2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

evet canım zaman her şeyin ilacı.....Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kaderimize, ömrümüze hayırlı, sağlıklı evlatlar versin inşaALLAH

kızlar merhaba biliyorum erken yaptırdım ama hastane dibimde olunca dayanamadım kan testi yaptırdım ve sonucum malesef 1.31 çıktı.kısmet bu işler. sadece paylaşmak istedim.
Daha üzülmek için cok erken kuzum cumayı bekle

Güzel haberler alan arkadaşları tebrik ediyor darısı kalanların başına diyorum...kürler bakımlar spor bol neşe gezmeler alışverişler:108::131: ohhh .......iyiyim bozmuyorum moralimi geçen ay negatifi gören ben değilim ki kist de yok bende hormonlarda güzel kocacımdada sorun yok :18::18: unuttum gitti herşeyi takmıyorum napalım Buda bizim imtihanımız olumsuz sonuç alanlar üzülmeyin moral olmayınca hiç birşey olmuyo şimdi enerji toplayıp kendimize iyi bakıp yeni umudumuza kendimizi hazırlama zamanı hepinizi öpüyorum dua eder dua beklerim :79::79::79::80::80::80:

senin bebişlerinde tutunacak kan cuma günü tekrar lütfen.

bu dua sana gelsin.Rabbim bütün sıkıntılarını gidersin işlerini kolaylaştırsın.Şafi ismi ile sana şifa versin evlatlarını hayırlı sağlıklı bekletmeden göndersin inşaALLAH.evvvettt duamıza amin diyenlere rabbim geniş hazinesinden versin

Aminnnnnnn inşallahhhh cuma günü güzel haberini alıcaz canım bunu yok saydık

Harika canım tebrik ederim

sagol tatlım dayanamadım yaptırım dedım perşmebeye kadar catlardım 5.gun embrıyosu olunca yukselmiş bu kadar galiba ikiz degildir tek embrıyo carsamba gunu 352 ıdı

tatlııım daha cok erken keske yapmasaydın benım drum asla ızın vermedı kan testıne bıle 9.gun ızın verdı ıns güzel haberler alırız test gununda bebegım

canım benimmmm harika gidiyor.

sagol cnm vesvese aldı bugun benı ne oluyo ıcerde dıye dayanamadım yaptırdım bende drum ıstemedıcunku 2.testten sonra persembe ıns kese gormeye gıdıcez aaAllah ım herkese nasip etsin bu mutluluğu inşallah

Sız bebişkolarla nasılsınız ilk iş gununuz nasıl geçti

canım süper bir değer inşaALLAH her zaman herşey yolunda gider

ıns bebegım az kaldı gelecek sızlerınde bebişleri Allah ım herkese ama herkese ıns nasip etsin senin tedavi nasıl gidiyo tatlım

Son düzenleme:
evet canım sen hamilesin ama bir daha böyle yaramazlık yapmatest tarihini bekleRabbim yüzünü güldürecek inşaALLAH

tamam canımcım yapmayacağım. kliniğin bana söylediği test tarihim 28.12.2013 o güne kadar bekleyim mi?

Daha üzülmek için cok erken kuzum cumayı bekle

Canım arkadasım cuma gunu tekrar baktircam ama kısmet bu isler olmazsalar donmuş bebeklerim var onları düşünüp rahatlıyorum 😊sen nasılsın geçitimi kasık ağrın ariyacaktin Nuray hanımı geçmezse aradinmi?

canım sevgicim; inşaALLAH iyi gidiyor.ama sizlerin güzel haberlerini aldıkça çok heyecanlanıyorum bu sene tedaviye başlamam çok sürpriz olmuştu sonuda sürprizlerle doludur inşaALLAH

canım cuma günü test yaptırmayı ihmal etme...ne diyor doktorlar kanamanız olsa bile test gününde testinizi yaptırınız hayırlısı olur inşaallah

tamam canımcım yapmayacağım. Kliniğin bana söylediği test tarihim 28.12.2013 o güne kadar bekleyim mi?

bekle canım normalde ben çok tez canlıyımdır.ama her zaman doktorların dediği tarihte yaptırdım.müjdeni bekliyorum Olacak inşaallah

canım sevgicim; inşaALLAH iyi gidiyor.ama sizlerin güzel haberlerini aldıkça çok heyecanlanıyorum bu sene tedaviye başlamam çok sürpriz olmuştu sonuda sürprizlerle doludur inşaALLAH

Canım benım ıns sızlerdende guzel haberler alıcaz Rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın Kün feyekün

canım cuma günü test yaptırmayı ihmal etme...ne diyor doktorlar kanamanız olsa bile test gününde testinizi yaptırınız hayırlısı olur inşaallah

Doğru söylüyorsun CNm 😊yaptircam cuma gunu testi ,meraktan yaptırdım bugün, kısmet bu isler hepimiz icin hayırlısı 😊daha donmuş bebeklerim var onları düşünüp rahatlıyorum 😘

Cok şükür bugün geçti canım şiddetli değil en azından arada oluyor donmuşların olması cok güzel benim donmuş yok malesef inşallahhhh cumaya kadar değer yükselecek

bence de 7.gün çıkmayabilir çok erken inşaallah rabbim ikizlerini gönderir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…