- 14 Ekim 2012
- 621
- 48
- 73
canımmmmmm arkadaşım yok vallah billah test yok. jelimi yaptım uslu uslu haberleri seyrediyorum. şimdi seksenleri izleyeceğim :)))))))
bugün klinikten aradılar herhangi bir sorun varmı diye bende önemli bişey yok sanırım dedim. kasık zonklamalarım ilk günden beri devam ediyor dedim. cumartesi ve pazartesi günü 1 damla bile olmayan jel ile gelen kahverengimsi grimsi bir akıntı geldi dedim. onada tamam zaten jel ile çıkmış o kadar işlem gördünüz bunlar olabilecek şeyler dedi. iki gündür başım ağrıyor onu söyledim. benim jelim cuma günü bitiyor test günüm cumartesi cuma akşamı testi yapsam jele hamile kalırsam devam edeceğim sanırım ben jel yazdıramadım 2 kez aldım 80 er tl den 160 tl ödedim dedim. testi cuma akşamı yapsam ona göre alsam olmaz mı dedim. cumartesi sabahı yapın ona göre devam edersiniz dedi. kısacası cuma akşamını pek kabul etmedi. mecbur cumartesi test:18::18::18::18:
bu arada evli mutlu yakında çocukluya bayıldım.
Erken test yanlis mi ? Sonuclaniyor idrar testi kacinci gun yapilirsa ipucu verebilir
gözünüz aydn kzlar rabbim saglıklı bir hamilelik yaşattasın hepimize darısı biz bekleyenlerin başına inş cumartesi kalp atışı için gidicem inş sorun çıkmaz
Canım geçmiş olsun. Ben de transfer sonrası çok üşüttüm. Bir kere öksürmekten, hapşurmaktan hiç birşey olmazmış bu endişeyi at kafandan. Doktorum bana ıhlamur ve tarçın içebilirsin dedi. Parol her ne kadar ağrı kesici olsa da genel durumunu iyileştirir, kullanmanı öneririm. Acil şifalar diliyorum.Kızlar çok kötü durumdayım. Dün transferim yapıldı. 1 tanecik embriyom oldu 12 hücreli. Transfere girmeden önce s iç diyorlar ya, su almıştım içtim. Sonra dönüşte bir öksürük, bir öksürük. Eşim de dedi ki, senin içtiğin su çk soğuktu. ONa da kızdım madem soğuktu, içme desene yahu. Acayip öksürüyorum. Kemiklerim ağrıyor. Ateşim var. Tel açtım, dediler ki dra git ilaçları bildir. Dr da sadece parol verdi. Daha içmedim onu da. Sonuçta parolün öksürüğe faydası yok, ama dr madem bu durumdasın öksürük için bir şey vermyelim dedi. Ihlamur, portakal tarçın idare ediyorum artık. Çok korkuyorum, öksürdükçe kasıklarım yırtılacak sanki. Ikınmamak için kabız bile olmayın diyorlar, ama bu öksürük ıkınmaktan bin beter ediyor. Hayırlısı olsun artık.
Nhalcim hiç belli olmaz o işler, sen içini ferah tut. Bazılarının değeri son günlerde fırlıyor, neler duyuyoruz.kızlar merhaba nasılsınız? bugün işlerim çok yoğundu ama girip okudum ara sıra sizi:)hamile haberleri alırız inşallah bugün yalnış okumadıysam bugün test yapan arkadaşımız yok.bende biraz önce doktorumu aradım 7.gün test sonucum 1.31 çıktı dedim.20 li değerler olsaydı iyi olurdu dedi,bende bencede dedim:) cuma günü yinede yaptır ama çok heveslenme dedi .olmazsa buz bebeklerin var onlarla devam ederiz diye ekledi. birde bilginiz varmı bilmiyorum ama danışayım istedim aynı merkezde 2. denemeyi yaparsak (donmuşlar hariç) fiyatta indirim yapılıyomuş bazı merkezlerde siz hiç duydunuzmu böyle bir uygulama?
