merhaba arkadaşlar.7 yıllık evliyim.3.tüp denememizi yaptık.13 aralık cuma günü 3 yumurta toplandı.üçüde döllendi.16 aralık pazartesi 2 embriyo transfer edildi.3. embriyo sağlıksız olduğu için dondurmak istemediler.bugün 8. günüm.adet sancısına benzer sancılar başladı.umutsuzluğa kapılmak istemiyorum.çünkü bu denemede herşeyden zevk almaya çalışıyorum.opuyu bile lokal anesteziyle yaptırdım.yumurtaların toplanma işlemini görmek baya keyifliydi açıkçası.27 aralık test günüm.günler yaklaştıkça heyecanlanmaya başlıyorum.benimle aynı gün öğrenecek olan var mı?
canım evet kimseye söyleme nazar değiyor valla .))) inşallah yükselir dua et muhakkak rabbime sığın.nasibinde varsa zaten seni bırakmaz..sakin olmaya çalış :)))haticim ilk testimi 10. Gün yaptım. (5. Gün embriyosuydu). Idrar testi hiç yapmadım, 10. Gün öncesi kan da vermedim. Doktor umut var hala ama şimdilik kimseye hamileyim deme dedi.4 gün sonra tekrar bakalım dedi, perşembeyi bekliyoruz şimdi de.
kızlar s.a. doktordan geldim. transferin 7.günü 22 olan değerim 9.gün 9 a düşmüş.maalesef ilk tüp bebeğim kimyasal gebelik oldu..denilecek hiçbir şey yok bence...
"Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir.Her şerde vardır bir hayır" bakara 216
Kızlar olmadı 73 olan değerim 14 olmuş neyse başka bir sefere vakti gelmemiş demek. Bide tekrar ne zaman başlayabiliyoruz.
evet canım arkadaşım demiştinçoook teşekkür ederimmmm
değerim 12. gün 237 çıktı iyi dimiiii
dr pazartesi gel yine bakalım dedi inşallah guzel artar degerimmm
Bugun test günümdu malesef olmadi.sonuc negatifuzgunum.
Kizlar sonucumu aldim 12.gun 2100 degerim.ikiside tutmua demekmi bu????.simdi ciktisini almaya gidiyrum
hamilemiyim ben simdi allahim akliki kacirixam) yolda giderken araba falan carpmadan gelirsem iyi
allahim sukurler olsun
canım allah razı olsun haklısın bize sabretmek düşer.bakalım bundan sonraki süreç ne olacak :))) sen naptın başladınmı iğnelere :)canım benim kurban olurum üzme kendini biz inançlı insanlarız Allah ım böylesini uygun gördü demek ki.bize ancak sabretmek düşüyor.
Biliyorum ki sen sabırlı insansın üstesinden geleceksin.Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin bizlere.Olmadıysa denemelere devam bırakmak yok Allah ım nasip ettiyse bizlere yaşayacağız göreceğiz bebişlerimizi.
canım allah razı olsun haklısın bize sabretmek düşer.bakalım bundan sonraki süreç ne olacak :))) sen naptın başladınmı iğnelere :)
aynen canım içimizdeki umudu tüketmek yok elimizden ne geliyorsa sonuna kadar deneyeceğiz
yok canım adeti bekliyorum dört gözle
ha daha adet olmadın.zaten sonraki süreç su gibi akıyo 2.gün bi başlıyosun bakmışsın sonuç almışsın :))) rabbim hayırlı sonuçlar versin :))
Kızlar günaydın cumartesi gecesi kanamam oldu doktorum hemen proluton depot vurdurdu hemen kesildi pazar günü sabahı yine çok az kanamam oldu sonra yine bişey yok çok şükür bu sabah ultrasona girdim miniminnacık bebeğimi gördüm kalbide atıyor bu kanama neden olabilir bilginiz var mı???
Kızlar günaydın cumartesi gecesi kanamam oldu doktorum hemen proluton depot vurdurdu hemen kesildi pazar günü sabahı yine çok az kanamam oldu sonra yine bişey yok çok şükür bu sabah ultrasona girdim miniminnacık bebeğimi gördüm kalbide atıyor bu kanama neden olabilir bilginiz var mı???
canım geçmiş olsun ALLAH ım bebeklerimizi korusun her an diken üstündeyizKızlar günaydın cumartesi gecesi kanamam oldu doktorum hemen proluton depot vurdurdu hemen kesildi pazar günü sabahı yine çok az kanamam oldu sonra yine bişey yok çok şükür bu sabah ultrasona girdim miniminnacık bebeğimi gördüm kalbide atıyor bu kanama neden olabilir bilginiz var mı???
canım benim kurban olurum üzme kendini biz inançlı insanlarız Allah ım böylesini uygun gördü demek ki.bize ancak sabretmek düşüyor.
