Kodalcım, gözün aydın canım... çokk sevindim... ve sakın öyle düşünme canım, biz burada arkadaş olduk, dost olduk,, güzeli de beraber paylaşıyoruz acıyı da.. hem her bebek bizim yeğenimiz, ilk aşamasından beri bizde onun için dua ediyoruz, onun anasına yaşatacağı her güzellik bizi mutlu eder sadece...
senin bizim için yapacağın tek şey dualarında bizi untmamak canım:)))) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Kızlar aslinda bazi şeyleri buraya yazarken acaba yazsam mı arkadaşlar üzülür mü diye tereddüt ediyorum ama sizler benim ilk göz ağrılarımsiniz,sizlerle paylaşmak istiyorum herşeyi. ..bebişimin kalp atışlarını gördüm. Darısı sizlere inşallah canlarim :))
merhaba kızlar,
iğneler, opu, transfer derken malum 12 günlük süre çoktan başladı bile. 17.12.2013 tarihinde 2 tane 3. gün embriyosu tranfer edildi ve 29.12.2013 test tarihim. iş yerim aşırı stresli ve radyasyon fazla diye rapor kullanarak bu süreyi evde geçirmenin daha iyi olacağını düşündüm(dinlenmeye ihtiyacım vardı) ilk denemem ve sanırım günlerdir benimle birlikte yaşamaya çalışan yavrularıma fazlası ile alıştım herşey Allahtan ama olumsuz sonuç almaktan çok korkuyorum elim karnımda sürekli Ayet-el Kürsi okuyorum onlara Rabbimin hayırlısı ile can vermesi için. her ettiğim duada aklımda ve dilimdesiniz Rabbim dileyen ve isteyen herkesin kucaklarını, ömürlerini hayırlısı ile doldursun.
hergün aralıklarla topiği ziyaret ediyorum tel.den. bu süreçte en iyi arkadaşım oldu çünkü bu sayfa. nice güzel haberlerin alındığı bu topikten dilerim şuanda benim gibi bekleyen herkes en kısa sürede hamiş haberlerini paylaşır. sevgiler
Kızlar 26 aralık test tarihim ama çok mrk ediyorum transfr gününü sayarsak bu gün 11. Gün acaba idrar testi yapsam çıkarmı diye ara ara belim ağrıyor kasıklarım batıyor sanki adet olacakmışım gibi ama burdan takip ettiğim kadarıylabu belirtiler genelde herkeste var off yaa çok zormuş beklemek Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı bebişler nasip et
Kızlar çok kötü durumdayım. Dün transferim yapıldı. 1 tanecik embriyom oldu 12 hücreli. Transfere girmeden önce s iç diyorlar ya, su almıştım içtim. Sonra dönüşte bir öksürük, bir öksürük. Eşim de dedi ki, senin içtiğin su çk soğuktu. ONa da kızdım madem soğuktu, içme desene yahu. Acayip öksürüyorum. Kemiklerim ağrıyor. Ateşim var. Tel açtım, dediler ki dra git ilaçları bildir. Dr da sadece parol verdi. Daha içmedim onu da. Sonuçta parolün öksürüğe faydası yok, ama dr madem bu durumdasın öksürük için bir şey vermyelim dedi. Ihlamur, portakal tarçın idare ediyorum artık. Çok korkuyorum, öksürdükçe kasıklarım yırtılacak sanki. Ikınmamak için kabız bile olmayın diyorlar, ama bu öksürük ıkınmaktan bin beter ediyor. Hayırlısı olsun artık.
Transferden sonra hamile kalinmasi icin mutlaka lekelenme olmasi mi gerekiyor mide bulantisi oluyormu belirtileri nasil en erken kacinci gun sonuc alinabilir yardimci olurmusunuz lutfen
Kızlar çok kötü durumdayım. Dün transferim yapıldı. 1 tanecik embriyom oldu 12 hücreli. Transfere girmeden önce s iç diyorlar ya, su almıştım içtim. Sonra dönüşte bir öksürük, bir öksürük. Eşim de dedi ki, senin içtiğin su çk soğuktu. ONa da kızdım madem soğuktu, içme desene yahu. Acayip öksürüyorum. Kemiklerim ağrıyor. Ateşim var. Tel açtım, dediler ki dra git ilaçları bildir. Dr da sadece parol verdi. Daha içmedim onu da. Sonuçta parolün öksürüğe faydası yok, ama dr madem bu durumdasın öksürük için bir şey vermyelim dedi. Ihlamur, portakal tarçın idare ediyorum artık. Çok korkuyorum, öksürdükçe kasıklarım yırtılacak sanki. Ikınmamak için kabız bile olmayın diyorlar, ama bu öksürük ıkınmaktan bin beter ediyor. Hayırlısı olsun artık.
amin canım inşallah...
benimde test günüm 28.12.2013 Rabbim yardımcımız olsun... bende senin yaptığın gibi işyerinde kimseye belli etmeden elimi karnıma koyarak Ayet-el Kürsi okuyorum.