çok geçmiş olsun bebek ben de seni merak ediyordum. Kendine iyi bak. Allah senin de gönlüne göre versin. Özletme canım kendini.mrb canlarım bi kaç gündür sadece topiğimize girip sayfaları okuyup çıkıyorum çünki çok hasta oldum ufakta bi kaza geçirdim o yüzden yazamadım sizlere ama aklım hep sizdeydi sizleri gerçekten çok özledim yaaa bugün zeynep kamile gittim kan sonuçlarım için aldım dosyamı hemen başhekim heyete yolladı bi kaç güne raporumu alıyorum inşlh bide kızlar ben bu ay 2 ci adetimi gördüm bugün sabah bi kalktım baktım yine adet olmuşum tedirgin oldum ne yalan sölim :18: niye böle oldum acaba strestenmi diyede düşündüm inşllh 1 ayda hasta olurum ya........neyse cicibebem haticim güzbaharım amayacım kalbimdesin kodalım ilyelizim sevgiaşkım güllümüm adını sayamadığım bütün arkadaşlarım rabbim herkesin yüreğine gönlüne göre versin... kodalım kalp atışını duydun ssıra kucağına almaya geldi sıra az kaldı arkadaşm sevgiaşkım sende dikkat et yeğenimize iyi bak bizlerede dua edin..... neyse çok uzattım yine... hepiniziiiii çokkkkk seviyorummmmmmmmmm can yoldaşlarımm
olumsuz düşünme hemen sonuçta hamilesin rabbim yardımcın olsun benim içimdende acaba üçüz hatta dördüz olabilirmi diye geçti belki iki emriyo kendi içlerinden ikiye bölünmüşlerdir allah bilir umarım güzel haberlerle gelirsin....
nihancım meraba.. bu adet olayı ne zorladı ya negatif aldıktan sonra endişelenme tedavnin etkilerimiş bende 36 gündür olmuyodum hatta bugün gittim test alıp yaptım ama ne mümkün koskoca bi TEK ÇİZGİ hiç ümidi yoktu zaten ama bilinç altımda varmış bi ümit demekki çünkü tek çizgiyi görünce minicikte olsa şüphem gitti rahatladım demekki 2-3 saat sonra adet oldum ...bende inşlaah 21.gün tekrar başlıaycam sıfırdan allah yardımcımız olsun bu sefer sonuca ulaşırız umarım
Günaydın Kızlarumarım pozitif sonuçlu güzel bir gün olur...Cuma günü opu olacak sanırım ve ben çok korkuyorum:18:
Kızlar aslinda bazi şeyleri buraya yazarken acaba yazsam mı arkadaşlar üzülür mü diye tereddüt ediyorum ama sizler benim ilk göz ağrılarımsiniz,sizlerle paylaşmak istiyorum herşeyi. ..bebişimin kalp atışlarını gördüm. Darısı sizlere inşallah canlarim :))
Canım allahım tamamına erdirsin inşallah bende dün gördüm :))
Kızlar çok kötü durumdayım. Dün transferim yapıldı. 1 tanecik embriyom oldu 12 hücreli. Transfere girmeden önce s iç diyorlar ya, su almıştım içtim. Sonra dönüşte bir öksürük, bir öksürük. Eşim de dedi ki, senin içtiğin su çk soğuktu. ONa da kızdım madem soğuktu, içme desene yahu. Acayip öksürüyorum. Kemiklerim ağrıyor. Ateşim var. Tel açtım, dediler ki dra git ilaçları bildir. Dr da sadece parol verdi. Daha içmedim onu da. Sonuçta parolün öksürüğe faydası yok, ama dr madem bu durumdasın öksürük için bir şey vermyelim dedi. Ihlamur, portakal tarçın idare ediyorum artık. Çok korkuyorum, öksürdükçe kasıklarım yırtılacak sanki. Ikınmamak için kabız bile olmayın diyorlar, ama bu öksürük ıkınmaktan bin beter ediyor. Hayırlısı olsun artık.
