2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım benim sende beni rahatalattın allah razı olsun senden..inşallah normal yolla veya tüp farketmez bebeklerimiz bizimle olur.allahtan umut kesilmez :))

Hatibulut canım hiç sıkma canını ben inanıyorum bir gün bizlerde kavuşacağız bebişlerimize Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eder inşallah sakın pes etme...

Hatibulut canım hiç sıkma canını ben inanıyorum bir gün bizlerde kavuşacağız bebişlerimize Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eder inşallah sakın pes etme...

canım allah razı olsun bende inanıyorum gelecek o gün inşallah

hatibulut cnm şimdi gördüm yazını çok üzüldüm rabbim tez zamanda inş bu üzüntünü unutturacak saglıklı bir evlat versin

cnm gözün aydın tatlım saglıkla al kucagına inş bebegini

üzülme kız ben mutluyum :))) sadece eşimin arayıp telefonda hıçkıra hıçkıra ağladığını görünce yıkıldım....ama gayet iyiyim hayırlısı buymuş napalım:)))

Haticim canim. Allah sana da eşine de sabır versin tatlım. İnan ne yazacağım bilemedim sadece bilki çok

canım bizdeki sorun sperm azlığı.ve mikroenjeksiyonlu tüp bebekten başka çare olmadığı söylendi.yaşım da malesef 30.2,5 yıllık evliyim.bilmiyorum kafam çok karışık.çok korkuyorum.ben hassas,ince düşünceli bir insanım.eşimde iyidir hoştur ama çok realist,duygusuz bir insan.ilerisini gerisini düşünüyorum.zaten çok korkuyorum örneğin iğneler olacak.korkuyorum diyeceğim.eşim ordan saçmala diyecek.cinlerim tepeme gelecek.ya da sen hamilesin şu işi yapma demeyecek.bilmiyorum işin içinden çıkamıyorum

Tebrikler canim. Saglikla kucaginiza almayı nasip etsin inşallah rabbim. ..

sonucu negatif gelen arkadaşlar ltfn üzülmeyin dualar sizlerle işalah olucak birgün allah hepimizin yüzünü güldürsün dualarım sizlerle

kodal82 cnm merhaba senin bhcg değerlerin test gününde ve sonrasında nasıl çıkmıştı

cnm benim bir şey sorcam sen neden degerleri soruyorsun neyle karşılaştırıyorsun ben anlamadım valla her kesin degeri vucuduna göre gebelik gününe göre faklı oluyorr eger bir kıyaslama yapacaksan yanılırsın die söylüyorum

kızlar iki gündür giremiyorum girsemde hemen çıkı yorum işlerim var biraz sizi özlüyorum buarada yeni hamişlervar gözleri aydın allahım kucaklarına almayıda nasip etsin haticim sanada çok üzüldüm inan başım ağırdı üzüntüden allah sabır versin canım allah tez zamanda seninde isteyen herkesinde gönlünün muradını verir

Emha canim merhaba nasilsin?gecmisi goremiyorum bir sorun oldu , bugundu test gunun degil mi cnm, umarim hayirli haberler donersin...

selam arkadaşlar banada önümüzdeki ay tüp bebek yapılacak.
bugün aşılama oldum.fakat dr um lucrin diye göbekten bir iğneye başlattı iki gün önce
bana uzun protokol uygulayacağını söyledi.
dr a fakat ya aşılama ile hamile kalırsam bu iğneler zarar etmez mi dedim
dr bir şey olmaz ara vermeyelim dedi
doğrusu kafam karıştı.
şimdi ne yapmalıyım iğneleri bıraksam diyorum sadece iki gün kullandım.
ya aşılama ile hamile kalırsam neden boşuna vücuduma hormon alayım yazık değil mi?

bu konuda bana yardımcı olabilecek var mı kızlar?cvp lütfen:18:

gittim canım olmadı maalesef :)

Haticim cok uzuldum, ama vardir bundada bir hayir arkadasim seninde yazdigin gibi, hem yasin genc daha , Allah baska dert keder vermesin bu hepimiz icin gecerli, cok sukur sagligimiz yerinde basimizi soakcak evimiz var, elbet bebiste olur..insanlar nelerle ugrasiyor, Allah hepimizin yardimcisi olsun..

CNm gözün Aydın .iyi bak bebisine bugun dinlen bol bol Ocak ta guzel haberler alacagiz😊hücre olayınıda
hic takma canım sen sıkı sıkı tutunur bebisin sana😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…