- 5 Aralık 2010
- 541
- 12
- 118
Hayırlı olsun canım bebişin...umarım bu mutluluğu biz de yaşarız...
Arwen tebrik ederim çok mutlu oldum senin için... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
amin canım inşallahhh
belirtiler boşa değilmiş çok şükürrrhayırlısıyla sona kadar devam etsin inşallah
kızlar s.a. doktordan geldim. transferin 7.günü 22 olan değerim 9.gün 9 a düşmüş.maalesef ilk tüp bebeğim kimyasal gebelik oldu..denilecek hiçbir şey yok bence...
"Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir.Her şerde vardır bir hayır" bakara 216
kızlar s.a. doktordan geldim. transferin 7.günü 22 olan değerim 9.gün 9 a düşmüş.maalesef ilk tüp bebeğim kimyasal gebelik oldu..denilecek hiçbir şey yok bence...
"Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir.Her şerde vardır bir hayır" bakara 216
çook teşekkürler kızlar bu anı yaşamayı öyle çok hayal ettim ki..rabbim dileyen herkese tattırsın bu duyguyu.
kızlar kan testimi yaptırdım maalesef olmadı sonuç negatif...Allahım doğal yoldan nasip eder inş yakın zmanda inş...doktorum pazartesi tekrarla test dedi sonradan yükselebiliyomuş değer..benim umudum yokk 0,100 değerim yükselmez herhalde artık..hakımızda hayırlısı canlar..pozitif sonuç alan arkadaşlarımıza Allahım sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin..hamile olan arkadaşlar bizler için dua edin hamişlerin duası kabul olurmuş...
:)) bende yemeğe gidicem sonra doktora gidicem sonra bugün çok yoğun ama buralarda olucam
Kızlar bebişi aldım geldim 10:30 da aradılar gelin dediler su içeiçe yolda gittim merkeze sıkışık olduğum için hemen aldılar 4hücreliymiş sanırım 2. Gün embriyosu hücresi cok az geldi ama emriyoskop cihazındaydılar transfere onay vermiş emriyolog cok güzel anlattı ama tuvaletim vardı dinleyemedim1 tane transfer edildi test tarihim 2 Ocak 2014 inşallahh 2014 uğurlu bebişle gelir dualarınızı bekliyorum canlarım
hatim gittinmi dra ne noldu
canım ilk değerin ilaçlarla alakalı bi yükselme göstermiş olabilir..şimdiki sonucun normal değerlerin olabilir canım..belki değer katlanır ilaçlarını bırakma bence testini tekrarla iki gün sonra..benim negatif sonucum mallesef olmadı...
canım senin lekelenmen olmuştu dimi ben tahmin etmiştim hamiş olduğunu inş sorunsuz katlanı değerlerin...Allahım sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin inş...
Kızlar bebişi aldım geldim 10:30 da aradılar gelin dediler su içeiçe yolda gittim merkeze sıkışık olduğum için hemen aldılar 4hücreliymiş sanırım 2. Gün embriyosu hücresi cok az geldi ama emriyoskop cihazındaydılar transfere onay vermiş emriyolog cok güzel anlattı ama tuvaletim vardı dinleyemedim1 tane transfer edildi test tarihim 2 Ocak 2014 inşallahh 2014 uğurlu bebişle gelir dualarınızı bekliyorum canlarım
inanamıyorummm bunu diyebileceğimi hayal edemezdimhamileyim hamileyim hamileyimmmm
Allahım çok şükür, sana el açan,isteyen bu yolda bizim gibi emek veren tüm kardeşlerimize tattır bu duyguyu yarabbimm, sonuna kadar sağlıkla kucağımıza almayı nasip et, aminnn
çok saol arkadaşım o günleri görürürz inşallah. senin için de ne diyecemi bilmiyorum çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda sende kavusursun bebişlerine. bu arada benim lekelenmem hiç olmadı merkezden de sordular olması gerekiyomu bilmiom ki.:44::44: bi de benim kasık ağrım çok oldu Allah korusun dış gebelik falan olmaz inşallah pzt yine kan vercem hakkımızda hayırlısı..
gittim canım olmadı maalesef :)
bi gün olucak biliyosun dimi bi günnnnnnnnnn olucaaakkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?