geçmiyo dimi geçmezzzzz bilirim bende 1 ayı bekliyorum anam günler sanki dondu geçmiyo delircem sanki....biran önce başlasam tedaviye diye
Valla işte zor ve yavaş yavaş geçiyor ne yapalım mecbur bekleyecegiz tatlım. Rabbim sizlerinde yüzünü güldürsün. Saglikla evlatlatimizi kucaklarimiza alalım :))
saol bitanem trafik kazası geçirdim araba vurdu ama iyiyim çok şükür yıkılmadım ayaktayım.......yola devam 1 aya kadar toparlanıcm inşllh
valla bende bi uğursuzluk var anlamadım sadaka verdim vermezmiyim bitanem bizim burda oldu ya karşıdan karşıya geçerken adam kırmızıyı göremedi geldi bana tamponunu değdirdi anam...adama dedim tam zamanında vurdun kardeşim zamanlaman mükemmel dedim adamda anlamadım hanfendi dedi bende boş ver anlama zaten dedim
Selam kızlar ...
İstanbul tüp bebek te hamile kalan arkadaşlar vardı sanırım listede isimlerini göremedim burdalarsa bi kaç şey sormak istiyorum
ben cuma günü aldım bebeleri ... bugün 5. günmü oluyo artık 6. günmü bilemedim ama işte test tarihim 01.01.2014
tabiki ben 31 aralıkta yaptırcam o gece pozitifse çifte kutlama negatifse içer içer ağlarım artık
embriyoları 8 ve 10 hücreli idi değerleri nasıl iyimii
kodal82 cnm ne zaman duydun kalp atışını bebişinin
bende kalp atışını 6+5 de gördüm bende duymadım ama gördüm boyu ise 1cm idi :) Kodal ile aynı gündü zaten transferimiz. Kodalcım Mide bulantıların başladı mı merak ettim.
merhaba arkadaşlar en son b hcg değerlerim 1678-3786 çıktı bgn 5 hafta bitti doktorumuz haftaya çağırdı kalp atışı ve keseyi aynı anda görelim diye öncesinde tekrar rahatsız etmeyelim diye peki sorum şu kalp atışları en erken ne zaman duyuluyor haftaya gittimde duyulmuş olurmu
Günaydın dostlar,
Topikte bir sessizlik var son günlerde, herkes sonucunu alıp köşesine çekilmiş gibi görünüyor. Bana gelince yine bir test günüyle karşınızdayım. :)
Saat 11 buçuk gibi sonucu alabileceğimi söylediler. Nolur dua edelim bebeğim benimle kalmış olsun...
Öpüyorum hepinizi.
Günaydın dostlar,
Topikte bir sessizlik var son günlerde, herkes sonucunu alıp köşesine çekilmiş gibi görünüyor. Bana gelince yine bir test günüyle karşınızdayım. :)
Saat 11 buçuk gibi sonucu alabileceğimi söylediler. Nolur dua edelim bebeğim benimle kalmış olsun...
Öpüyorum hepinizi.
Günaydın dostlar,
Öpüyorum hepinizi.
cnm inş güzel sonuçlar alırsın allah herkese hayırlısını versin inş bende 5 te keseyi görmeye gidicem inş bi sorun çıkmaz bebişim hala benledir
herşey yolundadırsen gönlünü ferah tut canım 1 aşamayı daha geçiyosun bugün , ne güzel bize de nasip olur inşallah
Günaydın dostlar,
Öpüyorum hepinizi.
Günaydın dostlar,
Öpüyorum hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?