canım hayırlı olsun ben de cuma günü aldım pozitif haberimi benim de donmuştu biliyorsun ilk denemem negatifti... ben haziran 2013 de aşılama yaptıranlar konusunu açtığında orda yazıştığımızda ilk negatif sonucumu aldığımda senin bir mesajın ile kendime geldim ve inandım hepimiz hamiş olacağız diye umarım oylede olur... duamdasın...
bende kalp atışını 6+5 de gördüm bende duymadım ama gördüm boyu ise 1cm idi :) Kodal ile aynı gündü zaten transferimiz. Kodalcım Mide bulantıların başladı mı merak ettim.
canım ne mutlu bana sana moral olabilmişim... ve ne kadar mutlu oldum anlatamam ... allahım sağ salim kucağınada almak nasip eder inşallah.. .bizlerede pozitif almayı nasip etsin :)
bende 1 ocakta sonuç alıcakmışım hoş ben onu 31 aralıkta yaparım ya neysee
Canım inşallahh güzel haberlerini alıcaz dualarım seninleGünaydın dostlar,
Topikte bir sessizlik var son günlerde, herkes sonucunu alıp köşesine çekilmiş gibi görünüyor. Bana gelince yine bir test günüyle karşınızdayım. :)
Saat 11 buçuk gibi sonucu alabileceğimi söylediler. Nolur dua edelim bebeğim benimle kalmış olsun...
Öpüyorum hepinizi.
Kızlar aslinda bazi şeyleri buraya yazarken acaba yazsam mı arkadaşlar üzülür mü diye tereddüt ediyorum ama sizler benim ilk göz ağrılarımsiniz,sizlerle paylaşmak istiyorum herşeyi. ..bebişimin kalp atışlarını gördüm. Darısı sizlere inşallah canlarim :))
inşaallah bebeğin seninledir allah yardimcin olsun. ..Günaydın dostlar,
Topikte bir sessizlik var son günlerde, herkes sonucunu alıp köşesine çekilmiş gibi görünüyor. Bana gelince yine bir test günüyle karşınızdayım. :)
Saat 11 buçuk gibi sonucu alabileceğimi söylediler. Nolur dua edelim bebeğim benimle kalmış olsun...
Öpüyorum hepinizi.
Kızlaaaaar sonucum çıktı, 150 geldi.
10. gün 16
12. gün 34
16. gün 150
doktoru aradım ulaşamadım, kurban olayım bir şey söyleyin. Artık sevinebilir miyim, hamile miyim fikriniz nedir?
Değer düşük ama hala katlanıyor? Ay kalp krizi geçiricem!
10. gün 16
12. gün 34
16. gün 150
doktoru aradım ulaşamadım, kurban olayım bir şey söyleyin. Artık sevinebilir miyim, hamile miyim fikriniz nedir?
B hcg sonuç 0,1 olmadı ilk denemem negatif çıktı .....
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.....
kızlar merhaba,
dün gece biraz kanamam olunca doktorumu aradım,oda bugün için testi tekrarlamamı söyledi ve malesef değerim 0,49 a düşmüş.doktorum ilaçları bırakabileceğimi söyledi.ilk denemem negatif sonuçlandı.dondurulmuş embriyolarım ile yola devam edeceğim .en erken ne zaman başlaya biliyorum bir fikriniz varmı? Umarım diğer tüm arkadaşlarımın positif sonuçu görürler.hepimiz bu yolda verdiğim emeğin karşılığını alacağız bir gün buna eminim.
B hcg sonuç 0,1 olmadı ilk denemem negatif çıktı .....
b hcg sonuç 0,1 olmadı ilk denemem negatif çıktı .....
nihalcim çok üzüldüm ama biliyomusun ne kadar şükretsen az...çünkü benim dondurulmuş tek bir embriyom bile yok...
Binnua canım Günaydın. Bulantım yok ama herşey den tiksinir oldum.kokulara karşı zaten hassas bir burnum vardı şimdi daha beter koku alıyorum.yemek yapmak zulüm bana vallahi. İştah iyice kapandi zaten.kahvaltiyi düzgün yapıyorum başkada doğru düzgün yiyemez oldum. Birde mide bulantısı olursa eyvahlar olsun
Sen nasılsın varmı sende bulantı felan. Birde kasık ağrılarım oluyor bazen seninde oluyormu merak ettim.
10. gün 16
12. gün 34
16. gün 150
canım herşey bizler için hepimizin sonsuz destek veren eşleri var yanında,ben inanıyorum ki bu yolda emek veren herkes birgün anne olacak ama biraz daha zamanı var o kadar.allah dermansız dert vermesin.şükür ki hepimiz tedavi olabiliyoruz ve umudumuz var :)
evet çok şükür eşlerimiz destek hamdolsun rabbim yanımızda her zaman umudumuz var..sende hiç takma sanki tüp yapmamış gibi normal yolla denedik yine olmadı de geç tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?