2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Aminnnnnn Çok TSK ederim kuzum en azından ilaç maliyetin yok inşallahh 3. Denemeye gerek kalmadan bebişini kucağını alırsın tekrar ne zaman başlayacaksın?

çoook sevindim ve duygulandım. rabbim inşallah 3 katı değer göstersin pazartesi günü sana

Son düzenleme:

maşalllah kızlarımızaaaaaaa

Mrb arkadaslar hepinizi coooook ozlemsim insss herkes iyidir tedavide olan sonucunu bekleyen ve bebisleri gobisinde olan yani hepinizin allah isini rast getirsin
Bana gelince ben cok sukur iyiym bi sure girmedim topige biliyorsunuz moralim bozuk oldugu icin sizleride uzmek istemedim cok sukur simdi iyiyim amayacim sen nasilsin cnm durumlar nasil cilek kodal hati guzbahar bebekcim pers ..... ve suan adi aklima gelmeyen butun kizlar hepinize tekrar selamlar

B hcg sonuç 0,1 olmadı ilk denemem negatif çıktı .....
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.....

Sabir diliyorum canım, Rabbim ikincide inşallah gönlüne göre versin.

Canım çok geçmiş olsun. Dondurulmuş kuzucuklarin yüzünü güldürsün. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın.

Hadi bakalım tatlım gözün aydın. Rabbim inşallah gormeyi ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Tekrar Tebrikler )

Hadi bakalım tatlım gözün aydın. Rabbim inşallah gormeyi ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Tekrar Tebrikler )

kizlar keseyi gorduk sukurler olsun iyiymis 7 ocak kalp atisi Allah.im herkese.nasip etsin

nesecim.h.geldin ins. bebegin tekrar saglikla gelir tatlim

monicageller cim.gozun aydin saglikla gelsin minis
kizlar.herkes iyidir ins sayfalari okuyamadim.telden.giriyorum islerde cok yogun isyerinde kalbim sizlerle optuk herkesi.guzel haberlerin ardi arkasi kesilmesin ins ...

Dogru diyorsun canım. Bebeklerimize birşey olmasında.biz annelere vız geliyor herşey. Bugün dr.aytug varya tv de o dediki kalp atışı duyulan bebekler % 95 genelde sağlıkla doğarlar...ayyy böyle nasıl duygulandım anlatamam,rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bizlere inşallah.

İnşallah canım nasip etsin o günleri görmeyi. Kucaklarimiz dolsun.rabbim evlerimize şenlik versin. Allah sana da eşine de sabır versin güç kuvvet versin...

Sagol bitanem inss cnm
Seninde gozun aydin cnm allah tamamina erdirsin inss cnm

Nesecim hoş geldin, inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini duyarız. Biz de seni özledik...

Kodal canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Kalbimin çarpıntısı durmuyor, inşallah güzel gelişmeler olur.

Sevgiaşk çok teşekkürler canım, güzel haberlerine çok sevindim. Allah hepimize nasip etsin o keseyi ve kalp atışlarını görmeyi :))

Tesekkur ederim cnm hemde nasil ozlemisim ya topigimiz ben yokken baya yol almis inss hamislerle dolsun tassin

Maşallah maşallah....
hadi bakalım inşallah tatlım kalp atışını görürsün de rahatlarsin birazcık. ..

Canım merhaba, bence hiç endişe etme. Değerin evet biraz düşük başlamış ama, inan bana önemli olan 2 günde % 60 artış olması. Ki seninki en son 150 olmuş, gayet de iyi artmış. İnşallah sağlıkla kucaklayacaksın. Ve hcg değeri düşük başlayanlara destek ve moral olacak senin bebeğin. 16. gün için 150 düşük bir değer değil bence. Keşke dr un seni rahatlatsaydı. Ama işte onlar bizleri en kötüsüne hazırlamaya çalışıyorlar ya akılları sıra, böyle moralimizi bozuyrlar arada. İçin rahat tut tamam mı?

Sana çok teşekkür ederim, böyle mesajlar okumak beni nasıl mutlu ediyor, nasıl heyecanlandırıyor anlatamam. 10. günde 90-100 civarları bir değer beklerken 16'yı görünce çok üzülmüştüm ama çok şükür istikrarlı bir biçimde yükselmeye devam etti. :) İnşallah mutlu sona ulaşabilirsem ben de tek tek her anne adayına moral olmak isterim. Öpüyorum seni.

kızlarrrrr iyi akşamlar bugün adet oldum, 8 gündür lucrin kullanıyodum zaten doktoru aradım 30 unda gel bakalım kistin patlamışsa tedaviye devam ederiz dedi sizcede 30 u geç değilmi adetimin 4. günü oluyo :18: tecrübeli kardeşlerim bi akıl verin lütfennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…