Canım hangi gün değerin kaç olmasını bilmiyorum ama değerlerinin katlanması çok iyi haber:) inşallahhhhh bebeğin sımsıkı sana tutunmuştur...Güzel dilekte bulunalım sonucu da güzel olsun:) Gönlümden geçen hamiş olman:)
ayy arkadaşımmm çok sevindim maşallah değerlerin çok güzel katlamış bende kaç gündür bhcg degerlerine bakıyorum inan 7lerle 10larla başlayıp çok güzel devam edenler olmuş hayırlı olsun canım hamilesin işteee
cnm bence hamilesin sonuçta değerler katlanarak gitmiş gözün aydın :)
Canım tebrik ederim bence tutunma geç oldu ve herşey yoluna girdi umarım geri kalan adımlarıda bir an önce hayırlısıyla atlatırsın
Canim maasallah size sadece suna inan degerin kac oldugu degil 2gunde ikiye katlamasi onemli ve senin bebis maasallah gayet guzel ilerliyo degerlerinin boyle katlanmasidemek gobusunde gayet guzel gelisen bebisinin oldugunu demek oluyo insallah sonuna kadar boyle guzel gider hersey
canım kalp krızı felan geçirme bak hamilesin değerin katlanmış bıdık sana tutunmuş bırakmıyor maşallah
Canım gözünaydın Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşalllahhhhhhhkizlar keseyi gorduk sukurler olsun iyiymis 7 ocak kalp atisi Allah.im herkese.nasip etsin
nesecim.h.geldin ins. bebegin tekrar saglikla gelir tatlim
monicageller cim.gozun aydin saglikla gelsin minis
kizlar.herkes iyidir ins sayfalari okuyamadim.telden.giriyorum islerde cok yogun isyerinde kalbim sizlerle optuk herkesi.guzel haberlerin ardi arkasi kesilmesin ins ...
Nuraycım ne diyorsa doğrudurbilmiyorumki canım 1 ay ara verelim dedi doktor sanırım şubatta olur 2. tedavim:)
kızlarrrrr iyi akşamlar bugün adet oldum, 8 gündür lucrin kullanıyodum zaten doktoru aradım 30 unda gel bakalım kistin patlamışsa tedaviye devam ederiz dedi sizcede 30 u geç değilmi adetimin 4. günü oluyo :18: tecrübeli kardeşlerim bi akıl verin lütfennnn
arkadaşlar bana yardımcı olabilecek kimse yok mu siz tedaviye kaçıncı gün başlamıştınız yani uzun protokol olanlar
canım tekrar çok geçmiş olsun .böyle hassas zamanlarda kazalar bol olur Rabbim beterinden ve büyüğünden korusun.ben de cicibebe ile senin diyologlarını okuduğumda gülmekten ölücem galibaALLAH sizin gönlünüzün muradını versin emiiii
Canim benim ya cok gecmis olsun Allah iyiligini versin adamda sok ustune sok yasamistir Allah beterinden korusun insallah bundan sonra hersey yolunda gider
cnm kalinkamcım ben napim anam adamın tamponunu deydircek yer arıyodu geldi bizim tampona deydirdi bennapim şimdi söle söle suç benimmi anam
Günaydın arkadaşlar bir kaç gündür sadece topiğimize girip sayfaları okuyup çıkıyorum işler çok yoğun yazamıyorum...
bebeğim hemşerim çok geçmiş olsun, allah şifa versin, kızım kendini okut nazar mı var acep üstünde,, ama her darlığın peşine bir ferahlık verir rabbim bu darlıklarda seni mutluluğa çıkarsın inşallah...
Cicibebem sen nasılsın... günler zor geçiyor biliyorum ama sonu güzel olacak ya artık rahatla... Canım benim eşimde kkya girmemden rahatsız oluyor ne yazık ki...
Amayam sabah seni rüyamda gördüm ne gördüğümü hatırlamıyorum ama rüyamdaki fıstık sendin biliyorum... Sıkıtı hissetmedim uyanınca sadece o kadarını biliyorum.. (normalde ben hiç rüya görmem:)
Kalbimdesin tedavin nasıl gidiyor arkadaşım, doktorundan memnun musun... yumişler nasıl allah tedavini hayırlı etsin, bebişini kucağına almanı ve sağlıkla büyütmeni nasip etsin arkadaşım..
