2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

günaydın kızlar hepiniz için güzel haberler alıp vereceğimiz birgün olsun inşallah

hamile olanlar bebişlerinizi Allah ım korusun

sonuç bekleyenler umarım güzel haberlerle dönersiniz

bende kırmızıları gördüm ve yarın tedavi için bismillah diyip başlayacağım

Allah ım hepimize güzel haberler almayı nasip etsin,hepimizin bu yolda yanında olsun sabrını versin hepinizi öpüyorum güzel anneler

tatlım :))) bende 7.gün yapmıştım silik çıkmıştı ama sabah ilk idrarla yapmıştım.gördüğün gibi doğruda çıkmıyormuş zaten...bugün normalde transferin 12.günü ama erken kanda bakmanın zararlarını gördüm bende...o yüzden az daha sabret :)))

günaydın tatlım :))) adette olmuşsun hadi bismillah deyip başla hayırlara vesile olur inşallah :)))

tatlım bende kendimden umutluydum valla ama şükür geçti gitti atlattım herşeyi...bi dahaki sefere inşallah :)

Günaydın Kızlar umarım pozitif sonuçlu güzel bir gün olur...Cuma günü opu olacak sanırım ve ben çok korkuyorum:18:

günaydın tatlım :))) adette olmuşsun hadi bismillah deyip başla hayırlara vesile olur inşallah :)))

evet canım oldum başka zaman olması diye bekle şimdi olayım diye bekle

öğlen ararım yarına randevu alırım ultrason sonra iğneler Allah ım herşeyin hayırlısını nasip etsin bizlere

canım bende silik bile çıkmadı:))) ama hamileyim banane... zaten idrar yanlış çıkıyormuş çok yanıltıyormuş. birde ben ilk idrar falan bilmiyordum. nhan dayanamıyorum 8 de yapacağım deyinde bende duramadım. beraber yapalım dedim hoş o gitmiş kanda baktırmış.

28 aralık cumartesi test günüm. şunun şurasında 5 günüm kaldı sabrederim. benimle aynı gün aynı şekilde transfer edilenlere 27 si demişler.

kız cuma akşamı yaptırayım mı, cumartesiyi mi bekleyeyim?:18::18::18:

bugün belim çok ağrıyor kasıklarımda batmalar var. şimdiye kadar tutunduysa tutunmuştur dimi...

Günaydın Kızlar umarım pozitif sonuçlu güzel bir gün olur...Cuma günü opu olacak sanırım ve ben çok korkuyorum:18:

opudan korma canım en kolayı opu yumişler alınınca içini boş hissediyorsun. Rabbim yardım etsin...

evet canım oldum başka zaman olması diye bekle şimdi olayım diye bekle

öğlen ararım yarına randevu alırım ultrason sonra iğneler Allah ım herşeyin hayırlısını nasip etsin bizlere

amin tatlım aminnn kafanı dağıtmaya başla şimdiden tamammı :)))

tabi canım artık tutunduysa tutunmuştur ama kanda çıkmaz çıkarsada ben gibi yanlış olur :)))kasık bel ağrısı normal onlar tatlım :) ŞU ANDA KANDA ÇIKAN SONUÇLAR ALDIĞIMIZ İĞNE VE İLAÇLARIN ETKİSİYLE ÇIKIYOR.CUMA AKŞAMI KESİN ÇIKAR SONUÇ ERTESİ GÜNLE FARKLI BİŞEY ÇIKMAZ YANİ.DAYANAMAZSAN CUMA AKŞAMI BAKTIR.AZ KALDI AMA İYİ SABRETTİN HELAL OLSUN VALLA

Canım hiç korkma bende cok korkuyordum benim bayıltılma fobim vardı aneztesi Dr zor ikna etmişti beni ve iyiki uyumuşum okadar güzeldiki zaten hemen ayrıldım 10 dk bile sürmedi yalnız uyanırken biraz sayıyorsun İnşallahhh yumilerin kaliteli kaliteli toplansın sonra döllensin annelerine tutunsun ama en zoruda 12 gün beklemek benim 4. Gün zaman durdu sanki

Hayırlı olsun canım tedavin bebişlere kavuşmak için start veriyorsun demek inşallahhhh güzel haberlerini alıcaz Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın burarada ben sonuç bekleyenlerdenim duan için aminnnnnnnnnnn

sağol canım. dediğim gibi günü normalde cumartesi ama en fazla cuma akşamı yaptırım. eşimle konuşurum ona göre karar veririm.

tatlııım hiiç korkma bebişlerini düşün onlara kavuşacaksın hiç bişey anlamıyosun :) bol kaliteli yumişlerin olur inş

tatlım tutunmuştur
bende de batma adet ağrıları oldu korkma
ben 1 gün önce yaptırdım drum ondan öncesine izin vermedi aslaaaa
güzel haberlerini bekliyorum

kızlar merhabalar benim işler yoğun çok gelemiyorum
malum yıl sonu geldi kdv si geldi birde e fatura çıkardılar başımızaaaaaa

öperim herkesiii ve bebişlerii

Kızlar aslinda bazi şeyleri buraya yazarken acaba yazsam mı arkadaşlar üzülür mü diye tereddüt ediyorum ama sizler benim ilk göz ağrılarımsiniz,sizlerle paylaşmak istiyorum herşeyi. ..bebişimin kalp atışlarını gördüm. Darısı sizlere inşallah canlarim :))

kodalcım çok duygulandım, maaşallah sana da bebeğine de...
Ben kendi adıma konuşayım, senin gibi arkadaşlar bana umut oluyor. Sevincinizle, müjdelerinizle seviniyorum heyecanlanıyorum. Allah hepimize nasip etsin bu mutluluğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…