Kizlar merhaba 9 aralikta transferim oldu iki embriyo transfer edildi.doktor 12.gunden once test yapma dedi. Yaptirdim 2700cikti..cok yuksek dedi bugun tekrar yapildi..30saat sonra..5000cikti deger. Doktor cok yuksek dedi.carsamba gel usg ile bakicam dedi..olumlu bisry soylemedi ..cok yuksek iki tanrydi demi dedi.carsamba gorusurz dedi..netten baktim bi mol gebelikte boyle oluyormus bide down sendromunda..;((( nette bicok arkadasta var hicbir sikintisi olmayip doguran ama doktorun tavri beni olumsuza itti. Allahim sen yardim et..bu durumda olanniz varmi icim icimi yiyor;(
anlaştık tatlımmmmmmmm. Tek çizgi çıkarsa söz ver üzülmek yokkkkkkk. Ben üzülmeyeceğim sözzz. Umutlarımız devam edecek öylede olsa böylede olsa daha çok dua edeceğiz.zaten biliyoruz ki en erken kanda çıkar ama denemekten ne çıkar.. öptüm seni sekiz gibi bende yapıcam. Dualarım bizimle canımmmm...
Kızlar bence yapmayın çoook erken!!!az kalmış bikaç gün daha sabredin
kızlar benim de test günüm cuma.beni de heyecanlandırdınız,baktım evde test yok,ovulasyon testi buldum onu yaptım ama bozuktu galiba.test çizgisi çıktı bi de enine çizgi çıktı.yani artı gibi.
bitanem maalesef tek bir dondurulmuşum yok ama tabiii buda nasibimmiş der yoluma bakarım :))) hamdolsun bak geç olsunda güç olmasın şubata kadar keyifle vakit geçir sende o zaman dimi
Ben dün testi tekrarladım. 10. gün 16 olan değerim 12. gün 34 oldu. Değer katlamış ama hala çok düşük. Sanırım gebelik devam etse bile düşükle sonuçlanması muhtemel, siz ne dersiniz? 4 gün sonra (perşembe) tekrar test yaptırmamı istedi doktor. Sabrımın sonuna geldim sanıyordum, meğer büyük konuşmuşum. Bu o kadar sinir bozucu bir şey ki; negatif desen değil, pozitif desen değil. Aileme, yakınlarıma nasıl anlatacağımı şaşırdım, ben de anlamıyorum çünkü. İçimin neşesi kaçtı.
çok teşekkürler biliyorum üzülmeyelim diye söylüyorsunuz. üzülmeyeceğiz. ben eve geldim saat sekizi bekliyorum. bugün ilk iş günümdü yine jel ile birlikte azıcık kahvemsi gibi grimsi gibi bişey gelmiş.cumartesi günüde 10 saat yolculuk yapmıştım o zamanda olmuştu.çok hareketli 2 gün herhalde ondan olmuştur. birde belim azcık ağrıdı. inşallah bebişler tutunmuştur...
Hayırlı aksamlar arkadaslar
Bugün transferim vardı embriyom sekize bölünmüs nasıl sizce dr iyi dedi ama sekiz tene kaldı onları da dondurttuk
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
kacinci gun embriyosuydu arkadasim? 8 iyi gibi..hadi hayirli ugurlu olsun..guzel haberlrini aliriz insallah..
valla ovulasyon testi hiç yapmadım ki bilmiyorum canım. ama bilen varsa şimdi cevap yazarlar.
Rabbim bebişlerimizi bize bağışlar inşallahhhhhh.[/QUOTE
CNm ben dayanamayız kan testi yaptırdım sen yaptınmii testi guzel haberler verirsin inşallah.
3. Gündü cnm insallah hepimiz güzel haberler veririz yaa Rabbim emeklerimizi bosa cıkarmasın
3. gun 8 hucreli embriyomuz icin bize above avarage demisti embriyolog yani cok iyi..seninki de oyledir eminim:) fazla takmamak lazim hucre sayisini diyorlar zira onemli olan sadece hucre sayisida degil, simdi rahatina bak, keyfini sur, olumlu dusun..darisi basimizaa
İnsallahhhhh cnm yaaa sen hangi asamadasın
Ben sürekli düsünür stres yaparım diyodum ama beklenmedik bi sekilde unutuyorum biletv izleyip esimle konusuyom arada bi geliyo aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?