Kızlar aslinda bazi şeyleri buraya yazarken acaba yazsam mı arkadaşlar üzülür mü diye tereddüt ediyorum ama sizler benim ilk göz ağrılarımsiniz,sizlerle paylaşmak istiyorum herşeyi. ..bebişimin kalp atışlarını gördüm. Darısı sizlere inşallah canlarim :))
kodalcım çok duygulandım, maaşallah sana da bebeğine de...
Ben kendi adıma konuşayım, senin gibi arkadaşlar bana umut oluyor. Sevincinizle, müjdelerinizle seviniyorum heyecanlanıyorum. Allah hepimize nasip etsin bu mutluluğu.
kodalcım hiç üzülme senin kısmetinde olan bir şey bu biz neden üzülelim tam tersine sevinip daha çok sarılıyoruz duaya :))) rabbime hamdolsunki en önemlisinide atlattın.inşallah sonuna kadar böyle gider.bize duaları unutma ama :)))
haticim sağol canim. Ben aslinda çok pimpirikli biriyimdir.2 asilamada da kafayi cok takmistim surekli gunleri felan sayiyordum ve surekli negatif dusunuyordum.ama nedense bu tedavinin başından beri ; böyle bir sakinlik,bedenen herşeye dikkat edip ruhen hicbirsey için takilmama,bebegimle ilgili hiçbir şeyi fazlaca dusunmeme ,herşeyi akışına birakma,ama hiç olumsuzluga kapılmama hali var. Ben bedenen ve ruhen herkesin rahat olmasını istiyorum ondan sonra gerisi allaha kalmış zaten..rabbim hepimizin yüzünü güldürsün :)
ne güzel bak..nasibin bu zamanmış işte ondan rahattın demekki :))) rabbim bizlerede nasip eder inşallah.
Kızlar aslinda bazi şeyleri buraya yazarken acaba yazsam mı arkadaşlar üzülür mü diye tereddüt ediyorum ama sizler benim ilk göz ağrılarımsiniz,sizlerle paylaşmak istiyorum herşeyi. ..bebişimin kalp atışlarını gördüm. Darısı sizlere inşallah canlarim :))
Kodalcim gozun aydin rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah eminim harika 1 duygudur keseyi ne zaman gormustun sen
Canım allahım tamamına erdirsin inşallah bende dün gördüm :))
opudan korma canım en kolayı opu yumişler alınınca içini boş hissediyorsun. Rabbim yardım etsin...
Canım hiç korkma bende cok korkuyordum benim bayıltılma fobim vardı aneztesi Dr zor ikna etmişti beni ve iyiki uyumuşum okadar güzeldiki zaten hemen ayrıldım 10 dk bile sürmedi yalnız uyanırken biraz sayıyorsunİnşallahhh yumilerin kaliteli kaliteli toplansın sonra döllensin annelerine tutunsun ama en zoruda 12 gün beklemek benim 4. Gün zaman durdu sanki
Aminnnn canım benim inşallahhİnşallah meleğin seninledir canım...sımsıkı tutunmuştur annesine
olumsuz düşünme hemen sonuçta hamilesin rabbim yardımcın olsun benim içimdende acaba üçüz hatta dördüz olabilirmi diye geçti belki iki emriyo kendi içlerinden ikiye bölünmüşlerdir allah bilir umarım güzel haberlerle gelirsin....
nihancım meraba.. bu adet olayı ne zorladı ya negatif aldıktan sonra endişelenme tedavnin etkilerimiş bende 36 gündür olmuyodum hatta bugün gittim test alıp yaptım ama ne mümkün koskoca bi TEK ÇİZGİ hiç ümidi yoktu zaten ama bilinç altımda varmış bi ümit demekki çünkü tek çizgiyi görünce minicikte olsa şüphem gitti rahatladım demekki 2-3 saat sonra adet oldum ...bende inşlaah 21.gün tekrar başlıaycam sıfırdan allah yardımcımız olsun bu sefer sonuca ulaşırız umarım
Hayırlı olsun canım tedavin bebişlere kavuşmak için start veriyorsun demek inşallahhhh güzel haberlerini alıcaz Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın burarada ben sonuç bekleyenlerdenim duan için aminnnnnnnnnnn
merhaba kızlar,
iğneler, opu, transfer derken malum 12 günlük süre çoktan başladı bile. 17.12.2013 tarihinde 2 tane 3. gün embriyosu tranfer edildi ve 29.12.2013 test tarihim. iş yerim aşırı stresli ve radyasyon fazla diye rapor kullanarak bu süreyi evde geçirmenin daha iyi olacağını düşündüm(dinlenmeye ihtiyacım vardı) ilk denemem ve sanırım günlerdir benimle birlikte yaşamaya çalışan yavrularıma fazlası ile alıştım herşey Allahtan ama olumsuz sonuç almaktan çok korkuyorum elim karnımda sürekli Ayet-el Kürsi okuyorum onlara Rabbimin hayırlısı ile can vermesi için. her ettiğim duada aklımda ve dilimdesiniz Rabbim dileyen ve isteyen herkesin kucaklarını, ömürlerini hayırlısı ile doldursun.
hergün aralıklarla topiği ziyaret ediyorum tel.den. bu süreçte en iyi arkadaşım oldu çünkü bu sayfa. nice güzel haberlerin alındığı bu topikten dilerim şuanda benim gibi bekleyen herkes en kısa sürede hamiş haberlerini paylaşır. sevgiler
merhaba kızlar,
iğneler, opu, transfer derken malum 12 günlük süre çoktan başladı bile. 17.12.2013 tarihinde 2 tane 3. gün embriyosu tranfer edildi ve 29.12.2013 test tarihim. iş yerim aşırı stresli ve radyasyon fazla diye rapor kullanarak bu süreyi evde geçirmenin daha iyi olacağını düşündüm(dinlenmeye ihtiyacım vardı) ilk denemem ve sanırım günlerdir benimle birlikte yaşamaya çalışan yavrularıma fazlası ile alıştım herşey Allahtan ama olumsuz sonuç almaktan çok korkuyorum elim karnımda sürekli Ayet-el Kürsi okuyorum onlara Rabbimin hayırlısı ile can vermesi için. her ettiğim duada aklımda ve dilimdesiniz Rabbim dileyen ve isteyen herkesin kucaklarını, ömürlerini hayırlısı ile doldursun.
hergün aralıklarla topiği ziyaret ediyorum tel.den. bu süreçte en iyi arkadaşım oldu çünkü bu sayfa. nice güzel haberlerin alındığı bu topikten dilerim şuanda benim gibi bekleyen herkes en kısa sürede hamiş haberlerini paylaşır. sevgiler
canım inşallah güzel haberlerini en kısa zamanda alırızbu topik bana da terapi gibi geliyor...sürekli okumak ve konuşmak isitiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?