2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canim Guzbaharcim Sağol..Nedemek herzaman dua ederken dilim dondugunce rabbime isteyen herkesin tüm arkadaşlarımın yüzünü güldür diye yalvarıyorum.
İnşallah tatlım sizlerde bu mutluluğu yaşarsınız.

canım çok sevindim. ben kendi adıma yazayım ki; bence öyle düşünme çünkü güzel haberlerden çok seviniyorum. aksine daha bir umutlanıyorum. benimde sonuç almama 5 gün kaldı. arkadaşım benim içinde dua et senin ilerlediğin gibi ilk kandan hamile olduğumu sonra keseyi sonrada kalp atışlarını göreyim.

Allahım isteyen herkese nasip etsinnn

amin canım inşallah...

benimde test günüm 28.12.2013 Rabbim yardımcımız olsun... bende senin yaptığın gibi işyerinde kimseye belli etmeden elimi karnıma koyarak Ayet-el Kürsi okuyorum.

Bende içimde olmalarına o kadar alıştım ki inan bana kan testini ne kadar geç yaptırsam o kadar hamileyim diye düşünüyorum. çok tuhaf bir duygu hem hemen haber almak istiyorum acaba kan testini yapsam mı diyorum hemde işte korkuyor insan kötü düşünmemeye çalışıyorum. Düşünmeyeceğim de...

Kızlar çok kötü durumdayım. Dün transferim yapıldı. 1 tanecik embriyom oldu 12 hücreli. Transfere girmeden önce s iç diyorlar ya, su almıştım içtim. Sonra dönüşte bir öksürük, bir öksürük. Eşim de dedi ki, senin içtiğin su çk soğuktu. ONa da kızdım madem soğuktu, içme desene yahu. Acayip öksürüyorum. Kemiklerim ağrıyor. Ateşim var. Tel açtım, dediler ki dra git ilaçları bildir. Dr da sadece parol verdi. Daha içmedim onu da. Sonuçta parolün öksürüğe faydası yok, ama dr madem bu durumdasın öksürük için bir şey vermyelim dedi. Ihlamur, portakal tarçın idare ediyorum artık. Çok korkuyorum, öksürdükçe kasıklarım yırtılacak sanki. Ikınmamak için kabız bile olmayın diyorlar, ama bu öksürük ıkınmaktan bin beter ediyor. Hayırlısı olsun artık.

Son düzenleme:

idrar testi yapma bence yanıltıyormuş. benim beta hcg tarihim 28.13.2013 ben dün akşam idrar testi yaptı negatif çıktı. ben takmadım kafama önemli olan kan hiç onlarla uğraşma bence

sen şu anda hamilesinnnnnn

tatlım kötü şeyler düşünme sıkı giyin lütfen nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama. sıkı giyin ki gerekirse güzelce terle daha kolay atarsın bence parol ağrı kesici ama başka bir etkisi olur mu bilmiyorum. sıcak bir çorba iç mesela

bebeklerin tutunacak onları kötü düşüncelerle huzursuz etme bol dua et gülüm

Transferden sonra hamile kalinmasi icin mutlaka lekelenme olmasi mi gerekiyor mide bulantisi oluyormu belirtileri nasil en erken kacinci gun sonuc alinabilir yardimci olurmusunuz lutfen

Transferden sonra hamile kalinmasi icin mutlaka lekelenme olmasi mi gerekiyor mide bulantisi oluyormu belirtileri nasil en erken kacinci gun sonuc alinabilir yardimci olurmusunuz lutfen

canım illa ki lekelenme olmasına gerek yokmuş. herkes de belirtiler farklı, belirti bile olmayanlar var. transfer günü hariç 12. gün kanda belli oluyor canım. bazı arkadaşlarımız erken öğrendiler 9. günden sonra falan... hayırdır?????

ayyy canim ayni benim gibi olmussun transferden hemen sonra basladi oksuruk 7. gunum hala devam ediyor ama cok sordum klinikte farkli dr ve hemsirelere bi sakincasi yok oksurmenin dedi herkes. bana augmentin verdi antibiyotik atesim 39a cikmisti cunku, ihlamuru 2/3 gunde bi 1 bardak dedi ben hic icmedim sicak suya bal limon yaptim bol bol dene bence cnm cok gecmis olsun..

düşünmemek elde değil biliyorum:18: rabbim hayırlısı ile güzel haberler almayı nasip etsin sabırsızlıkla bekliyorum senin ve nhalin olumlu sonuçlarını inş

