Selam kızlar ...
İstanbul tüp bebek te hamile kalan arkadaşlar vardı sanırım listede isimlerini göremedim burdalarsa bi kaç şey sormak istiyorum
ben cuma günü aldım bebeleri ... bugün 5. günmü oluyo artık 6. günmü bilemedim ama işte test tarihim 01.01.2014
tabiki ben 31 aralıkta yaptırcam o gece pozitifse çifte kutlama negatifse içer içer ağlarım artık
embriyoları 8 ve 10 hücreli idi değerleri nasıl iyimii
Merhaba canım transferin hayırlı olsun. Bugün 5. günün, transfer günü sayılmıyor. Benim doktorum prof dışarıdan muayenehaneden gidiyorum ama tüm işlemlerimi İstanbul Tüp Bebekte yaptı doktorum. Benim ki 8 hücreli ve tek embriyo idi. İlk denememde pozitifi aldım. Açıkcası en kaliteli olan embriyo yüklenmiş arkadaşların bazen tutmuyor. Bu olayın bunlara bağlı olduğunu düşünmüyorum. Sen yüreğini ferah tut yeter. :)
geçmiş olsun bebeyim allahım seni korusun bende giremiyorum artık benim herif kızıyorçok bağlandın diyor haklıda ama napıyım rahatlıyorum burda anlamıyor bende artık biraz az giriyorum hemen çıkıyorum ama sizi öşlüyom her gün dua ediyorum inşallah burdaki bütün arkadaşlarım ve ben enkısa zamanda anne oluruzdiye seni çooooook öpüyom
canım yaaaa:26:ne oldu sana geçmiş olsun...ne kazası geçirdin inşaALLAH herşey yolundadır:44:habersiz bırakma öptümcanım
Kızlar hepinize günaydın, güzel hayırlı bir gün olsun inşallah.
Canım geçmiş olsun. Ben de transfer sonrası çok üşüttüm. Bir kere öksürmekten, hapşurmaktan hiç birşey olmazmış bu endişeyi at kafandan. Doktorum bana ıhlamur ve tarçın içebilirsin dedi. Parol her ne kadar ağrı kesici olsa da genel durumunu iyileştirir, kullanmanı öneririm. Acil şifalar diliyorum.
Nhalcim hiç belli olmaz o işler, sen içini ferah tut. Bazılarının değeri son günlerde fırlıyor, neler duyuyoruz.
Benim merkezimde 2. tüp bebek denemesinde (donmuşlar hariç) 250 TL kadar indirim yapıyorlar. Az da olsa bir indirim talep etmelisin diye düşünüyorum. Umarım gerek kalmaz canım.
çok geçmiş olsun bebek ben de seni merak ediyordum. Kendine iyi bak. Allah senin de gönlüne göre versin. Özletme canım kendini.
cnm cicibebem saol rabbim hepimizi korusun bende sizleri özlüyorum adamlarda haklı bi tarafdan resmen onlara ambargo uyguluyoa valla ama napalım burasıda olmasa valla patlamak üzereyim kazada geçirdim araba vurdu bana ama çok şükür iyiyim sizleri özledim
anam anam kimleri görüyorum hoş geldin arkadaşım geçmiş olsun iysin inşallah bisorun yok
h.b bitanem iyiyim biraz işte vucutta ufak ezilmeler morarmalar falan yatıyorum işte böle gripte oldum :2:...ne bilim bebem üstüne yine adet oldum korkudanmı strestenmi anlamadım bu ay 2 kere adet gördüm tedirginde oldum baya offff :18:
kazayı nerde nasıl geçirdin herşey üstüste geldi canımya Allahtan hayırlısı anam sadaka çıkarsaydın bu ay kaza bela ayıymış bolbol sadaka vermemizlazım az yada çok çokkkkkkkkk geçmiş olsun tekrar
valla bende bi uğursuzluk var anlamadım sadaka verdim vermezmiyim bitanem bizim burda oldu ya karşıdan karşıya geçerken adam kırmızıyı göremedi geldi bana tamponunu değdirdi anam...adama dedim tam zamanında vurdun kardeşim zamanlaman mükemmel dedim adamda anlamadım hanfendi dedi bende boş ver anlama zaten dedim
tonpan iymi bariallah iyliyini versin emi deli neyse ucuz atlatmışsın kız bendede bir sinir varki sorma bu doğum kotrol hapı yapıyor her halde ateş topu gibiyim resmen herşeye bir anda parlıyorum normaldede sakinim aslında allahım bebeler için neler çekiyoruz inşallah olurda emeklerimiz boşa gitmez
valla bende bi uğursuzluk var anlamadım sadaka verdim vermezmiyim bitanem bizim burda oldu ya karşıdan karşıya geçerken adam kırmızıyı göremedi geldi bana tamponunu değdirdi anam...adama dedim tam zamanında vurdun kardeşim zamanlaman mükemmel dedim adamda anlamadım hanfendi dedi bende boş ver anlama zaten dedim
Canım çok geçmiş olsun. Aman dikkatli ol.Allah kazadan beladan korusun tatlım.
amin kodalım çok saol sen nasılsın iyisin inşllh
İyiyim tatlım Sağol. Bekliyorum işte günler geçsin diye
ben de öpüyom çokkkkkkkkkdikatet kendine görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?