bnmde en son 416 geldi dün 15.gün değeri doktorumda çok iyi dedi bnmki 3.gün embriyosu bu arada senin ikiz olma ihtimali varmı
kızlar s.a. doktordan geldim. transferin 7.günü 22 olan değerim 9.gün 9 a düşmüş.maalesef ilk tüp bebeğim kimyasal gebelik oldu..denilecek hiçbir şey yok bence...
"Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir.Her şerde vardır bir hayır" bakara 216
efet cnm alttan muayne etti çok agrm vardı 5 6 taneye yakın kisttintim çıkt onlar gidecek dedi dedavi aşamasında oluyor dedi ilk bebegimde de olmuştu şükür sonradan kaybolmuştu inş bundada kaybolurlar bayag büyük dedi çogunluk agrıyı onlar yapıyormuş
kızlar s.a. doktordan geldim. transferin 7.günü 22 olan değerim 9.gün 9 a düşmüş.maalesef ilk tüp bebeğim kimyasal gebelik oldu..denilecek hiçbir şey yok bence...
"Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir.Her şerde vardır bir hayır" bakara 216
Canim uzuntunu anlamaya calisiyorum, en guzelini sen yazmissin zaten. Allah caresiz dert vermesin, ben hep boyle teselli bulurum. Belki bir belki 2 sonrakinde ama bi gun Allahin izniyle olacak. O guzel pozitif kalbini ferah tut. Hepimiz seni seviyoruzkızlar s.a. doktordan geldim. transferin 7.günü 22 olan değerim 9.gün 9 a düşmüş.maalesef ilk tüp bebeğim kimyasal gebelik oldu..denilecek hiçbir şey yok bence...
Monica merhaba canim biz ayni gun transfer olmustuk.test gunum 12.gun yani pazar ..ben doktoruma cuma yaptirayimmi dedim kizdi bana bence bugunku deger seni uzmesin pazar gunki degerine bak ve bol bolll dua et canim ..ben ozellikle cumayi sordugum icin bukadr kesin konusuyrum canim benimde 5.gin embriyosuydu pazari bekliyrum simdi.bide pazar yaptir allahin izniyle artacak degerin
inanamıyorummm bunu diyebileceğimi hayal edemezdimhamileyim hamileyim hamileyimmmm
Allahım çok şükür, sana el açan,isteyen bu yolda bizim gibi emek veren tüm kardeşlerimize tattır bu duyguyu yarabbimm, sonuna kadar sağlıkla kucağımıza almayı nasip et, aminnn
hayırlı olsun canım darısı bizlere
inanamıyorummm bunu diyebileceğimi hayal edemezdimhamileyim hamileyim hamileyimmmm
Allahım çok şükür, sana el açan,isteyen bu yolda bizim gibi emek veren tüm kardeşlerimize tattır bu duyguyu yarabbimm, sonuna kadar sağlıkla kucağımıza almayı nasip et, aminnn
canım tebrikler tebrikler
demiştim dimi sana sağlıkla kucağına alırsın inşallah değerin kaç çıktı
evet canım arkadaşım demiştinçoook teşekkür ederimmmm
değerim 12. gün 237 çıktı iyi dimiiii
dr pazartesi gel yine bakalım dedi inşallah guzel artar degerimmm
tebriklerr cnmm allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
evet canım arkadaşım demiştinçoook teşekkür ederimmmm
değerim 12. gün 237 çıktı iyi dimiiii
dr pazartesi gel yine bakalım dedi inşallah guzel artar degerimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?