Bende içimde olmalarına o kadar alıştım ki inan bana kan testini ne kadar geç yaptırsam o kadar hamileyim diye düşünüyorum. çok tuhaf bir duygu hem hemen haber almak istiyorum acaba kan testini yapsam mı diyorum hemde işte korkuyor insan kötü düşünmemeye çalışıyorum. Düşünmeyeceğim de...
Canım cok geçmiş olsun ıhlamur içme bence çünkü bitki çayları yasak benimde 4. Günüm merkezimde Dr ve emriyolog hasta olsanda bitki çayları yasak dedi istersen Dr sor izin verirse iç benim 2. Denemem 1. Denemde aynen yasaktı tatlımKızlar çok kötü durumdayım. Dün transferim yapıldı. 1 tanecik embriyom oldu 12 hücreli. Transfere girmeden önce s iç diyorlar ya, su almıştım içtim. Sonra dönüşte bir öksürük, bir öksürük. Eşim de dedi ki, senin içtiğin su çk soğuktu. ONa da kızdım madem soğuktu, içme desene yahu. Acayip öksürüyorum. Kemiklerim ağrıyor. Ateşim var. Tel açtım, dediler ki dra git ilaçları bildir. Dr da sadece parol verdi. Daha içmedim onu da. Sonuçta parolün öksürüğe faydası yok, ama dr madem bu durumdasın öksürük için bir şey vermyelim dedi. Ihlamur, portakal tarçın idare ediyorum artık. Çok korkuyorum, öksürdükçe kasıklarım yırtılacak sanki. Ikınmamak için kabız bile olmayın diyorlar, ama bu öksürük ıkınmaktan bin beter ediyor. Hayırlısı olsun artık.
nie üzüleli bi çok arkdaşında dediği gibi burda güzel haber alanlarla sevniyor üzülülenle üzülüyoruz zaten nie burdayız ki bak meseala bana sonucum negatif ama bütürlü ayrılamıyorum burdan merak ediyorum kim ne yaptı ne sonuç aldı umutlanmak birlikte paylaşmak çok güzel bişi...rabbim tamamına erdirsin sağlıkla bebeğine kavuşmanı dilerimKızlar aslinda bazi şeyleri buraya yazarken acaba yazsam mı arkadaşlar üzülür mü diye tereddüt ediyorum ama sizler benim ilk göz ağrılarımsiniz,sizlerle paylaşmak istiyorum herşeyi. ..bebişimin kalp atışlarını gördüm. Darısı sizlere inşallah canlarim :))
cnm benim benim hamileligimdeki bütün belirtiler sende var tabi herkes aynı olmuyor bazı kişilerde hiç belirti olmuyor ama hamile oluyor benim kasıklarda ara ara batma 9. günden sonra başlamıştı vajinada ara ara kasılma oluyordu birde sol gögüs ucum agrıdı ilk hamileligimde ise hiç bir belirttim olmamıştı belirtilere sakın takılma cnm rabbim güzel haberler almayı nai etsin inşKızlar 26 aralık test tarihim ama çok mrk ediyorum transfr gününü sayarsak bu gün 11. Gün acaba idrar testi yapsam çıkarmı diye ara ara belim ağrıyor kasıklarım batıyor sanki adet olacakmışım gibi ama burdan takip ettiğim kadarıylabu belirtiler genelde herkeste var off yaa çok zormuş beklemek Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı bebişler nasip et
gülüm yukarda da yazdım ben ilk hamileligimde hiç bir belirttim yoktu bunda ise kasık agrıları vajına batması ve gögüs agrısı oldu tabi bak her hamilelik farklı ben ilkkinde hiç bir belirtim yoktu hamile gözüyle bakmıyordum hiç ama hamileymişim 9. gün kanda test yamıştım 3. gün emryosuydu çkmıştı eve gelirkende normal test aldım evde yaptım ondada çıkmıştı ama sen sakın gününden önce yapma derim bekle az daha rabbim boş cevirmesin inşTransferden sonra hamile kalinmasi icin mutlaka lekelenme olmasi mi gerekiyor mide bulantisi oluyormu belirtileri nasil en erken kacinci gun sonuc alinabilir yardimci olurmusunuz lutfen
Kızlar aslinda bazi şeyleri buraya yazarken acaba yazsam mı arkadaşlar üzülür mü diye tereddüt ediyorum ama sizler benim ilk göz ağrılarımsiniz,sizlerle paylaşmak istiyorum herşeyi. ..bebişimin kalp atışlarını gördüm. Darısı sizlere inşallah canlarim :))
Canım allahım tamamına erdirsin inşallah bende dün gördüm :))
maşallah canım hayırlı olsun bebişin...hamilelerin duası kabul olur derler...Bizlere de duanızı eksik etmeyin:)Merhaba arkadaşlar dün kontrolümde hem kalp atışını hemde bebeğimi gördüm çok güzel bir duygu Allah'ıma bin şükürler olsun.. Darısı tüm arkadaşların başına. 7 haftalık oldum bile mide bulantılarım hariç her şey yolunda.. Siz siz olun transferden sonra kendinizi çok dinlemeyin normal hayatınıza devam edin. herkese sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?