:))) biliyorum bitanem çok büyük imtihandan geçiyoruz ve elbet bir gün olacak inşallah :)))
Üzülme sakın hayırlısı buymuş benimde 1. Deneme negatifti ertesi ay doğal yolla kendi geldi inşallahh seninde öyle olur suan 2. Denemem bugün transferim oldu bebiş karında pes etmek yok Rabbim bu güzel annelik duygusunu bizede inş yaşatacakkızlar s.a. doktordan geldim. transferin 7.günü 22 olan değerim 9.gün 9 a düşmüş.maalesef ilk tüp bebeğim kimyasal gebelik oldu..denilecek hiçbir şey yok bence...
"Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir.Her şerde vardır bir hayır" bakara 216
cnm gözün aydın rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza inşllh dualarını eksik etme bizden
kızlar s.a. doktordan geldim. transferin 7.günü 22 olan değerim 9.gün 9 a düşmüş.maalesef ilk tüp bebeğim kimyasal gebelik oldu..denilecek hiçbir şey yok bence...
"Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir.Her şerde vardır bir hayır" bakara 216
Evt canım iğnelerden sonraki en güzel aşama inş güzel sonuç alırım valla zaman su gibi geçiyor bi bakmışsın seninde bebiş karında olacak inşmaasllah canım, en guzel asamasına geldin keyıf asaması, ben o asama ıcın sabırsızlanıyorum
inanamıyorummm bunu diyebileceğimi hayal edemezdimhamileyim hamileyim hamileyimmmm
Allahım çok şükür, sana el açan,isteyen bu yolda bizim gibi emek veren tüm kardeşlerimize tattır bu duyguyu yarabbimm, sonuna kadar sağlıkla kucağımıza almayı nasip et, aminnn
inanamıyorummm bunu diyebileceğimi hayal edemezdimhamileyim hamileyim hamileyimmmm
Allahım çok şükür, sana el açan,isteyen bu yolda bizim gibi emek veren tüm kardeşlerimize tattır bu duyguyu yarabbimm, sonuna kadar sağlıkla kucağımıza almayı nasip et, aminnn
kızlar s.a. doktordan geldim. transferin 7.günü 22 olan değerim 9.gün 9 a düşmüş.maalesef ilk tüp bebeğim kimyasal gebelik oldu..denilecek hiçbir şey yok bence...
çok saol cnm tşk ederim rabbim bebeklerimizi bizlere bagaşlasın inş saglıkla gelsinler dünyaya
kızlar kan testimi yaptırdım maalesef olmadı sonuç negatif...Allahım doğal yoldan nasip eder inş yakın zmanda inş...doktorum pazartesi tekrarla test dedi sonradan yükselebiliyomuş değer..benim umudum yokk 0,100 değerim yükselmez herhalde artık..hakımızda hayırlısı canlar..pozitif sonuç alan arkadaşlarımıza Allahım sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin..hamile olan arkadaşlar bizler için dua edin hamişlerin duası kabul olurmuş...
Üzülme sakın hayırlısı buymuş benimde 1. Deneme negatifti ertesi ay doğal yolla kendi geldi inşallahh seninde öyle olur suan 2. Denemem bugün transferim oldu bebiş karında pes etmek yok Rabbim bu güzel annelik duygusunu bizede inş yaşatacak
hatibulut, canım çok üzüldüm elden ne gelir ama inanıyorum en kısa zamanda gelecek yavrun bol bol dua et gönlünü ferah tut dualarımdasın canım...
şimdilik çıkıyorum ama gelicem yemek yapıp hatim tm
Bugün oldum kuzum aldım bebişi geldim inşallahh sonu güzel olurkızzz transferin oldumu anammm yerim seni.sakin ol stres yapma tamammmııı hayırlısı olsun hakkında
Amİn inşallahh canım çok TSK ederim taze annebebişine kavuştun yani hadi maşallah size iyi bak ona annesi, hep pozitif ol kendini sıkma yeni yıla güzel haberlerinle başlayalım inşallah.
canım çoook sevindim allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?