- 5 Aralık 2010
- 541
- 12
- 118
içini rahat tut canım bak normal demişler aklına kötü şeyler getirme biliyorum hep yapıyoruz amaKizlarr bugun 18. Gunum degerim 2815 cikti fazla yuksek geldi yani onceki degerlere gore hastaneyi aradim normal dediler ama bilmiyom icinde 1 korku var haftaya ptesi icin kese icin gun verdiler hayirlisi bakalim dis gebelik felan olmasindan korkuyorum allahim korusun insallah valla bu stres hic bitmeyecekkkk((((((((((( su an kese gorunur mu baska doktor gitsem acaba
evet canım aynen
senin bulantılar falan varmıydı bende daha başlamadı insan tedirgin oluyooişte
arwencim inş değerin katlamıştır tatlım
belki bende akşam bi test yaptırırım
evet canım aynen
senin bulantılar falan varmıydı bende daha başlamadı insan tedirgin oluyooişte
arwencim inş değerin katlamıştır tatlım
belki bende akşam bi test yaptırırım
Cok gecmis olsun canim rabbim bebisini sana bagislasin allahim korusun sizi canim kacinci haftadasin sen canim valla bize dogurana kadar oh demek yok((
Kizlarr bugun 18. Gunum degerim 2815 cikti fazla yuksek geldi yani onceki degerlere gore hastaneyi aradim normal dediler ama bilmiyom icinde 1 korku var haftaya ptesi icin kese icin gun verdiler hayirlisi bakalim dis gebelik felan olmasindan korkuyorum allahim korusun insallah valla bu stres hic bitmeyecekkkk((((((((((( su an kese gorunur mu baska doktor gitsem acaba
Hemsommm degerin cok güzel Rabbim keseyi görmeyi nasip etsin inşallahh içini ferah tut kuzumKizlarr bugun 18. Gunum degerim 2815 cikti fazla yuksek geldi yani onceki degerlere gore hastaneyi aradim normal dediler ama bilmiyom icinde 1 korku var haftaya ptesi icin kese icin gun verdiler hayirlisi bakalim dis gebelik felan olmasindan korkuyorum allahim korusun insallah valla bu stres hic bitmeyecekkkk((((((((((( su an kese gorunur mu baska doktor gitsem acaba
içini rahat tut canım bak normal demişler aklına kötü şeyler getirme biliyorum hep yapıyoruz amastresimiz bundan olsun canım..eğer aynı doktorda devam etmeyeceksen başka birine gidebilirsin hcg 1500-2000den sonra kese görünür diyolar
canım aynı doktorda devam etmek istiyorum allah nasip kısmet ederse. sadece 1 kerelik yani de eşim çok kızıyor bana ben çok telaşlı ve aceleci 1 insanım da bu konuda eşimle hep tartışıyoruz yanio bekle ne zamana gün verdilerse o zaman git işte diyoo :26:
Hatim canım..ne dicemi bilemiyorum,çok üzüldüm ben..kızlar s.a. doktordan geldim. transferin 7.günü 22 olan değerim 9.gün 9 a düşmüş.maalesef ilk tüp bebeğim kimyasal gebelik oldu..denilecek hiçbir şey yok bence...
"Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir.Her şerde vardır bir hayır" bakara 216
Bazen bir anda geliyor hemen kayboluyor çok afedersin öğürme falan hiç yok belki erken belkide rahat bir hamilelik geçireceğimizdendir.ama tatlı bişey görmek istemiyorum sütü çok seviyordum ama içemiyorum kokuyor( kendini takip et kesin sende de böyle bişeyler vardır farketmiyorsundur canım
Canım bence kese kesin oluşmuştur ama doktorun bence hem keseyi hemde kalp atışını dinleticek diye düşünüyorum eğer değerinde beklenmedik bir artış olsaydı seni hemen kliniğe çağırılardı dış gebelik falan çok tehlikeli durumlar çünkü doktorun riske atmaz herşey çok güzel olucak merak etme
Canım benim sabret o kadar bekledin bence cumayı bekle idrar testine sakın güvenme 7.gün cok erken negatif cıkarsa boşuna üzülürsünkızlar naber bugün transferin 7.günü ,test günü yaklaştıkca heyecanlanıyorum:) tedavi sürecinde çok rahattım ama beklemek çok heyecanlı bir süreçmiş.idrar testi aldım ama daha yapmaya cesaretim yok...cuma günü test günüm yarın kan testi yaptırsam bişeyler çıkar mı acaba?
