2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Merhaba arkadaşlar,
biliyorsunuz ilk tüp bebek denemem kimyasal gebelikle sonuçlanmıştı. İlaçları bıraktıktan 1 gün sonra regl oldum. Şu an adetim biteli 5 gün olmuştu ki bugün yeniden adet oldum. Bu durum normal mi? Aranızda hiç böyle bir şey yaşayan oldu mu?

aynen canım ya göğüslerim ve karnım normal haline döndü sanki,idrar testinide yapmaya korkuyorum 3.gün ve tek embriyo çünkü benim çıkmayabilir gibime geliyor.

sen en azından adet olmuşsun ben daha adet olmadım ölcem kasık ağrısından ilaçları cumartesi sabahı bıraktım kimyasaldı benimkide...

allah razı olsun selen.inşallah en yakın zamanda hayırlı haberler alırsın senden umudum var :)))

canım inşallah. kız gerçekten umudun var mı ya?

test yaklaştıkça korkmaya başladım. Rabbim isteyen herkesle beraber bana da bebek versinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bitanem şu an bomba gibiyim valla iyice kendime geldim çok şükür hemen girişmek istiyorum valla

kızlar test sonucum çıktı
12. gün 237 idi
14. gün 386 moralim bozuldu dış gebelikten korkuyorum
olumlu-olumsuz düşünceleriniz neler???:44::44:

doktorla konuştunmu tatlım yükselmiş aslında sorun görünmüyo ama ????

canım inşallah. kız gerçekten umudun var mı ya?

test yaklaştıkça korkmaya başladım. Rabbim isteyen herkesle beraber bana da bebek versinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

valla okuduğum kadarıyla ilk tüp bebek genelde kimyasal oluyormuş ama herkeste böyle olmuyor.bende oldu diye sende olacak değil ya :))) ama umutlu ol dua et.namaza başladınmı ???

doktorla konuştunmu tatlım yükselmiş aslında sorun görünmüyo ama ????

moral bozma hemen lütfen... Doktoruna sor bize de haber ver. İkiye katlamadıysa da güzel artmış görünüyor.

Canim telaslanma hemen benim gibi yapma hastaneyi ara sor hemen bize de haber ver

%60 ın üstünde artış normal kabul ediliyomuş benim %63 falan sınırda merkezden de öle dediler ama takip gerekiyomuş
4 gün sonra yine kan vercem kötü bişey düşünmek istemiyom ama Allah korusun insanın aklına geliyo. ben de olumlu hissediyorum ama hakkımızda hayırlısı bakalım.cumaya kadar nötrüm

Kızlar "çok üzüldüm" demenin ötesinde söyleyecek lafım yok... çünkü kalbimin üzüntüsünü sözler dile getiremiyor ne yazık ki... Allah büyük ve en yakın zamanda size ve hepimize gönlümüzün muradını nasip eder inşallah.. Rabbim yazımıza anne olmayı yazdıysa buna engel olabilecek hiçbir şey yok kainatta... Yazmadıysa da öteki dünyada mükafatımızı nasip eder inşallah... Kendimden bahsetmek istemiyorum ama yine de şunu söylemem lazım en azından tekrar tedavi olma şansınız var, yeni denemeler yapacak yine umutlanacaksınız... Rabbim "bu kullarım anne olsun desin "inşallah.. sevgi ve dua ile kalın

Kızlar yeni anneleri de tebrik ediyorum, Rabbim inşallahhhh sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebelerinizi... Bu arada da ne olur bizler için de dua edin... Sevgi ve dua ile kalın...

Canim hep dua et bebeginle konus rabbim evladini sana bagislasin insallah dualarimdasin.

Atesin yakmadigi ibrahim'i
Kuyunun bogmadigi yusuf'u
Bicagin kesmedigi ismail'i
Koruyan Rabbim
Gul Muhammed askina
Evlatlarimizi korusun.

bitanemmmmm çok tatlısın sende anne olacaksın hepimizde anne olacağız.rabbimden asla umut kesilmez kim ne derse desin ol derse olur bu kadar basit :)))) canım benim çok iyisin sendeeeeeeeee

Kızlar 3 gündür ankaradaydım kızımın sınavı için... sizden haber alacak durumum yoktu sabahtan beri okuyorum anca bitirdim haberlerinizi... Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...

Amayam, canım bugün hastaneye gitmişsin, testlerini yaptırmışsın ne güzel,,, rabbim yolunu kolay ve sonunu aydınlık etsin inşallah.. Dualarım seninle ve tüm arkadaşlarımla birlikte... bu sefer olacak arkadaşım, Bebişlerin de sabırsızlanıyorlar bir an önce analarına kavuşmak için... böyle anaya can kurban... :)))

Kalinkam ne güzel dualar paylaşmışsın... Allah bu duaları okumayı ve bu dualar vasıtasıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah...

yelizim adet oldun mu arkadaşım,, sayfaları okurken içim hep bir müjde bekledi senden... :)))

bebek 34, hemşerim allah okumanızı kabul etsin arkadaşım.. dualarınıza bizleri de kattığın için allah bin kere razı olsun... Allah o dualar hürmetine sana da bizlerie de anne olmayı nasip etsin inşallah...

Cicibebem, kalbimdesin hadi kızlar az kaldı... Benim de kalbim gümbürdüyor sizler için... Allahım nasip edecek bu sefer anne olmayı sizlere de inşallah...

ismini zikretmediğim, tedaviye başlayacak olan, yumiş büyüten, opu olan, transfer olup sonuç bekleyen, ya da Rabbine dua edip benim gibi tedavisiz bebiş isteyen tüm arkadaşlarım, allah hepimizin gönlündekini hayırlı etsin ve bize gönlümüzdekini nasip etsin inşallah... Sevgi ve dua ile kalın hepiniz... çok öpüyorum...

aynen canım ya göğüslerim ve karnım normal haline döndü sanki,idrar testinide yapmaya korkuyorum 3.gün ve tek embriyo çünkü benim çıkmayabilir gibime geliyor.

canım benimde 3.gün 2 embriyo çıkmaz mı ki? yada deneyelim ama üzülmeyelim tek çizgi çıkarsa ne dersin?

bitanemmmmm çok tatlısın sende anne olacaksın hepimizde anne olacağız.rabbimden asla umut kesilmez kim ne derse desin ol derse olur bu kadar basit :)))) canım benim çok iyisin sendeeeeeeeee

Allah razı olsun canım benim... inan ki iç huzurum o kadar rahat ki... Tabiki üzülüyorum ve hep dua ediyorum ama dediğim gibi rabbim yazdıysa onun önüne kimse geçemez... Yazmadıysa da o bilir... Benim rabbime tevekkülüm sonsuz...

Fe in tevellev fe kul hasbiyallâh(hasbiyallâhu), lâ ilâhe illâ hûve, aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil azîm(azîmi)

Eğer yüz çevirirlerse de ki: “Bana Allah yeter. O’ndan başka hiçbir ilâh yoktur. Ben ancak O’na tevekkül ettim. O, yüce Arş’ın sahibidir.”

bu dua benim yol haritam, çok öptüm bitanem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…