- 30 Ocak 2012
- 503
- 84
- 118
yani çok karışık geldi bana tabiki doktorlar en iyisini bilir bilir de aşılamanın sonucunu almadan tüp bebek tedavisine nasıl başlar yaa
gerçekten çok ilginç...istersen emin olmak için bidaha sor acaba sonuç öğrendikten sonra mı iğnelere başla dedi ki sana ....her ne olursa olsun sağlıkla bebeğine kavuşmanı dilerim canım allah yardımcımız olsun...
Benimde öyle oldu canım negatif alınca 4gün sonra adet oldum 2.adet gelmedi ilaçların etkisidir dedik bekledik sonra eşimle eczanenin önünden geçiyorduk gel dedi idrar testi alalım çıkmazsa Drdan randevü alırız dedi evde geldik heycanla yaptım direk 2 çizgi çıktı 5 sene sonra ilk kez karı koca şoktayız yalnıştır filan diyoruzHemen en yakın hastaneye gittim kan verdim idrar testini Dr gösterdim bu yanlışmıdır dedim Dr güldü Sonucuna evden baktık deger 1250 6.hafyaya girmek üzereymiş haberimiz yok Sonra keseyi gördük bebek içinde kalp atışına gittiğimizde bebek keseden gitmiş hemen kürtaja aldılar bebiş gitti 1sene bekledik 2.yi yaptırdık inşallahh bu sefer tutar
doktora tekrar tekrar sordum bunu ama yok hiç bir şey olmaz dedi.sanki at yarışı gibi ben de çözemedim neden
bu kadar koşturduğunu doktorun.yani bu ay aşılamanın sonucunu alalım önümüzdeki ay ona göre tüp bebeğe başlarız
deseydi daha normal olurdu herhalde.ama dr öyle konuşuyo ki aşılamada sanki %100 negatif sonuç olacakmış gibi
eşimde kızdı doktora bu konuda.dr bir hayırlı olsun aşılamanız inşaallah sonuç pozitif olur bile demedi.
madem dr en başından emin negatif olacağına neden biz boşuna para verdik(özel bir hastanede yapıldı aşılama) ve umut bağladık aşılamaya.
kafamız çok karıştı gerçekten ben böyle bir tedavi hiç duymadım şimdiye kadar
bu arada cevabınız için teşekkür ederim.
canım ALLAH iyi doktorları karşımıza çıkarsın.bizim insan olduğumuzu unutuyorlar ben ilk doktora gittiğimde direkt aşılamaya geçildi pkos var bende birden fazla yumurta ortaya çıkınca doktor dedi ki aşılama sizde zor olacak gibi isterseniz bırakalım daha sonra tüpe geçelim ben iğne ile başlamıştım o ay tedaviyi yarım bıraktık..bir ay sonra tüp bebeğe başladık benim de doktorumun özel muayenehanesi vardı sağolsun aşılama ile bizi oyalamadı inşaALLAH kalbini ferahlatacak gelişmeler olur canımdoktoruna güvenemezsen tedavin zehir olur her zaman kafanda soru işaretleri olacak:44:
Aminnnnnnn bitanem inşallahh bunada şükür kısada olsa bu sevinçi yasamak bile güzeldi inş bebişlerimiz hemen gelircanım yaaa,hayatınızın sürprizi olmuş ama sonu hüzünlü bitmiş inşaALLAH bu tedavinde rabbim kucağını boş bırakmasın sonra kendiliğinden gelsin yavrular
kızlar s.a. doktordan geldim. transferin 7.günü 22 olan değerim 9.gün 9 a düşmüş.maalesef ilk tüp bebeğim kimyasal gebelik oldu..denilecek hiçbir şey yok bence...
"Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir.Her şerde vardır bir hayır" bakara 216
inanamıyorummm bunu diyebileceğimi hayal edemezdimhamileyim hamileyim hamileyimmmm
Allahım çok şükür, sana el açan,isteyen bu yolda bizim gibi emek veren tüm kardeşlerimize tattır bu duyguyu yarabbimm, sonuna kadar sağlıkla kucağımıza almayı nasip et, aminnn
evet gerçekten haklısınız doktora güvenimi kaybettim.bundan sonra da bi daha aynı dr da devam etmem artık.
tüp bebeği de başka yerde yaptırmayı düşünüyorum.aşılama da bana zehir oldu dediğiniz gibi bu gün aşılamamın ikinci günü ama sağolsun dr öyle moral oldu ki aşılamanın pozitif olacağına dair hiç bir umudum yok şu anda.ve moralim sıfır
bazı dr lar işi ticarete çevirmişler maalesef insan vücudu üzerinde ticaret yapıyorlar ve umutlarımızı,duygularımızı sömürüyorlar.
Allah bu tarz kötü niyetli dr ların cezasını versin ve asla hakkımı helal etmiyorum.
