Ben araniza yeni katildim bu ilk mesajim YUCE RABBiM hepimizin dualarini kabul eder bebislerimizi kucagimiza almayi nasip eder insallah
Canim senin 12.gun degerin neydi? Ben yarin doktora gidicem bakalim ne diyecek.iki tek farketmez saglik sihhatle olsun insallh
canım öncelikle tedaVİN olsun.Rabbim saglikla kucagima alip OLUR İNŞAALLAH.RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN.evet eşimde dedi doktor Allah değil diye.Rabbim dilerse olur buna kimse mani olamaz.eşimle karar veremedik lucrine devam edelim mi etmeyelimmi diye.bugün sabah üçüncü lucrini yaptık ama içim hiç rahat değil ya aşılama pozitif olursa o zaman 9 ay acaba bebeğe bir zararı olacakmı diye endişe içinde olucam.bir de prospektüsünde kullanırken aynı zamanda hamilelik planlıyoranız yada gebelik şüpheniz varsa kullanmayın diyor
doktor neden beni bu psikolojiye soktu buna ne gerek vardı anlamadımbir daha ki ay başlayabilirdik lucrine.
gerçekten çok bunaldım daralıyorum
eşimin sperm sayısı 50 milyon fakat ileri hızlı hareket %12.
doktor bu değerlerle aşılamada şansımızın %15 olduğunu söyledi.
hayır bize deseydi ki size denildiği gibi aşılamayla şansınız çok az ama yinede deneyelim.inşaallah sonuç olumlu olur veya hayırlı olsun asla demedi.aşılama yaptırdıktan hemen sonra tüp bebeğe gelirken şu evrakları getirin dedi.şaşırdık kaldık.
adam hep tüp bebek üzerinden konuşuyor hani sonucunuz zaten negatifte zaten biz sizi bir söğüşledik der gibi.
canım ben dr ismi söylemiyim çünkü o merkezde devamlı görev yapan bir dr değil ancak ara ara gidiyor oraya.
ama merkezin adı ankalife(ankarada).zaten bu merkez içinde pek olumlu yorumlar yok.bu yüzdende içim hiç rahat değil.
ben boludayım ve buraya sırf bu dr un tavsiyesi ile ve bu dr. takiplerimizi boludan yapacak sürekli ankaraya gidip gelmek zorunda kalmayacağız diye gittik.fakat tüp bebekte bu dr la ve bu merkezde devam etmeyi düşünmüyorum
bir de tam olarak yumurta rezervin az demedi ama e2 yüksek çıktı bu da aynı şeymi bilmiyorum.
inşaallah senin tedavinde pozitif olurRABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
Evt canım iğnelerden sonraki en güzel aşama inş güzel sonuç alırım valla zaman su gibi geçiyor bi bakmışsın seninde bebiş karında olacak inş
üzülme kız ben mutluyum :))) sadece eşimin arayıp telefonda hıçkıra hıçkıra ağladığını görünce yıkıldım....ama gayet iyiyim hayırlısı buymuş napalım:)))
selam arkadaşlar banada önümüzdeki ay tüp bebek yapılacak.
bugün aşılama oldum.fakat dr um lucrin diye göbekten bir iğneye başlattı iki gün önce
bana uzun protokol uygulayacağını söyledi.
dr a fakat ya aşılama ile hamile kalırsam bu iğneler zarar etmez mi dedim
dr bir şey olmaz ara vermeyelim dedi
doğrusu kafam karıştı.
şimdi ne yapmalıyım iğneleri bıraksam diyorum sadece iki gün kullandım.
ya aşılama ile hamile kalırsam neden boşuna vücuduma hormon alayım yazık değil mi?
bu konuda bana yardımcı olabilecek var mı kızlar?cvp lütfen:18:
Kizlar sonucumu aldim 12.gun 2100 degerim.ikiside tutmua demekmi bu????.simdi ciktisini almaya gidiyrum
hamilemiyim ben simdi allahim akliki kacirixam) yolda giderken araba falan carpmadan gelirsem iyi
allahim sukurler olsun
Masallahhh kuzummmm 2100 muuuu kizzz bu 3uz bile olabilir tatlimmm zaten 1500 uzeri kese gorunuyo sen direk keseyi bile gorebilirsin tatlim rabbim nazardan saklasin saglikli gebelik nasip etsin insallah
çok heyecanlıym kızlar salı gününü merakla bekliyorum. size bir kac sorum var. benim ev 3 katta ve asansör yok transferden sonra bu merdivenleri çıkmamda bir sorun olurmu. ikincisi transferden sonra ayetel kürsi okumaya devam edebilirmiyim. 3-5 gün dus almamayı planlıyorum ama dua da okumak istiyorum nasıl olcak bilmiyorum. Ayetel kürsi okudukca masallah hersey güzel gidiyor niyetlenmiştim 5 ocaka kadar 70000 okuyacağız diye suana kadar 28000 tane okuduk zamanında bitmesi icin okumakta istiyorum. ne yapsan bi akıl verirmisiniz
haticim, canım sen zaten söylenecek olanları söylemişsin, keşke elimizden gelecek bir şey olsa, Rabbim tedaviye gerek kalmadan mucizesini göndersin inşallah tatlımmmm
aewen ve emha, tebrik ediyorum sizleri deeeee, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhhh :9 bizler için dua etmeyi unutmayın kızlarrrr ....
