2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

cnm bence hamilesin sonuçta değerler katlanarak gitmiş gözün aydın :)

Canım tebrik ederim bence tutunma geç oldu ve herşey yoluna girdi umarım geri kalan adımlarıda bir an önce hayırlısıyla atlatırsın

canım kalp krızı felan geçirme bak hamilesin değerin katlanmış bıdık sana tutunmuş bırakmıyor maşallah

Tek tek yazamadım sayfayı baştan sona işgal etmiyim diye Hepinizi çok seviyorum çok teşekkür ederim desteklerinize... Allah hepimizi en kısa zamanda sağlıkla kavuştursun bebişlere.

Canım gözünaydın Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşalllahhhhhhh

arkadaşlar bana yardımcı olabilecek kimse yok mu siz tedaviye kaçıncı gün başlamıştınız yani uzun protokol olanlar

arkadaşlar bana yardımcı olabilecek kimse yok mu siz tedaviye kaçıncı gün başlamıştınız yani uzun protokol olanlar

bende adetin 21.günü lucrin başladım canım adet olduğum gün gittim doktora iğnenin 13.günü kist varmış 3 gün sonra çağırdı yine lucrin devam endişe etme

cnm rabbim hepimizin gönlünün muradını versin amiiinnnnnnnnnnn....bide sen hep gül bitanem hep gül yüzünden gülücükler eksik olmasınnn böle böle

Canim benim ya cok gecmis olsun Allah iyiligini versin adamda sok ustune sok yasamistir Allah beterinden korusun insallah bundan sonra hersey yolunda gider

cnm kalinkamcım ben napim anam adamın tamponunu deydircek yer arıyodu geldi bizim tampona deydirdi bennapim şimdi söle söle suç benimmi anam

cnm güzbaharım hemşerim allah razı olsun biliyorum bi gün bizimde hasretimiz son bulucak allahımın izniyle sende dikkat et artık kendine bide sonucunu banada yaz neden ağrın oluyo diye habersiz bırakma bizi seni çok seviyoruzzzzz bitanem a.e.o

kız anam sen nerelerdesin uzun zamandır yaaaaaaaaa...

kız anam sen nerelerdesin uzun zamandır yaaaaaaaaa...

saol bitanem sen nasılsın napıyosun tedaviye nezaman başlıcan iyisin dimi ay seni çok özlemişim ya

Ya cnm ikiz bebeklerimi kaybetmistim ya cnm moralman cok bozuktum sizleride fazla uzmemek icin biraz siteye ugramadim ama simdi cok sukur iyiyim cnm bende sizleri ozledim dayanamadim dondum cnm iki uc ay ara verecem cunku dusugum daha yeni bitti cnm sonra dondurulmuslara devam inss cnm ya sana da tekrar gecmis olsun ya tedavi asamani etkilememistir inss cnm

Son düzenleme:

hamilesin canım yaaa ALLAH'a şükürler olsun inşaALLAH sonuna kadar herşey yolunda gider.Rabbim her zaman yüzünü güldürsün.ne kadar sevindim anlatamam

canım çok geçmiş olsun vakti gelmemiş demek ki....inşaALLAH dondurulmuş tedavinle kavuşursun cennet kokan yavrularına canım tedavi aralıklarını senin vücuduna göre doktor belirliyor ama 2 aydan önce başlamazlar diye düşünüyorum.herşey gönlünce olsun inşaALLAH

canım hoşgeldinözlettin yahuuuiyi olmana çok sevindim.bundan sonra herşey daha iyi olcak allah'ın izniyle sabır ve tevekkül inşaallah

canım gözün aydın 7 Ocakta da inşaALLAH kalp atışlarını alacaksın merak etme herşey gönlüne göre olsun

Bayanlar bende bu ay başladım. Sizlerin mesajlarını okuyorum ne zamandır. Bende payşımda bulunmak istedim. Allah inş hepimize hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip eylesin. Sizlerin tedavide kaç yumurtanız oluştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…