- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Kendimi dinlemiyorum kuzum ağrı kendini çok hissettiriyor inş sorun olmaz moralin ve desteğin cooooook TSK ederimcanım benim bütün transferlerimde hep böyle adet belirtileri olurdu pozitifi her zaman gördüm o yüzden panik yapma inşaALLAH herşey yolunda gider kalbini ferah tut.kendini çok dinleme doktoruna ara yinede ama sana tavsiyem başka şeylerle meşgul ol
bu sabah regl olarak uyandım, sonundaaaa.... ama ne uyanmak sonu acilde bitti çünkü dayanamadım ağrısına ve gidip iğne vurdurdum. yarın için de randevu aldım devlet hastanesinden, rapor çıkarırken gerekli olan testleri hastane de de yaptırabiliyormuşum. inşallah gidip yarın onları yaptırcammm
inşallah sonrası da hızlıca gelişirbenim pek reglim şaşmazdı, 35.gün oldu artık bayaaa bi ümitlenmeye de başlamıştım, bir yanım narkoz aldın normal gecikebilir derken diğer yanım istermisin bu arada hamile kal diyodu tabiki isterdim ama olmadı, bari şu raporu çıkartabilsem çabucakından
Opu dan 36 Saat evvel ilaçlar bitiyor son 36saat ilaç kullanmıyorsun.Kızlar opu gününe kadar yumurta geliştirici iğne kullanılıyor mu?
Kızlarrrrr bugün transferimin 2. Günü kasıklarımda cok ağrı var Regli gibi cok korkuyorum bişeymi olduGeçmezse yarın Dr arayacağım 1. Denemede hiç böyle birşey yoktu ondan korktum :18::18:Başına böyle bişey gelen varmı:26:
Kızlar olmadı 73 olan değerim 14 olmuş neyse başka bir sefere vakti gelmemiş demek. Bide tekrar ne zaman başlayabiliyoruz.
amayamm regli olmana sevinimmi üzülümmü bilemedim ama yeni bi başlagıç olduğu için senin için ümitliyim :) :) ..inşalahh bu sefer herşey yolunda gidecek dualarım seninle karşılıklı yaniii :*
ben hala adet olmadım bakalım sonumuz ne olucak yarın falan artık gidim soruyum diyom hayırlsı ümidim yok ama neden geciktiğini öğrenmem lazım artıkım
Tatlım Yarın Nuray hanımı arayacağım geçmezse çünkü cok erken başka birşey olmasında inş yumurtalardandır:18:Canım benimde hala kasık ağrım var içerde kalan yumurtalardan sanırım benimki,doktor bana olabilir demişti ama sen yinede yarın bir ara istersen icin rahat etsin.
yok kuzum üzülcek bi durum :)))) ben bi an korkmaya da başlamıştım, yumurtalarımın sonu mu geldi niye gelmiyo bu diye :)))) inşallah herşey yolunda gidecek, bende pek umutluyum.... hayırlısıyla inşallah.... Rabbim gönlümdekini hayırlı kılıp nasip etsin, hepimiz için gönüllerimizdekini hayırlı kılıp nasip etsin.
bence de kafan da soru olacağna git ve sor elbette, bakalım ne diyecek... yaz ama merak ederim :))))
Canimm gecmis olsun.benimde dun test gunumdu.ama olmadi.rabbim herkese nasip etsin.senin ilk denemenmiydi.
arkadaslar kafam cok karisik.dun 7 hucreli 1.kalite 1 embriyo transferim yapildi.fakat 2 embriyo sansim vardi.diger embriyom kaliteli ve guzel bolunmeye devam ettigi icin doktorum blasta gittigini ve pazartesi yani yarin ikinci transferimi gerceklestirecegni soyledi.ya digeri tutunduysa ve ona zarar gelirse diye korkuyorum aranizda bu durumu yasayan varmi
Kızlar olmadı 73 olan değerim 14 olmuş neyse başka bir sefere vakti gelmemiş demek. Bide tekrar ne zaman başlayabiliyoruz.
Ben dün testi tekrarladım. 10. gün 16 olan değerim 12. gün 34 oldu. Değer katlamış ama hala çok düşük. Sanırım gebelik devam etse bile düşükle sonuçlanması muhtemel, siz ne dersiniz? 4 gün sonra (perşembe) tekrar test yaptırmamı istedi doktor. Sabrımın sonuna geldim sanıyordum, meğer büyük konuşmuşum. Bu o kadar sinir bozucu bir şey ki; negatif desen değil, pozitif desen değil. Aileme, yakınlarıma nasıl anlatacağımı şaşırdım, ben de anlamıyorum çünkü. İçimin neşesi kaçtı.
Ben dün testi tekrarladım. 10. gün 16 olan değerim 12. gün 34 oldu. Değer katlamış ama hala çok düşük. Sanırım gebelik devam etse bile düşükle sonuçlanması muhtemel, siz ne dersiniz? 4 gün sonra (perşembe) tekrar test yaptırmamı istedi doktor. Sabrımın sonuna geldim sanıyordum, meğer büyük konuşmuşum. Bu o kadar sinir bozucu bir şey ki; negatif desen değil, pozitif desen değil. Aileme, yakınlarıma nasıl anlatacağımı şaşırdım, ben de anlamıyorum çünkü. İçimin neşesi kaçtı.
Canim bende yarin test yaptiricam bu gece nasil uyurum bilmiyrum.ama senden oyle etkilenmisimki ruyamda test yaptiriyrum 25yada 26 cikiyr.aa monica ile ayni cikmis diye soyleniyrum ..bak ona yazdim ama benimde deger ayni cikti diye sabah uyaninca guldum kendime) rabbimm hepimize gonlundekini hayirlisyla saglikla tez zamanda versin insallh
Emha canım çok tebrik ederim maaşallah nasıl yüksek bir sonuç almışsın. Benim gibi muallakta kalmamana sevindim canım :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Kizlar sonucumu aldim 12.gun 2100 degerim.ikiside tutmua demekmi bu????.simdi ciktisini almaya gidiyrum
hamilemiyim ben simdi allahim akliki kacirixam) yolda giderken araba falan carpmadan gelirsem iyi
allahim sukurler olsun
melindam çok teşekkür ederim, küçük de olsa bir umut var içimde ama ne hissetmeliyim bilemiyorum. Uyuştum kaldım sanki.Canım bence degerin cok güzel yükselmiş inşallahhhh Perşembe günü dahada güzel olacak hepimiz hamile haberine halay çekicez dualarım seninle tatlım Rabbim yüzünü güldürsün
Haticim ilk testimi 10. gün yaptım. (5. gün embriyosuydu). İdrar testi hiç yapmadım, 10. gün öncesi kan da vermedim. Doktor umut var hala ama şimdilik kimseye hamileyim deme dedi.monica 10.günden önce hiç test yapmışmıydın ?? aslında evet yükselmiş ama doktorun ne dedi ???
canım sen bunu yazdığında ben muğlaya yola çıkmıştım. Akşam 8 de evdeydim annem aradı ve hatibulutun mesajını okudun mu dedi. Henüz evime yeni girmiştim. Annem söylediğinde inanamadım. Yıkıldım. Olamaz anne dedim. Ve ancak nete girebildim eve yerleştiğimizden dolayı.
çok sabırlı ve imanlı bir kadınsın. Allahım kalbini biliyor. Eminim bir gün bebişlerin gerçek olacak ve kucağına alacaksın. Allahım destekçin olsun inşallah...
Inan en az senin kadar üzgünüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?