2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

doğru söylüyorsun cnm 😊yaptircam cuma gunu testi ,meraktan yaptırdım bugün, kısmet bu isler hepimiz icin hayırlısı 😊daha donmuş bebeklerim var onları düşünüp rahatlıyorum 😘

belki geç tutunma oluyordur kanda beta-hcg hormonu olmuyordur o yüzden doktorlar 12. Yaptırın diye ısrar ediyor olabilirler umudumuzu yitirmeden dualara devam. dediğin gibi sonuç inşaallah olmazda negatif olursa dondurulmuşlarla yola devam allah'ın izniyle kim tutar bizi

Canım benim kişi mümin kardeşine dua ettiği zaman melekler mislüke (aynısı sanada olsun diye )dua ederlermiş...... Rabbim mislini sana bütün arkadaşlara versin

Doğru söylüyorsun CNm 😊yaptircam cuma gunu testi ,meraktan yaptırdım bugün, kısmet bu isler hepimiz icin hayırlısı 😊daha donmuş bebeklerim var onları düşünüp rahatlıyorum 😘

Tatlım cok erken yaptırmısın drum asla ızın vermedı bana 9.gune ızın verdı sabret tatlışkom inş test gununde çok guzel sonuçlar alırısın

Canım benim bilmiyorum ama bana hep senin ikizlerin olucakmış gibi geliyor ilk test yaptırdığın gün de böyle düşünmüştüm allahtan hayırlısı sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar olsun canım:)))

Tatlım ama tek embriyo verdi drum 5.gun acaba ıçerde bölünürmü ki genelde 5.gun bebişleri bölünmezmiş ama Rabbim ol derse olur tabi olursada Rabbim nasip etmiş hayırlı saglıklı olsunda tek cift hiç farketmez bakalım perşembe ye az kaldı neler bekliyor bizi :) çok heycanlıyım bu kadar yükselecegini düşünmemiştim açıkçası inş saglıkla gelsin bebişlerimiz

Tatlım cok erken yaptırmısın drum asla ızın vermedı bana 9.gune ızın verdı sabret tatlışkom inş test gununde çok guzel sonuçlar alırısın

Âmin canım inşallah yükselir ama ben kötüye alıştırdım kendimi olursalar supriz olur😊

Slm arkadaşlar lucrinin 12.günü bugün regl oldum yarın tahlillerimi yaptırıp doktoruma gidicem gelişmeleri bildiririm size hamile arkadaşlarım o kadar mutlu oluyorumki bu haberleri okuyunca umudum kat kat artıyo allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Nazar negatif alan arkadaşlarım mücadeleye devam birgün hepimiz anne olucaz

Âmin canım inşallah yükselir ama ben kötüye alıştırdım kendimi olursalar supriz olur😊

Canım benimde ilk denemem negatifti 2.de nasip etti Rabbim şükür olsun
üzülüyorsun ama çabucak toparlanıp yeni tedaviye yeni umutlarl başlıyorsun olmassa da hayırlısı buymuş inş hayırlı zamanda gelecek bebişkolar bende evleneli 8 yıl oldu ve bebegim olmadı cok zor cok bilirim ama Rabbim çok büyük bol dua edicez inş Rabbim test gününde güzel haberler vermeni ve diğer arkadaşlarımızada pozitif sonuçlar nasip eder inş

Iyi aksamlar arkadaslar bugün opum vardi 5 yumurta alindi yarin haber verecekler insallah hersey yolunda gider 5 yumurta olmasi iyimi sizce arkadaslar?allah biliyor biraz korkuyorum insallah hepsi tutunur yarin hayirli haberler alirim insallah brnim icin dua edin arkadaslar allah hepimizin yüzünü güldürür insallah amin

Âmin canım 😊Allah bebeğini sana bağışlasin,kısmet bu isler er geç hepimize nasip edecek allahım anne olmayı, bende sana katılıyorum canım yükselirse supriz olur ama olmazsada daha yolumuz var olana kadar deneriz insallah😊esim yanımda saglıgımız yerinde ya şükür allahıma 😊

ALLAH C.C yüzünü güldürsün canım.yarın güzel haberler alırsın inşaALLAH

canım senin transferin 7 günü değilmi daha..canım emriyon sana tutnmaya çalışıyo bence 1 çıkmasıda umut var demektir...sonuçta 0 değil..şu günlerde 0 da olsa yanıtıcı olabilir...biraz sabır canım günü gelmeden test yaptırma canım...

olumsuz düşünme hemen sonuçta hamilesin rabbim yardımcın olsun benim içimdende acaba üçüz hatta dördüz olabilirmi diye geçti belki iki emriyo kendi içlerinden ikiye bölünmüşlerdir allah bilir umarım güzel haberlerle gelirsin....

nihancım meraba.. bu adet olayı ne zorladı ya negatif aldıktan sonra endişelenme tedavnin etkilerimiş bende 36 gündür olmuyodum hatta bugün gittim test alıp yaptım ama ne mümkün koskoca bi TEK ÇİZGİ hiç ümidi yoktu zaten ama bilinç altımda varmış bi ümit demekki çünkü tek çizgiyi görünce minicikte olsa şüphem gitti rahatladım demekki 2-3 saat sonra adet oldum ...bende inşlaah 21.gün tekrar başlıaycam sıfırdan allah yardımcımız olsun bu sefer sonuca ulaşırız umarım

canim umarim hersey yolunda gider allah yardimcin olsun stress yapma bence olumlu düsün kötü birsey yok allah hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin pozitiv ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…