- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
doğru söylüyorsun cnm 😊yaptircam cuma gunu testi ,meraktan yaptırdım bugün, kısmet bu isler hepimiz icin hayırlısı 😊daha donmuş bebeklerim var onları düşünüp rahatlıyorum 😘
tatlııım daha cok erken keske yapmasaydın benım drum asla ızın vermedı kan testıne bıle 9.gun ızın verdı ıns güzel haberler alırız test gununda bebegım
sagol cnm vesvese aldı bugun benı ne oluyo ıcerde dıye dayanamadım yaptırdım bende drum ıstemedıcunku 2.testten sonrapersembe ıns kese gormeye gıdıcez aa Allah ım herkese nasip etsin bu mutluluğu inşallah
Sız bebişkolarla nasılsınız ilk iş gununuz nasıl geçti
olsun bitanem ben üzülmedim ki bebişlerim benimle ben buna inanıyorum.güzel haberi vericem size Allahın izniyle test günüm 28,12,2012
inşallah Rabbim bize de nasip eder. şimdi elini karnına koy dua et bebişlerine, Allahım nazardan saklasın.elini karnında tutarken selenede demeyi unutma ....
işyerimi gösterdim bebişlerime. birkaç arkadaş geçmiş olsuna geldi.beni enfeksiyon geçirdim zannediyorlar. jel gibi bişey verdiler onu yapıyorum. birkaç tanede ilacım var dedim biraz yorgunum dedim.işte bişeyler söyledim. napim yalan dolan günah olmaz inşallah. bide bana hamile kalsan hepsi geçer bebek doğur diye tutturdurdular. ben de içimden doğuracağım inşallah diye dua ettim.
bence de 7.gün çıkmayabilir çok erken inşaallah rabbim ikizlerini gönderir.
bu dua sana gelsin.Rabbim bütün sıkıntılarını gidersin işlerini kolaylaştırsın.Şafi ismi ile sana şifa versin evlatlarını hayırlı sağlıklı bekletmeden göndersin inşaALLAH.evvvettt duamıza amin diyenlere rabbim geniş hazinesinden versin
Doğru söylüyorsun CNm 😊yaptircam cuma gunu testi ,meraktan yaptırdım bugün, kısmet bu isler hepimiz icin hayırlısı 😊daha donmuş bebeklerim var onları düşünüp rahatlıyorum 😘
sagol tatlım dayanamadım yaptırım dedım perşmebeye kadar catlardım5.gun embrıyosu olunca yukselmiş bu kadar galiba ikiz degildir tek embrıyo carsamba gunu 352 ıdı
tatlııım daha cok erken keske yapmasaydın benım drum asla ızın vermedı kan testıne bıle 9.gun ızın verdı ıns güzel haberler alırız test gununda bebegım
sagol cnm vesvese aldı bugun benı ne oluyo ıcerde dıye dayanamadım yaptırdım bende drum ıstemedıcunku 2.testten sonrapersembe ıns kese gormeye gıdıcez aa Allah ım herkese nasip etsin bu mutluluğu inşallah
Sız bebişkolarla nasılsınız ilk iş gununuz nasıl
ıns bebegım az kaldı gelecek sızlerınde bebişleri Allah ım herkese ama herkese ıns nasip etsin senin tedavi nasıl gidiyo tatlım
Sız bebişkolarla nasılsınız ilk iş gununuz nasıl geçti
olsun bitanem ben üzülmedim ki bebişlerim benimle ben buna inanıyorum.güzel haberi vericem size Allahın izniyle test günüm 28,12,2012
inşallah Rabbim bize de nasip eder. şimdi elini karnına koy dua et bebişlerine, Allahım nazardan saklasın.elini karnında tutarken selenede demeyi unutma ....
işyerimi gösterdim bebişlerime. birkaç arkadaş geçmiş olsuna geldi.beni enfeksiyon geçirdim zannediyorlar. jel gibi bişey verdiler onu yapıyorum. birkaç tanede ilacım var dedim biraz yorgunum dedim.işte bişeyler söyledim. napim yalan dolan günah olmaz inşallah. bide bana hamile kalsan hepsi geçer bebek doğur diye tutturdurdular. ben de içimden doğuracağım inşallah diye dua ettim.
