2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım merhaba,seninle işlemlerimiz aynı gün olmuş burda 2 arkadaşımız daha var bizimle aynı tarihlerde transfer olan:) benim tek embriyo transfer edildi ,göğüste hafif sızlama ve kasık batması dışında bir farklılık yok bende .ancak onlarda ilaçlardan olabiliyormuş.test günü yaklaştıkca heyecenlanıyor insan tedavi sürecinde çok sakindim ben :)

canım evet kimseye söyleme nazar değiyor valla .))) inşallah yükselir dua et muhakkak rabbime sığın.nasibinde varsa zaten seni bırakmaz..sakin olmaya çalış :)))

canım benim kurban olurum üzme kendini biz inançlı insanlarız Allah ım böylesini uygun gördü demek ki.bize ancak sabretmek düşüyor.
Biliyorum ki sen sabırlı insansın üstesinden geleceksin.Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin bizlere.Olmadıysa denemelere devam bırakmak yok Allah ım nasip ettiyse bizlere yaşayacağız göreceğiz bebişlerimizi.

Kızlar olmadı 73 olan değerim 14 olmuş neyse başka bir sefere vakti gelmemiş demek. Bide tekrar ne zaman başlayabiliyoruz.

canım hakkında hayırlısı Allah ım her daim hayırlısını nasip etsin demek ki olmaması gerekiyormuş böyle düşün kendini üzme lütfen

evet canım arkadaşım demiştin çoook teşekkür ederimmmm
değerim 12. gün 237 çıktı iyi dimiiii
dr pazartesi gel yine bakalım dedi inşallah guzel artar degerimmm

canım inşallah güzel haberler almaya devam edersin hayırlı olsun

Bugun test günümdu malesef olmadi.sonuc negatifuzgunum.

hakkında hayırlısı canım üzmemeye çalış kendini Rabbim ne nasip ettiyse onu yaşıyoruz

Kizlar sonucumu aldim 12.gun 2100 degerim.ikiside tutmua demekmi bu????.simdi ciktisini almaya gidiyrum
hamilemiyim ben simdi allahim akliki kacirixam) yolda giderken araba falan carpmadan gelirsem iyi
allahim sukurler olsun

maşallah canım değerin baya yüksek tebrik ederim Allah ım tamamına erdirsin inşallah

günaydın kızlar...umarım pozitif sonuçlar alacağımız güzel bir gün olur...

canım allah razı olsun haklısın bize sabretmek düşer.bakalım bundan sonraki süreç ne olacak :))) sen naptın başladınmı iğnelere :)

canım allah razı olsun haklısın bize sabretmek düşer.bakalım bundan sonraki süreç ne olacak :))) sen naptın başladınmı iğnelere :)

aynen canım içimizdeki umudu tüketmek yok elimizden ne geliyorsa sonuna kadar deneyeceğiz

yok canım adeti bekliyorum dört gözle

aynen canım içimizdeki umudu tüketmek yok elimizden ne geliyorsa sonuna kadar deneyeceğiz

yok canım adeti bekliyorum dört gözle

ha daha adet olmadın.zaten sonraki süreç su gibi akıyo 2.gün bi başlıyosun bakmışsın sonuç almışsın :))) rabbim hayırlı sonuçlar versin :))

Kızlar günaydın cumartesi gecesi kanamam oldu doktorum hemen proluton depot vurdurdu hemen kesildi pazar günü sabahı yine çok az kanamam oldu sonra yine bişey yok çok şükür bu sabah ultrasona girdim miniminnacık bebeğimi gördüm kalbide atıyor bu kanama neden olabilir bilginiz var mı???

ha daha adet olmadın.zaten sonraki süreç su gibi akıyo 2.gün bi başlıyosun bakmışsın sonuç almışsın :))) rabbim hayırlı sonuçlar versin :))

amin canım benim Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah

Hayırlısıyla bi başlayalım bakalım neler yaşayacağız neler göreceğiz

Cok gecmis olsun canim rabbim bebisini sana bagislasin allahim korusun sizi canim kacinci haftadasin sen canim valla bize dogurana kadar oh demek yok ((

