2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

harikasın tam benim kafadansın yerim seni

Amin canım inş .. Rabbim bizede bi gün o duyguları tattırır inş. Attım üstümdeki sıkıntıyı bi kaç gün ağladım ama nasibimiz böyleymiş. Ben tekrar merkez aramaya başladım bile

canım benimde 3.gün 2 embriyo çıkmaz mı ki? yada deneyelim ama üzülmeyelim tek çizgi çıkarsa ne dersin?

ay çok heyecanlandım:) tamam öle yapalım olmazsa idrar testinde çıkmaz diye tahmin ediyorum ama bakalım.akşam sekiz gibi yaparım ben anca canım.işyerinden çıkıp eve gitmem zaman alıyor benim.sende yapınca hemen yaz olur mu?

kızlar sakın test yapmayın çıkmayacaktır benim 7. gün çok çok silik çizgi çıktı bekleyin biraz sabırlı olun

Canım allahın izniyle kötü birşey olmıyacak ben inanıyorum

Kimsecikler yazmıyo buraya artık Bakın benimki olmadığı halde yazıyorum :))) şubat mart gibi düşünüyorum bende 2.tüp bebeklerimi Hayırlısı olsun kızlar

Kızlar mrb transferimin 9. Günü bugün öğleden sonra baş ağrısıyla beraber hafif ateşim oldu ölçemedim ama korktum benzer durumu yaşayan var mı aranızda

Kimsecikler yazmıyo buraya artık Bakın benimki olmadığı halde yazıyorum :))) şubat mart gibi düşünüyorum bende 2.tüp bebeklerimi Hayırlısı olsun kızlar

inşallah bebeklerin sımsıkı tutunacak tatlım benim dualarımdasın

işler yoğun benim giremiyorum bitsin artık şu kdv mdv

bitanem şu an bomba gibiyim valla iyice kendime geldim çok şükür hemen girişmek istiyorum valla

Haticim supersinnn, dondurulmuslarin vardi galiba dimi ne zaman basliyorsun?? ben hala transfer bekliyorum cumartesi regl oldum hemsireyi aradim regl tarihinden 6 hafta sonra transferin demezmi, ben ocak 20 gibi bekliyordum simdi oldu mu sana subat..Allah herkese sabir versin bu yolculukta.. tup bebek olayi bize sabirli olmayi ogretiyor sanirim..normalde sabirsiz bir insanimdir cunku..

bende 10 gün arayla olmuştum, olabilir normal ilaçlardan demişti doktor :)))) şimdi de 35. gün oldum....

güzbaharcım tatlım hep aklımdasın, dualarımdasın kuzum... ettiğin tüm dualara AMİN diyorum tatlım

Test için cok erken kuzularım sakın yapıp kendinizi üzmeyin selenin 2 bebiş var eğer tuttuysa belki belli olur o yüzden idrar testine güvenmeyin ve kendinizi boşuna üzmeyin sabredin bugün bitti bile cumada test günü salı Çarşamba Perşembe biraz daha sabır dualarım sizinle i

Kızlar bence yapmayın çoook erken!!!az kalmış bikaç gün daha sabredin

Kizlar bisey sorcam dondurulmus embiro konuldu bana 19 Aralikta 2 Ocak test gunu acaba en erken nezaman test yaparsam sonuc alabilirim birde kanana lekelenme olmasi mi gerekiyor bebegin tutunmasi icin fikirlerinizi paylasirmisiniz tesekkurler

Kizlar merhaba 9 aralikta transferim oldu iki embriyo transfer edildi.doktor 12.gunden once test yapma dedi. Yaptirdim 2700cikti..cok yuksek dedi bugun tekrar yapildi..30saat sonra..5000cikti deger. Doktor cok yuksek dedi.carsamba gel usg ile bakicam dedi..olumlu bisry soylemedi ..cok yuksek iki tanrydi demi dedi.carsamba gorusurz dedi..netten baktim bi mol gebelikte boyle oluyormus bide down sendromunda..;((( nette bicok arkadasta var hicbir sikintisi olmayip doguran ama doktorun tavri beni olumsuza itti. Allahim sen yardim et..bu durumda olanniz varmi icim icimi yiyor;(

anlaştık tatlımmmmmmmm. tek çizgi çıkarsa söz ver üzülmek yokkkkkkk. ben üzülmeyeceğim sözzz. umutlarımız devam edecek öylede olsa böylede olsa daha çok dua edeceğiz.zaten biliyoruz ki en erken kanda çıkar ama denemekten ne çıkar.. öptüm seni sekiz gibi bende yapıcam. dualarım bizimle canımmmm...

bence canini sikma arkadasim, bu konuda hic bilgim yok ama, doktorun tavrindan oturu moralini bozma derim, bebislerini dusun, onlar icin dua et..insallah iyi haberlerini aliriz..

bitanem maalesef tek bir dondurulmuşum yok ama tabiii buda nasibimmiş der yoluma bakarım :))) hamdolsun bak geç olsunda güç olmasın şubata kadar keyifle vakit geçir sende o zaman dimi

canım söz üzülmeyeceğiz. nolur nolur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…