2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

bnmde en son 416 geldi dün 15.gün değeri doktorumda çok iyi dedi bnmki 3.gün embriyosu bu arada senin ikiz olma ihtimali varmı

kızlar s.a. doktordan geldim. transferin 7.günü 22 olan değerim 9.gün 9 a düşmüş.maalesef ilk tüp bebeğim kimyasal gebelik oldu..denilecek hiçbir şey yok bence...

"Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir.Her şerde vardır bir hayır" bakara 216

canım hayırlısı olsun inşallah birdahaki sefere meleğin sımsıkıca tutunurr

Hadi ya benim zaten tedavi sırasında kistim vardı büyük ihtimalle ağrımda ondan kaynaklıdır

cnm çok üzüldüm allahtan umut kesilmez inş kendiliğinden hamile kalırsın

Canim uzuntunu anlamaya calisiyorum, en guzelini sen yazmissin zaten. Allah caresiz dert vermesin, ben hep boyle teselli bulurum. Belki bir belki 2 sonrakinde ama bi gun Allahin izniyle olacak. O guzel pozitif kalbini ferah tut. Hepimiz seni seviyoruz

inanamıyorummm bunu diyebileceğimi hayal edemezdim hamileyim hamileyim hamileyimmmm

Allahım çok şükür, sana el açan,isteyen bu yolda bizim gibi emek veren tüm kardeşlerimize tattır bu duyguyu yarabbimm, sonuna kadar sağlıkla kucağımıza almayı nasip et, aminnn

canım benim dediğin gibi denilecek bişi yok allah kalbine ferahlık versin herşeyde vardır bi hayr tez zamanda kavuşuruz inşalah bebeğimize

Canım çok sağol, burada 5. gün embriyosu transfer edilen herkes 10. gün test yaptırıp güzel güzel sonuçlarını alıyordu. Ben de ona güvendim ama çok pişman oldum tabii şimdi. Yarını ve sonra da salıyı bekliyorum, Allah razı olsun güzel dileklerin için. İnşallah senden müjdeli haberler alırız. Sana da dua edeceğim.

hayırlı olsun canım darısı bizlere

canım tebrikler tebrikler
demiştim dimi sana sağlıkla kucağına alırsın inşallah değerin kaç çıktı

canım tebrikler tebrikler
demiştim dimi sana sağlıkla kucağına alırsın inşallah değerin kaç çıktı

evet canım arkadaşım demiştin çoook teşekkür ederimmmm
değerim 12. gün 237 çıktı iyi dimiiii
dr pazartesi gel yine bakalım dedi inşallah guzel artar degerimmm

tebriklerr cnmm allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

Hakkında hayırlısı buymuş canım...İnşallah önümüzdeki ay bebeğine doğal yoldan kavuşursun...Rabbim'den asla umut kesilmez...

evet canım arkadaşım demiştin çoook teşekkür ederimmmm
değerim 12. gün 237 çıktı iyi dimiiii
dr pazartesi gel yine bakalım dedi inşallah guzel artar degerimmm

Hayırlı olsun canım bebişin...umarım bu mutluluğu biz de yaşarız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…