2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kizlar merhaba aranizda yeniyim, fakat surekli sizleri takip ediyorum persembe gunu emriyo transferim yapildi 5. Gun emriyosu 2 tane konuldu beklemedeyim 28 aralikda tahlil yapmami istedi dr rum. Hakkimda hayirlisi olur ins.

Kizlar sonucumu aldim 12.gun 2100 degerim.ikiside tutmua demekmi bu????.simdi ciktisini almaya gidiyrum
hamilemiyim ben simdi allahim akliki kacirixam) yolda giderken araba falan carpmadan gelirsem iyi
allahim sukurler olsun

canım benim hayırlı olsun maşallah değerin çok iyi çıkmış ikiz galiba çok sevindim

Kizlar merhaba aranizda yeniyim, fakat surekli sizleri takip ediyorum, persembe gunu emriyo transferim yapildi 5. Gun emriyosu 2 tane konuldu beklemedeyim 28 aralikda tahlil yapmami istedi dr rum. Hakkimizda hayirlisi olur ins.

Son düzenleme:
Kizlar merhaba aranizda yeniyim, fakat surekli sizleri takip ediyorum persembe gunu emriyo transferim yapildi 5. Gun emriyosu 2 tane konuldu beklemedeyim 28 aralikda tahlil yapmami istedi dr rum. Hakkimda hayirlisi olur ins.

İnşallah Rabbim güzel haberinizi duyurmayı nasip eder...Sizlerin yazılarını okudukça bu kadar heycanlanan ben, kendi sonucumu öğrenmeye gittiğimde kimbilir nasıl olurum...

Kizlar merhaba aranizda yeniyim, fakat surekli sizleri takip ediyorum persembe gunu emriyo transferim yapildi 5. Gun emriyosu 2 tane konuldu beklemedeyim 28 aralikda tahlil yapmami istedi dr rum. Hakkimizda hayirlisi olur ins.

İnşallah Rabbim güzel haberinizi duyurmayı nasip eder...Sizlerin yazılarını okudukça bu kadar heycanlanan ben, kendi sonucumu öğrenmeye gittiğimde kimbilir nasıl olurum...

Allah im okadar buyukki hepimizin dualari duyuyor, eminim fakat biraz sabretmemiz istiyor, sabrin sonu Allahin izniyle selamet olucak ins. Cnm

Kizlar sonucumu aldim 12.gun 2100 degerim.ikiside tutmua demekmi bu????.simdi ciktisini almaya gidiyrum
hamilemiyim ben simdi allahim akliki kacirixam) yolda giderken araba falan carpmadan gelirsem iyi
allahim sukurler olsun

Masallah degerin cok guzel gorunuyor sanki ikiz gibi Allahim bu mutlulugunu sag salim yavrularini kucagina aldiginda da taclandirsin ins.

Masallah degerin cok guzel gorunuyor sanki ikiz gibi Allahim bu mutlulugunu sag salim yavrularini kucagina aldiginda da taclandirsin ins.

Rabbim isteyen herkese nasip etsin saglikla sihhatle insallh.iki embriyo idi canim.ikiside tutmustur heralde yarn bi doktoruma gorunucem bakalim

MAŞALLAHH CNM 2100 MÜÜ DEGERİN ÇOK YÜKSEK MAŞALLAHHKAÇINCI GÜN EMRYORSU TATLIM RABBİM NAZARDAN KORUSUN

Canim senin 12.gun degerin neydi? Ben yarin doktora gidicem bakalim ne diyecek.iki tek farketmez saglik sihhatle olsun insallh

Evet canim ilk d3neme.agustosta opu oldum ama rahim uyfun bulunmadi o yuzden transferim yeni oldu.rabbim kisa zmanda isteyen herkesr nasip etsin

canim hayirli olsun bende bugun opu oldum haft ici nasipse trasfer ins ins. senin sorun neydi benim yumurta rezerv.

Evet canim ilk d3neme.agustosta opu oldum ama rahim uyfun bulunmadi o yuzden transferim yeni oldu.rabbim kisa zmanda isteyen herkesr nasip etsin

Benimde ilk denememdi.5.gun embriyo su idi.2 tane transfer oldu.ama dun kotu haberi alinca cok üzüldüm. Allah kucaginada almayi nasip etsin.bizlerede gostersin ins.eger ozel olmassa nerde yaptirmistin?

allahim sukurler olsun

Masallahhh kuzummmm 2100 muuuu kizzz bu 3uz bile olabilir tatlimmm zaten 1500 uzeri kese gorunuyo sen direk keseyi bile gorebilirsin tatlim rabbim nazardan saklasin saglikli gebelik nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…