maşallah canım hayırlı olsun bebişin...hamilelerin duası kabul olur derler...Bizlere de duanızı eksik etmeyin:)
kızlar bulantılarım oldugu için gündüz hep yatıyorum o yüzden giremiyorum kusura bakmayın zor bir hamilelik olacak sanırım gerci bebegim iyi olsunda bunlara katlanacagız artık tatlı acılar bunlar sizler ve bebeklerinizi allaha emanet ediyorum güzel haberler almaya inş devam ederiz yaradana emanet olun canlar hepiniz
Merhaba arkadaşlar dün kontrolümde hem kalp atışını hemde bebeğimi gördüm çok güzel bir duygu Allah'ıma bin şükürler olsun.. Darısı tüm arkadaşların başına. 7 haftalık oldum bile mide bulantılarım hariç her şey yolunda.. Siz siz olun transferden sonra kendinizi çok dinlemeyin normal hayatınıza devam edin. herkese sevgiler.
kuzummm başladı mı bulantıların ben de şimdlik bulantı namına bişey olsa...bazen keşke olsa diyorum azcık iştahım kesilirditedavi başından beri 3 kg almışım çok fazla böyle giderse sonum kötü yanii sen keseyi gördün mü canım ben daha hiç bişey göremedim valla hastane çok yoğun olduğundan önümüzdeki pazartesiye randevu verdiler bekliyorum artık hayırlısı ile geç olsun da güç olmasın
tatlım kötü şeyler düşünme sıkı giyin lütfen nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama. sıkı giyin ki gerekirse güzelce terle daha kolay atarsın bence parol ağrı kesici ama başka bir etkisi olur mu bilmiyorum. sıcak bir çorba iç mesela
bebeklerin tutunacak onları kötü düşüncelerle huzursuz etme bol dua et gülüm
ayyy canim ayni benim gibi olmussun transferden hemen sonra basladi oksuruk 7. gunum hala devam ediyor ama cok sordum klinikte farkli dr ve hemsirelere bi sakincasi yok oksurmenin dedi herkes. bana augmentin verdi antibiyotik atesim 39a cikmisti cunku, ihlamuru 2/3 gunde bi 1 bardak dedi ben hic icmedim sicak suya bal limon yaptim bol bol dene bence cnm cok gecmis olsun..
Canım cok geçmiş olsun ıhlamur içme bence çünkü bitki çayları yasak benimde 4. Günüm merkezimde Dr ve emriyolog hasta olsanda bitki çayları yasak dedi istersen Dr sor izin verirse iç benim 2. Denemem 1. Denemde aynen yasaktı tatlım
geçmiş olsun bende sıcak suya bal ve limon iç derim baya etkili ..bitki çaylarının söktürücü etkisi olabiliyo sanırım sakin ol düşünmemeye çalış kendini kastıkçada öksürüyo insan bende tranferden sonra çok öksürmüştüm hatta tuvalete gitmiyodum orda da ıkınırım falan diye :)) rabbim ol dedikten sonra korkma sen ..hayırlı sonuçlar almanı dilerim
alfabe canım bende aynı şeyleri yaşadım.ben siyah turpu oyup içine bal koydum bardağa aktıkça içtim geçirdi öksürüğümü.sana da tavsiye ederim.
Kızlar aslinda bazi şeyleri buraya yazarken acaba yazsam mı arkadaşlar üzülür mü diye tereddüt ediyorum ama sizler benim ilk göz ağrılarımsiniz,sizlerle paylaşmak istiyorum herşeyi. ..bebişimin kalp atışlarını gördüm. Darısı sizlere inşallah canlarim :))
Selen bebegim asla test gününe kadar test yok tamam mııı
İnş alıcaz güzel haberi tatlımmmm.
