2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kızlar bulantılarım oldugu için gündüz hep yatıyorum o yüzden giremiyorum kusura bakmayın zor bir hamilelik olacak sanırım gerci bebegim iyi olsunda bunlara katlanacagız artık tatlı acılar bunlar sizler ve bebeklerinizi allaha emanet ediyorum güzel haberler almaya inş devam ederiz yaradana emanet olun canlar hepiniz

maşallah canım hayırlı olsun bebişin...hamilelerin duası kabul olur derler...Bizlere de duanızı eksik etmeyin:)

cnm benim hep dualarımızdasınız rabbim bu yolda herkesi sevindirsin bu çabalar bu emekler boşa dönmesin inşş mevlam tekrar tedaviye başlıycak arkadaşlarımıza bu güzel duyguları yaşatsın inş rahman

kuzummm başladı mı bulantıların ben de şimdlik bulantı namına bişey olsa...bazen keşke olsa diyorum azcık iştahım kesilirdi tedavi başından beri 3 kg almışım çok fazla böyle giderse sonum kötü yanii sen keseyi gördün mü canım ben daha hiç bişey göremedim valla hastane çok yoğun olduğundan önümüzdeki pazartesiye randevu verdiler bekliyorum artık hayırlısı ile geç olsun da güç olmasın

çok sevindim canım. Allahım kucağına almayı da nasip eder inşallah...

Yüce Rabbim bizlere de nasip eder inşallah.

efet cnm baş dönmesi çok yerimden kalkamıyorum ben cumartesi gittim kese görmek için bu cumarteside kalp atışı için gidicem inş bende tedaviye başlamadan önce57 kiloydum 61 olmuşum

Denizli canım yaşadığım yer. Evet soğuk oldukça hava. İnşallah tutunurlar canım.

Ben ıhlamur içmedim ama, 4 bardak mandalin kabuğu, tarçın, elma kabuğu, balla karıştırıp içtim. Madem artık içmeyeyim o zaman. Parolde ağrı kesici ateş düşürücü yazıyor ama inşallah olur faydası, yatarken 1 tane içeyim diyorum.

KIzlar teşekkürederim, öğrendiğim iyi oldu bu bitki çayları olayını, mandalin ve elma kabuğu zarar vermez heralde ama umarım tarçın da sorun çıkarmaz.

Canım tşk ederim bal limon ve

alfabe canım bende aynı şeyleri yaşadım.ben siyah turpu oyup içine bal koydum bardağa aktıkça içtim geçirdi öksürüğümü.sana da tavsiye ederim.

siyah turpu deneyeceğim.

Çok teşekkürler hepinize.

mrb canlarım bi kaç gündür sadece topiğimize girip sayfaları okuyup çıkıyorum çünki çok hasta oldum ufakta bi kaza geçirdim o yüzden yazamadım sizlere ama aklım hep sizdeydi sizleri gerçekten çok özledim yaaa bugün zeynep kamile gittim kan sonuçlarım için aldım dosyamı hemen başhekim heyete yolladı bi kaç güne raporumu alıyorum inşlh bide kızlar ben bu ay 2 ci adetimi gördüm bugün sabah bi kalktım baktım yine adet olmuşum tedirgin oldum ne yalan sölim :18: niye böle oldum acaba strestenmi diyede düşündüm inşllh 1 ayda hasta olurum ya........neyse cicibebem haticim güzbaharım amayacım kalbimdesin kodalım ilyelizim sevgiaşkım güllümüm adını sayamadığım bütün arkadaşlarım rabbim herkesin yüreğine gönlüne göre versin... kodalım kalp atışını duydun ssıra kucağına almaya geldi sıra az kaldı arkadaşm sevgiaşkım sende dikkat et yeğenimize iyi bak bizlerede dua edin..... neyse çok uzattım yine... hepiniziiiii çokkkkk seviyorummmmmmmmmm can yoldaşlarımm

Neden üzülelim canım böyle bi habere üzülünür mü hiç çookkk mutlu oluruz olduk bizede umut oluyor böyle güzel haberler Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin iş bizede o günleri görmeyi nasip etsin

Kızlar merhaba nasılsınız

kodalcım binnuacım tebrik ederim cnm darısı başımıza saglıkla gelsin minişler

bebekcim canım her daim dualarımdasınız Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın

ddcan cım transferden sonra leke yada belirti olması gerekmiyormuş bende ara ara belirtim yok diye kendimi çok yıprattım
inş güzel haberlerinizi alırız ve kesinlikle test yapma gününden önce heleki idrar benim drum asla izin vermedi kan testinide test günümden bir gün önce yaptırdım ona izin verdi sadece

Selen bebegim asla test gününe kadar test yok tamam mııı
İnş alıcaz güzel haberi tatlımmmm.

