2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım dedimsana izin vermezler az sabır tatlım inş güzel olacak

bu arada evli mutlu yakında çocukluya bayıldım.

tatlııımm hayal bile edemezdim RABBİM e şükürler olsun inşallah herkese nasip etsin ALLAH ım böyle güzel sözler yazmak tşkler tatlım :)

Son düzenleme:
Erken test yanlis mi ? Sonuclaniyor idrar testi kacinci gun yapilirsa ipucu verebilir

Canım hatalı çıkma payı çoook yüksek sonuçta hangi gün tutunduğu belli değil ben 8. Gün idrarda baktım ikinci çizgiyi gördüm ama ya göremeseydim testi yaparken üzülmicem sadece meraktan bakıyorum dedim kendi kendime ama kendimi kandırdım tabiki çizgi çıkmasaydı üzülücektim...bence gününü bekle

gözünüz aydn kzlar rabbim saglıklı bir hamilelik yaşattasın hepimize darısı biz bekleyenlerin başına inş cumartesi kalp atışı için gidicem inş sorun çıkmaz

Aminn canım merak etme hiçbir sorun çıkmayacak allahın izniyle

Günaydın kızlarrr Birazdan dr.a gideceğim ve opu günü belli olacak:) çok ama çok az kaldı biliyorum....Rabbim inşallah en kısa zamanda en hayırlı evlatları nasip etsin bize

Kızlar hepinize günaydın, güzel hayırlı bir gün olsun inşallah.
Canım geçmiş olsun. Ben de transfer sonrası çok üşüttüm. Bir kere öksürmekten, hapşurmaktan hiç birşey olmazmış bu endişeyi at kafandan. Doktorum bana ıhlamur ve tarçın içebilirsin dedi. Parol her ne kadar ağrı kesici olsa da genel durumunu iyileştirir, kullanmanı öneririm. Acil şifalar diliyorum.

Nhalcim hiç belli olmaz o işler, sen içini ferah tut. Bazılarının değeri son günlerde fırlıyor, neler duyuyoruz.
Benim merkezimde 2. tüp bebek denemesinde (donmuşlar hariç) 250 TL kadar indirim yapıyorlar. Az da olsa bir indirim talep etmelisin diye düşünüyorum. Umarım gerek kalmaz canım.
çok geçmiş olsun bebek ben de seni merak ediyordum. Kendine iyi bak. Allah senin de gönlüne göre versin. Özletme canım kendini.

Nhalcim hiç belli olmaz o işler, sen içini ferah tut. Bazılarının değeri son günlerde fırlıyor, neler duyuyoruz.
Benim merkezimde 2. tüp bebek denemesinde (donmuşlar hariç) 250 TL kadar indirim yapıyorlar. Az da olsa bir indirim talep etmelisin diye düşünüyorum. Umarım gerek kalmaz canım.

doğru söylüyorsun canım,benim umudum hiç bitmedi ama kötüyede alıştırdım kendimi.herşeyde bir hayır vardır ,bu yolda emek veren tüm arkadaşlarım bir gün güzel haberi alacak buna eminim:).bende merkezime soracağım canım daha önce görüşmeye gittiğim başka bir merkez 1000 tl kadar düşüyordu ama bu merkezden emin değilim.

canım aynen benimde öyle oldu, test yaptım bende öğlen, akşam regl oldum :))) galiba çok kaptırdık beynen kendimizi, en azından ben çok istedim doğruya doğru.... o kadar düşündüm ki regli geciktirdim herhalde :)
Günaydın Kızlar umarım pozitif sonuçlu güzel bir gün olur...Cuma günü opu olacak sanırım ve ben çok korkuyorum:18:

korkma korkma, çok kolay ve rahat geçiyo...

kız deli misin divane misin.... olur mu hiç öyle şey.... bizler sizlerin sağlıcakla kucağınıza yavrunuzu alabilmeniz için hala dua ediyoruz, seviniyoruz güzel haberlerinize

