2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Üzülme sakın hayırlısı buymuş benimde 1. Deneme negatifti ertesi ay doğal yolla kendi geldi inşallahh seninde öyle olur suan 2. Denemem bugün transferim oldu bebiş karında pes etmek yok Rabbim bu güzel annelik duygusunu bizede inş yaşatacak

cnm gözün aydın rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza inşllh dualarını eksik etme bizden

çoook teşekkür ederim canım her daim dualarımdasınız inşallah en kısa zamanda bizim gibi çaba gösteren herkes kavuşsun bebişlerine,amin

Canim sen soylencek en guzel seyi soylemissin zaten rabbim sabrini da versin insallah en hayirli zamanda evlat sahibi olursun.

maasllah canım, en guzel asamasına geldin keyıf asaması, ben o asama ıcın sabırsızlanıyorum
Evt canım iğnelerden sonraki en güzel aşama inş güzel sonuç alırım valla zaman su gibi geçiyor bi bakmışsın seninde bebiş karında olacak inş

hatibulut, canım çok üzüldüm elden ne gelir ama inanıyorum en kısa zamanda gelecek yavrun bol bol dua et gönlünü ferah tut dualarımdasın canım...

Kuzuummm gozun ayydinn rabbim mis kokulunu kucagina aldigin gunleri de gormeyi nasip etsin insallah

Son düzenleme:
GözünAydın canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhh

Canım hayırlısı olsun inşallah seninde yazdığın gibi vardır bunda da bir hayır alahım uğraştırmadan kendiliğinden doldursun inşallah kucağını

canım çoook sevindim allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh

Canım inşallah pazartesi bir mucize olur ve bebeğin seninle kalır...

kızzz transferin oldumu anammm yerim seni.sakin ol stres yapma tamammmııı hayırlısı olsun hakkında

hatibulut, canım çok üzüldüm elden ne gelir ama inanıyorum en kısa zamanda gelecek yavrun bol bol dua et gönlünü ferah tut dualarımdasın canım...

allah razı olsun canım benim.bende üzüntü sende sevinç :) hayat bu işte..rabbim sağlıklı salih evlat versin hayırlı uğurlu olsun

şimdilik çıkıyorum ama gelicem yemek yapıp hatim tm

üzülme kız ben mutluyum :))) sadece eşimin arayıp telefonda hıçkıra hıçkıra ağladığını görünce yıkıldım....ama gayet iyiyim hayırlısı buymuş napalım:)))

canım benim çok üzüldüm gerçekten çok zor olduğunu biliyorum 2.ve3. dondurulmuş tedavilrimin ikiside kimyasal gebelik oldu erken test yapmanın en kötü yanı bu işte umutlanıp ta sonradan yıkılmak Allah'ım yüreğine ferahlık versin dayanma gücü versin inşallah ama sakın vaz geçme ilk denemede olacak diye bişey yok ya bak ben bu adetimle 4. tedavime başlıyorum inşallah çabuk toparlanır yoluna devam edersin ve hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın ama sana bişe diyım bana doktorum kimyasal gebelik olduğunu öğrendiğimizde bana hiç üzülme bak hamile kalabildiğini gördük bu çok önemli bişey demişti inşallah bi sonraki tedavinde bebeğine kavuşursun hatta inşallah tedaviye gerek kalmadan gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…