- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
cnm rabbim hepimizin gönlünün muradını versin amiiinnnnnnnnnnn....bide sen hep gül bitanem hep gül yüzünden gülücükler eksik olmasınnn böle böle
kizlar keseyi gorduk sukurler olsun iyiymis 7 ocak kalp atisi Allah.im herkese.nasip etsin
nesecim.h.geldin ins. bebegin tekrar saglikla gelir tatlim
monicageller cim.gozun aydin saglikla gelsin minis
kizlar.herkes iyidir ins sayfalari okuyamadim.telden.giriyorum islerde cok yogun isyerinde kalbim sizlerle optuk herkesi.guzel haberlerin ardi arkasi kesilmesin ins ...
Hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için... Çok mutluyum ama içim hala rahat değil.
Doktorla konuştum, şöyle dedi: "hamilesin, artışın gayet iyi. ama 50'nin altında değerlerle başlayan gebeliklerde %30-40 oranında fire verilebiliyor. ben prensip olarak ultrasonda görmeden kesin konuşmama taraftarıyım."Pazartesi testi tekrarlamamı istedi, 600 civarı bir değer bekliyoruz. Eğer o değeri görürsek ultrason için randevulaşacağız. 1500'den önce gözükmezmiş ultrasonda.
Yani dostlarım, sabır taşı olma yolunda ilerliyorum.Şimdi de önce pazartesiyi sonra da ultrasonu bekleyeceğiz. Şöyle bi içim rahat hamileyim diyemedim kimseye. Ama buna da şükür, umudumuz devam ediyor. Allah hepimize sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bebişler nasip etsin...
kızlar Merhaba,
Dün gece biraz kanamam olunca doktorumu aradım,oda bugün için testi tekrarlamamı söyledi ve malesef değerim 0,49 a düşmüş.doktorum ilaçları bırakabileceğimi söyledi.ilk denemem negatif sonuçlandı.dondurulmuş embriyolarım ile yola devam edeceğim .en erken ne zaman başlaya biliyorum bir fikriniz varmı? umarım diğer tüm arkadaşlarımın positif sonuçu görürler.hepimiz bu yolda verdiğim emeğin karşılığını alacağız bir gün buna eminim.
B hcg sonuç 0,1 olmadı ilk denemem negatif çıktı .....
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.....
Sagol cnm insss sen nasilsin basladinmi tedaviye cnm
bende adetin 21.günü lucrin başladım canım adet olduğum gün gittim doktora iğnenin 13.günü kist varmış 3 gün sonra çağırdı yine lucrin devam endişe etme
yani adetimin 4 günü gitmiş olucam eğer kist patlamışsa tedaviye devam eder inşallah seninde benimde kistlerimiz patlarda tedavi sorunsuz inşallah canım, senin sorun neydi bizde sebepsiz :26:
Bayanlar bende bu ay başladım. Sizlerin mesajlarını okuyorum ne zamandır. Bende payşımda bulunmak istedim. Allah inş hepimize hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip eylesin. Sizlerin tedavide kaç yumurtanız oluştu
canım tedavin hayırlı olsun inşaALLAH bütün işlerin kolay olur..tedavinin sonunda seninde müjdeli haberlerini alırız....
yani adetimin 4 günü gitmiş olucam eğer kist patlamışsa tedaviye devam eder inşallah seninde benimde kistlerimiz patlarda tedavi sorunsuz inşallah canım, senin sorun neydi bizde sebepsiz :26:
sağol canım senin benim ve burda bekleyen tüm arkadaşlarımın hayırlısıyla tez zamanda muradı olur inşallah, ne kadar zor bi durum ancak çekenler bilirsenin transfer ne zaman inşallah
amiinn inşallah tatlımbizim sorunumuz azosperm canımm yarın gittiğimde kist küçülmediyse hafif uyutup iğneyle boşaltıcak kisti :26:
amiinn inşallah tatlımbizim sorunumuz azosperm canımm yarın gittiğimde kist küçülmediyse hafif uyutup iğneyle boşaltıcak kisti :26:
selencim nasılsın canım c.tesiye az kaldı Rabbim sanada yavrularını almayı nasip etsin inşaALLAH.işlerin nasıl
amin canım.yarın doktorda randevum var...belki tahmini bir zaman söyler diye umuyorum
inşallah çabucak alırda gelirsin bebişini
inşaALLAH kistin kaybolmuş olur da gerek kalmaz operasyona.ALLAH C.C gönlüne göre versin
seninki ne kisti canım bana doktorum hiç iğneyle boşaltırız demedi yaaaa, peki boşaltınca tedaviye devam edebiliyomusun hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?