canım canım benim inş güzel haberler alıcaz her daim dualarım hepinizle Allah ım dualarımızı kabu eder inş
Canım benim bilmiyorum ama bana hep senin ikizlerin olucakmış gibi geliyor ilk test yaptırdığın gün de böyle düşünmüştüm allahtan hayırlısı sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar olsun canım:)))
Tatlım cok erken yaptırmısın drum asla ızın vermedı bana 9.gune ızın verdı sabret tatlışkom inş test gununde çok guzel sonuçlar alırısın
Canım Masalllahh cok güzel yükselmiş
Âmin canım inşallah yükselir ama ben kötüye alıştırdım kendimi olursalar supriz olur😊
Canım benimde ilk denemem negatifti 2.de nasip etti Rabbim şükür olsun
üzülüyorsun ama çabucak toparlanıp yeni tedaviye yeni umutlarl başlıyorsun olmassa da hayırlısı buymuş inş hayırlı zamanda gelecek bebişkolar bende evleneli 8 yıl oldu ve bebegim olmadı cok zor cok bilirim ama Rabbim çok büyük bol dua edicez inş Rabbim test gününde güzel haberler vermeni ve diğer arkadaşlarımızada pozitif sonuçlar nasip eder inş
Iyi aksamlar arkadaslar bugün opum vardi 5 yumurta alindi yarin haber verecekler insallah hersey yolunda gider 5 yumurta olmasi iyimi sizce arkadaslar?allah biliyor biraz korkuyorum insallah hepsi tutunur yarin hayirli haberler alirim insallah brnim icin dua edin arkadaslar allah hepimizin yüzünü güldürür insallah amin
ALLAH C.C yüzünü güldürsün canım.yarın güzel haberler alırsın inşaALLAH
Âmin CNm benim dualarım seninle 😊bebislerin sımsıkı tutunacak sana😘benim is yerimin yanında hastane var arkadasım orda çalışınca dayanamadım ,herseyin hayırlısını verir allahım 😊
olumsuz düşünme hemen sonuçta hamilesin rabbim yardımcın olsun benim içimdende acaba üçüz hatta dördüz olabilirmi diye geçti belki iki emriyo kendi içlerinden ikiye bölünmüşlerdir allah bilir umarım güzel haberlerle gelirsin....Kizlar merhaba 9 aralikta transferim oldu iki embriyo transfer edildi.doktor 12.gunden once test yapma dedi. Yaptirdim 2700cikti..cok yuksek dedi bugun tekrar yapildi..30saat sonra..5000cikti deger. Doktor cok yuksek dedi.carsamba gel usg ile bakicam dedi..olumlu bisry soylemedi ..cok yuksek iki tanrydi demi dedi.carsamba gorusurz dedi..netten baktim bi mol gebelikte boyle oluyormus bide down sendromunda..;((( nette bicok arkadasta var hicbir sikintisi olmayip doguran ama doktorun tavri beni olumsuza itti. Allahim sen yardim et..bu durumda olanniz varmi icim icimi yiyor;(
Merhaba arkadaslar.negatiften sonra ikinci adetim sali gunu kahverengi sekilde cok az geldi.carsamba gunu kirmiziya dondu ve cok az.normal ped kokuyorum dolmuyor.gunluk ped koyuyorum.gunde birkez geliyor ama az.hala devam ediyor bugun 7.gun.normalde 4-5 gunde biterdi.bu sekilde olan var mi aranizda.yardimci olur musunuz?
Kizlar merhaba 9 aralikta transferim oldu iki embriyo transfer edildi.doktor 12.gunden once test yapma dedi. Yaptirdim 2700cikti..cok yuksek dedi bugun tekrar yapildi..30saat sonra..5000cikti deger. Doktor cok yuksek dedi.carsamba gel usg ile bakicam dedi..olumlu bisry soylemedi ..cok yuksek iki tanrydi demi dedi.carsamba gorusurz dedi..netten baktim bi mol gebelikte boyle oluyormus bide down sendromunda..;((( nette bicok arkadasta var hicbir sikintisi olmayip doguran ama doktorun tavri beni olumsuza itti. Allahim sen yardim et..bu durumda olanniz varmi icim icimi yiyor;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?