2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım ne mutlu bana sana moral olabilmişim... ve ne kadar mutlu oldum anlatamam ... allahım sağ salim kucağınada almak nasip eder inşallah.. .bizlerede pozitif almayı nasip etsin :)

bende 1 ocakta sonuç alıcakmışım hoş ben onu 31 aralıkta yaparım ya neysee

bende kalp atışını 6+5 de gördüm bende duymadım ama gördüm boyu ise 1cm idi :) Kodal ile aynı gündü zaten transferimiz. Kodalcım Mide bulantıların başladı mı merak ettim.

Binnua canım Günaydın. Bulantım yok ama herşey den tiksinir oldum.kokulara karşı zaten hassas bir burnum vardı şimdi daha beter koku alıyorum.yemek yapmak zulüm bana vallahi. İştah iyice kapandi zaten.kahvaltiyi düzgün yapıyorum başkada doğru düzgün yiyemez oldum. Birde mide bulantısı olursa eyvahlar olsun
Sen nasılsın varmı sende bulantı felan. Birde kasık ağrılarım oluyor bazen seninde oluyormu merak ettim.

Cifte kutlama yapicaz ohhh ne guzel heyecanla bekliyorum sali gununu:) ilk beni ariyosuunnnn tamam mi

Canım inşallahh güzel haberlerini alıcaz dualarım seninle

kızlar Merhaba,

Dün gece biraz kanamam olunca doktorumu aradım,oda bugün için testi tekrarlamamı söyledi ve malesef değerim 0,49 a düşmüş.doktorum ilaçları bırakabileceğimi söyledi.ilk denemem negatif sonuçlandı.dondurulmuş embriyolarım ile yola devam edeceğim .en erken ne zaman başlaya biliyorum bir fikriniz varmı? umarım diğer tüm arkadaşlarımın positif sonuçu görürler.hepimiz bu yolda verdiğim emeğin karşılığını alacağız bir gün buna eminim.

inşaallah bebeğin seninledir allah yardimcin olsun. ..

Kızlaaaaar sonucum çıktı, 150 geldi.
10. gün 16
12. gün 34
16. gün 150
doktoru aradım ulaşamadım, kurban olayım bir şey söyleyin. Artık sevinebilir miyim, hamile miyim fikriniz nedir?
Değer düşük ama hala katlanıyor? Ay kalp krizi geçiricem!

Canım hangi gün değerin kaç olmasını bilmiyorum ama değerlerinin katlanması çok iyi haber:) inşallahhhhh bebeğin sımsıkı sana tutunmuştur...Güzel dilekte bulunalım sonucu da güzel olsun:) Gönlümden geçen hamiş olman:)

ayy arkadaşımmm çok sevindim maşallah değerlerin çok güzel katlamış bende kaç gündür bhcg degerlerine bakıyorum inan 7lerle 10larla başlayıp çok güzel devam edenler olmuş hayırlı olsun canım hamilesin işteee

B hcg sonuç 0,1 olmadı ilk denemem negatif çıktı .....
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.....

cnm bence hamilesin sonuçta değerler katlanarak gitmiş gözün aydın :)

nihalcim çok üzüldüm ama biliyomusun ne kadar şükretsen az...çünkü benim dondurulmuş tek bir embriyom bile yok...

B hcg sonuç 0,1 olmadı ilk denemem negatif çıktı .....

canım üzülme benimde bugün değerim 0,49 çıktı benimde ilk denememdi.eminim bizim bebeklerimizde bir gün gelecek sadece biraz fazla nazlı lar o kadar.:)

b hcg sonuç 0,1 olmadı ilk denemem negatif çıktı .....

yalnız değilsin Içindeki üzüntüyü 2-3 güne atacaksın inşallah....bundan sonra daha sıkı çalışıp olacaksın hamişşşşşş canım benim

nihalcim çok üzüldüm ama biliyomusun ne kadar şükretsen az...çünkü benim dondurulmuş tek bir embriyom bile yok...

canım herşey bizler için hepimizin sonsuz destek veren eşleri var yanında,ben inanıyorum ki bu yolda emek veren herkes birgün anne olacak ama biraz daha zamanı var o kadar.allah dermansız dert vermesin.şükür ki hepimiz tedavi olabiliyoruz ve umudumuz var :)

Benim bulantılarım vardı şimdi birde istifra eklendi. Çözümünü sürekli bir şeyler yemekte buldum. Midem boş kaldı mı öğürmelerim başlıyor. Bundan dolayıda halsizlik hat safhada oluyor. Kasık ağrılarım oluyordu ama artık yok kasık ağrım. Doktorum olacak demişti rahim genişlediğinden dolayı. hepimizin bebekleri sağlıklı olsunda biz annelere bunlar vız gelir. :)

Canım tebrik ederim bence tutunma geç oldu ve herşey yoluna girdi umarım geri kalan adımlarıda bir an önce hayırlısıyla atlatırsın

evet çok şükür eşlerimiz destek hamdolsun rabbim yanımızda her zaman umudumuz var..sende hiç takma sanki tüp yapmamış gibi normal yolla denedik yine olmadı de geç tamam mı

evet çok şükür eşlerimiz destek hamdolsun rabbim yanımızda her zaman umudumuz var..sende hiç takma sanki tüp yapmamış gibi normal yolla denedik yine olmadı de geç tamam mı

sağol canım:) aynen öyle herşey bir tecrübe oluyor bizlere,bir dahaki denemelerimizde gelir bebişlerimiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…