evet arkadaşıma söz verdiğim gibi idrar testimi tam da sekizde yaptım.
benim 3. gün embriyosu biri 8 diğeri 10 hücreli 2 embriyo transferi.bugün 7. günü sonuç tek çizgi.
üzülmeyeceğim söz vermiştim öylede oldu. zaten idrarda çıkmayabilir.
istediği kadar tek çizgi çıksın. ben hamileyimmmmmmm...
Allahımın izniyle ikizim olacakkkkk.
günaydın kızlar hepiniz için güzel haberler alıp vereceğimiz birgün olsun inşallah
hamile olanlar bebişlerinizi Allah ım korusun
sonuç bekleyenler umarım güzel haberlerle dönersiniz
bende kırmızıları gördüm ve yarın tedavi için bismillah diyip başlayacağım
Allah ım hepimize güzel haberler almayı nasip etsin,hepimizin bu yolda yanında olsun sabrını versin hepinizi öpüyorum güzel anneler
hatıbulutcum canım ben senden cok ümitliydim demekkı hayırlısı buymys yenı gırebıldım nete once senın sonucuna baktım çok üzüldüm hayırlısı boyleymıs üzlme pes etmek yok bıdaha denıcez allah nasıp ederse bı dakıne olacak bıtanem bız enne olacagız benım dualarım yeter sana bana tlf.nosu gondermıstın cok makbule gectı ınankı
olsun canim hayirlisi olsun, bu arada esine belki vitamin falan kur falan uygularsin? az daha sabirr..burda iki arkadas dogum yapti pes pese darisi sana demelerine gicik oluyorumm
günaydın tatlım :))) adette olmuşsun hadi bismillah deyip başla hayırlara vesile olur inşallah :)))
tatlım :))) bende 7.gün yapmıştım silik çıkmıştı ama sabah ilk idrarla yapmıştım.gördüğün gibi doğruda çıkmıyormuş zaten...bugün normalde transferin 12.günü ama erken kanda bakmanın zararlarını gördüm bende...o yüzden az daha sabret :)))
Günaydın Kızlarumarım pozitif sonuçlu güzel bir gün olur...Cuma günü opu olacak sanırım ve ben çok korkuyorum:18:
evet canım oldum başka zaman olması diye bekle şimdi olayım diye bekle
öğlen ararım yarına randevu alırım ultrason sonra iğneler Allah ım herşeyin hayırlısını nasip etsin bizlere
canım bende silik bile çıkmadı:))) ama hamileyim banane...zaten idrar yanlış çıkıyormuş çok yanıltıyormuş. birde ben ilk idrar falan bilmiyordum. nhan dayanamıyorum 8 de yapacağım deyinde bende duramadım. beraber yapalım dedim hoş o gitmiş kanda baktırmış.
28 aralık cumartesi test günüm. şunun şurasında 5 günüm kaldı sabrederim. benimle aynı gün aynı şekilde transfer edilenlere 27 si demişler.
kız cuma akşamı yaptırayım mı, cumartesiyi mi bekleyeyim?:18::18::18:
bugün belim çok ağrıyor kasıklarımda batmalar var. şimdiye kadar tutunduysa tutunmuştur dimi...
Canım hiç korkma bende cok korkuyordum benim bayıltılma fobim vardı aneztesi Dr zor ikna etmişti beni ve iyiki uyumuşum okadar güzeldiki zaten hemen ayrıldım 10 dk bile sürmedi yalnız uyanırken biraz sayıyorsunGünaydın Kızlarumarım pozitif sonuçlu güzel bir gün olur...Cuma günü opu olacak sanırım ve ben çok korkuyorum:18:
CNm senin kacinci gun embriyosuydu tekmi çiftmiyor bebeklerin buarada?
Hayırlı olsun canım tedavin bebişlere kavuşmak için start veriyorsun demek inşallahhhh güzel haberlerini alıcaz Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın burarada ben sonuç bekleyenlerdenim duan için aminnnnnnnnnnngünaydın kızlar hepiniz için güzel haberler alıp vereceğimiz birgün olsun inşallah
hamile olanlar bebişlerinizi Allah ım korusun
sonuç bekleyenler umarım güzel haberlerle dönersiniz
bende kırmızıları gördüm ve yarın tedavi için bismillah diyip başlayacağım
Allah ım hepimize güzel haberler almayı nasip etsin,hepimizin bu yolda yanında olsun sabrını versin hepinizi öpüyorum güzel anneler
tabi canım artık tutunduysa tutunmuştur ama kanda çıkmaz çıkarsada ben gibi yanlış olur :)))kasık bel ağrısı normal onlar tatlım :) ŞU ANDA KANDA ÇIKAN SONUÇLAR ALDIĞIMIZ İĞNE VE İLAÇLARIN ETKİSİYLE ÇIKIYOR.CUMA AKŞAMI KESİN ÇIKAR SONUÇ ERTESİ GÜNLE FARKLI BİŞEY ÇIKMAZ YANİ.DAYANAMAZSAN CUMA AKŞAMI BAKTIR.AZ KALDI AMA İYİ SABRETTİN HELAL OLSUN VALLA
sağol canım. dediğim gibi günü normalde cumartesi ama en fazla cuma akşamı yaptırım. eşimle konuşurum ona göre karar veririm.
Günaydın Kızlarumarım pozitif sonuçlu güzel bir gün olur...Cuma günü opu olacak sanırım ve ben çok korkuyorum:18:
canım bende silik bile çıkmadı:))) ama hamileyim banane...zaten idrar yanlış çıkıyormuş çok yanıltıyormuş. birde ben ilk idrar falan bilmiyordum. nhan dayanamıyorum 8 de yapacağım deyinde bende duramadım. beraber yapalım dedim hoş o gitmiş kanda baktırmış.
28 aralık cumartesi test günüm. şunun şurasında 5 günüm kaldı sabrederim. benimle aynı gün aynı şekilde transfer edilenlere 27 si demişler.
kız cuma akşamı yaptırayım mı, cumartesiyi mi bekleyeyim?:18::18::18:
bugün belim çok ağrıyor kasıklarımda batmalar var. şimdiye kadar tutunduysa tutunmuştur dimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?