2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

cnm bidahakine inşallahhh hiç canını sıkma en hayırlı zamanı bekliyor bebegin sana gelmek icin.. en hayırlısını versin rabbim ve o bizi bizden cok dusunur

kızlar kan testimi yaptırdım maalesef olmadı sonuç negatif...Allahım doğal yoldan nasip eder inş yakın zmanda inş...doktorum pazartesi tekrarla test dedi sonradan yükselebiliyomuş değer..benim umudum yokk 0,100 değerim yükselmez herhalde artık..hakımızda hayırlısı canlar..pozitif sonuç alan arkadaşlarımıza Allahım sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin..hamile olan arkadaşlar bizler için dua edin hamişlerin duası kabul olurmuş...

canım ilk değerin ilaçlarla alakalı bi yükselme göstermiş olabilir..şimdiki sonucun normal değerlerin olabilir canım..belki değer katlanır ilaçlarını bırakma bence testini tekrarla iki gün sonra..benim negatif sonucum mallesef olmadı...

çook teşekkürler kızlar bu anı yaşamayı öyle çok hayal ettim ki..rabbim dileyen herkese tattırsın bu duyguyu.

canım senin lekelenmen olmuştu dimi ben tahmin etmiştim hamiş olduğunu inş sorunsuz katlanı değerlerin...Allahım sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin inş...

canım bu sefer olmasa da insallah en yakın zamanda bebişine kavusursun. Vardır bi hayır.

Kızlar bebişi aldım geldim 10:30 da aradılar gelin dediler su içeiçe yolda gittim merkeze sıkışık olduğum için hemen aldılar 4hücreliymiş sanırım 2. Gün embriyosu hücresi cok az geldi ama emriyoskop cihazındaydılar transfere onay vermiş emriyolog cok güzel anlattı ama tuvaletim vardı dinleyemedim1 tane transfer edildi test tarihim 2 Ocak 2014 inşallahh 2014 uğurlu bebişle gelir dualarınızı bekliyorum canlarım

kızlar yaaa daha 7 tane Lucrin vuruldum adet oldum, 14 tane vardı ve onlar bıtınce test yaptırıp baslıcaktık gonalf e. Doktoruma da henuz ulasamadım, boyle olan var mı ??:18::18::18: nıye erken geldı ki, sımdı nolcekkk

maasllah canım, en guzel asamasına geldin keyıf asaması, ben o asama ıcın sabırsızlanıyorum

doktorum ilaçları bıraktırdı canım.hayırlısı böyleymiş sende üzülme napalım imtihandan geçiyoruz şu an..

canım senin lekelenmen olmuştu dimi ben tahmin etmiştim hamiş olduğunu inş sorunsuz katlanı değerlerin...Allahım sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin inş...

çok saol arkadaşım o günleri görürürz inşallah. senin için de ne diyecemi bilmiyorum çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda sende kavusursun bebişlerine. bu arada benim lekelenmem hiç olmadı merkezden de sordular olması gerekiyomu bilmiom ki.:44::44: bi de benim kasık ağrım çok oldu Allah korusun dış gebelik falan olmaz inşallah pzt yine kan vercem hakkımızda hayırlısı..

bebişine kavuştun yani hadi maşallah size iyi bak ona annesi, hep pozitif ol kendini sıkma yeni yıla güzel haberlerinle başlayalım inşallah.

cnm gözün aydın rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza inşllh dualarını eksik etme bizden

yok canım dün bir arkadaş yazmıştı lekelnmem vardı diye pardon ben seni onla karıştırdım...canım değerin güzel kötü şeyler düşünme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…