2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

içini rahat tut canım bak normal demişler aklına kötü şeyler getirme biliyorum hep yapıyoruz ama stresimiz bundan olsun canım..eğer aynı doktorda devam etmeyeceksen başka birine gidebilirsin hcg 1500-2000den sonra kese görünür diyolar
evet canım aynen
senin bulantılar falan varmıydı bende daha başlamadı insan tedirgin oluyoo işte

arwencim inş değerin katlamıştır tatlım

belki bende akşam bi test yaptırırım

inşallah canım zaman geçmiyor bebişlerimiz de biz de Allaha emanetiz ama bu soru işaretleri bitmicek galiba:44::44:

evet canım aynen
senin bulantılar falan varmıydı bende daha başlamadı insan tedirgin oluyoo işte

arwencim inş değerin katlamıştır tatlım

belki bende akşam bi test yaptırırım

Bazen bir anda geliyor hemen kayboluyor çok afedersin öğürme falan hiç yok belki erken belkide rahat bir hamilelik geçireceğimizdendir.ama tatlı bişey görmek istemiyorum sütü çok seviyordum ama içemiyorum kokuyor ( kendini takip et kesin sende de böyle bişeyler vardır farketmiyorsundur canım

Cok gecmis olsun canim rabbim bebisini sana bagislasin allahim korusun sizi canim kacinci haftadasin sen canim valla bize dogurana kadar oh demek yok ((

Aminn canım benim 6. Haftamın içindeyim doktora da söyledim 9 ay geçmicek galiba diye kızdı su gibi akıp geçicek farkına bile varmıyacaksın tadını çıkar her dönemin kendine özel heyecanı var dedi

kızlar naber bugün transferin 7.günü ,test günü yaklaştıkca heyecanlanıyorum:) tedavi sürecinde çok rahattım ama beklemek çok heyecanlı bir süreçmiş.idrar testi aldım ama daha yapmaya cesaretim yok...cuma günü test günüm yarın kan testi yaptırsam bişeyler çıkar mı acaba?

Canım bence kese kesin oluşmuştur ama doktorun bence hem keseyi hemde kalp atışını dinleticek diye düşünüyorum eğer değerinde beklenmedik bir artış olsaydı seni hemen kliniğe çağırılardı dış gebelik falan çok tehlikeli durumlar çünkü doktorun riske atmaz herşey çok güzel olucak merak etme

Hemsommm degerin cok güzel Rabbim keseyi görmeyi nasip etsin inşallahh içini ferah tut kuzum

Hatim canım..ne dicemi bilemiyorum,çok üzüldüm ben..
Ama bizim yolumuz sabır yolu,sen de buna inanan birisin kendini kontrol edebilir sabırla devam edebilirsin..inşallah Allahım bir an evvel seni sevindirir.sabrının mükafatını verir canım benim..Herseyin hayırlısı olsun...

Benimde cnm tatlı birşey yemek istemiyor süt içtiğim andada midem bulanmaya başlıyor hayırlısıyla şu keseleri görüp kalp atışlarını duysaydık

inşallah öyle olur canım yaaa valla yükselse stres yükselmese stres :18::18: dış gebelikte değer çok mu artıyo onu da bilmiyom yanii salladım şu an bir olumusuzluk olmasından korkuyorum sadece. eşim de değerler yükseldikçe tabii ki daha fazla artıyo gibi görüncek gözüne diyo o istatistiksel inceleme yapmış kendisi de bankacı artışlar hemen hemen aynı diyoo de gel de bana dinlet işte yanii :44:

Canım benim sabret o kadar bekledin bence cumayı bekle idrar testine sakın güvenme 7.gün cok erken negatif cıkarsa boşuna üzülürsün

allah razı olsun çilekcim ne yapalım imtihanımız buymuş.inşallah bi dahaki sefere

allah razı olsun çilekcim ne yapalım imtihanımız buymuş.inşallah bi dahaki sefere

İnşallah canım..insallah güzel güçlü arkadaşım. .
Bir dahakine...ya da ona gerek kalmadan kendiliğinden. ..hayırlısıyla........Allahım sana ve eşine sağlık/mutluluk versin..

Canım benim sabret o kadar bekledin bence cumayı bekle idrar testine sakın güvenme 7.gün cok erken negatif cıkarsa boşuna üzülürsün

doğru söylüyorsun canım beklemek en doğrusu ama işyerimin dibinde hastane olunca habire aklım gidiyo:) idrar testini zaten en erken cuma sabah yapcam canım ondan önce yapıp canımı sıkmak istemiyorum.ama kan testi için bugünü atlatsam cumayı beklerim:)

Canim cok sukur artik basliyosun hayirli olsun inşallah hersey guzel olacak bizde bu denememizde anne olacagiz Allah kismet ederse benim kirmizilara daha 2hafta var bende pesinden gelecegim

canım sağol, ben hemen başlamıcam ama, 15 ocak tarihine fakülteden randevu aldım, olabilirse rapor çıkarmayı deneyeceğim. yani hızlı olabilirse, malum zaman çok önemli benim için.... bende giderken tüm belgelerimi hazırlayıp gideyim diyorum, heyete girecek şekilde dosyamı hazırlamaya çalışıyorum. bugün gittim kan verdim, ultrason çektirdim. devlet hastanesi amh ye bakmıyormuş bide özel polikilinikte amh için kan verdim. cuma alıcam onun sonucunu, diğer sonuçları yarın alıcam.... dosyayı hazırlayayım bakalım fakülte ne diyecek... rapor almam lazım yoksa bu şekilde devam etmem mümkün değil (( maddi olarak çöküşteyiz :))) inşallah bir an evvel gelir de yavrumcum maddiyatında değilim elbette... ancak böyle de bir hakkımız var madem, kullanmak istiyorum...

değer artışın güzel, bence de azcık daha sabret ve perşembe günü sonucuna göre kaçması gerekiyorsa kaçsın içinin neşesi, şimdi ise karnındakini daha fazla üzme, kendini de onu da neşelendirmen lazım... belli ki biraz nazlı bebişin....

aynen şekerim çok şükür oldum, inşallah raporu da bir an evvel çıkarabilirim.... şimdi bunun için dua ediyorum....

İnşallah canım..insallah güzel güçlü arkadaşım. .
Bir dahakine...ya da ona gerek kalmadan kendiliğinden. ..hayırlısıyla........Allahım sana ve eşine sağlık/mutluluk versin..

dualarını bekliyorum çilek (( çok zor bir imtihan ama bundanda alnımızın akıyla çıkacağız inşallah((

Canım benim rahat ol değerin harika olması gerektiği gibi inşallah hepimiz zamanı geldiğinde arka arkaya kucaklarımıza alıcaz bebeklerimizi hem keseyi hem kalp atışını görüceksin inşallah o zamanda rahatlıcaksın dünyalar senin olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…