Nazarboncukcuuum
mrb canlarım bi kaç gündür sadece topiğimize girip sayfaları okuyup çıkıyorum çünki çok hasta oldum ufakta bi kaza geçirdim o yüzden yazamadım sizlere ama aklım hep sizdeydi sizleri gerçekten çok özledim yaaa bugün zeynep kamile gittim kan sonuçlarım için aldım dosyamı hemen başhekim heyete yolladı bi kaç güne raporumu alıyorum inşlh bide kızlar ben bu ay 2 ci adetimi gördüm bugün sabah bi kalktım baktım yine adet olmuşum tedirgin oldum ne yalan sölim :18: niye böle oldum acaba strestenmi diyede düşündüm inşllh 1 ayda hasta olurum ya........neyse cicibebem haticim güzbaharım amayacım kalbimdesin kodalım ilyelizim sevgiaşkım güllümüm adını sayamadığım bütün arkadaşlarım rabbim herkesin yüreğine gönlüne göre versin... kodalım kalp atışını duydun ssıra kucağına almaya geldi sıra az kaldı arkadaşm sevgiaşkım sende dikkat et yeğenimize iyi bak bizlerede dua edin..... neyse çok uzattım yine... hepiniziiiii çokkkkk seviyorummmmmmmmmm can yoldaşlarımm
Nazarboncukcuuum
Kızlar aslinda bazi şeyleri buraya yazarken acaba yazsam mı arkadaşlar üzülür mü diye tereddüt ediyorum ama sizler benim ilk göz ağrılarımsiniz,sizlerle paylaşmak istiyorum herşeyi. ..bebişimin kalp atışlarını gördüm. Darısı sizlere inşallah canlarim :))
Merhaba arkadaşlar dün kontrolümde hem kalp atışını hemde bebeğimi gördüm çok güzel bir duygu Allah'ıma bin şükürler olsun.. Darısı tüm arkadaşların başına. 7 haftalık oldum bile mide bulantılarım hariç her şey yolunda.. Siz siz olun transferden sonra kendinizi çok dinlemeyin normal hayatınıza devam edin. herkese sevgiler.
mrb canlarım bi kaç gündür sadece topiğimize girip sayfaları okuyup çıkıyorum çünki çok hasta oldum ufakta bi kaza geçirdim o yüzden yazamadım sizlere ama aklım hep sizdeydi sizleri gerçekten çok özledim yaaa bugün zeynep kamile gittim kan sonuçlarım için aldım dosyamı hemen başhekim heyete yolladı bi kaç güne raporumu alıyorum inşlh bide kızlar ben bu ay 2 ci adetimi gördüm bugün sabah bi kalktım baktım yine adet olmuşum tedirgin oldum ne yalan sölim :18: niye böle oldum acaba strestenmi diyede düşündüm inşllh 1 ayda hasta olurum ya........neyse cicibebem haticim güzbaharım amayacım kalbimdesin kodalım ilyelizim sevgiaşkım güllümüm adını sayamadığım bütün arkadaşlarım rabbim herkesin yüreğine gönlüne göre versin... kodalım kalp atışını duydun ssıra kucağına almaya geldi sıra az kaldı arkadaşm sevgiaşkım sende dikkat et yeğenimize iyi bak bizlerede dua edin..... neyse çok uzattım yine... hepiniziiiii çokkkkk seviyorummmmmmmmmm can yoldaşlarımm
idrar testi yapma bence yanıltıyormuş. benim beta hcg tarihim 28.13.2013 ben dün akşam idrar testi yaptı negatif çıktı. ben takmadım kafama önemli olan kan hiç onlarla uğraşma bence
sen şu anda hamilesinnnnnn
Nazarboncukcuuum
Kuzummmmm napiyon baciimm ya ise gidiyom ya mahvoldum resmen devamli uyukluyorum mesaiyi zor bitiriyom yani o yuzden aksam da gelemiyom icim geciyo kuzumm napiyosun bebis nasilll tatlim senin keseye az kaldi dimi canim benim haftaya ptesi(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?