benim merkezim iki bin tl indirim yaptı ama daha sonra benim yumurtalar geç uyarıldığından farklı bir ilaç kullanacaktık, o da bin tlkızlar merhaba nasılsınız? bugün işlerim çok yoğundu ama girip okudum ara sıra sizi:)hamile haberleri alırız inşallah bugün yalnış okumadıysam bugün test yapan arkadaşımız yok.bende biraz önce doktorumu aradım 7.gün test sonucum 1.31 çıktı dedim.20 li değerler olsaydı iyi olurdu dedi,bende bencede dedim:) cuma günü yinede yaptır ama çok heveslenme dedi .olmazsa buz bebeklerin var onlarla devam ederiz diye ekledi. birde bilginiz varmı bilmiyorum ama danışayım istedim aynı merkezde 2. denemeyi yaparsak (donmuşlar hariç) fiyatta indirim yapılıyomuş bazı merkezlerde siz hiç duydunuzmu böyle bir uygulama?
canımmmmmm arkadaşım yok vallah billah test yok. jelimi yaptım uslu uslu haberleri seyrediyorum. şimdi seksenleri izleyeceğim :)))))))
bugün klinikten aradılar herhangi bir sorun varmı diye bende önemli bişey yok sanırım dedim. kasık zonklamalarım ilk günden beri devam ediyor dedim. cumartesi ve pazartesi günü 1 damla bile olmayan jel ile gelen kahverengimsi grimsi bir akıntı geldi dedim. onada tamam zaten jel ile çıkmış o kadar işlem gördünüz bunlar olabilecek şeyler dedi. iki gündür başım ağrıyor onu söyledim. benim jelim cuma günü bitiyor test günüm cumartesi cuma akşamı testi yapsam jele hamile kalırsam devam edeceğim sanırım ben jel yazdıramadım 2 kez aldım 80 er tl den 160 tl ödedim dedim. testi cuma akşamı yapsam ona göre alsam olmaz mı dedim. cumartesi sabahı yapın ona göre devam edersiniz dedi. kısacası cuma akşamını pek kabul etmedi. mecbur cumartesi test:18::18::18::18:
Canım benim cumayı bekle inşallahh deger yükselir cok şükür buz bebişlerin var bu olmazsa onlarla yola devamNhalcim hiç belli olmaz o işler, sen içini ferah tut. Bazılarının değeri son günlerde fırlıyor, neler duyuyoruz.
Benim merkezimde 2. tüp bebek denemesinde (donmuşlar hariç) 250 TL kadar indirim yapıyorlar. Az da olsa bir indirim talep etmelisin diye düşünüyorum. Umarım gerek kalmaz canım.
doğru söylüyorsun canım,benim umudum hiç bitmedi ama kötüyede alıştırdım kendimi.herşeyde bir hayır vardır ,bu yolda emek veren tüm arkadaşlarım bir gün güzel haberi alacak buna eminim:).bende merkezime soracağım canım daha önce görüşmeye gittiğim başka bir merkez 1000 tl kadar düşüyordu ama bu merkezden emin değilim.
