2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kendimi dinlemiyorum kuzum ağrı kendini çok hissettiriyor inş sorun olmaz moralin ve desteğin cooooook TSK ederim

amayamm regli olmana sevinimmi üzülümmü bilemedim ama yeni bi başlagıç olduğu için senin için ümitliyim :) :) ..inşalahh bu sefer herşey yolunda gidecek dualarım seninle karşılıklı yaniii :*
ben hala adet olmadım bakalım sonumuz ne olucak yarın falan artık gidim soruyum diyom hayırlsı ümidim yok ama neden geciktiğini öğrenmem lazım artıkım

Kızlar opu gününe kadar yumurta geliştirici iğne kullanılıyor mu?
Opu dan 36 Saat evvel ilaçlar bitiyor son 36saat ilaç kullanmıyorsun.
Iyi geceler ben ilk kez yazıyorum. benim bugün transferimin 9. Günü ama 2 gündür karnım çok ağrıyor fakat bu adet ağrısı gibi değil siz de de oluyormu. basınç hissi gaz hissi gibi?

Canım benimde hala kasık ağrım var içerde kalan yumurtalardan sanırım benimki,doktor bana olabilir demişti ama sen yinede yarın bir ara istersen icin rahat etsin.

arkadaslar kafam cok karisik.dun 7 hucreli 1.kalite 1 embriyo transferim yapildi.fakat 2 embriyo sansim vardi.diger embriyom kaliteli ve guzel bolunmeye devam ettigi icin doktorum blasta gittigini ve pazartesi yani yarin ikinci transferimi gerceklestirecegni soyledi.ya digeri tutunduysa ve ona zarar gelirse diye korkuyorum aranizda bu durumu yasayan varmi

yok kuzum üzülcek bi durum :)))) ben bi an korkmaya da başlamıştım, yumurtalarımın sonu mu geldi niye gelmiyo bu diye :)))) inşallah herşey yolunda gidecek, bende pek umutluyum.... hayırlısıyla inşallah.... Rabbim gönlümdekini hayırlı kılıp nasip etsin, hepimiz için gönüllerimizdekini hayırlı kılıp nasip etsin.

bence de kafan da soru olacağna git ve sor elbette, bakalım ne diyecek... yaz ama merak ederim :))))

Canım benimde hala kasık ağrım var içerde kalan yumurtalardan sanırım benimki,doktor bana olabilir demişti ama sen yinede yarın bir ara istersen icin rahat etsin.
Tatlım Yarın Nuray hanımı arayacağım geçmezse çünkü cok erken başka birşey olmasında inş yumurtalardandır:18:

Canim cok sukur artik basliyosun hayirli olsun inşallah hersey guzel olacak bizde bu denememizde anne olacagiz Allah kismet ederse benim kirmizilara daha 2hafta var bende pesinden gelecegim

Kızlar iyi geceler güzel haberler alan herkesin gözü aydın. Kötü haber alanlarada canınız sağ olsun sakın vazgeçmeyin umutlar daha bitmiş değil. Bende beklediğim gün geldi inşallah bebeğimin kalp atışını ve ilk oluşumunu göreceğim. Heyecan her daim bizimle.. :)

CANIM sorduğun soruyla alakalı hiçbir fikrim yok..canım ikinci emriyonu dondurabilirsin aslında..kafana taklamn herşeyi doktoruna mutlaka sor..onlar bizlerden daha iyi bilirler...rabim yar ve yardımcın olsun doğru yola yönlendirsin inş...

merhaba arkadaşlar.7 yıllık evliyim.3.tüp denememizi yaptık.13 aralık cuma günü 3 yumurta toplandı.üçüde döllendi.16 aralık pazartesi 2 embriyo transfer edildi.3. embriyo sağlıksız olduğu için dondurmak istemediler.bugün 8. günüm.adet sancısına benzer sancılar başladı.umutsuzluğa kapılmak istemiyorum.çünkü bu denemede herşeyden zevk almaya çalışıyorum.opuyu bile lokal anesteziyle yaptırdım.yumurtaların toplanma işlemini görmek baya keyifliydi açıkçası.27 aralık test günüm.günler yaklaştıkça heyecanlanmaya başlıyorum.benimle aynı gün öğrenecek olan var mı?

Ben dün testi tekrarladım. 10. gün 16 olan değerim 12. gün 34 oldu. Değer katlamış ama hala çok düşük. Sanırım gebelik devam etse bile düşükle sonuçlanması muhtemel, siz ne dersiniz? 4 gün sonra (perşembe) tekrar test yaptırmamı istedi doktor. Sabrımın sonuna geldim sanıyordum, meğer büyük konuşmuşum. Bu o kadar sinir bozucu bir şey ki; negatif desen değil, pozitif desen değil. Aileme, yakınlarıma nasıl anlatacağımı şaşırdım, ben de anlamıyorum çünkü. İçimin neşesi kaçtı.

Canım bence degerin cok güzel yükselmiş inşallahhhh Perşembe günü dahada güzel olacak hepimiz hamile haberine halay çekicez dualarım seninle tatlım Rabbim yüzünü güldürsün

monica 10.günden önce hiç test yapmışmıydın ?? aslında evet yükselmiş ama doktorun ne dedi ???

Kizlar sonucumu aldim 12.gun 2100 degerim.ikiside tutmua demekmi bu????.simdi ciktisini almaya gidiyrum
hamilemiyim ben simdi allahim akliki kacirixam) yolda giderken araba falan carpmadan gelirsem iyi
allahim sukurler olsun
Emha canım çok tebrik ederim maaşallah nasıl yüksek bir sonuç almışsın. Benim gibi muallakta kalmamana sevindim canım :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Canım bence degerin cok güzel yükselmiş inşallahhhh Perşembe günü dahada güzel olacak hepimiz hamile haberine halay çekicez dualarım seninle tatlım Rabbim yüzünü güldürsün
melindam çok teşekkür ederim, küçük de olsa bir umut var içimde ama ne hissetmeliyim bilemiyorum. Uyuştum kaldım sanki.

monica 10.günden önce hiç test yapmışmıydın ?? aslında evet yükselmiş ama doktorun ne dedi ???
Haticim ilk testimi 10. gün yaptım. (5. gün embriyosuydu). İdrar testi hiç yapmadım, 10. gün öncesi kan da vermedim. Doktor umut var hala ama şimdilik kimseye hamileyim deme dedi. 4 gün sonra tekrar bakalım dedi, perşembeyi bekliyoruz şimdi de.

allah razı olsun selen.inşallah en yakın zamanda hayırlı haberler alırsın senden umudum var :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…