2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Ben normalde cok stresliyimdir ama Allah ın bi hikmeti arada bi geliyo aklıma insallah test gününe kadar böyle olur
Benimde dört komsum hamile biri bizden bi hafta önce evlendi ikinci cocuguna bes aylık hamile :)) onlar hamile kaldıkca biz stres yapıyoz

O zaman inşallah bebekleriniz sizinledir.aslında yapmayın diye yazdıktan sonra pişman oldum canım bide geçmişte yazdıklarıma bakarsalar rezil olucam dedim bende 8. Gün idrar testi yapmıştım:)))

O zaman inşallah bebekleriniz sizinledir.aslında yapmayın diye yazdıktan sonra pişman oldum canım bide geçmişte yazdıklarıma bakarsalar rezil olucam dedim bende 8. Gün idrar testi yapmıştım:)))

peki sonuç ne olmuştu canımm.

kızlar merhaba biliyorum erken yaptırdım ama hastane dibimde olunca dayanamadım kan testi yaptırdım ve sonucum malesef 1.31 çıktı.kısmet bu işler. sadece paylaşmak istedim.

Canım herşeyin hayırlısı önümüzde uzun bir zaman var bidahaki sefere inşallah bebeğin seninle olur...

insallah canim, stres butun kotuluklerin anasi:) evet ya millet ne kadar kolay hamile kaliyor bunun bir nimet oldugunun farkinda bile olmadan..

stres yapma canım inşaALLAH güzel haberlerini alacağız.herkes kaderindekini yaşıyor etrafımızda çok böyle sahneler eltilerimden biri korunduğu halde peşpeşe 3 tane yavru dünyaya getirdi.diğer eltim 2 tane kardeşim 2 tane ablam 1 tane hepsini de çok seviyorum özellikle benim hamileliklerine denk gelenleri daha çok seviyorum...zaman insana herşeyi alıştırıyor....ALLH C.C bizlere sağlık ve huzur versin

Merhaba arkadaslar.negatiften sonra ikinci adetim sali gunu kahverengi sekilde cok az geldi.carsamba gunu kirmiziya dondu ve cok az.normal ped kokuyorum dolmuyor.gunluk ped koyuyorum.gunde birkez geliyor ama az.hala devam ediyor bugun 7.gun.normalde 4-5 gunde biterdi.bu sekilde olan var mi aranizda.yardimci olur musunuz?

evet arkadaşıma söz verdiğim gibi idrar testimi tam da sekizde yaptım.

benim 3. gün embriyosu biri 8 diğeri 10 hücreli 2 embriyo transferi.bugün 7. günü sonuç tek çizgi.

üzülmeyeceğim söz vermiştim öylede oldu. zaten idrarda çıkmayabilir.

istediği kadar tek çizgi çıksın. ben hamileyimmmmmmm...

Allahımın izniyle ikizim olacakkkkk.

peki sonuç ne olmuştu canımm.

İkinci çizgi silik bir şekilde belli olmuştu ama günün ilk idrarıydı inanamadım kesin çizgi olmasını istediğim için böyle görüyorum diye düşündüm kardeşime gösterdim o hemen fark etti çizgiyi 9. Günde kanda 89.33 çıkmıştı ama idrar testi yanıltıcı olabilir bazen hormonlar idrara geç karışıyor

insallah canim, stres butun kotuluklerin anasi:) evet ya millet ne kadar kolay hamile kaliyor bunun bir nimet oldugunun farkinda bile olmadan..

Demi bazen konusuyoruz yumurta su gün catlıyo sugün iliskiler oluyo diye aaaaa diyolar agzım acık kalıyo bilmeden cocuk yapıyonuz diyom :)))) bizim bebislerimiz cok sanslı olacak insallah bunca emekten sonra geldikleri icin kıymetli olacaklar bizim icin

İnsallahhhhhhh cnm cümlemizin güzel haberlerini almak nasip olur insallah
Öyle tabi bende ilk sene cok üzülüuodum adet olunca sonra alıstım vardır bunda da bi hikmet dedim teselli ettim kendi kendimi komsularımın akrabalarımın cocuklarına da hep hediyeler aldım dua edip amin dedirttim onların duası kabul olur diye

evet canım sen hamilesin ama bir daha böyle yaramazlık yapmatest tarihini bekleRabbim yüzünü güldürecek inşaALLAH

Âmin CNm benim dualarım seninle 😊bebislerin sımsıkı tutunacak sana😘benim is yerimin yanında hastane var arkadasım orda çalışınca dayanamadım ,herseyin hayırlısını verir allahım 😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…