canım benim çok üzüldüm gerçekten çok zor olduğunu biliyorum2.ve3. dondurulmuş tedavilrimin ikiside kimyasal gebelik oldu erken test yapmanın en kötü yanı bu işte umutlanıp ta sonradan yıkılmak Allah'ım yüreğine ferahlık versin dayanma gücü versin inşallah ama sakın vaz geçme ilk denemede olacak diye bişey yok ya bak ben bu adetimle 4. tedavime başlıyorum inşallah çabuk toparlanır yoluna devam edersin ve hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın ama sana bişe diyım bana doktorum kimyasal gebelik olduğunu öğrendiğimizde bana hiç üzülme bak hamile kalabildiğini gördük bu çok önemli bişey demişti inşallah bi sonraki tedavinde bebeğine kavuşursun hatta inşallah tedaviye gerek kalmadan gelir
Hatibulut canım hiç sıkma canını ben inanıyorum bir gün bizlerde kavuşacağız bebişlerimize Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eder inşallah sakın pes etme...
inanamıyorummm bunu diyebileceğimi hayal edemezdimhamileyim hamileyim hamileyimmmm
Allahım çok şükür, sana el açan,isteyen bu yolda bizim gibi emek veren tüm kardeşlerimize tattır bu duyguyu yarabbimm, sonuna kadar sağlıkla kucağımıza almayı nasip et, aminnn
üzülme kız ben mutluyum :))) sadece eşimin arayıp telefonda hıçkıra hıçkıra ağladığını görünce yıkıldım....ama gayet iyiyim hayırlısı buymuş napalım:)))
canım insan ilk başta çok ikilemde kalıyo gerçekten sizin sorununuz ne peki ne zamandır istiyosunuz başka tedavi yöntemleri denediniz mi ...mesela ben 4.5 yıllık evliyim hiç korunmadım 1.5 yıl sonra doğal yolla hamile kaldım zor bi gebelikti erken aldılar bebeğimi kayettim.sonrasında 5 ay korunduk sezeryan olduğum için sonrasında bi süre kendiliğinden bekledik olmadı sonra doktora gittik klomen çatlama iğnesi falan derken bi 6-7 ay falan daha geçti sonuç alınamadı bende pco var bu arada en son yaptırdığım hormon testlerinde fsh değerim 10.8 çıkınca ben biraz endişeye kapıldım doktoruma ben geç kalmaktan korkuyorum bana iyi bir tüpbebek merkezi önerir nisiniz dedim çünkü doğumdan sonra 2 yıl geçmişti yaklaşık ve benim dayanacak gücüm kalmamıştı doktorumun yönlendirdiği bir merkeze gittim görüştüm oradaki doktor fsh değerimin çok önemli olmadığını önemli olan amh hormonunun olduğunu söyledi oda 5 çıktı iyi olduğunu söylediler ama ben yinede yaşım ilerleyip geç kalmaktan korktuğum için başlamaya karar verdim ve haziranda başladık 6 aydırda bu yollardayız 1 taze 2 dondurulmuş denendi kısmetse ocak adetimle sıfırdan başlayacağız..maddi manevi zor olsada hiçbişey yapmadan beklemektense çaba göstermek bana kendimi daha iyi hissetiriyo RABBİM İNŞALLAH TEZ VAKİTTE BİZİ YAVRULARIMIZA KAVUŞTURUR benim hikayemde böle işte hamd olsun ALLAH'tan gelen herşeye :)
inanamıyorummm bunu diyebileceğimi hayal edemezdimhamileyim hamileyim hamileyimmmm
Allahım çok şükür, sana el açan,isteyen bu yolda bizim gibi emek veren tüm kardeşlerimize tattır bu duyguyu yarabbimm, sonuna kadar sağlıkla kucağımıza almayı nasip et, aminnn
Tebrikler canim. Saglikla kucaginiza almayı nasip etsin inşallah rabbim. ..
kodal82 cnm merhaba senin bhcg değerlerin test gününde ve sonrasında nasıl çıkmıştı
kodal82 cnm merhaba senin bhcg değerlerin test gününde ve sonrasında nasıl çıkmıştı
geldinmi cicibebem
gittim canım olmadı maalesef :)
Kızlar bebişi aldım geldim 10:30 da aradılar gelin dediler su içeiçe yolda gittim merkeze sıkışık olduğum için hemen aldılar 4hücreliymiş sanırım 2. Gün embriyosu hücresi cok az geldi ama emriyoskop cihazındaydılar transfere onay vermiş emriyolog cok güzel anlattı ama tuvaletim vardı dinleyemedim1 tane transfer edildi test tarihim 2 Ocak 2014 inşallahh 2014 uğurlu bebişle gelir dualarınızı bekliyorum canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?