Canım benim rahat ol değerin harika olması gerektiği gibi inşallah hepimiz zamanı geldiğinde arka arkaya kucaklarımıza alıcaz bebeklerimizi hem keseyi hem kalp atışını görüceksin inşallah o zamanda rahatlıcaksın dünyalar senin olucak
kuzum bence problem yoktur sıkma canını bak ne güzel değeri artmış
akşama bende bi test yaptırıcambitmicek korkularımız ALLAH ım yavrularımızı korusun
ya dün yemekten sonra ekşi ekşi geldi midem kavruldu acı su falan geldi
RABBİM korusun bebeklerimizi
Canım benim bebeğin yada bebeklerin anne biz burdayız diyor işte HARİKA!!!
kuzum bence problem yoktur sıkma canını bak ne güzel değeri artmış
akşama bende bi test yaptırıcambitmicek korkularımız ALLAH ım yavrularımızı korusun
ya dün yemekten sonra ekşi ekşi geldi midem kavruldu acı su falan geldi
RABBİM korusun bebeklerimizi
tatlım benim eltim yeni doğum yaptı ona sorduum o hiç mide bulantısı yaşamamış mesela hamileliği boyunca demek bünyeden bünyeye fark ediyo heralde canımm valla kafayı kırıcaz yakında belirti ara, oldu olmadı yükseldi yükselmedi derken paranoyak oldukkk
dualarını bekliyorum çilek(( çok zor bir imtihan ama bundanda alnımızın akıyla çıkacağız inşallah ((
amin kuzum inşallahh hastaneyi yeniden aradım kese randevusunu öne alabiliyo muyuz diye çok doluymuş ancak haftaya ptesiyi verebildiler. bizim paket fiyata zaten sadece kese ultrosonu dahilmiş kese göründükten sonra ister aynı doktorun muayenehanesinde devam ediyosun ister başka doktor onu sana bırakıyolarmış. bizim doktorun hastane ile anlaşması sadece tüp bebek üzerine gebelik takibi muayenehaneden oluyomuş. rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın allaha emanetler...
Canım ben hiçbir sorun olmadığından kesin eminim ama sen yinede biran önce göriyim diyorsan farklı bir yere gidebilirsin ama bence çok iyi araştır doktor önemli ben doktorumu çok seviyorum bir aksilik çıkmazsada onunla devam etmek istiyorum sen ne düşünüyorsun canım aynı doktorunlamı başka bir doktorla mı devam ediceksin
Canım benim bebeğin yada bebeklerin anne biz burdayız diyor işte HARİKA!!!
canım tektir bebeğim :) 5. gün embriyosuydu
inş sağlıkla kavuşuruz
tatlım benim eltim yeni doğum yaptı ona sorduum o hiç mide bulantısı yaşamamış mesela hamileliği boyunca demek bünyeden bünyeye fark ediyo heralde canımm valla kafayı kırıcaz yakında belirti ara, oldu olmadı yükseldi yükselmedi derken paranoyak oldukkk
aynen canım yaa
ALLAH ım korusun bebeklerimizi
Bugünü atlat bence inşallahh cuma günü güzel haberini alıcaz hastaneyi hiç görme o orda yokdoğru söylüyorsun canım beklemek en doğrusu ama işyerimin dibinde hastane olunca habire aklım gidiyo:) idrar testini zaten en erken cuma sabah yapcam canım ondan önce yapıp canımı sıkmak istemiyorum.ama kan testi için bugünü atlatsam cumayı beklerim:)
Aminnnn canım benim inşallahh güzel haberlerini alıcazamin kuzummm inşallah rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın allaha emanetler....
inşallah tatlım, rabbim yar ve yardımcın olsun
kendimi işe verdim valla ama çok zor içime attım resmencanım benim dualarımız seninlerabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor inş gelicek mis kokulun
Kizlarr bugun 18. Gunum degerim 2815 cikti fazla yuksek geldi yani onceki degerlere gore hastaneyi aradim normal dediler ama bilmiyom icinde 1 korku var haftaya ptesi icin kese icin gun verdiler hayirlisi bakalim dis gebelik felan olmasindan korkuyorum allahim korusun insallah valla bu stres hic bitmeyecekkkk((((((((((( su an kese gorunur mu baska doktor gitsem acaba
kendimi işe verdim valla ama çok zor içime attım resmenHayırlısı buymuş napalım
cnm degerin gününe göre çok güzelll skıntı yokk merak etmee senn gercekten bakk tadını çıkar hamilelginin derim az daha bekle keseni göreceksin gününde git dr bak benim 4+5 günlüktü zor göründü asagdan bakılmasına ragmen acele etme derim duamdasın cnm allahın izniyle hiç bir şey olmıycak
zor çok zor bebeğim
allah ım yar ve yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda bebeğin gelir inş tatlım :2:
kızlar asırı bir baş dönmesi ve mide bulantısı var bende sizdede varmı yoksa bende mi erken başladı anlamadım saat 7den bu tarafa yataktayım daha yeni çıktım yatakdan biraz daha iyiyim sanki şimdi ama gidi yatıcam ayakta durdulca daha çok midem bulanıyor
teşekkür ederim canımmmmmmmmmmmmm
Aman canim git yat dinlen kendine dikkat et kuzum bebise de tabiki biz senle ayniyiz galiba benim 4 bitti 5 e girdim galiba hafta olrak yani ama bende su an yok oyle 1 bisey bana uyuklama geliyo sadece devamli isyerinde kafam dusucek diye korkuyorum devamli uyuma istegi var birde cok terliyorum durup durup sicak basiyo bana
kızlar naber bugün transferin 7.günü ,test günü yaklaştıkca heyecanlanıyorum:) tedavi sürecinde çok rahattım ama beklemek çok heyecanlı bir süreçmiş.idrar testi aldım ama daha yapmaya cesaretim yok...cuma günü test günüm yarın kan testi yaptırsam bişeyler çıkar mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?