öncelikle çok tebrik ediyorum..
kanamalı gebelik geçiren çok arkadaşımız oldu kanama alanı oluşabiliyor içerde keseden uzaksa sorun olmuyor zamanla kayboluyor.
doktor sorun olsa uyarırdı seni...
maşallah kalp atışıda duyulmuş sağlıkla devam eden bir gebelik diliyorum

canım geçmiş olsun ALLAH ım bebeklerimizi korusun her an diken üstündeyiz

çok teşekkür ederim canım. hakkımızda hayırlısı olur inşallah

geçmiş olsun dikkat et kendine pek bilgim yok ama doktor ne dedi kanama için?neyseki canım kalbinin atışını görmüşsün maşallah pır pır atmaya devam etsin inşallah.

Cok gecmis olsun canim rabbim bebisini sana bagislasin allahim korusun sizi canim kacinci haftadasin sen canim valla bize dogurana kadar oh demek yok ((
doğru dedin nazarboncuk Allah dileyen herkese nasip etsin inşallah ama sonuna kadar hep böle heycanlı olcaz galiba zor bulduk ya tedirginliğimiz daha fazla. ben de bugün kan verdim inşallah değerim katlamıştır.bebişlerimiz bizimle olsun sağ salim kucağımıza alalım da biz herşeye razıyız

Vücudun ben hamileyim diyor ama hormonlarında aylık dönemin geçiyor regli olman lazım diyor da olabilir dedi şu anda kanamalı bir bölge gözükmüyor dedi doktorum ama bende belki başına böyle bir durum gelen olabilir diye bir umut yazıyorum :)) evet canım kalbini duydum rahatladım ama zor bir süreçmiş anladım...

Kizlarr bugun 18. Gunum degerim 2815 cikti fazla yuksek geldi yani onceki degerlere gore hastaneyi aradim normal dediler ama bilmiyom icinde 1 korku var haftaya ptesi icin kese icin gun verdiler hayirlisi bakalim dis gebelik felan olmasindan korkuyorum allahim korusun insallah valla bu stres hic bitmeyecekkkk ((((((((((( su an kese gorunur mu baska doktor gitsem acaba

Amin canım benim ya çoook korktum gerçekten pozitifi aldıktan sonrada heyecan bitmiyor allahım hepimizin yavrularını korusun

evet canım aynen
senin bulantılar falan varmıydı bende daha başlamadı insan tedirgin oluyoo işte

arwencim inş değerin katlamıştır tatlım

belki bende akşam bi test yaptırırım

amayacım öncelikle gözün aydın en sonunda adet oldun çok şükür .....ablanada geçmiş olsun guatır ameliyatı bende oldum 3 sene önce her 3 ayda bir tsh ölçümü yapar ilacımı ona göre alırım bu tüp bebektete çk önemli bi unsur hatta drm bana eğerki hamile kalırsan 9 ay çok dikkatli olmam gerektiğini her ay ölçüm yapmam gerktiğini söledi yoksa kullandığım ilaç bebeğe zarar verebiliyomuş hatta sakat bile olabiliyomuş ben bu yüzden çok korkuyorum işte :18::18:

Kuzum devamli diken ustundeyiz pozitifi almakla da bitmiyo vallahi bu is ((( baska forumda bir kiz yazmis onu okumustum artik doguma giriyomus hala inanamiyomus dogru yaniii

Amin Canım çook teşekkür ederim allahım hepimize sorunsuz bir hamilelik nasip etsin.doktor regli dönemiyle ilgili olabilir dedi sorun gözükmüyor kanamalı bir bölgede yok çok şükür kese yapısı düzgün kalbi atıyor inşallah böyle devam eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…