2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kızlar Merhabalar uzun zamandır giremiyorum yeni transfer olcak olan veya pozitif sonuç alan arkadaşlar cuma gününkü zahide ile yetiş hayata programında ibrahim saraçoğlu çıktı ve embriyolar tutunması için kılcal damarlar ile besliyor dedi..pıhtılaşma olursa beslenemez dedi kan sulanması ve beta hcg yükselmesi için yarım bardak suya 2 yemek kaşığı limon diyor... isterseniz Google la 20 aralık zahide ile yetiş hayata ibrahim saraçoğlu diye yazıp izleyin belki bir faydam olur :)

çok heyecanlıym kızlar salı gününü merakla bekliyorum. size bir kac sorum var. benim ev 3 katta ve asansör yok transferden sonra bu merdivenleri çıkmamda bir sorun olurmu. ikincisi transferden sonra ayetel kürsi okumaya devam edebilirmiyim. 3-5 gün dus almamayı planlıyorum ama dua da okumak istiyorum nasıl olcak bilmiyorum. Ayetel kürsi okudukca masallah hersey güzel gidiyor niyetlenmiştim 5 ocaka kadar 70000 okuyacağız diye suana kadar 28000 tane okuduk zamanında bitmesi icin okumakta istiyorum. ne yapsan bi akıl verirmisiniz

Canim senin 12.gun degerin neydi? Ben yarin doktora gidicem bakalim ne diyecek.iki tek farketmez saglik sihhatle olsun insallh

cnm ben 10. gün yaptım 492 çıkmıştı degerle sınırlı degil demekki baksana tek görünüyor ilk bebegimde kan degerim 92.4 tüü tek emryoydu 8 hüçreliylidi

Son düzenleme:
aramıza katılan yeni arkadaşlar hosgeldınız.umutla çıkılan yolda negatıf sonuç alanlar pes etmek yok kesinlikle pozitif sonuç alanlarda allah tamamını erdirsin benimde yarın 12. gunum 7.gün değerim 69 du 9. gun değerim 159 du bakalım 12 gun değerim kaç çıkacak inşallah guzelguzel katlanır darısı tum ısteyenlerin basına ınsallah

Canim ben 7+3luk hamileyim Allahima binlerce sukurler olsun.Rabbim saglikla kucagima alip buyutmeyi nasip eder insallah.. Bende sehirdisindan gidip geliyorum. Baskent universite hastanesinde hulusi bulent zeyneloglunun hastasiyim. Kararsizsan kesinlikle tavsiye ederim. Allahim en kisa zamanda dileyen isteyen herkese nasip etsin.

Evt canım iğnelerden sonraki en güzel aşama inş güzel sonuç alırım valla zaman su gibi geçiyor bi bakmışsın seninde bebiş karında olacak inş

ayy canım insallah. nasıl gidiyor transfer sonrası hayat?? İstirahat mi ediyosun? Annesi karnında bebişler şimdiiii

üzülme kız ben mutluyum :))) sadece eşimin arayıp telefonda hıçkıra hıçkıra ağladığını görünce yıkıldım....ama gayet iyiyim hayırlısı buymuş napalım:)))

canım senin metanetine hayranım, maaşallah Allah bu sabrının karşılıgını yakında verecek, eminim.

canım istersen yarın igneyi vurulmadan bi arayıp doktorla gorus ve tedirginliğini anlat. Prospektuste boyle boyle yazıyo, benim psikolojim kotu etkilendi bu durumdan Hocam. Acaba bir ay ara versek mi siz ne dersiniz falan de. İçin rahat olur en azından canım ya. Psikolojini bahane et.

Kizlar sonucumu aldim 12.gun 2100 degerim.ikiside tutmua demekmi bu????.simdi ciktisini almaya gidiyrum
hamilemiyim ben simdi allahim akliki kacirixam) yolda giderken araba falan carpmadan gelirsem iyi
allahim sukurler olsun

tebrik ederim canımmm. Allah tamamına erdirsin!
Masallahhh kuzummmm 2100 muuuu kizzz bu 3uz bile olabilir tatlimmm zaten 1500 uzeri kese gorunuyo sen direk keseyi bile gorebilirsin tatlim rabbim nazardan saklasin saglikli gebelik nasip etsin insallah

Canım Allah bebeğini saglıkla kucagına almayı nasip eder inşallah Ben de Lucrin aşamasındayım şu ara. Canım senin kistin kac santimdi ve kistle mi yapılmıştı transferin? Benim kistle yapılacak da tediginim biraz :18:

haticim, canım sen zaten söylenecek olanları söylemişsin, keşke elimizden gelecek bir şey olsa, Rabbim tedaviye gerek kalmadan mucizesini göndersin inşallah tatlımmmm

aewen ve emha, tebrik ediyorum sizleri deeeee, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhhh :9 bizler için dua etmeyi unutmayın kızlarrrr ....