Canım benim cumayı bekle inşallahh deger yükselir cok şükür buz bebişlerin var bu olmazsa onlarla yola devammerkeze bu konuyu sormak aklıma hiç gelmedi :26:Allah korusun benim olmazsa 3.denemeyi yine burda düşünüyorum çünkü Nuray hanımı cok sevdim inşallahh güzel haberlerini alıcaz dualarım seninle kuzum
herkese günaydııııınnnn
4 aralıkta dondurulmuş embriyo transferim olacak.adetimin 24. gününe denk geliyor donmuşlarla deneyenler acaba kaçıncı gün transfer oldular merak ediyorum 24. gün geç olmaz dimi dr a sordum hiç bir sorun olamz dedi ama işte beni şimdi bir merak sardı ya geç olursa diye
Aminnnn canım inşalllahhhhhh öğrenince banada söylermisin tatlım kendimi herşeye hazırlıyorum bilgim olsun benimdecanım benim bakalım cuma yaptıracağım tekrar :) benim bir arkadaşımda tüp bebek yaptıracak izmirdeki tüm merkez lerle görüşmüş nerdeyse hepsi 2. tedavide baya indirim yapıyolarmış ama bizim merkez yapmıyormuş sanırım,bende hiç sormamıştım ama bugün bir soracağım.canım senin bebeğin seninle kalacak hiç üzme kendini,2 ocakta güzel haberlerinle başlayacağız 2014 yılında inşallah:)
ayyy evet canım ya 4 ocak olacaktı aylar o kadar çabuk geçiyor ki şaşırdım hangisi hangisi yetişemiyorum pöffffffff4 Ocak muhtemelen :) bence sorun olmaz. benim de reglin 2. haftası kontrole gitmiştim bir hafta on gün kadar ilaç kullanmıştım hemen hemen aynı günlere tekabul ediyor, transfer olamamıştı benim ki ama olsa o gün olacaktı :) hayırlı uğurlu olsun canım şimdiden :) inşallah pozitif haberlerle sonuçlanır ve sağlıcakla kucağına alırsınnnn
Canım benim çoook çoooooook teşekkür ederim inşallah seninde tedavin biran önce başlar harika bir şekilde sorunsuz geçer hayırlısıyla pozitifi de alır yeni yeni heyecanlarla kucağına alırsın canımmmmcanım aynen benimde öyle oldu, test yaptım bende öğlen, akşam regl oldum :))) galiba çok kaptırdık beynen kendimizi, en azından ben çok istedim doğruya doğru.... o kadar düşündüm ki regli geciktirdim herhalde :)
korkma korkma, çok kolay ve rahat geçiyo...
kız deli misin divane misin.... olur mu hiç öyle şey.... bizler sizlerin sağlıcakla kucağınıza yavrunuzu alabilmeniz için hala dua ediyoruz, seviniyoruz güzel haberlerinize
mügecimmmm senin de gözün aydın şekerimmmmmm
söyleyeceğim herşeyi söylemiş kızlar, kara turp içine bal çok etkili diyorlar deneyenler ben denemedim ama :) bi arkadaş da söylemiş. kötü düşünme şekerim, inşallah güzel haberler alırız senden
benim merkezim iki bin tl indirim yaptı ama daha sonra benim yumurtalar geç uyarıldığından farklı bir ilaç kullanacaktık, o da bin tlsonuçta bin tl kadar indirimim oldu.... ama tedavim yarım kalıp ameliyat oldum o iki bin tl yi ameliyt parası olarak verdim
söz dinleyen güzel anne adyızaten şunun şurasında ne kaldı ki :))))
ayyy evet canım ya 4 ocak olacaktı aylar o kadar çabuk geçiyor ki şaşırdım hangisi hangisi yetişemiyorum pöffffffff
ne bileyim transferin 18-20 günleri arası olması gerekirmiş bir sürü şey yazıyor kafam allak bullak oldu valla düşünmek istemiyorum artık
anamın adı fattık eyle de battık beylede battık ne gün olursa olsun yawwwwww o da mı dert olacağı varsa olur dimi amayaaa
hayırlısıyla bakalım bu sefer neler olacak:18:
Canım benim çoook çoooooook teşekkür ederim inşallah seninde tedavin biran önce başlar harika bir şekilde sorunsuz geçer hayırlısıyla pozitifi de alır yeni yeni heyecanlarla kucağına alırsın canımmmm
inşallah canım günü gelince hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırız burdan senin de herşey yolunda gitsin bir an önce 2014 annesi olalıminşallah güzel sonuçlar olsun canım benimmmmm.... merakla bekliycem bende sonucunu,
:97: aminnnnnn canım inşallahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?