunuzzz ben dün kan testi yaptırdım özelde ama sırf 2 gün daha bu duyguyu yaşıyım diye arayıp öğrenmedim sonucu:44::44:
nolur dua edin kızlar
Canlarım transfer için haber bekliyorum daha aramadılar zaten 4 yumimin 2si kalmıştı inşallahh bi sorun çıkmaz :18::18:
saol cnm benim allah razı olsun inş sizinde güzel haberlerinizi alıcaz rabbim her kese yaşatsın bu güzel duyguyu allahım sanada saglıklı bir hamilelik nasip etsin iyi dilerklerin için tşke derim cnmgözün aydın tatlımmm rabbim bize de nasip etsin inşallahh o günleri görmeyi.gebeliğin sağlıklı sıhhatli devam eder inşallah canım sıra kalp atışlarındaa
allahım çok şükür görmüşsün keseciği :)) inşallah bende hayırlısıyla görürüm :))) hayırlı uğurlu olsun :)))
tşk ederim cnm çok degişik bir şey minnacıkbenim bebegim burdamı diyorsunnn inş gülüm güzel haberlerini bekliyoruz göreceksin tabi allahın izniyle
çok sağol cnm bende doktorumun cep numarasını alıcam almamıştım sorularım olunca soramıyorumbugün keseyi görmeye gidecekmişsin nezaman yapılmıştı senin transferin kaçıncı gün transferiydi inşallah yiğenlerimle ilgili hayırlı haberle geliceksin kendine ii bak bebişede
Canlarım transfer için haber bekliyorum daha aramadılar zaten 4 yumimin 2si kalmıştı inşallahh bi sorun çıkmaz :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?