- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Aminnnnnn Çok TSK ederim kuzum en azından ilaç maliyetin yok inşallahh 3. Denemeye gerek kalmadan bebişini kucağını alırsın tekrar ne zaman başlayacaksın?inşallah canım :) senin güzel haberlerini bekliyorum duaların seninle:) buarada berna hanım ile görüştüm donmuş embriyo için 1850 tl ödeniyormuş ilaç masrafıda olmuyor dedi.2. tüp bebekte ise fiyat 2800 tl oluyormuş en azından maliyet bakımından daha rahat olacak.tabi inşallah buz bebeklerim bana tutunurda 3.denemeye gerek kalmaz:)
Hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için... Çok mutluyum ama içim hala rahat değil.
Doktorla konuştum, şöyle dedi: "hamilesin, artışın gayet iyi. ama 50'nin altında değerlerle başlayan gebeliklerde %30-40 oranında fire verilebiliyor. ben prensip olarak ultrasonda görmeden kesin konuşmama taraftarıyım."Pazartesi testi tekrarlamamı istedi, 600 civarı bir değer bekliyoruz. Eğer o değeri görürsek ultrason için randevulaşacağız. 1500'den önce gözükmezmiş ultrasonda.
Yani dostlarım, sabır taşı olma yolunda ilerliyorum.Şimdi de önce pazartesiyi sonra da ultrasonu bekleyeceğiz. Şöyle bi içim rahat hamileyim diyemedim kimseye. Ama buna da şükür, umudumuz devam ediyor. Allah hepimize sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bebişler nasip etsin...
kızlar benimde miğdem bulanmaya başladı ve başım fırrrrrr dönüyor ufak bir kabızlıl geçirdim korktum hemen gittim tahlil yaptım kızlar iyi olduğunu düşünüyorum siz nedersiniz çok yüksek değil dimi
7.gün:69
9.gün:159
12:gun:604
14.gun:1499
Hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için... Çok mutluyum ama içim hala rahat değil.
Doktorla konuştum, şöyle dedi: "hamilesin, artışın gayet iyi. ama 50'nin altında değerlerle başlayan gebeliklerde %30-40 oranında fire verilebiliyor. ben prensip olarak ultrasonda görmeden kesin konuşmama taraftarıyım."Pazartesi testi tekrarlamamı istedi, 600 civarı bir değer bekliyoruz. Eğer o değeri görürsek ultrason için randevulaşacağız. 1500'den önce gözükmezmiş ultrasonda.
Yani dostlarım, sabır taşı olma yolunda ilerliyorum.Şimdi de önce pazartesiyi sonra da ultrasonu bekleyeceğiz. Şöyle bi içim rahat hamileyim diyemedim kimseye. Ama buna da şükür, umudumuz devam ediyor. Allah hepimize sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bebişler nasip etsin...
Aminnnnnn Çok TSK ederim kuzum en azından ilaç maliyetin yok inşallahh 3. Denemeye gerek kalmadan bebişini kucağını alırsın tekrar ne zaman başlayacaksın?
çoook sevindim ve duygulandım.rabbim inşallah 3 katı değer göstersin pazartesi günü sana
canım arkadaşım ben de sana dua ediyorum, ikinci tedaviye gerek kalmadan bebişin geliversin sana. Allah razı olsun.
B hcg sonuç 0,1 olmadı ilk denemem negatif çıktı .....
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.....
kızlar Merhaba,
Dün gece biraz kanamam olunca doktorumu aradım,oda bugün için testi tekrarlamamı söyledi ve malesef değerim 0,49 a düşmüş.doktorum ilaçları bırakabileceğimi söyledi.ilk denemem negatif sonuçlandı.dondurulmuş embriyolarım ile yola devam edeceğim .en erken ne zaman başlaya biliyorum bir fikriniz varmı? umarım diğer tüm arkadaşlarımın positif sonuçu görürler.hepimiz bu yolda verdiğim emeğin karşılığını alacağız bir gün buna eminim.
Kızlaaaaar sonucum çıktı, 150 geldi.
10. gün 16
12. gün 34
16. gün 150
doktoru aradım ulaşamadım, kurban olayım bir şey söyleyin. Artık sevinebilir miyim, hamile miyim fikriniz nedir?
Değer düşük ama hala katlanıyor? Ay kalp krizi geçiricem!
10. gün 16
12. gün 34
16. gün 150
doktoru aradım ulaşamadım, kurban olayım bir şey söyleyin. Artık sevinebilir miyim, hamile miyim fikriniz nedir?
Benim bulantılarım vardı şimdi birde istifra eklendi. Çözümünü sürekli bir şeyler yemekte buldum. Midem boş kaldı mı öğürmelerim başlıyor. Bundan dolayıda halsizlik hat safhada oluyor. Kasık ağrılarım oluyordu ama artık yok kasık ağrım. Doktorum olacak demişti rahim genişlediğinden dolayı. hepimizin bebekleri sağlıklı olsunda biz annelere bunlar vız gelir. :)
Rabbime binlerce kez şükürler olsun bana destek veren bi ailem her koşulda yanımda olan bir eşim var ve beni benden daha iyi anlayan sizler desteğiniz için çok teşekkür ederim, kısa zamanda atlatacağım biliyorum ....
Allahım imtihanımızı kolaylaştırsın ,bize kendi haznesinden hayırlı evlatlar nasip etsin....
Sagol bitanem inss cnmkizlar keseyi gorduk sukurler olsun iyiymis 7 ocak kalp atisi Allah.im herkese.nasip etsin
nesecim.h.geldin ins. bebegin tekrar saglikla gelir tatlim
monicageller cim.gozun aydin saglikla gelsin minis
kizlar.herkes iyidir ins sayfalari okuyamadim.telden.giriyorum islerde cok yogun isyerinde kalbim sizlerle optuk herkesi.guzel haberlerin ardi arkasi kesilmesin ins ...
Nesecim hoş geldin, inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini duyarız. Biz de seni özledik...
Kodal canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Kalbimin çarpıntısı durmuyor, inşallah güzel gelişmeler olur.
Sevgiaşk çok teşekkürler canım, güzel haberlerine çok sevindim. Allah hepimize nasip etsin o keseyi ve kalp atışlarını görmeyi :))
kizlar keseyi gorduk sukurler olsun iyiymis 7 ocak kalp atisi Allah.im herkese.nasip etsin
nesecim.h.geldin ins. bebegin tekrar saglikla gelir tatlim
monicageller cim.gozun aydin saglikla gelsin minis
kizlar.herkes iyidir ins sayfalari okuyamadim.telden.giriyorum islerde cok yogun isyerinde kalbim sizlerle optuk herkesi.guzel haberlerin ardi arkasi kesilmesin ins ...
10. gün 16
12. gün 34
16. gün 150
Canım merhaba, bence hiç endişe etme. Değerin evet biraz düşük başlamış ama, inan bana önemli olan 2 günde % 60 artış olması. Ki seninki en son 150 olmuş, gayet de iyi artmış. İnşallah sağlıkla kucaklayacaksın. Ve hcg değeri düşük başlayanlara destek ve moral olacak senin bebeğin. 16. gün için 150 düşük bir değer değil bence. Keşke dr un seni rahatlatsaydı. Ama işte onlar bizleri en kötüsüne hazırlamaya çalışıyorlar ya akılları sıra, böyle moralimizi bozuyrlar arada. İçin rahat tut tamam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?