Canım cok geçmiş olsun ıhlamur içme bence çünkü bitki çayları yasak benimde 4. Günüm merkezimde Dr ve emriyolog hasta olsanda bitki çayları yasak dedi istersen Dr sor izin verirse iç benim 2. Denemem 1. Denemde aynen yasaktı tatlım

kızlar merhaba nasılsınız? bugün işlerim çok yoğundu ama girip okudum ara sıra sizi:)hamile haberleri alırız inşallah bugün yalnış okumadıysam bugün test yapan arkadaşımız yok.bende biraz önce doktorumu aradım 7.gün test sonucum 1.31 çıktı dedim.20 li değerler olsaydı iyi olurdu dedi,bende bencede dedim:) cuma günü yinede yaptır ama çok heveslenme dedi .olmazsa buz bebeklerin var onlarla devam ederiz diye ekledi. birde bilginiz varmı bilmiyorum ama danışayım istedim aynı merkezde 2. denemeyi yaparsak (donmuşlar hariç) fiyatta indirim yapılıyomuş bazı merkezlerde siz hiç duydunuzmu böyle bir uygulama?

Selen1977 tsk ederim cbv icin benim trsnsferim 19 Aralikta yapildi ama herhangi bir belirtim yok o yuzden endise ettim en azindan bebekleri tutunan arkadaslsrin belirtilerini merak ediyorum.....

nie üzüleli bi çok arkdaşında dediği gibi burda güzel haber alanlarla sevniyor üzülülenle üzülüyoruz zaten nie burdayız ki bak meseala bana sonucum negatif ama bütürlü ayrılamıyorum burdan merak ediyorum kim ne yaptı ne sonuç aldı umutlanmak birlikte paylaşmak çok güzel bişi...rabbim tamamına erdirsin sağlıkla bebeğine kavuşmanı dilerim

geçmiş olsun bende sıcak suya bal ve limon iç derim baya etkili ..bitki çaylarının söktürücü etkisi olabiliyo sanırım sakin ol düşünmemeye çalış kendini kastıkçada öksürüyo insan bende tranferden sonra çok öksürmüştüm hatta tuvalete gitmiyodum orda da ıkınırım falan diye :)) rabbim ol dedikten sonra korkma sen ..hayırlı sonuçlar almanı dilerim

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar dün kontrolümde hem kalp atışını hemde bebeğimi gördüm çok güzel bir duygu Allah'ıma bin şükürler olsun.. Darısı tüm arkadaşların başına. 7 haftalık oldum bile mide bulantılarım hariç her şey yolunda.. Siz siz olun transferden sonra kendinizi çok dinlemeyin normal hayatınıza devam edin. herkese sevgiler.

alfabe canım bende aynı şeyleri yaşadım.ben siyah turpu oyup içine bal koydum bardağa aktıkça içtim geçirdi öksürüğümü.sana da tavsiye ederim.

cnm benim benim hamileligimdeki bütün belirtiler sende var tabi herkes aynı olmuyor bazı kişilerde hiç belirti olmuyor ama hamile oluyor benim kasıklarda ara ara batma 9. günden sonra başlamıştı vajinada ara ara kasılma oluyordu birde sol gögüs ucum agrıdı ilk hamileligimde ise hiç bir belirttim olmamıştı belirtilere sakın takılma cnm rabbim güzel haberler almayı nai etsin inş
gülüm yukarda da yazdım ben ilk hamileligimde hiç bir belirttim yoktu bunda ise kasık agrıları vajına batması ve gögüs agrısı oldu tabi bak her hamilelik farklı ben ilkkinde hiç bir belirtim yoktu hamile gözüyle bakmıyordum hiç ama hamileymişim 9. gün kanda test yamıştım 3. gün emryosuydu çkmıştı eve gelirkende normal test aldım evde yaptım ondada çıkmıştı ama sen sakın gününden önce yapma derim bekle az daha rabbim boş cevirmesin inş

Erken test yanlis mi ? Sonuclaniyor idrar testi kacinci gun yapilirsa ipucu verebilir

Son düzenleme:

Canım allahım tamamına erdirsin inşallah bende dün gördüm :))

gözünüz aydn kzlar rabbim saglıklı bir hamilelik yaşattasın hepimize darısı biz bekleyenlerin başına inş cumartesi kalp atışı için gidicem inş sorun çıkmaz

Son düzenleme:
maşallah canım hayırlı olsun bebişin...hamilelerin duası kabul olur derler...Bizlere de duanızı eksik etmeyin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…