bu sabah regl olarak uyandım, sonundaaaa.... ama ne uyanmak sonu acilde bitti çünkü dayanamadım ağrısına ve gidip iğne vurdurdum. yarın için de randevu aldım devlet hastanesinden, rapor çıkarırken gerekli olan testleri hastane de de yaptırabiliyormuşum. inşallah gidip yarın onları yaptırcammm
bu sabah regl olarak uyandım, sonundaaaa.... ama ne uyanmak sonu acilde bitti çünkü dayanamadım ağrısına ve gidip iğne vurdurdum. yarın için de randevu aldım devlet hastanesinden, rapor çıkarırken gerekli olan testleri hastane de de yaptırabiliyormuşum. inşallah gidip yarın onları yaptırcammm
amayaa cım çok geçmiş olsun...
acillik olacak ağrı çektin demek şimdi iyisindir inşallah.
acile gitmen iyi bir şeyede vesile olmuş randevu alıp rapor işlerini halledeceksin ne güzel..
Benimde dun test günümdu. Ben 14.10da kotu haberi aldim.kismet degilmis napalim.rabbim büyük inşallah bizlere de hayırlı evlatlar versin .kızlar s.a. doktordan geldim. transferin 7.günü 22 olan değerim 9.gün 9 a düşmüş.maalesef ilk tüp bebeğim kimyasal gebelik oldu..denilecek hiçbir şey yok bence...
"Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir.Her şerde vardır bir hayır" bakara 216
ay sorma şekerim, ablam guatr dan ameliyat olmuştu yıllar önce sürekli bi ilaç kullanması lazım önce kan tahlili yaptırıp. çarşamba geldi kanını verdi öğleden sonra alacaktı, yarın gel dediler, perşembe geldi cuma gel dediler... anneannem de yatalak hasta ablamda o yüzden sürekli annemi yalnız bırakmak istemediğinden benim gidip almamı istedi. gittim aldım sonucu ilacı yazdırdım eczaneden çıkarken tahlil sonucuna baktım, tsh ölçümü yapıyolarmış meğer :) daha önce hiçdikkatimi çekmemişti. geri döndüm hastaneye, fsh amh lh gibi ölçümlerde yapıyo musunuz dedim, bulunduğum ilçe küçük bi ilçe, amh yapmıyolarmış diğerlerini yapıyolarmış... özelde yaptırmayı planlıyodum ocak 15e kadar almam lazım sonucu çünkü, bugün de regl olunca hemen yarına randevu aldım :) sana da senin topikte bi tomar şey sordum bu arada :))))
sorduklarına cevap verdim zaten sen herşeyi halletmişsin canım...
nerden nereye bak
amh yi heryer yapmıyor evet..
hızlıca gelişmiş herşey çok ta iyi olmuş
Amin canim insallah hersey yolunda gider dün sadece kücük bir talihsizlik yasadim ama rabbim yardim etti bir mucize oldu sonunda catlama ignem elimizde kirildi tam yapacagim dakikada kirildi ne yapacagimizi bilemedik esimle o saate acik eczane bulduk ama igne yoktu ben agla agla bir hal oldum sonunda doktorumuza özel numarasindan ulasabildik ignem bulundu ve 2 saat gec yapildi ignem doktorum birsey olmaz dedi allah dualarimi kabul etti binlerce sükürler olsunamin canım inşaALLAHALLAH C.C gönlünün muradını versin opun güzel ve sorunsuz geçsin kalitesi güzel yumurtaların olsun güzel haberlerini bekliyoruz
Canim ben 7+3luk hamileyim Allahima binlerce sukurler olsun.Rabbim saglikla kucagima alip buyutmeyi nasip eder insallah.. Bende sehirdisindan gidip geliyorum. Baskent universite hastanesinde hulusi bulent zeyneloglunun hastasiyim. Kararsizsan kesinlikle tavsiye ederim. Allahim en kisa zamanda dileyen isteyen herkese nasip etsin.
canım istersen yarın igneyi vurulmadan bi arayıp doktorla gorus ve tedirginliğini anlat. Prospektuste boyle boyle yazıyo, benim psikolojim kotu etkilendi bu durumdan Hocam. Acaba bir ay ara versek mi siz ne dersiniz falan de. İçin rahat olur en azından canım ya. Psikolojini bahane et.
evet bende öyle düşündüm arıcam yarın doktoru.gerçekten psikolojim kötü etkilendi.
bunalıma girdim resmen
cvp için tşk ederim.Rabbim sizinde gönlünüze göre versin.tedaviniz pozitif olur inşaallah
Benimde ilk denememdi.5.gun embriyo su idi.2 tane transfer oldu.ama dun kotu haberi alinca cok üzüldüm. Allah kucaginada almayi nasip etsin.bizlerede gostersin ins.eger ozel olmassa nerde yaptirmistin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?