- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
İnsallahhhhhhh cnm cümlemizin güzel haberlerini almak nasip olur insallah
Öyle tabi bende ilk sene cok üzülüuodum adet olunca sonra alıstım vardır bunda da bi hikmet dedim teselli ettim kendi kendimi komsularımın akrabalarımın cocuklarına da hep hediyeler aldım dua edip amin dedirttim onların duası kabul olur diye
evet canım ilkti. senin.
Daha üzülmek için cok erken kuzum cumayı beklekızlar merhaba biliyorum erken yaptırdım ama hastane dibimde olunca dayanamadım kan testi yaptırdım ve sonucum malesef 1.31 çıktı.kısmet bu işler. sadece paylaşmak istedim.
kızlar 12. gun tahlil sonucumuda aldım bugun 604 cıktı ocak 6 da doktor çağırdı yani 15 gün sonra çok fazla değilmi [ hayırlı olsun canım benim de 12.gün değerim 426 çıktı çok iyi dedi hemşire 15 gün sonra kese görmeye gel dedi ancak görünüyor demekki ben de sabırsızlanıyorum..
Âmin CNm benim dualarım seninle 😊bebislerin sımsıkı tutunacak sana😘benim is yerimin yanında hastane var arkadasım orda çalışınca dayanamadım ,herseyin hayırlısını verir allahım 😊
kizlar 16.gun degerim 3471 olmus
Güzel haberler alan arkadaşları tebrik ediyor darısı kalanların başına diyorum...kürler bakımlar spor bol neşe gezmeler alışverişler:108::131: ohhh .......iyiyim bozmuyorum moralimi geçen ay negatifi gören ben değilim ki kist de yok bende hormonlarda güzel kocacımdada sorun yok :18::18: unuttum gitti herşeyitakmıyorum napalım Buda bizim imtihanımız olumsuz sonuç alanlar üzülmeyin moral olmayınca hiç birşey olmuyo şimdi enerji toplayıp kendimize iyi bakıp yeni umudumuza kendimizi hazırlama zamanı hepinizi öpüyorum dua eder dua beklerim :79::79::79::80::80::80:
Aminnnnnnn inşallahhhh cuma günü güzel haberini alıcaz canım bunu yok saydıkevet arkadaşıma söz verdiğim gibi idrar testimi tam da sekizde yaptım.
benim 3. gün embriyosu biri 8 diğeri 10 hücreli 2 embriyo transferi.bugün 7. günü sonuç tek çizgi.
üzülmeyeceğim söz vermiştim öylede oldu. zaten idrarda çıkmayabilir.
istediği kadar tek çizgi çıksın. ben hamileyimmmmmmm...
Allahımın izniyle ikizim olacakkkkk.
Harika canım tebrik ederim
evet arkadaşıma söz verdiğim gibi idrar testimi tam da sekizde yaptım.
benim 3. gün embriyosu biri 8 diğeri 10 hücreli 2 embriyo transferi.bugün 7. günü sonuç tek çizgi.
canım benimmmm harika gidiyor.
canım süper bir değer inşaALLAH her zaman herşey yolunda gider
evet canım sen hamilesin ama bir daha böyle yaramazlık yapmatest tarihini bekle Rabbim yüzünü güldürecek inşaALLAH
senin bebişlerinde tutunacak kan cuma günü tekrar lütfen.
Daha üzülmek için cok erken kuzum cumayı bekle
canım arkadasım cuma gunu tekrar baktircam ama kısmet bu isler olmazsalar donmuş bebeklerim var onları düşünüp rahatlıyorum 😊sen nasılsın geçitimi kasık ağrın ariyacaktin nuray hanımı geçmezse aradinmi?
tamam canımcım yapmayacağım. Kliniğin bana söylediği test tarihim 28.12.2013 o güne kadar bekleyim mi?
canım sevgicim; inşaALLAH iyi gidiyor.ama sizlerin güzel haberlerini aldıkça çok heyecanlanıyorumbu sene tedaviye başlamam çok sürpriz olmuştu sonuda sürprizlerle doludur inşaALLAH
canım cuma günü test yaptırmayı ihmal etme...ne diyor doktorlar kanamanız olsa bile test gününde testinizi yaptırınız hayırlısı olur inşaallah
Cok şükür bugün geçti canım şiddetli değil en azından arada oluyor donmuşların olması cok güzel benim donmuş yok malesef inşallahhhh cumaya kadar değer yükselecekCanım arkadasım cuma gunu tekrar baktircam ama kısmet bu isler olmazsalar donmuş bebeklerim var onları düşünüp rahatlıyorum 😊sen nasılsın geçitimi kasık ağrın ariyacaktin Nuray hanımı geçmezse aradinmi?
bence de 7.gün çıkmayabilir çok erken inşaallah rabbim ikizlerini gönderir.evet arkadaşıma söz verdiğim gibi idrar testimi tam da sekizde yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?