2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

çalışan anne adayı olmak zor ama biz herşey gibi bununda üstesinden geleceğiz sen kimselere aldırma en olumsuz fikirler yine bayan iş arkadaşlarımızdan çıkıyor kalplerini kırmadan onları duyma, görme herşey karnındaki yavrular için ALLAH her zaman yüzünü(müzü)güldürsün rabbim evlatlarınızı sana ve eşine bağışlasın bende seni öpüyorum canım

canım öncelikle tedaVİN HAYIRLI OLUR İNŞAALLAH.RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN.evet eşimde dedi doktor Allah değil diye.Rabbim dilerse olur buna kimse mani olamaz.eşimle karar veremedik lucrine devam edelim mi etmeyelimmi diye.bugün sabah üçüncü lucrini yaptık ama içim hiç rahat değil ya aşılama pozitif olursa o zaman 9 ay acaba bebeğe bir zararı olacakmı diye endişe içinde olucam.bir de prospektüsünde kullanırken aynı zamanda hamilelik planlıyoranız yada gebelik şüpheniz varsa kullanmayın diyor
doktor neden beni bu psikolojiye soktu buna ne gerek vardı anlamadımbir daha ki ay başlayabilirdik lucrine.
gerçekten çok bunaldım daralıyorum

eşimin sperm sayısı 50 milyon fakat ileri hızlı hareket %12.
doktor bu değerlerle aşılamada şansımızın %15 olduğunu söyledi.
hayır bize deseydi ki size denildiği gibi aşılamayla şansınız çok az ama yinede deneyelim.inşaallah sonuç olumlu olur veya hayırlı olsun asla demedi.aşılama yaptırdıktan hemen sonra tüp bebeğe gelirken şu evrakları getirin dedi.şaşırdık kaldık.
adam hep tüp bebek üzerinden konuşuyor hani sonucunuz zaten negatifte zaten biz sizi bir söğüşledik der gibi.
canım ben dr ismi söylemiyim çünkü o merkezde devamlı görev yapan bir dr değil ancak ara ara gidiyor oraya.
ama merkezin adı ankalife(ankarada).zaten bu merkez içinde pek olumlu yorumlar yok.bu yüzdende içim hiç rahat değil.
ben boludayım ve buraya sırf bu dr un tavsiyesi ile ve bu dr. takiplerimizi boludan yapacak sürekli ankaraya gidip gelmek zorunda kalmayacağız diye gittik.fakat tüp bebekte bu dr la ve bu merkezde devam etmeyi düşünmüyorum
bir de tam olarak yumurta rezervin az demedi ama e2 yüksek çıktı bu da aynı şeymi bilmiyorum.

inşaallah senin tedavinde pozitif olurRABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN

Son düzenleme:
gözün aydın canım her zaman güzel haberlerini alalım inşaALLAH ikizler geliyor galibaa

çok tşk ederim cnm iki tane emryo konuldu ben kan degerime göre ikiside tutu sanırım diyordum ama saglıklı olsunda tek olsun sorun degil tam emin degil cnm dr kesede olabilir kistte dedi ama biraz keseye benzette hayırlısı olsun inşş

Kizlar sonucumu aldim 12.gun 2100 degerim.ikiside tutmua demekmi bu????.simdi ciktisini almaya gidiyrum
hamilemiyim ben simdi allahim akliki kacirixam) yolda giderken araba falan carpmadan gelirsem iyi
allahim sukurler olsun

kalbimdesin cnm sen dondurulmuşların tedavisine mi başladın cnm rabbim utandırmasın kurban oldugum mevlam yüzünü güldürsün inş güzel haberlerini alırız yavruların sım sıkı tuttunurlar annelerine ben seni hamile olarak biliyordum kalbimden hep hamilesin dige geçiyordun bir ara çok hamile haberi almıştık yaa o ara karıştırdım sanırım inş kalbimden gecen gercek olur o kadar çok arkadaş varki insan bazaen hangisi hamile karıştırıyorr rabiim burdaki bütün bekleyiş içince olan her kesin gönlü muradını versin AMİN

Kizlar sonucumu aldim 12.gun 2100 degerim.ikiside tutmua demekmi bu????.simdi ciktisini almaya gidiyrum
hamilemiyim ben simdi allahim akliki kacirixam) yolda giderken araba falan carpmadan gelirsem iyi
allahim sukurler olsun

MAŞALLAHH CNM 2100 MÜÜ DEGERİN ÇOK YÜKSEK MAŞALLAHHKAÇINCI GÜN EMRYORSU TATLIM RABBİM NAZARDAN KORUSUN

canım ALLAH hepimizin gönlüne göre versinben dondurulmuş tedavisindeyim.sani ALLAH söyletti bakalım nasip inşaALLAH

allahim sukurler olsun

ALLAH tamamına erdiesin canım.inşaALLAH herşey yolunda gider:124::124::124::124::124::124:

allahim sukurler olsun

Hayirli olsun cok sevindim inan.masallah degerlerinde cok guzel.lk denemenmiydi.

allahim sukurler olsun

Ayy canim benimmm cok sevindim masallah yaaa degerinde cok guzel ikizler mi geliyo acabaa Allah tamamina erdirsin canimm tebriklerrr

allahim sukurler olsun

Hayırlı olsun canım...Senin adına çok sevindim...İnşallah bizler de nasip olur bu cümleyi kurmak...

Ben araniza yeni katildim bu ilk mesajim YUCE RABBiM hepimizin dualarini kabul eder bebislerimizi kucagimiza almayi nasip eder insallah

kızlar cuma günü opu olursa (27 Aralık'ta) yapıldığı gün sayılıyor mu embriyo transferi için?Yani 5. gün embriyosu olursa 31 mi yoksa 1 mi transfer günü olacak?

Ne güzel haberler var bu sayfada okudukça hamile haberlerini mutlu oluyorum. Benim test günüm 24 aralık inşallah bende güzel haber yazarım bu sayfaya:)

kızlar cuma günü opu olursa (27 Aralık'ta) yapıldığı gün sayılıyor mu embriyo transferi için?Yani 5. gün embriyosu olursa 31 mi yoksa 1 mi transfer günü olacak?

Yanlış bilmiyorsam opu günü sayılmıyor. 5. Gün olması için ayın 1 inde tranfer yapılması gerekiyor.benim öyle olmuştu

opu günü sayılmıyor.
1 ocak 2014 transfer günü oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…