2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

geçmiyo dimi geçmezzzzz bilirim bende 1 ayı bekliyorum anam günler sanki dondu geçmiyo delircem sanki ....biran önce başlasam tedaviye diye

Valla işte zor ve yavaş yavaş geçiyor ne yapalım mecbur bekleyecegiz tatlım. Rabbim sizlerinde yüzünü güldürsün. Saglikla evlatlatimizi kucaklarimiza alalım :))

saol bitanem trafik kazası geçirdim araba vurdu ama iyiyim çok şükür yıkılmadım ayaktayım .......yola devam 1 aya kadar toparlanıcm inşllh

canım tekrar çok geçmiş olsun .böyle hassas zamanlarda kazalar bol olur Rabbim beterinden ve büyüğünden korusun.ben de cicibebe ile senin diyologlarını okuduğumda gülmekten ölücem galibaALLAH sizin gönlünüzün muradını versin emiiii

merhaba arkadaşlar en son b hcg değerlerim 1678-3786 çıktı bgn 5 hafta bitti doktorumuz haftaya çağırdı kalp atışı ve keseyi aynı anda görelim diye öncesinde tekrar rahatsız etmeyelim diye peki sorum şu kalp atışları en erken ne zaman duyuluyor haftaya gittimde duyulmuş olurmu

Canim benim ya cok gecmis olsun Allah iyiligini versin adamda sok ustune sok yasamistir Allah beterinden korusun insallah bundan sonra hersey yolunda gider

canım hayırlı olsun ben de cuma günü aldım pozitif haberimi benim de donmuştu biliyorsun ilk denemem negatifti... ben haziran 2013 de aşılama yaptıranlar konusunu açtığında orda yazıştığımızda ilk negatif sonucumu aldığımda senin bir mesajın ile kendime geldim ve inandım hepimiz hamiş olacağız diye umarım oylede olur... duamdasın...

bende kalp atışını 6+5 de gördüm bende duymadım ama gördüm boyu ise 1cm idi :) Kodal ile aynı gündü zaten transferimiz. Kodalcım Mide bulantıların başladı mı merak ettim.

Canım ben beş buçuk haftalıkken görmüştüm ama dinlettirmedi doktorum...kanamam olmuştu doktor konrol amaçlı baktı sonrada emin olıyım rahatlıyım diye iki defeda bana gösterdi canım

Son düzenleme:
Günaydın dostlar,

Topikte bir sessizlik var son günlerde, herkes sonucunu alıp köşesine çekilmiş gibi görünüyor. Bana gelince yine bir test günüyle karşınızdayım. :)

Saat 11 buçuk gibi sonucu alabileceğimi söylediler. Nolur dua edelim bebeğim benimle kalmış olsun...

Öpüyorum hepinizi.

Cnm gönlünden geçeni kucağına alacağın sonuçla karşılaştır inş. Güzel haberlerini bekliyoruz

cnm inş güzel sonuçlar alırsın allah herkese hayırlısını versin inş bende 5 te keseyi görmeye gidicem inş bi sorun çıkmaz bebişim hala benledir

canım beklemelerdeyiz bende sık sık uğruyorum topicimize bi sessizlik var gerçekten monicacım hep aklımdasın hadi hayırlısı bakalım inşallah beklemen güzel bi sonuçla nihayete erer
benim de yarın testim var bizdede durumlar karışık hakkımızda hayırlısı olsun canım. inşallah emeklerimiz karşılığını en kısa sürede bulur dualarım seninle

cnm inş güzel sonuçlar alırsın allah herkese hayırlısını versin inş bende 5 te keseyi görmeye gidicem inş bi sorun çıkmaz bebişim hala benledir

herşey yolundadır sen gönlünü ferah tut canım 1 aşamayı daha geçiyosun bugün , ne güzel bize de nasip olur inşallah

Günaydın arkadaşlar bir kaç gündür sadece topiğimize girip sayfaları okuyup çıkıyorum işler çok yoğun yazamıyorum...

bebeğim hemşerim çok geçmiş olsun, allah şifa versin, kızım kendini okut nazar mı var acep üstünde,, ama her darlığın peşine bir ferahlık verir rabbim bu darlıklarda seni mutluluğa çıkarsın inşallah...

Cicibebem sen nasılsın... günler zor geçiyor biliyorum ama sonu güzel olacak ya artık rahatla... Canım benim eşimde kkya girmemden rahatsız oluyor ne yazık ki...

Amayam sabah seni rüyamda gördüm ne gördüğümü hatırlamıyorum ama rüyamdaki fıstık sendin biliyorum... Sıkıtı hissetmedim uyanınca sadece o kadarını biliyorum.. (normalde ben hiç rüya görmem:)

Kalbimdesin tedavin nasıl gidiyor arkadaşım, doktorundan memnun musun... yumişler nasıl allah tedavini hayırlı etsin, bebişini kucağına almanı ve sağlıkla büyütmeni nasip etsin arkadaşım..

Kalinkam ve yelizim siz tedaviye ne zaman başlayacaksınız, nerede yaptıracağınıza karar verdiniz mi? Yelizim adet olmuşsun inan bende çok ümitlenmiştim ama böylesi de güzel olacak inşallah..

Tedaviye başlayacaklara, başlayanlara, sonuç bekleyenlere ve tedavi olmayıp rabbimden bekleyenlere ( yani BEN ve benim gibiler ) burada olmasada evlat hasreti çekenlere rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin... "ol" desin ve bizi anne etsin inşallah..

Bu arada kızlar yarın bende doktoruma gideceğim.. Bazen müthiş bir kasım ağrım oluyor, bıçak gibi saplanıp beni mahvediyor. Bu yüzden hem muayene olacağım hem de neden negatif olduğunu konuşacağım... valla tüp doktoruma gitmeye hiç ümidim yoktu ama eşime sancım olduğunu söyleyince randevu al gidelim dedi.. oraya bir daha asla gideceğimizi düşünmemiştim.... acaba sonu başka türlü olur mu.. dua edin ne olur merhamete gelmiş olsun inşallah...

kızlar çok öptüm sevgi ve dua ile..

burayı oynatacaksın canım bu gün merak etme... :)))

canım hayırlı haberlerini bekliyoruz mutlu mutlu haberlerle gel bize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…