Masallahhh kuzummmm 2100 muuuu kizzz bu 3uz bile olabilir tatlimmm zaten 1500 uzeri kese gorunuyo sen direk keseyi bile gorebilirsin tatlim rabbim nazardan saklasin saglikli gebelik nasip etsin insallah
canim hayirli olsun bende bugun opu oldum haft ici nasipse trasfer ins ins. senin sorun neydi benim yumurta rezerv.
Aminnnn kuzum inşallahhhhh hepimizin yüzü gülsün bu arada evine hoşgeldincanım benim transferine çok sevndim bebişin seni bırakmaz sende onlu bırakma bitanem.... Herşey Allahtan tabii ki ama aklında birşey kalmaması adına yediklerine içtiklerine de dikkat et bence canım
Hadi bakalım hayırlı olsun, sıkı sıkı tutunun birbirinizeeee
Kizlar sonucumu aldim 12.gun 2100 degerim.ikiside tutmua demekmi bu????.simdi ciktisini almaya gidiyrum
hamilemiyim ben simdi allahim akliki kacirixam) yolda giderken araba falan carpmadan gelirsem iyi
allahim sukurler olsun
çok heyecanlıym kızlar salı gününü merakla bekliyorum. size bir kac sorum var. benim ev 3 katta ve asansör yok transferden sonra bu merdivenleri çıkmamda bir sorun olurmu. ikincisi transferden sonra ayetel kürsi okumaya devam edebilirmiyim. 3-5 gün dus almamayı planlıyorum ama dua da okumak istiyorum nasıl olcak bilmiyorum. Ayetel kürsi okudukca masallah hersey güzel gidiyor niyetlenmiştim 5 ocaka kadar 70000 okuyacağız diye suana kadar 28000 tane okuduk zamanında bitmesi icin okumakta istiyorum. ne yapsan bi akıl verirmisiniz
Kızlarrrrr bugün transferimin 2. Günü kasıklarımda cok ağrı var Regli gibi cok korkuyorum bişeymi olduGeçmezse yarın Dr arayacağım 1. Denemede hiç böyle birşey yoktu ondan korktum :18::18:Başına böyle bişey gelen varmı:26:
Kizlar sonucumu aldim 12.gun 2100 degerim.ikiside tutmua demekmi bu????.simdi ciktisini almaya gidiyrum
hamilemiyim ben simdi allahim akliki kacirixam) yolda giderken araba falan carpmadan gelirsem iyi
allahim sukurler olsun
haticim, canım sen zaten söylenecek olanları söylemişsin, keşke elimizden gelecek bir şey olsa, Rabbim tedaviye gerek kalmadan mucizesini göndersin inşallah tatlımmmm
aewen ve emha, tebrik ediyorum sizleri deeeee, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhhh :9 bizler için dua etmeyi unutmayın kızlarrrr ....
bu sabah regl olarak uyandım, sonundaaaa.... ama ne uyanmak sonu acilde bitti çünkü dayanamadım ağrısına ve gidip iğne vurdurdum. yarın için de randevu aldım devlet hastanesinden, rapor çıkarırken gerekli olan testleri hastane de de yaptırabiliyormuşum. inşallah gidip yarın onları yaptırcammm
Kızlar olmadı 73 olan değerim 14 olmuş neyse başka bir sefere vakti gelmemiş demek. Bide tekrar ne zaman başlayabiliyoruz.
Kızlar olmadı 73 olan değerim 14 olmuş neyse başka bir sefere vakti gelmemiş demek. Bide tekrar ne zaman başlayabiliyoruz.
Rabbim tez vakitte toparlanmana yardımcı olsun tatlımmmm
Canın sağolsun çok geçmiş olsun cnm Rabbim en kisa zamanda gondersin melegini
Canin sağolsun gecmis olsun Rabbim en kisa zamanda göndersin inşallah melegini bizim de olmadi gecen ay bir ya da iki kere adet görmek diye biliyorum sen yine danisirsin doktoruna cnm ben ilk adetimi oldum gelecek ayda olurum 2, 5 ay dinlenmis olucam allahin izni ile belki kendiliginden gelir minikler Allah büyük
hakkında hayırlısı canım ne yapalım verecek olan ALLAH C.C biz boyun eğiyoruz vuslatın yakın olur inşaALLAH
İnşallah canım rabbim büyük.. Benin normal yolla olma ihtimali yok tüplerim yok çünkü tabi rabbimden ümit kesilmez oluverir bi mucize...
kızlar opu gününe kadar yumurta geliştirici iğne kullanılıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?