2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

amin kuzum inşallahh hastaneyi yeniden aradım kese randevusunu öne alabiliyo muyuz diye çok doluymuş ancak haftaya ptesiyi verebildiler. bizim paket fiyata zaten sadece kese ultrosonu dahilmiş kese göründükten sonra ister aynı doktorun muayenehanesinde devam ediyosun ister başka doktor onu sana bırakıyolarmış. bizim doktorun hastane ile anlaşması sadece tüp bebek üzerine gebelik takibi muayenehaneden oluyomuş. rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın allaha emanetler...

Canım ben hiçbir sorun olmadığından kesin eminim ama sen yinede biran önce göriyim diyorsan farklı bir yere gidebilirsin ama bence çok iyi araştır doktor önemli ben doktorumu çok seviyorum bir aksilik çıkmazsada onunla devam etmek istiyorum sen ne düşünüyorsun canım aynı doktorunlamı başka bir doktorla mı devam ediceksin

tatlım allah nasip kısmet ederse ben de aynı doktorumla devam etmek istiyorum. onda hem tüp bebek hem de gebelik takibi yaptıran pek çok tanıdığım var çok memnunlar hepsi benim 1 arkadaşım ondan tüp bebek yaptı 2 embriyo konmuştu sonucu pozitif oldu sonra o doktoru bıraktı başka doktora gitti diğer doktor tek kese görmüş sonra bizim tüp bebek doktoruna gitmiş o burda 2 kese var demiş ve gerçekten ikiz çıktı bebekleri yanii doktora güveniyorum canım allaha emanetler...

Bugünü atlat bence inşallahh cuma günü güzel haberini alıcaz hastaneyi hiç görme o orda yok Valla ben 2 ocağı beklicem o zamana kadar tadını çıkarcam sende öyle yap kuzum

cnm degerin gününe göre çok güzelll skıntı yokk merak etmee senn gercekten bakk tadını çıkar hamilelginin derim az daha bekle keseni göreceksin gününde git dr bak benim 4+5 günlüktü zor göründü asagdan bakılmasına ragmen acele etme derim duamdasın cnm allahın izniyle hiç bir şey olmıycak

Son düzenleme:
kızlar asırı bir baş dönmesi ve mide bulantısı var bende sizdede varmı yoksa bende mi erken başladı anlamadım saat 7den bu tarafa yataktayım daha yeni çıktım yatakdan biraz daha iyiyim sanki şimdi ama gidi yatıcam ayakta durdulca daha çok midem bulanıyor

Amin canim insallah rabbim korusun evlatlarimizi allaha emanetler

Aman canim git yat dinlen kendine dikkat et kuzum bebise de tabiki biz senle ayniyiz galiba benim 4 bitti 5 e girdim galiba hafta olrak yani ama bende su an yok oyle 1 bisey bana uyuklama geliyo sadece devamli isyerinde kafam dusucek diye korkuyorum devamli uyuma istegi var birde cok terliyorum durup durup sicak basiyo bana

Son düzenleme:
teşekkür ederim canımmmmmmmmmmmmm

canım arkadaşım biraz önce gördüm allah hayırlısını versin sen bu forumda gördüğüm en sabırlı ve güçlü kadınlardan birisin raggim mucizeni tez zamanda göndersin inşallah çok geçmiş olsun

saol gülüm bu gün tam 5. haftayı doldurduk allahın izniyle bizdemekki her kesete farklı oluyor ben çok kötüyüm yaa şikayet mayetli asla degil ama bakanım olmayınca çok zor yannızım o yüzden zor oluyor

kızlar test sonucum çıktı
12. gün 237 idi
14. gün 386 moralim bozuldu dış gebelikten korkuyorum
olumlu-olumsuz düşünceleriniz neler???:44::44:

şimdi iş yerindeyim valla bende aldım akşam denesek mi canım biz aynı günüz ya :)

kasıklarımda zonklama çoğaldı hastalanıcam diye korkuyorum. sanki göğüs şişliğim de inmeye başladı.

birde kalçamda karıncalanmalar var bugün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…