Hemsommm degerin cok güzel Rabbim keseyi görmeyi nasip etsin inşallahh içini ferah tut kuzum
Hatim canım..ne dicemi bilemiyorum,çok üzüldüm ben..
Ama bizim yolumuz sabır yolu,sen de buna inanan birisin kendini kontrol edebilir sabırla devam edebilirsin..inşallah Allahım bir an evvel seni sevindirir.sabrının mükafatını verir canım benim..Herseyin hayırlısı olsun...
allah razı olsun çilekcim ne yapalım imtihanımız buymuş.inşallah bi dahaki sefere
içini rahat tut canım bak normal demişler aklına kötü şeyler getirme biliyorum hep yapıyoruz amastresimiz bundan olsun canım..eğer aynı doktorda devam etmeyeceksen başka birine gidebilirsin hcg 1500-2000den sonra kese görünür diyolar
canım aynı doktorda devam etmek istiyorum allah nasip kısmet ederse. sadece 1 kerelik yani de eşim çok kızıyor bana ben çok telaşlı ve aceleci 1 insanım da bu konuda eşimle hep tartışıyoruz yanio bekle ne zamana gün verdilerse o zaman git işte diyoo :26:
kuzum bence problem yoktur sıkma canını bak ne güzel değeri artmış
akşama bende bi test yaptırıcambitmicek korkularımız ALLAH ım yavrularımızı korusun
Bazen bir anda geliyor hemen kayboluyor çok afedersin öğürme falan hiç yok belki erken belkide rahat bir hamilelik geçireceğimizdendir.ama tatlı bişey görmek istemiyorum sütü çok seviyordum ama içemiyorum kokuyor( kendini takip et kesin sende de böyle bişeyler vardır farketmiyorsundur canım
ya dün yemekten sonra ekşi ekşi geldi midem kavruldu acı su falan geldi
RABBİM korusun bebeklerimizi
Canım benim sabret o kadar bekledin bence cumayı bekle idrar testine sakın güvenme 7.gün cok erken negatif cıkarsa boşuna üzülürsün
Canim cok sukur artik basliyosun hayirli olsun inşallah hersey guzel olacak bizde bu denememizde anne olacagiz Allah kismet ederse benim kirmizilara daha 2hafta var bende pesinden gelecegim
Ben dün testi tekrarladım. 10. gün 16 olan değerim 12. gün 34 oldu. Değer katlamış ama hala çok düşük. Sanırım gebelik devam etse bile düşükle sonuçlanması muhtemel, siz ne dersiniz? 4 gün sonra (perşembe) tekrar test yaptırmamı istedi doktor. Sabrımın sonuna geldim sanıyordum, meğer büyük konuşmuşum. Bu o kadar sinir bozucu bir şey ki; negatif desen değil, pozitif desen değil. Aileme, yakınlarıma nasıl anlatacağımı şaşırdım, ben de anlamıyorum çünkü. İçimin neşesi kaçtı.
amayacım öncelikle gözün aydın en sonunda adet oldun çok şükür.....ablanada geçmiş olsun guatır ameliyatı bende oldum 3 sene önce her 3 ayda bir tsh ölçümü yapar ilacımı ona göre alırım bu tüp bebektete çk önemli bi unsur hatta drm bana eğerki hamile kalırsan 9 ay çok dikkatli olmam gerektiğini her ay ölçüm yapmam gerktiğini söledi yoksa kullandığım ilaç bebeğe zarar verebiliyomuş hatta sakat bile olabiliyomuş ben bu yüzden çok korkuyorum işte :18::18:
İnşallah canım..insallah güzel güçlü arkadaşım. .
Bir dahakine...ya da ona gerek kalmadan kendiliğinden. ..hayırlısıyla........Allahım sana ve eşine sağlık/mutluluk versin..
inşallah öyle olur canım yaaa valla yükselse stres yükselmese stres :18::18: dış gebelikte değer çok mu artıyo onu da bilmiyom yanii salladım şu anbir olumusuzluk olmasından korkuyorum sadece. eşim de değerler yükseldikçe tabii ki daha fazla artıyo gibi görüncek gözüne diyo o istatistiksel inceleme yapmış kendisi de bankacı artışlar hemen hemen aynı diyoo de gel de bana dinlet işte yanii :44:
dualarını bekliyorum çilek(( çok zor bir imtihan ama bundanda alnımızın akıyla çıkacağız inşallah ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?