2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

cnm rabbim hepimizin gönlünün muradını versin amiiinnnnnnnnnnn....bide sen hep gül bitanem hep gül yüzünden gülücükler eksik olmasınnn böle böle

CANIM BENİM ÇOK TATLISIN ALLAH HEPİMİZE GÖNLÜMÜZDEN GEÇENLERİ HAYIRLI EDİP VERSİN İNŞAALLAH..

İyi akşamlar kızlar; birkaç gündür neredeyse kimse girmiyor. Topiğimize nazar değdi sanırım, iyice boşaldı.Genelde herkes sonuçlarını aldığı için topiğe pek girilmeyecek sanırım.

Tatlım gözün aydın, Allah tamamını erdirsin inşallah...

Rabbim inşallah 600 civarı değeri gormeyi ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Canım geçmiş olsun donmuş embriyo ilgili bir bilgim yok ama inşallah 2. denemede hayırlısıyla pozitif sonucunu alırsın.Umarım emeklerin boşa çıkmaz. ne zaman başlayacakmışsın canım? dualarım seninle...

B hcg sonuç 0,1 olmadı ilk denemem negatif çıktı .....
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.....

Canım tedaviye gerek kalmadan Allahım biran önce bebeşini kucağına almayı nasip eder inşallah...

melindam3535 canım seni merak ediyorum.

haticim bugün yazılarını oldum iyi olmana çooooooooooookkkkk sevindim.

Bu arada ismini yazmadığım unuttuğum demeyeceğim atladığım tüm kader arkadaşlarıma opu olanlara, transfer olanlara, gün sayanlara,kalp atışı bekleyenlere, kese göreceklere Allahım hepimizin duasını kabul eder ve bebişlerimizi en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip eder inşallah. DUALARIM SİZİNLE...

Yüce Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

RABBİM SANA MUCİZE NASİP ETSİN.GÜZÜNÜ BAHARA ÇEVİRSİN İNŞAALLAH.BAHAR AYI GİBİ SENDE BEREKETLENİP ÇOĞALIRSIN İNŞAALLAH

bende adetin 21.günü lucrin başladım canım adet olduğum gün gittim doktora iğnenin 13.günü kist varmış 3 gün sonra çağırdı yine lucrin devam endişe etme

yani adetimin 4 günü gitmiş olucam eğer kist patlamışsa tedaviye devam eder inşallah seninde benimde kistlerimiz patlarda tedavi sorunsuz inşallah canım, senin sorun neydi bizde sebepsiz :26:

selencim nasılsın canım c.tesiye az kaldı Rabbim sanada yavrularını almayı nasip etsin inşaALLAH.işlerin nasıl

yani adetimin 4 günü gitmiş olucam eğer kist patlamışsa tedaviye devam eder inşallah seninde benimde kistlerimiz patlarda tedavi sorunsuz inşallah canım, senin sorun neydi bizde sebepsiz :26:

canım tedavin hayırlı olsun inşaALLAH bütün işlerin kolay olur..tedavinin sonunda seninde müjdeli haberlerini alırız....

canım hoşgeldin aramıza tedavin hayırlı olsun.yumurta sayısı kişiye göre değişiyor inşaALLAH kaliteli yumurtaların olur....pozitif sonuç alırsın

canım tedavin hayırlı olsun inşaALLAH bütün işlerin kolay olur..tedavinin sonunda seninde müjdeli haberlerini alırız....

sağol canım senin benim ve burda bekleyen tüm arkadaşlarımın hayırlısıyla tez zamanda muradı olur inşallah, ne kadar zor bi durum ancak çekenler bilir senin transfer ne zaman inşallah

amiinn inşallah tatlım bizim sorunumuz azosperm canımm yarın gittiğimde kist küçülmediyse hafif uyutup iğneyle boşaltıcak kisti :26:

sağol canım senin benim ve burda bekleyen tüm arkadaşlarımın hayırlısıyla tez zamanda muradı olur inşallah, ne kadar zor bi durum ancak çekenler bilir senin transfer ne zaman inşallah

amin canım.yarın doktorda randevum var...belki tahmini bir zaman söyler diye umuyorum

amiinn inşallah tatlım bizim sorunumuz azosperm canımm yarın gittiğimde kist küçülmediyse hafif uyutup iğneyle boşaltıcak kisti :26:

seninki ne kisti canım bana doktorum hiç iğneyle boşaltırız demedi yaaaa, peki boşaltınca tedaviye devam edebiliyomusun hemen

selencim nasılsın canım c.tesiye az kaldı Rabbim sanada yavrularını almayı nasip etsin inşaALLAH.işlerin nasıl

sağol canım arkadaşım evet cumartesiye az kaldı. gün sayıyorum,saat sayıyorum heyecandan sayıyorum da sayıyorum. işlerim yoğun ama yinede buraya girmeye çalışıyorum kimsecikleri göremiyorum zaman zaman üzülüyorum.

canım sol kasığımdaki batma halen devam ediyor. hiç hastalanacakmış gibi değilim ama bu kötü haber mi iyi haber mi bilmiyorum. hiç leke falan gelmiyor. başımda 2 gündür şiddetli ağrı var. stresten migrenim tuttu sanırım oda mide bulantısı yapıyor. zaman zaman tansiyonum oynuyor sanırım, başım dönüyor. aslında ani hareketler yapmamaya çalışıyorum ama ne oluyor bilmiyorum. Karnıma ara ara kramplar giriyor. şu cumartesi bi gelseydi meraktan öldüm. Ama sabrediyorum. Cumartesi sabah kaçta giderim hastaneye kaçta sonuç çıkar onu bile bilmiyorum. benden haberler böyle sen nasılsın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…