Kalinkam ve yelizim siz tedaviye ne zaman başlayacaksınız, nerede yaptıracağınıza karar verdiniz mi? Yelizim adet olmuşsun inan bende çok ümitlenmiştim ama böylesi de güzel olacak inşallah..
Tedaviye başlayacaklara, başlayanlara, sonuç bekleyenlere ve tedavi olmayıp rabbimden bekleyenlere ( yani BEN ve benim gibiler ) burada olmasada evlat hasreti çekenlere rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin... "ol" desin ve bizi anne etsin inşallah..
Bu arada kızlar yarın bende doktoruma gideceğim.. Bazen müthiş bir kasım ağrım oluyor, bıçak gibi saplanıp beni mahvediyor. Bu yüzden hem muayene olacağım hem de neden negatif olduğunu konuşacağım... valla tüp doktoruma gitmeye hiç ümidim yoktu ama eşime sancım olduğunu söyleyince randevu al gidelim dedi.. oraya bir daha asla gideceğimizi düşünmemiştim.... acaba sonu başka türlü olur mu.. dua edin ne olur merhamete gelmiş olsun inşallah...
kızlar çok öptüm sevgi ve dua ile..
Mrb arkadaslar hepinizi coooook ozlemsim insss herkes iyidir tedavide olan sonucunu bekleyen ve bebisleri gobisinde olan yani hepinizin allah isini rast getirsin
Bana gelince ben cok sukur iyiym bi sure girmedim topige biliyorsunuz moralim bozuk oldugu icin sizleride uzmek istemedim cok sukur simdi iyiyim amayacim sen nasilsin cnm durumlar nasil cilek kodal hati guzbahar bebekcim pers ..... ve suan adi aklima gelmeyen butun kizlar hepinize tekrar selamlar
Gecmis olsun cnm yaaa verilmis sadakan varmisss
kız anam sen nerelerdesin uzun zamandır yaaaaaaaaa...
saol bitanem sen nasılsın napıyosun tedaviye nezaman başlıcan iyisin dimi ay seni çok özlemişim ya
Kızlaaaaar sonucum çıktı, 150 geldi.
10. gün 16
12. gün 34
16. gün 150
doktoru aradım ulaşamadım, kurban olayım bir şey söyleyin. Artık sevinebilir miyim, hamile miyim fikriniz nedir?
Değer düşük ama hala katlanıyor? Ay kalp krizi geçiricem!
kızlar Merhaba,
Dün gece biraz kanamam olunca doktorumu aradım,oda bugün için testi tekrarlamamı söyledi ve malesef değerim 0,49 a düşmüş.doktorum ilaçları bırakabileceğimi söyledi.ilk denemem negatif sonuçlandı.dondurulmuş embriyolarım ile yola devam edeceğim .en erken ne zaman başlaya biliyorum bir fikriniz varmı? umarım diğer tüm arkadaşlarımın positif sonuçu görürler.hepimiz bu yolda verdiğim emeğin karşılığını alacağız bir gün buna eminim.
B hcg sonuç 0,1 olmadı ilk denemem negatif çıktı .....
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.....
mrb arkadaslar hepinizi coooook ozlemsim insss herkes iyidir tedavide olan sonucunu bekleyen ve bebisleri gobisinde olan yani hepinizin allah isini rast getirsin
bana gelince ben cok sukur iyiym bi sure girmedim topige biliyorsunuz moralim bozuk oldugu icin sizleride uzmek istemedim cok sukur simdi iyiyim amayacim sen nasilsin cnm durumlar nasil cilek kodal hati guzbahar bebekcim pers ..... Ve suan adi aklima gelmeyen butun kizlar hepinize tekrar selamlar
kizlar keseyi gorduk sukurler olsun iyiymis 7 ocak kalp atisi Allah.im herkese.nasip etsin
nesecim.h.geldin ins. bebegin tekrar saglikla gelir tatlim
monicageller cim.gozun aydin saglikla gelsin minis
kizlar.herkes iyidir ins sayfalari okuyamadim.telden.giriyorum islerde cok yogun isyerinde kalbim sizlerle optuk herkesi.guzel haberlerin ardi arkasi kesilmesin ins ...
canım hoşgeldinözlettin yahuuu iyi olmana çok sevindim.bundan sonra herşey daha iyi olcak allah'ın izniyle sabır ve tevekkül inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?