- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
kızlar kan testimi yaptırdım maalesef olmadı sonuç negatif...Allahım doğal yoldan nasip eder inş yakın zmanda inş...doktorum pazartesi tekrarla test dedi sonradan yükselebiliyomuş değer..benim umudum yokk 0,100 değerim yükselmez herhalde artık..hakımızda hayırlısı canlar..pozitif sonuç alan arkadaşlarımıza Allahım sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin..hamile olan arkadaşlar bizler için dua edin hamişlerin duası kabul olurmuş...
Kızlar bebişi aldım geldim 10:30 da aradılar gelin dediler su içeiçe yolda gittim merkeze sıkışık olduğum için hemen aldılar 4hücreliymiş sanırım 2. Gün embriyosu hücresi cok az geldi ama emriyoskop cihazındaydılar transfere onay vermiş emriyolog cok güzel anlattı ama tuvaletim vardı dinleyemedim1 tane transfer edildi test tarihim 2 Ocak 2014 inşallahh 2014 uğurlu bebişle gelir dualarınızı bekliyorum canlarım
Bugun test günümdu malesef olmadi.sonuc negatifuzgunum.
Arkadaşlar benim de olmadığı için üzüntüden foruma da giremedim . Transferden sonra öğrendim ki 2 hücreli ve 3 hücreli transfer edilmiş , sonuç maalesef negatif, bu şekilde olup da gebe kalan var mı aranızda ?herşeyin hayırlısı artık .
Meraba arkadaslar benimde ikinci gun emryosu negatif sonuc aldim araligin ilk haftasi nasip degilmis.
kızlar s.a. doktordan geldim. transferin 7.günü 22 olan değerim 9.gün 9 a düşmüş.maalesef ilk tüp bebeğim kimyasal gebelik oldu..denilecek hiçbir şey yok bence...
"Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir.Her şerde vardır bir hayır" bakara 216
Canım çok geçmiş olsun Allah senin ve esinin canını sağ etsin biliyosun ben geçen sy negatif valdim ağladım ağladım dua edip Allahim sen esimi baba beni esime bağışla dedimAllaha emanet cnm
canım duadan ve ağlamaktan başka elimizde birşey yok Rabbim çok bekletmesin hepimizin kaderine hayırlı evlatlar yazsın inşaALLAH
Canım çok sağol, burada 5. gün embriyosu transfer edilen herkes 10. gün test yaptırıp güzel güzel sonuçlarını alıyordu. Ben de ona güvendim ama çok pişman oldum tabii şimdi. Yarını ve sonra da salıyı bekliyorum, Allah razı olsun güzel dileklerin için. İnşallah senden müjdeli haberler alırız. Sana da dua edeceğim.
Canim bende yarin test yaptiricam bu gece nasil uyurum bilmiyrum.ama senden oyle etkilenmisimki ruyamda test yaptiriyrum 25yada 26 cikiyr.aa monica ile ayni cikmis diye soyleniyrum ..bak ona yazdim ama benimde deger ayni cikti diye sabah uyaninca guldum kendime) rabbimm hepimize gonlundekini hayirlisyla saglikla tez zamanda versin insallh
Evt Canım 2. Gün oluyor dört hücreli benimkimelindam cnm perşembe op cumartesi transfer kaçıncı gün oluyo ikincimi üçüncümü oluyo
Valla kuzum Dr bana sakın yatma dedi bol bol gez ye iç dedi ben kabak çekirdeği ve ananas yemeğe başladım birde dut kurusu verilen listede süt ve süt ürünlerini tüketin diyordu bitki çayları kesinlikle yasakmış şimdilik bunlar canımcanım transferden sonra tavsiye edecegin şeyler varmı
Aminnnn canım benim inşallahh hepimizin yüzü gülsüncanım hayırlı olsun transferin yavrun sana sıkıca tutunsun 9 ay sonra bıraksın inşaALLAHher zaman güzel haberlerini alalım,ALLAH C.C gönlündekini sana nasip etsin
Canım benim 15 yeni oluşmuş şok oldum tüp bebeğe başlamak için gittim hormon
Larda sorun çıktı kist çıktı rahim duvarında sorun çıktıkaldı tüp bebek bu şartlarda olmaz dedi doktor inş kurtuluruz bu dertten arkadaşım sende bende
meraba transferin hayırlı olsun inşalahhhhh güzel sonuçlanır bebeğine kavuşursun......1nci denemeden sonra kendiliğinden hamile kaldım demişsin ya takıldım ona ben kaçırmış olabilirim peki o bebeğin doğdumu ikinciye başladım diyince kafam karıştı.....şundan soruyorum birinci denememden sonra negatifi alınca adet oldum ama ikinci adetim hala gelmedi 1 ayı geçti acaba ilaçlardan mı gecikti yoksa bi mucizemi gelicek bilmiyorum ...allah yardımcımız olsun hepimizin ...Üzülme sakın hayırlısı buymuş benimde 1. Deneme negatifti ertesi ay doğal yolla kendi geldi inşallahh seninde öyle olur suan 2. Denemem bugün transferim oldu bebiş karında pes etmek yok Rabbim bu güzel annelik duygusunu bizede inş yaşatacak
selam arkadaşlar banada önümüzdeki ay tüp bebek yapılacak.
bugün aşılama oldum.fakat dr um lucrin diye göbekten bir iğneye başlattı iki gün önce
bana uzun protokol uygulayacağını söyledi.
dr a fakat ya aşılama ile hamile kalırsam bu iğneler zarar etmez mi dedim
dr bir şey olmaz ara vermeyelim dedi
doğrusu kafam karıştı.
şimdi ne yapmalıyım iğneleri bıraksam diyorum sadece iki gün kullandım.
ya aşılama ile hamile kalırsam neden boşuna vücuduma hormon alayım yazık değil mi?
bu konuda bana yardımcı olabilecek var mı kızlar?cvp lütfen:18:
Benimde öyle oldu canım negatif alınca 4gün sonra adet oldum 2.adet gelmedi ilaçların etkisidir dedik bekledik sonra eşimle eczanenin önünden geçiyorduk gel dedi idrar testi alalım çıkmazsa Drdan randevü alırız dedi evde geldik heycanla yaptım direk 2 çizgi çıktı 5 sene sonra ilk kez karı koca şoktayız yalnıştır filan diyoruzmeraba transferin hayırlı olsun inşalahhhhh güzel sonuçlanır bebeğine kavuşursun......1nci denemeden sonra kendiliğinden hamile kaldım demişsin ya takıldım ona ben kaçırmış olabilirim peki o bebeğin doğdumu ikinciye başladım diyince kafam karıştı.....şundan soruyorum birinci denememden sonra negatifi alınca adet oldum ama ikinci adetim hala gelmedi 1 ayı geçti acaba ilaçlardan mı gecikti yoksa bi mucizemi gelicek bilmiyorum ...allah yardımcımız olsun hepimizin ...
yani çok karışık geldi bana tabiki doktorlar en iyisini bilir bilir de aşılamanın sonucunu almadan tüp bebek tedavisine nasıl başlar yaa
gerçekten çok ilginç...istersen emin olmak için bidaha sor acaba sonuç öğrendikten sonra mı iğnelere başla dedi ki sana ....her ne olursa olsun sağlıkla bebeğine kavuşmanı dilerim canım allah yardımcımız olsun...
ve beklenen telefon geldi 5. gün transferi olacağı kesinleşti 6 tanesi 8 hücreli 1 tanesi 7 hücreli toplam 7 embriyomuz varmış inşallah sonucumuzda güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?