2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Masallahhh kuzummmm 2100 muuuu kizzz bu 3uz bile olabilir tatlimmm zaten 1500 uzeri kese gorunuyo sen direk keseyi bile gorebilirsin tatlim rabbim nazardan saklasin saglikli gebelik nasip etsin insallah

Ayyy nazarboncuk 3uzmuu) esim 2 koydurdum diye fir donuyor nasil olacak tehlikeli degilmi diye.bide 3 uz bilemiyrum rabbim saglik sihhatle hakkimzda hayirlisini nasop etsin .genelde herkes 10.gun yapiyrmus benim doktr tuttrdu12.gun diye. Ondan olamazzmi acaba benim ilk denemem ondan bisey diyemiyrum; ((

canim hayirli olsun bende bugun opu oldum haft ici nasipse trasfer ins ins. senin sorun neydi benim yumurta rezerv.

Canik bizde sperm sayisi sikintiydi.direk tup dedilwr.ama benim rahim aguststa uygun bulunmayinca histeroskopi oldum transfer hic olmadi ertelendi.aralikta olabildim ancak.istanbup cerrahi hast.ozan beyde

Aminnnn kuzum inşallahhhhh hepimizin yüzü gülsün bu arada evine hoşgeldin

Kizlar sonucumu aldim 12.gun 2100 degerim.ikiside tutmua demekmi bu????.simdi ciktisini almaya gidiyrum
hamilemiyim ben simdi allahim akliki kacirixam) yolda giderken araba falan carpmadan gelirsem iyi
allahim sukurler olsun
Canım gözünaydın Rabbim kucağına almayı nasip etsin degerin cok güzel bence ikiz

Kızlarrrrr bugün transferimin 2. Günü kasıklarımda cok ağrı var Regli gibi cok korkuyorum bişeymi oldu Geçmezse yarın Dr arayacağım 1. Denemede hiç böyle birşey yoktu ondan korktum :18::18:Başına böyle bişey gelen varmı:26:

canım hayırlı olsun inşaALLAH herşey yolunda gider.canım duş alamayınca neden dua yada ayet okuyamıyacaksın anlam veremedim..opu yada transfer yada vajinal muayene güsul abdesti gerektirmez eğer okumama sebebin buysa bütün ibadetlerine devam edebilirsin canım rabbim bu tedavini son tedavin etsin bebeğini hayırlısı ile kucağına alırsın

canım benim bütün transferlerimde hep böyle adet belirtileri olurdu pozitifi her zaman gördüm o yüzden panik yapma inşaALLAH herşey yolunda gider kalbini ferah tut.kendini çok dinleme doktoruna ara yinede ama sana tavsiyem başka şeylerle meşgul ol

Kizlar sonucumu aldim 12.gun 2100 degerim.ikiside tutmua demekmi bu????.simdi ciktisini almaya gidiyrum
hamilemiyim ben simdi allahim akliki kacirixam) yolda giderken araba falan carpmadan gelirsem iyi
allahim sukurler olsun

Maşallah cnm Allahim kucağına almayi nasip etsin inşallah bizlerede dua et

amayacım regl olmana çok sevindim.ağrılı olması üzücü ama ne yapalım geldi yaa sonunda inşaALLAH yarın hastanede de işlerin rast gider sen de tedaviye bismillah dersin senin adına çok heyecanlandım ALLAH'ım sana da,bana da,hepimize versin cennet kokulu yavrulardan çifter çifter

Kızlar olmadı 73 olan değerim 14 olmuş neyse başka bir sefere vakti gelmemiş demek. Bide tekrar ne zaman başlayabiliyoruz.

Son düzenleme:
Kızlar olmadı 73 olan değerim 14 olmuş neyse başka bir sefere vakti gelmemiş demek. Bide tekrar ne zaman başlayabiliyoruz.

Canin sağolsun gecmis olsun Rabbim en kisa zamanda göndersin inşallah melegini bizim de olmadi gecen ay bir ya da iki kere adet görmek diye biliyorum sen yine danisirsin doktoruna cnm ben ilk adetimi oldum gelecek ayda olurum 2, 5 ay dinlenmis olucam allahin izni ile belki kendiliginden gelir minikler Allah büyük

hakkında hayırlısı canım ne yapalım verecek olan ALLAH C.C biz boyun eğiyoruz vuslatın yakın olur inşaALLAH

İnşallah canım rabbim büyük.. Benin normal yolla olma ihtimali yok tüplerim yok çünkü tabi rabbimden ümit kesilmez oluverir bi mucize...

Kızlar opu gününe kadar yumurta geliştirici iğne kullanılıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…