2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

CNm gözün Aydın .iyi bak bebisine bugun dinlen bol bol Ocak ta guzel haberler alacagiz😊hücre olayınıda
hic takma canım sen sıkı sıkı tutunur bebisin sana😊
TSK ederim kuzum aminnnn inşallahh önce senin güzel haberini alıcaz Valla senle beraber gün sayıyorum Nasipse zaten 4hücrede tutar 2 de tutar Rabbim ol desin yeterki

senin de mi çikolata kisti o zaman tavsiye ederim kader arkadaşım :) benim 44*55 ten 25*30 a küçülttü. Allah yardımcın olsun inşallah küçülür hatta yok olur. kistinin boyutları ne kadar?

Canım benim 15 yeni oluşmuş şok oldum tüp bebeğe başlamak için gittim hormon
Larda sorun çıktı kist çıktı rahim duvarında sorun çıktı kaldı tüp bebek bu şartlarda olmaz dedi doktor inş kurtuluruz bu dertten arkadaşım sende bende

Tavsiyelerin çok saol canım. Yapacağım inş bende kısmet olursa sorunlar kalkarsa ortadan Ocak adetimde başlayacağım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bebişlerimize kavuştursun

Arkadaşlar benim de olmadığı için üzüntüden foruma da giremedim . Transferden sonra öğrendim ki 2 hücreli ve 3 hücreli transfer edilmiş , sonuç maalesef negatif, bu şekilde olup da gebe kalan var mı aranızda ?herşeyin hayırlısı artık .

Meraba arkadaslar benimde ikinci gun emryosu negatif sonuc aldim araligin ilk haftasi nasip degilmis.

güzellerim bulduğum güzel duaları paylaşmak istedim Rabbim bugüzel dualar hürmetine hepimize hayırlı salih evlatlar nasip etsin inşallah :)) dualarınızda benide unutmayın :))

canım ALLAH C.C razı olsun eline koluna diline sağlık o kadar uğraşıp yazmışsın rabbim hepimizin kaderine hayırlı sağlıklı evlatlar yazsın inşaALLAH

Iyi geceler kizlar. Bende yazayim istedim sali gunu transferim oldu donmus embriyomuzla denedik. Rabbim hepimizin yuzune gulsun ins. Tahlil gununu nasil beklerim bilmiorum ama tuhafim biraz icim karmakarisik...

hayırlı olsun canım inşaALLAH güzel haberlerini alırız Rabbim gönlündekini sana nasip etsin

gözün aydın canım her zaman güzel haberlerini alalım inşaALLAH ikizler geliyor galibaa

geçmiş olsun canım.sana söylemek istediklerimizi zaten sen bize söylemişsin ALLAH tevekkülünü ve sabrını artırsın.mükafatını tez zaman da sana versin inşaALLAH

Gözün aydın canım ALLAH C.C tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…