Nazarboncukcuuum

Nazarboncukcuuum

canımmmmmm arkadaşım yok vallah billah test yok. jelimi yaptım uslu uslu haberleri seyrediyorum. şimdi seksenleri izleyeceğim :)))))))

bugün klinikten aradılar herhangi bir sorun varmı diye bende önemli bişey yok sanırım dedim. kasık zonklamalarım ilk günden beri devam ediyor dedim. cumartesi ve pazartesi günü 1 damla bile olmayan jel ile gelen kahverengimsi grimsi bir akıntı geldi dedim. onada tamam zaten jel ile çıkmış o kadar işlem gördünüz bunlar olabilecek şeyler dedi. iki gündür başım ağrıyor onu söyledim. benim jelim cuma günü bitiyor test günüm cumartesi cuma akşamı testi yapsam jele hamile kalırsam devam edeceğim sanırım ben jel yazdıramadım 2 kez aldım 80 er tl den 160 tl ödedim dedim. testi cuma akşamı yapsam ona göre alsam olmaz mı dedim. cumartesi sabahı yapın ona göre devam edersiniz dedi. kısacası cuma akşamını pek kabul etmedi. mecbur cumartesi test:18::18::18::18:

geçmiş olsun bebeyim allahım seni korusun bende giremiyorum artık benim herif kızıyor çok bağlandın diyor haklıda ama napıyım rahatlıyorum burda anlamıyor bende artık biraz az giriyorum hemen çıkıyorum ama sizi öşlüyom her gün dua ediyorum inşallah burdaki bütün arkadaşlarım ve ben enkısa zamanda anne oluruzdiye seni çooooook öpüyom

sevgili arkadaşım aşk olsun üzülürmüyüz hiç bilakis mutlu oluyoruz burada iyi günümüzü de kötü günümüzü de paylaşıyoruz birbirimiz için ağlıyoruz sevinçten yada üzüntüden sen ve senin gibi mutlu haberi alan arkadaşlarımız bizi tedaviye motive ediyor,heyecanımızı artırıyor lütfen bütün aşamaları paylaş mutlu olalım umutlu olalım canım benim gözün aydın Rabbim her dönemini mutlu haberler alarak ve vererek yaşamanı nasip etsin...

Rabbim her zaman güzel haberler almayı nasip etsin bebeğin vaktinde kucağına gelsin canım

canım yaaaa:26:ne oldu sana geçmiş olsun...ne kazası geçirdin inşaALLAH herşey yolundadır:44:habersiz bırakma öptümcanım

İnşallah canım zaten şunun şurasında pek bişey kalmadı inşallah hayırlı haber alırız hepimiz

Nazarboncukcuuum

Kuzummmmm napiyon baciimm ya ise gidiyom ya mahvoldum resmen devamli uyukluyorum mesaiyi zor bitiriyom yani o yuzden aksam da gelemiyom icim geciyo kuzumm napiyosun bebis nasilll tatlim senin keseye az kaldi dimi canim benim haftaya ptesi(((

Kuzummmmm napiyon baciimm ya ise gidiyom ya mahvoldum resmen devamli uyukluyorum mesaiyi zor bitiriyom yani o yuzden aksam da gelemiyom icim geciyo kuzumm napiyosun bebis nasilll tatlim senin keseye az kaldi dimi canim benim haftaya ptesi(((

tatlim iyiyim bende cok gelemiyorum isler yogun dun kdv bitirdim simdi yil sonu falan filann :/ bende de uyku cok aksamlarida 9 da ilacimi yapip uyuyorum dayanamiyorum bebiste iyi insallah yarin gidiyoruz ins gorurum keseyi senin bebiko nasil pazartesi gec evet hayirli zaman oymus demekki iyi olsunlarda bekleyelim kuzuucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…