2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canım geçmiş olsun dondurulmuşlarla ilgili bir bilgim yok ama inşallah bu denemende hayırlısıyla pozitif sonucunu alırsın

merhaba benimde 30 aralıkta dondurulmuşlarla tranferim olacak. 12 aralıkta adet olmuştum.en iyisini doktorun bilir ama kafana takılan ne varsa mutlaka doktoruna sor kafanda soru işareti olarak kalmasına izin verme lütfen.

selam,
acaba herkese bitki çayları için yasak dendi mi doktoru tarafından?
yoksa kendi kararlarınız mı nolur nolmaz diye içmemek

Rabbime binlerce kez şükürler olsun bana destek veren bi ailem her koşulda yanımda olan bir eşim var ve beni benden daha iyi anlayan sizler desteğiniz için çok teşekkür ederim, kısa zamanda atlatacağım biliyorum ....
Allahım imtihanımızı kolaylaştırsın ,bize kendi haznesinden hayırlı evlatlar nasip etsin....

Canim maasallah size sadece suna inan degerin kac oldugu degil 2gunde ikiye katlamasi onemli ve senin bebis maasallah gayet guzel ilerliyo degerlerinin boyle katlanmasidemek gobusunde gayet guzel gelisen bebisinin oldugunu demek oluyo insallah sonuna kadar boyle guzel gider hersey

Hiç üzülme kuzum bak buz bebişlerin var cok şükür inşallahh onlarla pozitif haberlerini alıcaz

Telefonum calip senin adini gorursem oynamaya baslarim ben soliimmm:) o telefon kapanmicak guven bana:)

inşallah kuzum... neler yaşayabilceğini biliyorum aynısını bende yaşamıştım veee yine yaşıycam eminim.. hemde bu sefer çok daha iyi sonuçlarla inşallllaaahhhh

canım kalp krızı felan geçirme bak hamilesin değerin katlanmış bıdık sana tutunmuş bırakmıyor maşallah

kızlar benimde miğdem bulanmaya başladı ve başım fırrrrrr dönüyor ufak bir kabızlıl geçirdim korktum hemen gittim tahlil yaptım kızlar iyi olduğunu düşünüyorum siz nedersiniz çok yüksek değil dimi
7.gün:69
9.gün:159
12:gun:604
14.gun:1499

değerin güzel .. sana tek embriyomu transfer edildi çift embriyomu ?

Hiç üzülme kuzum bak buz bebişlerin var cok şükür inşallahh onlarla pozitif haberlerini alıcaz

inşallah canım :) senin güzel haberlerini bekliyorum duaların seninle:) buarada berna hanım ile görüştüm donmuş embriyo için 1850 tl ödeniyormuş ilaç masrafıda olmuyor dedi.2. tüp bebekte ise fiyat 2800 tl oluyormuş en azından maliyet bakımından daha rahat olacak.tabi inşallah buz bebeklerim bana tutunurda 3.denemeye gerek kalmaz:)

Hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için... Çok mutluyum ama içim hala rahat değil.
Doktorla konuştum, şöyle dedi: "hamilesin, artışın gayet iyi. ama 50'nin altında değerlerle başlayan gebeliklerde %30-40 oranında fire verilebiliyor. ben prensip olarak ultrasonda görmeden kesin konuşmama taraftarıyım." Pazartesi testi tekrarlamamı istedi, 600 civarı bir değer bekliyoruz. Eğer o değeri görürsek ultrason için randevulaşacağız. 1500'den önce gözükmezmiş ultrasonda.
Yani dostlarım, sabır taşı olma yolunda ilerliyorum. Şimdi de önce pazartesiyi sonra da ultrasonu bekleyeceğiz. Şöyle bi içim rahat hamileyim diyemedim kimseye. Ama buna da şükür, umudumuz devam ediyor. Allah hepimize sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bebişler nasip etsin...

bence için rahat olsun bebişin sana sımsıkı tutundu ve görüceksin pozitif düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…