2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kodalcım hiç üzülme senin kısmetinde olan bir şey bu biz neden üzülelim tam tersine sevinip daha çok sarılıyoruz duaya :))) rabbime hamdolsunki en önemlisinide atlattın.inşallah sonuna kadar böyle gider.bize duaları unutma ama :)))

Sağol canim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah. Herkeslerin tedavisinde,gebeliginde,dogumunda herşey yolunda gitsin.bugunler için şükürler olsun,Hamdolsun. ..

Haticim Sağol canim. Ben aslinda çok pimpirikli biriyimdir.2 asilamada da kafayi cok takmistim surekli gunleri felan sayiyordum ve surekli negatif dusunuyordum.ama nedense bu tedavinin başından beri ; böyle bir sakinlik,bedenen herşeye dikkat edip ruhen hicbirsey için takilmama,bebegimle ilgili hiçbir şeyi fazlaca dusunmeme ,herşeyi akışına birakma,ama hiç olumsuzluga kapılmama hali var. Ben bedenen ve ruhen herkesin rahat olmasını istiyorum ondan sonra gerisi Allaha kalmış zaten..rabbim hepimizin yüzünü güldürsün :)

ne güzel bak..nasibin bu zamanmış işte ondan rahattın demekki :))) rabbim bizlerede nasip eder inşallah.

ne güzel bak..nasibin bu zamanmış işte ondan rahattın demekki :))) rabbim bizlerede nasip eder inşallah.

Evet canim bende benim için doğru zaman buymuş diyorum. Insallah tatlım sizlerde yaşayın tabiki.Ama bu zorlu bir süreç ve rabbim bizlere sabır versin güç kuvvet versin maddi dayanak nasip etsin.

Kodalcim gozun aydin rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah eminim harika 1 duygudur keseyi ne zaman gormustun sen

Canım allahım tamamına erdirsin inşallah bende dün gördüm :))

Kodalcim gozun aydin rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah eminim harika 1 duygudur keseyi ne zaman gormustun sen

Canım çok sağol. Keseyi 16 aralikta gördük. Tüp Bebek doktorum 2 hafta sonra gel dedi yani 30 aralıkta kalpp atislarini görelim diye.ama birsürü kan testi de istedi.bende bugün kan testleri için bir hastane ye gittim.gitmiskende doktora durumu anlattım ve kendi istemis gibi kan testlerimi bilgisayara atti ve kalp atisi icinde gorunurse tabiki bakarız dedi ustten ultrasonla bakti.

İnşallah meleğin seninledir canım...sımsıkı tutunmuştur annesine

merhaba yelizcim.aynen bu adet olayı çok stres yaptı.sabahtan lekelenme şeklinde kan geliyo birdaha yok.ne kadar sürecek bilmiyorum.iki gün daha bekleyecem bitmezse doktoru arayacağım artık.bende ümitlenmiştim senden belki hamilesindir diye ama değilmiş demekki.hayırlısı olsun napalım.birdahaki adetten hemen sonra histeroskopi yapacak doktor bana.sonraki ay da dondurulmuş tedavisine başlalayacağım.allah bizede böle olmayı nasip etsin inş.

merhaba kızlar,
iğneler, opu, transfer derken malum 12 günlük süre çoktan başladı bile. 17.12.2013 tarihinde 2 tane 3. gün embriyosu tranfer edildi ve 29.12.2013 test tarihim. iş yerim aşırı stresli ve radyasyon fazla diye rapor kullanarak bu süreyi evde geçirmenin daha iyi olacağını düşündüm(dinlenmeye ihtiyacım vardı) ilk denemem ve sanırım günlerdir benimle birlikte yaşamaya çalışan yavrularıma fazlası ile alıştım herşey Allahtan ama olumsuz sonuç almaktan çok korkuyorum elim karnımda sürekli Ayet-el Kürsi okuyorum onlara Rabbimin hayırlısı ile can vermesi için. her ettiğim duada aklımda ve dilimdesiniz Rabbim dileyen ve isteyen herkesin kucaklarını, ömürlerini hayırlısı ile doldursun.
hergün aralıklarla topiği ziyaret ediyorum tel.den. bu süreçte en iyi arkadaşım oldu çünkü bu sayfa. nice güzel haberlerin alındığı bu topikten dilerim şuanda benim gibi bekleyen herkes en kısa sürede hamiş haberlerini paylaşır. sevgiler

amin canım benim sizler önce güzel haberler alıp ayağınızı sürüyeceksiniz bende peşinizden geleceğim inşallah

canım emin ol kimse üzülmüyordur herkes cesaret güven topluyor böyle güzel haberler aldıkça maşallah sübhanallah Allahım nazarlardan korusun sağlıklıa kucağına almayı nasip etsin bizlere de dua et

amin canım Allah ım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Olmuyorsa da Allah ımın bi bildiği vardır her zaman hayırlı sağlıklı evlat dileyin birgün bize de nasip olacak.umarım güzel haberler alırsın bize de umut olursun

canım inşallah güzel haberlerini en kısa zamanda alırızbu topik bana da terapi gibi geliyor...sürekli okumak ve konuşmak isitiyorum

amin canım Allah ım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Olmuyorsa da Allah ımın bi bildiği vardır her zaman hayırlı sağlıklı evlat dileyin birgün bize de nasip olacak.umarım güzel haberler alırsın bize de umut olursun [/QUOTE]

aminnn inş canım

canım inşallah güzel haberlerini en kısa zamanda alırızbu topik bana da terapi gibi geliyor...sürekli okumak ve konuşmak isitiyorum

amin inş .sadece ben değilmişim demekki buraya bağımlılık kazanan

Merveeaydin
Sağol canim. Herzaman dualarımda ,rabbim isteyen herkese nasip etsin diye duâ ediyorum. Gonlunuzdeki neyse rabbim en kısa zamanda kavustursun. ..

Son düzenleme:

Kodalcım, gözün aydın canım... çokk sevindim... ve sakın öyle düşünme canım, biz burada arkadaş olduk, dost olduk,, güzeli de beraber paylaşıyoruz acıyı da.. hem her bebek bizim yeğenimiz, ilk aşamasından beri bizde onun için dua ediyoruz, onun anasına yaşatacağı her güzellik bizi mutlu eder sadece...

senin bizim için yapacağın tek şey dualarında bizi untmamak canım:)))) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Kızlar 26 aralık test tarihim ama çok mrk ediyorum transfr gününü sayarsak bu gün 11. Gün acaba idrar testi yapsam çıkarmı diye ara ara belim ağrıyor kasıklarım batıyor sanki adet olacakmışım gibi ama burdan takip ettiğim kadarıylabu belirtiler genelde herkeste var off yaa çok zormuş beklemek Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı bebişler nasip et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…