Allah iyilerle karşılaştırsın herkesi.
canım sen şu an tüp bebek tedavisindemisin?Eğer öyleyse Rabbim hayırlısından nasip etsinRabbim hepimizin gönlüne göre versin inşaaallah.
çok sevindim. Allah tamamını erdirsin canım
Kızlar bebişi aldım geldim 10:30 da aradılar gelin dediler su içeiçe yolda gittim merkeze sıkışık olduğum için hemen aldılar 4hücreliymiş sanırım 2. Gün embriyosu hücresi cok az geldi ama emriyoskop cihazındaydılar transfere onay vermiş emriyolog cok güzel anlattı ama tuvaletim vardı dinleyemedim1 tane transfer edildi test tarihim 2 Ocak 2014 inşallahh 2014 uğurlu bebişle gelir dualarınızı bekliyorum canlarım
doktora tekrar tekrar sordum bunu ama yok hiç bir şey olmaz dedi.ve iğnelere aşılama sonucunu daha almadan yani adetin 21. günü başlattı.uzun protokola adetin 21. günü başlanıyormuş.at yarışı gibi ben de çözemedim neden
bu kadar koşturduğunu doktorun.yani bu ay aşılamanın sonucunu alalım önümüzdeki ay ona göre tüp bebeğe başlarız
deseydi daha normal olurdu herhalde.ama dr öyle konuşuyo ki aşılamada sanki %100 negatif sonuç olacakmış gibi
eşimde kızdı doktora bu konuda.dr bir hayırlı olsun aşılamanız inşaallah sonuç pozitif olur bile demedi.
madem dr en başından emin negatif olacağına neden biz boşuna para verdik(özel bir hastanede yapıldı aşılama) ve umut bağladık aşılamaya.
kafamız çok karıştı gerçekten ben böyle bir tedavi hiç duymadım şimdiye kadar
bu arada cevabınız ve iyi temennileriniz için teşekkür ederim.Rabbim sizinde gönlünüze göre versin herşeyi.
selencim;evine hoşgeldin nasılsın canım odaları gezip bebişine gösterseydin yabancılık çekmesin yavruuuukaç gündür anneannesindeydi
Heyecandan olmek uzereyim.bi saat sonra kan tahlilimi ogrenecegim.kalbim dayanir bu bekleyise insallah.dualarinizi bekliyrum kizlar
canımmmmmm. evet geldim dün akşam 8-9 arası evdeydim. ama bebişleri gezdiremedim bavulları boşalt vs ile uğraştık eşimle. birde eşim yok elini kaldırma yok eğilme didişip duruyoruz.Yarın işe başlayacağım.
1 saattir dünküleri okuyorum beni çok üzen yazılar okudum. Allahım herkesin yardımcısı olun.
Canım dün otobüste gelirken molada lavaboya girmek istemedim mikrop kapmayım diye ama meraktan girdim. Jel ile birlikte çok hafif kahverengimsi mi grimsi mi ne nokta nokta onlar vardı. Çok azıcıktı ama takıldım. kocam başımı bekliyor kalkma yarın zaten işe gideceksin diye. onun için şimdi uzanıyorum. acaba uzun yol mu sarstı diye. 10 saat yol nerden baksan. Şimdi hiçbişey yok Allahıma şükür
Pazartesi saat 3 de transfer oldum. sen ne dersin? bu ne demek?
Heyecandan olmek uzereyim.bi saat sonra kan tahlilimi ogrenecegim.kalbim dayanir bu bekleyise insallah.dualarinizi bekliyrum kizlar
canım bu topaklanmış geri dönüşler jelden kaynaklanıyor bebiş yerleşirken doğal olarak içeride biraz kanama oluyor rahim onu dışarı atmıyor kurumuş kan jeli içeri verince bu şekilde geri geliyor heerşey yolunda ALLAH'IN izniyle sen merak etme ama 10 saat yol uzun bencede hiçbir iş yapma dinlen canım yerleşme zamanı sanki bu günlerde oluyor hayırlısı inşaALLAH güzel müjdeli haberlerini almayı nasip etsin yüce yaradan
inşallah tatlım. bebişlerim beni bırakmısınlar da....
canım içinden ne geçiyorrr.?:44::44::44::44:
canım arkadaşım hamile olmanı çok istiyorum çok mücadele ettin izin alamadın v.s...v.s Rabbim inşaALLAH seninde kaderine hayırlı sağlıklı evlatlar yazmıştır.hamileymişsin gibi bir his doğdu içime inşaALLAH herşey yolunda gidernormal şartlarda hamilesin zaten unutma iyi dinlen iyi bak yavrulara yarın işe gittiğinde seni üzenlerle tanıştırma yavruları pozitif insanlarla vakit geçirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?