bu sabah regl olarak uyandım, sonundaaaa.... ama ne uyanmak sonu acilde bitti çünkü dayanamadım ağrısına ve gidip iğne vurdurdum. yarın için de randevu aldım devlet hastanesinden, rapor çıkarırken gerekli olan testleri hastane de de yaptırabiliyormuşum. inşallah gidip yarın onları yaptırcammm

canım benim ev de aynı senin gibi 3 katlı ben transferden sonra 5 dk yürüdüm hava çok soğuktu bide sonra bi 5 dk taksi bekledik e geldik 3 kat merdiven çıktım yavaş yavaş çıkarsın canım Allahın izniyle bişey olmaz.Allaha şükür sonucum da olumlu sen moralini yüksek tut ve pozitif ol ben de 1 hafta banyo yapmadım ama duamı ediyodum

çok teşekkür ederim amayaa listede de kendimi hamiş görmek de beni çok mutlu etti inşallah listemiz hamiş dolar. çok güzel arkadaşlıklarımız oldu sayende inşallah arkalı önlü bebişlerimizi alırız kucağımıza.

amayaa cım çok geçmiş olsun...
acillik olacak ağrı çektin demek şimdi iyisindir inşallah.
acile gitmen iyi bir şeyede vesile olmuş randevu alıp rapor işlerini halledeceksin ne güzel..

amayaa cım çok geçmiş olsun...
acillik olacak ağrı çektin demek şimdi iyisindir inşallah.
acile gitmen iyi bir şeyede vesile olmuş randevu alıp rapor işlerini halledeceksin ne güzel..

ay sorma şekerim, ablam guatr dan ameliyat olmuştu yıllar önce sürekli bi ilaç kullanması lazım önce kan tahlili yaptırıp. çarşamba geldi kanını verdi öğleden sonra alacaktı, yarın gel dediler, perşembe geldi cuma gel dediler... anneannem de yatalak hasta ablamda o yüzden sürekli annemi yalnız bırakmak istemediğinden benim gidip almamı istedi. gittim aldım sonucu ilacı yazdırdım eczaneden çıkarken tahlil sonucuna baktım, tsh ölçümü yapıyolarmış meğer :) daha önce hiçdikkatimi çekmemişti. geri döndüm hastaneye, fsh amh lh gibi ölçümlerde yapıyo musunuz dedim, bulunduğum ilçe küçük bi ilçe, amh yapmıyolarmış diğerlerini yapıyolarmış... özelde yaptırmayı planlıyodum ocak 15e kadar almam lazım sonucu çünkü, bugün de regl olunca hemen yarına randevu aldım :) sana da senin topikte bi tomar şey sordum bu arada :))))

Benimde dun test günümdu. Ben 14.10da kotu haberi aldim.kismet degilmis napalim.rabbim büyük inşallah bizlere de hayırlı evlatlar versin .

sorduklarına cevap verdim zaten sen herşeyi halletmişsin canım...
nerden nereye bak
amh yi heryer yapmıyor evet..
hızlıca gelişmiş herşey çok ta iyi olmuş

sorduklarına cevap verdim zaten sen herşeyi halletmişsin canım...
nerden nereye bak
amh yi heryer yapmıyor evet..
hızlıca gelişmiş herşey çok ta iyi olmuş

inşallah sonrası da hızlıca gelişir benim pek reglim şaşmazdı, 35.gün oldu artık bayaaa bi ümitlenmeye de başlamıştım, bir yanım narkoz aldın normal gecikebilir derken diğer yanım istermisin bu arada hamile kal diyodu tabiki isterdim ama olmadı, bari şu raporu çıkartabilsem çabucakından

4
amin canım inşaALLAHALLAH C.C gönlünün muradını versin opun güzel ve sorunsuz geçsin kalitesi güzel yumurtaların olsun güzel haberlerini bekliyoruz
Amin canim insallah hersey yolunda gider dün sadece kücük bir talihsizlik yasadim ama rabbim yardim etti bir mucize oldu sonunda catlama ignem elimizde kirildi tam yapacagim dakikada kirildi ne yapacagimizi bilemedik esimle o saate acik eczane bulduk ama igne yoktu ben agla agla bir hal oldum sonunda doktorumuza özel numarasindan ulasabildik ignem bulundu ve 2 saat gec yapildi ignem doktorum birsey olmaz dedi allah dualarimi kabul etti binlerce sükürler olsun

MAAŞALLAH RABBİM EVLADINI KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN.darısı bizlere olsun.
teşekkür ederim bilgi için.ben istanbulda yaptırmayı düşünüyorum.orada kız kardeşlerim var en azından.ama yinede aklımda olsun.

Son düzenleme:

Benimde ilk denememdi.5.gun embriyo su idi.2 tane transfer oldu.ama dun kotu haberi alinca cok üzüldüm. Allah kucaginada almayi nasip etsin.bizlerede gostersin ins.eger ozel olmassa nerde yaptirmistin?

Istanbul cerrahi hast.fulyada canim. Ozan ozolcay ve ekibi ile yaptirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…