- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
TSK ederim kuzum aminnnn inşallahh önce senin güzel haberini alıcazCNm gözün Aydın .iyi bak bebisine bugun dinlen bol bol Ocak ta guzel haberler alacagiz😊hücre olayınıda
hic takma canım sen sıkı sıkı tutunur bebisin sana😊
Canım embriyoların gelişimine göre değişiyor mesela benim Perşembe opu vardı bügünde transferim oldukızlar yumurta toplandıktan kaç gun sonra transfer oluyo
Canım embriyoların gelişimine göre değişiyor mesela benim Perşembe opu vardı bügünde transferim oldu
Aminnnn inşallahh canımsaol canım tesekkür ederim hayırlısıyla çok sevındırıcı sonuç söylersın buraya
senin de mi çikolata kisti o zaman tavsiye ederim kader arkadaşım :) benim 44*55 ten 25*30 a küçülttü. Allah yardımcın olsun inşallah küçülür hatta yok olur. kistinin boyutları ne kadar?
Aminnnn inşallahh canım
olsun canım bende negatif sonuç aldım geçen ay ama ayrılamıyorum burdan pozitif haberleri aldıkça daha umutla geçiyo günlerim bende ALLAH nasip ederse ocak adetimle başlıycam 4.tedavime buarada ben soğan kürü yaptım en son ki dondurulmuş tedavime başlamadan önce çünkü daha önceki tedavilerimde hep adetim gecikmeli geldi 1 ay geciktiği oldu kist falan oldu çok sıkıcı sitresliydi bende belki düzenli adet görürüm kist oluşumunu engeller diye adetimin 15.günü soğan kürüne başlamıştım 15 gün yaptım arada aksattığım oldu bikaç kez ama genel olarak yaptım ve en normal zamanda bile 35 günü kesin geçen adetim tam 31 günde geldi ve hiiç kistim falanda olmamıştı tertemizdi yani işe yaradı bende pco var bu arada sorunun ne olursa olsun madem şu an beklemedesin sen soğan kürünü eşinede keçiboynuzu kürünü yap mutlaka her halukarda ikiside çok faydalı ben bunlara şahit oldum keçi boynuzu kürü sperm sayı ve kalitesini çok olumlu etkiliyo soğan kürüde hormonları dengeleyip kistleri temizliyo rahimi temizliyo NOT:SOĞAN KÜRÜNÜ TEDAVİYE BAŞLADIKTAN SONRA MUTLAKA BIRAK.Rabbim yüzünü güldürsün kucağını doldursun inşallah hayırlısıyla ....
güzellerim bulduğum güzel duaları paylaşmak istedim Rabbim bugüzel dualar hürmetine hepimize hayırlı salih evlatlar nasip etsin inşallah :)) dualarınızda benide unutmayın :))
Bugun test günümdu malesef olmadi.sonuc negatifuzgunum.
Canım embriyoların gelişimine göre değişiyor mesela benim Perşembe opu vardı bügünde transferim oldu
Canım çok zor biliyorum hepimiz yaşıyoruz ama umudunu sakın kaybetme dualarım seninle Rabbim en kısa zamanda hiç birşeye gerek kalmadan kendiliğinden versin inşallah
güzellerim bulduğum güzel duaları paylaşmak istedim Rabbim bugüzel dualar hürmetine hepimize hayırlı salih evlatlar nasip etsin inşallah :)) dualarınızda benide unutmayın :))
Iyi geceler kizlar. Bende yazayim istedim sali gunu transferim oldu donmus embriyomuzla denedik. Rabbim hepimizin yuzune gulsun ins. Tahlil gununu nasil beklerim bilmiorum ama tuhafim biraz icim karmakarisik...
günaydın kızlar dr. geliyorum çok şükür kesemizi gördük bir keseden daha şüpe ediyor d.r zaten birinci keseyi çok zor gördü daha çok küçük dedi ikiçinde keseye benziyor ama biraz daha beklememiz gerek dedi görünmezi için haftaya çumartesi gidicez inş tekrar şuan her şey yolunda hamdolsun sıra kalp atışındaa
kızlar s.a. doktordan geldim. transferin 7.günü 22 olan değerim 9.gün 9 a düşmüş.maalesef ilk tüp bebeğim kimyasal gebelik oldu..denilecek hiçbir şey yok bence...
"Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir.Her şerde vardır bir hayır" bakara 216
inanamıyorummm bunu diyebileceğimi hayal edemezdimhamileyim hamileyim hamileyimmmm
Allahım çok şükür, sana el açan,isteyen bu yolda bizim gibi emek veren tüm kardeşlerimize tattır bu duyguyu yarabbimm, sonuna kadar sağlıkla kucağımıza almayı nasip et, aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?