opu günü sayılmıyor.
1 ocak 2014 transfer günü oluyor.
Kizlar sonucumu aldim 12.gun 2100 degerim.ikiside tutmua demekmi bu????.simdi ciktisini almaya gidiyrum
hamilemiyim ben simdi allahim akliki kacirixam) yolda giderken araba falan carpmadan gelirsem iyi
allahim sukurler olsun
Kizlar merhaba aranizda yeniyim, fakat surekli sizleri takip ediyorum persembe gunu emriyo transferim yapildi 5. Gun emriyosu 2 tane konuldu beklemedeyim 28 aralikda tahlil yapmami istedi dr rum. Hakkimda hayirlisi olur ins.
çok tşk ederim...umarım yeni bir yıl güzel bir bebek olur bizim için...
İnşallah Rabbim güzel haberinizi duyurmayı nasip eder...Sizlerin yazılarını okudukça bu kadar heycanlanan ben, kendi sonucumu öğrenmeye gittiğimde kimbilir nasıl olurum...
canım benim hayırlı olsun maşallah değerin çok iyi çıkmış ikiz galiba çok sevindim
Kizlar sonucumu aldim 12.gun 2100 degerim.ikiside tutmua demekmi bu????.simdi ciktisini almaya gidiyrum
hamilemiyim ben simdi allahim akliki kacirixam) yolda giderken araba falan carpmadan gelirsem iyi
allahim sukurler olsun
canım benim hayırlı olsun maşallah değerin çok iyi çıkmış ikiz galiba çok sevindim
Masallah degerin cok guzel gorunuyor sanki ikiz gibi Allahim bu mutlulugunu sag salim yavrularini kucagina aldiginda da taclandirsin ins.
Hayirli olsun cok sevindim inan.masallah degerlerinde cok guzel.lk denemenmiydi.
Ayy canim benimmm cok sevindim masallah yaaa degerinde cok guzel ikizler mi geliyo acabaaAllah tamamina erdirsin canimm tebriklerrr
ALLAH tamamına erdiesin canım.inşaALLAH herşey yolunda gider:124::124::124::124::124::124:
MAŞALLAHH CNM 2100 MÜÜ DEGERİN ÇOK YÜKSEK MAŞALLAHH KAÇINCI GÜN EMRYORSU TATLIM RABBİM NAZARDAN KORUSUN
MAŞALLAHH CNM 2100 MÜÜ DEGERİN ÇOK YÜKSEK MAŞALLAHH KAÇINCI GÜN EMRYORSU TATLIM RABBİM NAZARDAN KORUSUN
çok tşk ederim cnm iki tane emryo konuldu ben kan degerime göre ikiside tutu sanırım diyordum ama saglıklı olsunda tek olsun sorun degil tam emin degil cnm dr kesede olabilir kistte dedi ama biraz keseye benzette hayırlısı olsun inşş
Evet canim ilk d3neme.agustosta opu oldum ama rahim uyfun bulunmadi o yuzden transferim yeni oldu.rabbim kisa zmanda isteyen herkesr nasip etsin
Evet canim ilk d3neme.agustosta opu oldum ama rahim uyfun bulunmadi o yuzden transferim yeni oldu.rabbim kisa zmanda isteyen herkesr nasip etsin
allahim sukurler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?