2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

bende de adet ağrıları batmalar oluyor :) adet ağrısına bazen uykumdan uyanıyorum onlar iyi olsunda dayanırız midem bile bulansın istiyorumm

cnm aralıgın 5.de yapıldı bu gün tam 4+5 günlük olduk haftaya inş daha net görücez bebegimizi yada bebeklerimi salıklı olsunda tek çif fark etmez allahın izniylee

hmm yazmışın benimde 7 sinde yapıldı aramızda çok yok :) 5. gün transferi dimi sen 4+5 sen bende 4+3 falan oluyorum o zaman doğrumu hesap yaptım acaba

ALLAH ım transferi olanlara test yapacaklara opusu olacaklara inşallah güzel haberler vermek nasip etsin

Günaydın kızlarŞimdi dr.dan geldik...yumurtalar büyümeye başlamış...çarşamba tekrar çağırdı...Sanırım bi terslik olmazsa cuma günü de yumurtalar toplanacak...korku ve heycanı bir arada yaşıyorum...Hiç bu kadar yaklaşamamıştım bebeğime...Rabbim herkese çifter çifter nasip etsin inşallah

ayy ne güzel yaa bende biran önce keseyi görmek istiyorum perşembe günü gidicem allahın izniyle alttan muayene mi etti cnm

günaydın cnm aynen ya bi denkleşemiyoruz aha gene gidicem şimdi adamım aradı dükkana çağırıyo beni yaaa offf .......ama siz kaybolmayın bi yere gelirim geçte olsa

:)) bende yemeğe gidicem sonra doktora gidicem sonra bugün çok yoğun ama buralarda olucam

ayy ne güzel yaa bende biran önce keseyi görmek istiyorum perşembe günü gidicem allahın izniyle alttan muayene mi etti cnm

efet cnm alttan muayne etti çok agrm vardı 5 6 taneye yakın kisttintim çıkt onlar gidecek dedi dedavi aşamasında oluyor dedi ilk bebegimde de olmuştu şükür sonradan kaybolmuştu inş bundada kaybolurlar bayag büyük dedi çogunluk agrıyı onlar yapıyormuş

kızlar merkezden aradılar 7 tanesi gelişim gösteriyormus ikinci gün bugün birtanesi 4 hücrelii bir tanesi 3 hücreli 5 tanesi 2 hücreli imis. galiba 5 gün transfer olacaksınız dediler yinede yarın sabah arayıp tekrar görüsürüz diye bilgi verdiler. nasıl yorumlarmısınız

şu an için çok pozitifim merkeze karşı acayip rahatlıyorum oraya gidince gerilmiyorum. ücreti 4250 artı ilaç masrafı

cnm nerde yaptırıyorsun sen benimde 4.300 hepsi dahil dr acıbademde çalışıyordu orda başıycaktım bir gittik ayrılmış tedaviye başladıgımızda kendine yazane açmış ema saglık die orda başladım dedavime eski d.r ve gercekten 4 dörtlük biri çok pozitiff bir dr

eskişehir acıbadeem canım benim

merhaba sofya hayırlı olsun bişey sorcam senin 12-14-16.gün yada baktırdığın b hcg değerlerin kaçtı acaba

maaşallah canım benim allah sağlıkla sıhatle tamamına erdirsin inşallah

Sevgiask01 senin bhcg değerlerin kaç kaç geldi cnm

tatlım benim 9,gün 142,38 11. gün 352,02 ama 5. gün embriyosu benimki ama değer önemli değil önemli olan katlaması
tatlım senin değerlerde çok güzel artmış bence drunla görüş için rahat eder tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…