- 14 Ekim 2012
- 621
- 48
- 73
birde d.r bu arılar 18. haftaya kadar normal dedi bel agrısı kasık agrısı mide bulantısı sırt agrısı adet agrılarına benzeyen agrılar ve vajınada batmalar bunlar gebelikte normal sadece kendini yorma dedi zaten ufacık bir şeyde aryorum saolsun bir sorun olmuyor aramamda dogumuda bu d.r yapıcam inş sorun çıkmazsa
cnm aralıgın 5.de yapıldı bu gün tam 4+5 günlük olduk haftaya inş daha net görücez bebegimizi yada bebeklerimi salıklı olsunda tek çif fark etmez allahın izniylee
günaydın kızlar dr. geliyorum çok şükür kesemizi gördük bir keseden daha şüpe ediyor d.r zaten birinci keseyi çok zor gördü daha çok küçük dedi ikiçinde keseye benziyor ama biraz daha beklememiz gerek dedi görünmezi için haftaya çumartesi gidicez inş tekrar şuan her şey yolunda hamdolsun sıra kalp atışındaa
günaydın tatlımbiz geliyoruz sen yoksun sen geliyorsun biz yokuz
günaydın cnm aynen ya bi denkleşemiyoruz aha gene gidicem şimdi adamım aradı dükkana çağırıyo beni yaaa offf.......ama siz kaybolmayın bi yere gelirim geçte olsa
Canim bende eskisehirliyim.doktorun kim?simdilik merkez hakkindaki dusuncelerin nasil?kac tl istiyorlar?
ayy ne güzel yaa bende biran önce keseyi görmek istiyorum perşembe günü gidicem allahın izniyle alttan muayene mi etti cnm
şu an için çok pozitifim merkeze karşı acayip rahatlıyorum oraya gidince gerilmiyorum. ücreti 4250 artı ilaç masrafı
cnm nerde yaptırıyorsun sen benimde 4.300 hepsi dahil dr acıbademde çalışıyordu orda başıycaktım bir gittik ayrılmış tedaviye başladıgımızda kendine yazane açmış ema saglık die orda başladım dedavime eski d.r ve gercekten 4 dörtlük biri çok pozitiff bir dr
günaydın kızlar dr. geliyorum çok şükür kesemizi gördük bir keseden daha şüpe ediyor d.r zaten birinci keseyi çok zor gördü daha çok küçük dedi ikiçinde keseye benziyor ama biraz daha beklememiz gerek dedi görünmezi için haftaya çumartesi gidicez inş tekrar şuan her şey yolunda hamdolsun sıra kalp atışındaa
cnm benim 5. gün emryosu birinci kalite 2 tane koydular 10.gün kan degerim 492 di bir daha yaptırmadım dr da yaptır falan demedimerhaba sofya hayırlı olsun bişey sorcam senin 12-14-16.gün yada baktırdığın b hcg değerlerin kaçtı acaba
hmm yazmışın benimde 7 sinde yapıldı aramızda çok yok :) 5. gün transferi dimi sen 4+5 sen bende 4+3 falan oluyorum o zamandoğrumu hesap yaptım acaba
o zaman seninle aramızda 2 gün var :)efet cnm 5. gün tranferi
maaşallah canım benim allah sağlıkla sıhatle tamamına erdirsin inşallah
Sevgiask01 senin bhcg değerlerin kaç kaç geldi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?