- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
sağol canım. yüce Rabbim herkesin yüzünü güldürür inşallah.
inan bende yarını düşünüyordum şimdi geçmiş olsun diyecekler yarın. aaaa neyin vardı niye hem rapor hem izin aldın diyecekler benimde kolay beceremediğim bişey yalan üstüne yalan diyeceğim. yalanları unutmassam iii olur yoksa mahvolurum. yada en iyisi daha rahatsızlığım geçmedi şimdilik iyiyim deyip biran önce herkesten uzaklaşmak olacak.
seni kocaman öptüm canımmmm
canım ümidini yitirme Rabbim ol dedi mi olur sen pozitif ol doktorun öyle düşünüyor diye senin kaderinde olacak olan değişmez inşaALLAH aşılama tedavinden hamile kalırsın test çubuğunu götürür doktorun gözüne sokarsın..dondurulmuş embriyo tedavisine başladım canım bakalım yaaa nasip
Canim esinin sperm sayisi az ciktiysa o yuzden bisey dememistir. Bana da asilamayi yapar yapmaz bosuna umitlenmeyin normalde yuzde 10 15 asilamasa sans var siZe yuzde 5 bile diyemiyorum. Sperm sayisi cok az dedi. Gerci 1 tanesi yetiyor ama siz umitlenmeyin dedi. Bi daha asilama yapmam tupe geceriz vakit kaybetmeye gerek yok dedi. Hemen yapariz saniyordum araya bayram girdi falan 2 ay sonra anca yapabildik. Uzun protokole basladik. Lucrin yumurtanin kendinden gelismesini engelliyor. Baskiliyor yani. Varolan tedaviye etkisi var mi bilmiyorum. Bu iste doktora guven cok onemli. Doktoruna inanip guvenmiyorsan merkezi degistir. Yok yillarin doktoru ben ondan iyi mi bilicem diyosan kendini emanet et canim. Belki rezervin de azdir. O yuzden de acele etmis olabilir. Merkezin neresi doktorun kim. Hakkinda hakkimizda hayirlisi olsun.
Heyecandan olmek uzereyim.bi saat sonra kan tahlilimi ogrenecegim.kalbim dayanir bu bekleyise insallah.dualarinizi bekliyrum kizlar
canım az kaldı hadi müjdeli haberi bekliyoruz
gözün aydın canım her zaman güzel haberlerini alalım inşaALLAHikizler geliyor galibaa
Kizlar sonucumu aldim 12.gun 2100 degerim.ikiside tutmua demekmi bu????.simdi ciktisini almaya gidiyrum
hamilemiyim ben simdi allahim akliki kacirixam) yolda giderken araba falan carpmadan gelirsem iyi
allahim sukurler olsun
kalbimdesin cnm sen dondurulmuşların tedavisine mi başladın cnm rabbim utandırmasın kurban oldugum mevlam yüzünü güldürsün inş güzel haberlerini alırız yavruların sım sıkı tuttunurlar annelerine ben seni hamile olarak biliyordum kalbimden hep hamilesin dige geçiyordun bir ara çok hamile haberi almıştık yaa o ara karıştırdım sanırım inş kalbimden gecen gercek oluro kadar çok arkadaş varki insan bazaen hangisi hamile karıştırıyorr rabiim burdaki bütün bekleyiş içince olan her kesin gönlü muradını versin AMİN
Kizlar sonucumu aldim 12.gun 2100 degerim.ikiside tutmua demekmi bu????.simdi ciktisini almaya gidiyrum
hamilemiyim ben simdi allahim akliki kacirixam) yolda giderken araba falan carpmadan gelirsem iyi
allahim sukurler olsun
canım allah hepimizin gönlüne göre versinben dondurulmuş tedavisindeyim.sani allah söyletti bakalım nasip inşaallah
allahim sukurler olsun
allahim sukurler olsun
allahim sukurler olsun
kızlar cuma günü opu olursa (27 Aralık'ta) yapıldığı gün sayılıyor mu embriyo transferi için?Yani 5. gün embriyosu olursa 31 mi yoksa 1 mi transfer günü olacak?
kızlar cuma günü opu olursa (27 Aralık'ta) yapıldığı gün sayılıyor mu embriyo transferi için?Yani 5. gün embriyosu olursa 31 mi yoksa 1 mi transfer günü olacak?
Yanlış bilmiyorsam opu günü sayılmıyor. 5. Gün olması için ayın 1 inde tranfer yapılması gerekiyor.benim öyle olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?