2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Merhaba canım transferin hayırlı olsun. Bugün 5. günün, transfer günü sayılmıyor. Benim doktorum prof dışarıdan muayenehaneden gidiyorum ama tüm işlemlerimi İstanbul Tüp Bebekte yaptı doktorum. Benim ki 8 hücreli ve tek embriyo idi. İlk denememde pozitifi aldım. Açıkcası en kaliteli olan embriyo yüklenmiş arkadaşların bazen tutmuyor. Bu olayın bunlara bağlı olduğunu düşünmüyorum. Sen yüreğini ferah tut yeter. :)

slm arkadaşlar. benim 2 tüpümde kapalıydı. ılk denememı yaptım tutmadı. daha sonra laporoskopi olup tüplerımı aldırdım.Bu denemem ve amelıyatım bır yıl onceydı. bir yıl once 15 kaliteli yumurtam vardı dondurmadım yumurtalarımı. suan 5 yumurtam var ve cumartesı toplanacaklar. Rabbım herkese hayırlısını nasıp etsın.Yasım 30 yas,yaş ılerledıkce yumurta rezervıde azalıyor. inşallah bebeklerımız tutunur. artık hamıle kedı görmeye bıle tahammül edemiyorum stres yapmamak elde degıl. Tedavımı İstanbul tüp bebekte yaptırıyorum. daha oncekı ucretlıydı fakat bu sefer rapor çıkarttım. Allah hepımıze sabır versın.

Tabikide allahın işi artık bundan sonrası ama işte insan bi umut olarak görüyo kalitesini bilmem nesini.. bu işte en iyi kalite nedir ki benim ki üçüncü gün embriyosu ...

cnm cicibebem saol rabbim hepimizi korusun bende sizleri özlüyorum adamlarda haklı bi tarafdan resmen onlara ambargo uyguluyoa valla ama napalım burasıda olmasa valla patlamak üzereyim kazada geçirdim araba vurdu bana ama çok şükür iyiyim sizleri özledim

saol bitanem nasıl olayım ufak bi trafik kazası işte iyiyim çok şükür düzelip mücadeleye devam

anam anam kimleri görüyorum hoş geldin arkadaşım geçmiş olsun iysin inşallah bisorun yok

anam anam kimleri görüyorum hoş geldin arkadaşım geçmiş olsun iysin inşallah bisorun yok

h.b bitanem iyiyim biraz işte vucutta ufak ezilmeler morarmalar falan yatıyorum işte böle gripte oldum :2:...ne bilim bebem üstüne yine adet oldum korkudanmı strestenmi anlamadım bu ay 2 kere adet gördüm tedirginde oldum baya offff :18:

kazayı nerde nasıl geçirdin herşey üstüste geldi canımya Allahtan hayırlısı anam sadaka çıkarsaydın bu ay kaza bela ayıymış bolbol sadaka vermemizlazım az yada çok çokkkkkkkkk geçmiş olsun tekrar

valla bende bi uğursuzluk var anlamadım sadaka verdim vermezmiyim bitanem bizim burda oldu ya karşıdan karşıya geçerken adam kırmızıyı göremedi geldi bana tamponunu değdirdi anam ...adama dedim tam zamanında vurdun kardeşim zamanlaman mükemmel dedim adamda anlamadım hanfendi dedi bende boş ver anlama zaten dedim

tonpan iymi bari allah iyliyini versin emi deli neyse ucuz atlatmışsın kız bendede bir sinir varki sorma bu doğum kotrol hapı yapıyor her halde ateş topu gibiyim resmen herşeye bir anda parlıyorum normaldede sakinim aslında allahım bebeler için neler çekiyoruz inşallah olurda emeklerimiz boşa gitmez

bebem ben çıkıyorum fazla duramıyorum ağrım vAR gene gelirim oldumu sende gel öşletme kendini.......canlarım can yoldaşlarım rabbim gönlünüze gönlümüze göre versin inşllh sizleri çok seviyorum allaha emanet olun rabbim yar ve yardımcınız olsun allahım bebeklerimizi .....tez zamanda önce göbişimize snrada kucağımıza nasip etsin amiiinnnnnnnnn

tanpon iyi iyi merk etme azcık çizildi ..kaportoya sokyum düzeltik ama boyaya soktum şimdi boyanıyo ...aminnn bitanem emeklerimiz boşa çıkmaz inşllh napalım gülüm bebeklerimiz bize gelince biz pamuk gibi oluruz sinir falan kalmaz bizde

Canım çok geçmiş olsun. Aman dikkatli ol.Allah kazadan beladan korusun tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…