Biliyorum ki sen sabırlı insansın üstesinden geleceksin.Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin bizlere.Olmadıysa denemelere devam bırakmak yok Allah ım nasip ettiyse bizlere yaşayacağız göreceğiz bebişlerimizi.
canım hakkında hayırlısı Allah ım her daim hayırlısını nasip etsin demek ki olmaması gerekiyormuş böyle düşün kendini üzme lütfen
canım inşallah güzel haberler almaya devam edersin hayırlı olsun
hakkında hayırlısı canım üzmemeye çalış kendini Rabbim ne nasip ettiyse onu yaşıyoruz
maşallah canım değerin baya yüksek tebrik ederim Allah ım tamamına erdirsin inşallah
geçmiş olsun dikkat et kendine pek bilgim yok ama doktor ne dedi kanama için?neyseki canım kalbinin atışını görmüşsün maşallah pır pır atmaya devam etsin inşallah.Kızlar günaydın cumartesi gecesi kanamam oldu doktorum hemen proluton depot vurdurdu hemen kesildi pazar günü sabahı yine çok az kanamam oldu sonra yine bişey yok çok şükür bu sabah ultrasona girdim miniminnacık bebeğimi gördüm kalbide atıyor bu kanama neden olabilir bilginiz var mı???
doğru dedin nazarboncuk Allah dileyen herkese nasip etsin inşallah ama sonuna kadar hep böle heycanlı olcaz galibaCok gecmis olsun canim rabbim bebisini sana bagislasin allahim korusun sizi canim kacinci haftadasin sen canim valla bize dogurana kadar oh demek yok((
Amin canım benim ya çoook korktum gerçekten pozitifi aldıktan sonrada heyecan bitmiyor allahım hepimizin yavrularını korusuncanım geçmiş olsun ALLAH ım bebeklerimizi korusun her an diken üstündeyiz
öncelikle çok tebrik ediyorum..
kanamalı gebelik geçiren çok arkadaşımız oldu kanama alanı oluşabiliyor içerde keseden uzaksa sorun olmuyor zamanla kayboluyor.
doktor sorun olsa uyarırdı seni...
maşallah kalp atışıda duyulmuş sağlıkla devam eden bir gebelik diliyorum
Amin canım benim ya çoook korktum gerçekten pozitifi aldıktan sonrada heyecan bitmiyor allahım hepimizin yavrularını korusun
ay sorma şekerim, ablam guatr dan ameliyat olmuştu yıllar önce sürekli bi ilaç kullanması lazım önce kan tahlili yaptırıp. çarşamba geldi kanını verdi öğleden sonra alacaktı, yarın gel dediler, perşembe geldi cuma gel dediler... anneannem de yatalak hasta ablamda o yüzden sürekli annemi yalnız bırakmak istemediğinden benim gidip almamı istedi. gittim aldım sonucu ilacı yazdırdım eczaneden çıkarken tahlil sonucuna baktım, tsh ölçümü yapıyolarmış meğer :) daha önce hiçdikkatimi çekmemişti. geri döndüm hastaneye, fsh amh lh gibi ölçümlerde yapıyo musunuz dedim, bulunduğum ilçe küçük bi ilçe, amh yapmıyolarmış diğerlerini yapıyolarmış... özelde yaptırmayı planlıyodum ocak 15e kadar almam lazım sonucu çünkü, bugün de regl olunca hemen yarına randevu aldım :) sana da senin topikte bi tomar şey sordum bu arada :))))
çok teşekkür ederim canım. hakkımızda hayırlısı olur inşallah
geçmiş olsun dikkat et kendine pek bilgim yok ama doktor ne dedi kanama için?neyseki canım kalbinin atışını görmüşsün maşallah pır pır atmaya devam etsin inşallah.
doğru dedin nazarboncuk Allah dileyen herkese nasip etsin inşallah ama sonuna kadar hep böle heycanlı olcaz galibazor bulduk ya tedirginliğimiz daha fazla. ben de bugün kan verdim inşallah değerim katlamıştır.bebişlerimiz bizimle olsun sağ salim kucağımıza alalım da biz herşeye razıyız
çok teşekkür ederim canım. hakkımızda hayırlısı olur inşallah
geçmiş olsun dikkat et kendine pek bilgim yok ama doktor ne dedi kanama için?neyseki canım kalbinin atışını görmüşsün maşallah pır pır atmaya devam etsin inşallah.
doğru dedin nazarboncuk Allah dileyen herkese nasip etsin inşallah ama sonuna kadar hep böle heycanlı olcaz galibazor bulduk ya tedirginliğimiz daha fazla. ben de bugün kan verdim inşallah değerim katlamıştır.bebişlerimiz bizimle olsun sağ salim kucağımıza alalım da biz herşeye razıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?