ne guzell boyle stressiz olman bunun faydasini mutlaka goreceksin:) stressiz olki rahat rahat tutunsun bebis/ler..ben bekleme asamasindayim canim 2 tane dondurulmus embriyomuz var subat basini bekliyorum transfer icin.. cok SIKICI, heleki etrafinda birileri surekli doguruyorsa:)
çok teşekkürler biliyorum üzülmeyelim diye söylüyorsunuz. üzülmeyeceğiz. ben eve geldim saat sekizi bekliyorum. bugün ilk iş günümdü yine jel ile birlikte azıcık kahvemsi gibi grimsi gibi bişey gelmiş.cumartesi günüde 10 saat yolculuk yapmıştım o zamanda olmuştu.çok hareketli 2 gün herhalde ondan olmuştur. birde belim azcık ağrıdı. inşallah bebişler tutunmuştur...
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
O zaman inşallah bebekleriniz sizinledir.aslında yapmayın diye yazdıktan sonra pişman oldum canım bide geçmişte yazdıklarıma bakarsalar rezil olucam dedim bende 8. Gün idrar testi yapmıştım:)))
kızlar merhaba biliyorum erken yaptırdım ama hastane dibimde olunca dayanamadım kan testi yaptırdım ve sonucum malesef 1.31 çıktı.kısmet bu işler. sadece paylaşmak istedim.
Ben normalde cok stresliyimdir ama Allah ın bi hikmeti arada bi geliyo aklıma insallah test gününe kadar böyle olur
Benimde dört komsum hamile biri bizden bi hafta önce evlendi ikinci cocuguna bes aylık hamile :)) onlar hamile kaldıkca biz stres yapıyoz
kizlar 16.gun degerim 3471 olmus
Ben normalde cok stresliyimdir ama Allah ın bi hikmeti arada bi geliyo aklıma insallah test gününe kadar böyle olur
Benimde dört komsum hamile biri bizden bi hafta önce evlendi ikinci cocuguna bes aylık hamile :)) onlar hamile kaldıkca biz stres yapıyoz
peki sonuç ne olmuştu canımm.
insallah canim, stres butun kotuluklerin anasi:) evet ya millet ne kadar kolay hamile kaliyor bunun bir nimet oldugunun farkinda bile olmadan..
evet arkadaşıma söz verdiğim gibi idrar testimi tam da sekizde yaptım.
benim 3. gün embriyosu biri 8 diğeri 10 hücreli 2 embriyo transferi.bugün 7. günü sonuç tek çizgi.
üzülmeyeceğim söz vermiştim öylede oldu. zaten idrarda çıkmayabilir.
istediği kadar tek çizgi çıksın. ben hamileyimmmmmmm...
Allahımın izniyle ikizim olacakkkkk.[/QUOTE
Aminnnnn canım benim
stres yapma canım inşaALLAH güzel haberlerini alacağız.herkes kaderindekini yaşıyor etrafımızda çok böyle sahneler eltilerimden biri korunduğu halde peşpeşe 3 tane yavru dünyaya getirdi.diğer eltim 2 tane kardeşim 2 tane ablam 1 tane hepsini de çok seviyorum özellikle benim hamileliklerine denk gelenleri daha çok seviyorum...zaman insana herşeyi alıştırıyor....ALLH C.C bizlere sağlık ve huzur versin
benim 3. gün embriyosu biri 8 diğeri 10 hücreli 2 embriyo transferi.bugün 7. günü sonuç tek çizgi.
Allahımın izniyle ikizim olacakkkkk.
valla ovulasyon testi hiç yapmadım ki bilmiyorum canım. ama bilen varsa şimdi cevap yazarlar.
Rabbim bebişlerimizi bize bağışlar inşallahhhhhh.[/QUOTE
CNm ben dayanamayız kan testi yaptırdım sen yaptınmii testi guzel haberler verirsin inşallah.
ya hani sözleşmiştik ya niye kan baktırdın. sen bana idrar dedin saat sekiz dedin ama ya.
ben saymam senin kan testini cumayı sayarım arkadaşımmmm
Allahımın izniyle ikizim olacakkkkk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?