2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım ALLAH sabır versin inşaALLAH sağlığına tez zamanda kavuşursun.dediğin gibi inşaALLAH normal yollarla hamile kalırsın,öyle olmazsa yine tedavi ol ALLAH dan ümidini kesme canım

canım hayırlı olsun transferin yavrun sana sıkıca tutunsun 9 ay sonra bıraksın inşaALLAHher zaman güzel haberlerini alalım,ALLAH C.C gönlündekini sana nasip etsin

Meraba arkadaslar benimde ikinci gun emryosu negatif sonuc aldim araligin ilk haftasi nasip degilmis.

arkadaşlar negatif sonuçlarınıza çok üzüldüm ama ne söylesem boş acınızı paylaşıyorum, sizi çok iyi anlıyorum inşaALLAH yavrularınız sizlere sürpriz yapıp kendiliğinden gelirler.

Canım çok geçmiş olsun Allah senin ve esinin canını sağ etsin biliyosun ben geçen ay negatif aldim ağladım ağladım dua edip Allahim sen esimi bana beni esime bağışla dedim Allaha emanet cnm

Son düzenleme:
Canım çok geçmiş olsun Allah senin ve esinin canını sağ etsin biliyosun ben geçen sy negatif valdim ağladım ağladım dua edip Allahim sen esimi baba beni esime bağışla dedim Allaha emanet cnm

canım duadan ve ağlamaktan başka elimizde birşey yok Rabbim çok bekletmesin hepimizin kaderine hayırlı evlatlar yazsın inşaALLAH

Hatibuluta dediğim gibi sizin ve esinizin cani sağolsun rabbim hepimize güç versin yüzümüzü en kisa zamanda güldürsun inşaallah

Son düzenleme:

Canim bende yarin test yaptiricam bu gece nasil uyurum bilmiyrum.ama senden oyle etkilenmisimki ruyamda test yaptiriyrum 25yada 26 cikiyr.aa monica ile ayni cikmis diye soyleniyrum ..bak ona yazdim ama benimde deger ayni cikti diye sabah uyaninca guldum kendime) rabbimm hepimize gonlundekini hayirlisyla saglikla tez zamanda versin insallh

amin canım inşaALLAH yarın kan sonucun pozitif çıkar katlanarak devam eder

canım transferden sonra tavsiye edecegin şeyler varmı
Valla kuzum Dr bana sakın yatma dedi bol bol gez ye iç dedi ben kabak çekirdeği ve ananas yemeğe başladım birde dut kurusu verilen listede süt ve süt ürünlerini tüketin diyordu bitki çayları kesinlikle yasakmış şimdilik bunlar canım

hayırlısı olsun arkadaşım, her şer de bir hayır vardır. inşallah hepimiz kurtuluruz.

meraba transferin hayırlı olsun inşalahhhhh güzel sonuçlanır bebeğine kavuşursun......1nci denemeden sonra kendiliğinden hamile kaldım demişsin ya takıldım ona ben kaçırmış olabilirim peki o bebeğin doğdumu ikinciye başladım diyince kafam karıştı.....şundan soruyorum birinci denememden sonra negatifi alınca adet oldum ama ikinci adetim hala gelmedi 1 ayı geçti acaba ilaçlardan mı gecikti yoksa bi mucizemi gelicek bilmiyorum ...allah yardımcımız olsun hepimizin ...

yani çok karışık geldi bana tabiki doktorlar en iyisini bilir bilir de aşılamanın sonucunu almadan tüp bebek tedavisine nasıl başlar yaa
gerçekten çok ilginç...istersen emin olmak için bidaha sor acaba sonuç öğrendikten sonra mı iğnelere başla dedi ki sana ....her ne olursa olsun sağlıkla bebeğine kavuşmanı dilerim canım allah yardımcımız olsun...

Son düzenleme:
Benimde öyle oldu canım negatif alınca 4gün sonra adet oldum 2.adet gelmedi ilaçların etkisidir dedik bekledik sonra eşimle eczanenin önünden geçiyorduk gel dedi idrar testi alalım çıkmazsa Drdan randevü alırız dedi evde geldik heycanla yaptım direk 2 çizgi çıktı 5 sene sonra ilk kez karı koca şoktayız yalnıştır filan diyoruz Hemen en yakın hastaneye gittim kan verdim idrar testini Dr gösterdim bu yanlışmıdır dedim Dr güldü Sonucuna evden baktık deger 1250 6.hafyaya girmek üzereymiş haberimiz yokSonra keseyi gördük bebek içinde kalp atışına gittiğimizde bebek keseden gitmiş hemen kürtaja aldılar bebiş gitti 1sene bekledik 2.yi yaptırdık inşallahh bu sefer tutar

ve beklenen telefon geldi 5. gün transferi olacağı kesinleşti 6 tanesi 8 hücreli 1 tanesi 7 hücreli toplam 7 embriyomuz varmış inşallah sonucumuzda güzel olur.

ve beklenen telefon geldi 5. gün transferi olacağı kesinleşti 6 tanesi 8 hücreli 1 tanesi 7 hücreli toplam 7 embriyomuz varmış inşallah sonucumuzda güzel olur.

çok güzel bir haber bu maşallah
5.gün transferi olacak aynı zamanda embriyo dondurma işlemine gidilecek.
sonunda da gebelik haberini alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…