Canım allahım tamamına erdirsin inşallah bende dün gördüm :))

mügecimmmm senin de gözün aydın şekerimmmmmm

söyleyeceğim herşeyi söylemiş kızlar, kara turp içine bal çok etkili diyorlar deneyenler ben denemedim ama :) bi arkadaş da söylemiş. kötü düşünme şekerim, inşallah güzel haberler alırız senden

benim merkezim iki bin tl indirim yaptı ama daha sonra benim yumurtalar geç uyarıldığından farklı bir ilaç kullanacaktık, o da bin tl sonuçta bin tl kadar indirimim oldu.... ama tedavim yarım kalıp ameliyat oldum o iki bin tl yi ameliyt parası olarak verdim

söz dinleyen güzel anne adyı zaten şunun şurasında ne kaldı ki :))))

Canım benim cumayı bekle inşallahh deger yükselir cok şükür buz bebişlerin var bu olmazsa onlarla yola devam merkeze bu konuyu sormak aklıma hiç gelmedi :26:Allah korusun benim olmazsa 3.denemeyi yine burda düşünüyorum çünkü Nuray hanımı cok sevdim inşallahh güzel haberlerini alıcaz dualarım seninle kuzum

herkese günaydııııınnnn
4 aralıkta dondurulmuş embriyo transferim olacak.adetimin 24. gününe denk geliyor donmuşlarla deneyenler acaba kaçıncı gün transfer oldular merak ediyorum 24. gün geç olmaz dimi dr a sordum hiç bir sorun olamz dedi ama işte beni şimdi bir merak sardı ya geç olursa diye

canım benim bakalım cuma yaptıracağım tekrar :) benim bir arkadaşımda tüp bebek yaptıracak izmirdeki tüm merkez lerle görüşmüş nerdeyse hepsi 2. tedavide baya indirim yapıyolarmış ama bizim merkez yapmıyormuş sanırım,bende hiç sormamıştım ama bugün bir soracağım.canım senin bebeğin seninle kalacak hiç üzme kendini,2 ocakta güzel haberlerinle başlayacağız 2014 yılında inşallah:)

4 Ocak muhtemelen :) bence sorun olmaz. benim de reglin 2. haftası kontrole gitmiştim bir hafta on gün kadar ilaç kullanmıştım hemen hemen aynı günlere tekabul ediyor, transfer olamamıştı benim ki ama olsa o gün olacaktı :) hayırlı uğurlu olsun canım şimdiden :) inşallah pozitif haberlerle sonuçlanır ve sağlıcakla kucağına alırsınnnn

Son düzenleme:
Aminnnn canım inşalllahhhhhh öğrenince banada söylermisin tatlım kendimi herşeye hazırlıyorum bilgim olsun benimde

ayyy evet canım ya 4 ocak olacaktı aylar o kadar çabuk geçiyor ki şaşırdım hangisi hangisi yetişemiyorum pöffffffff
ne bileyim transferin 18-20 günleri arası olması gerekirmiş bir sürü şey yazıyor kafam allak bullak oldu valla düşünmek istemiyorum artık
anamın adı fattık eyle de battık beylede battık ne gün olursa olsun yawwwwww o da mı dert olacağı varsa olur dimi amayaaa
hayırlısıyla bakalım bu sefer neler olacak:18:

Canım benim çoook çoooooook teşekkür ederim inşallah seninde tedavin biran önce başlar harika bir şekilde sorunsuz geçer hayırlısıyla pozitifi de alır yeni yeni heyecanlarla kucağına alırsın canımmmm

inşallah güzel sonuçlar olsun canım benimmmmm.... merakla bekliycem bende sonucunu,

:97: aminnnnnn canım inşallahhhhhh

kızlar dün gittim doktoruma yumurta geliştiricilere başlıycaktık kist çıktı sağda cuma tekrar çağırdı bakıcak gitmediyse iğneyle aspire edicekmiş :18:

Merhaba arkadaşlar bugün tedaviye başladım hayırlısıyla allah ım sonumu hayırlı eylesin inşallah pazartesiye kadar iğnelere devam pazartesi tekrar kontrol var

Selam kızlar ...
İstanbul tüp bebek te hamile kalan arkadaşlar vardı sanırım listede isimlerini göremedim burdalarsa bi kaç şey sormak istiyorum

ben cuma günü aldım bebeleri ... bugün 5. günmü oluyo artık 6. günmü bilemedim ama işte test tarihim 01.01.2014
tabiki ben 31 aralıkta yaptırcam o gece pozitifse çifte kutlama negatifse içer içer ağlarım artık

embriyoları 8 ve 10 hücreli idi değerleri nasıl iyimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…