2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım insan ister istemez kendini çok dinliyor bence kasık batmaları iyi haber inşaALLAH müjdeli haberini alacağız......

canım hoşgeldin aramıza tedavin hayırlı olsun.yumurta sayısı kişiye göre değişiyor inşaALLAH kaliteli yumurtaların olur....pozitif sonuç alırsın

Saolasın kalbimdesin. Çok yumurta oluştu kist oluşursa diye korktum. Cumartesi toplanacak yumurtalar inş

canım insan ister istemez kendini çok dinliyor bence kasık batmaları iyi haber inşaALLAH müjdeli haberini alacağız......

sağol canım haklısın inşallah dediğin gibi olur. Seninde yarın doktorla randevun varmış sanırım. Güzel haberler alman dileğiyle canım.

selam arkadaşım sanırım yaklaşık aynı günler transferimiz oldu. benim 11.12.2013 de transfer oldu ve 23 aralık test günümdü dayanadım tabi 20 aralıkta yaptırdım 53 cıktı hemen doktoru aradım gebesin dedi. artık yapmana gerek yok dedi ama ben tabi pazartesi aile hekimimle yaptım 200 cıktı.bugunde kadın doğuma gittim doktor 1 ocaktan sonra gel dedi. keseyi görelim diye. tekrar istersen test yapalım dedi ben de siz bilirsiniz deyince yapmadı. benim değerlerim sana göre bayağı düşük neden ola ki bi sıkıntı yoktur demi??????:18::18:

ay hadi inşallah canımya gidince bece birdaha deneyelim diycektir eşin

canım benim iyiyim sen nasılsın.yarın ilk kontrolüm var bakalım doktor neler diyecek.sen nasılsın

iyim canımya iç güveysinden halice işte benimde yarın dahiliye dr rendevum var bu tıroit bezlerine bakacak tekrar tüp dr normal olmassa deyerlerin tırasferi yine ertelerim demişti inşallah normalle dönmüştür inşallah bu son tedavilerimiz olur bebe lerimizi alırız kucağımıza

Arkadaşlar en baştaki tabloda herkesin sonucu daha belli olmadığından mı yazmıyor

inşaALLAH sonuçların iyi çıkar bebeğine giden yolda bütün engeller kalkar hayırlı sağlıklı alırız yavrularımızı

Adım geçmiş unutmadığın için başta teşekkürler canım,üzülmeni çok iyi anlayabiliyorum,bende üçüzlerimi kaybetmiştim bekledik biri belki elenir diye ama redüksiyonla(birini elemekle) kaybettim 😞.ama ben inanıyorum bu yola baş koymuş insanların inş rabbim hepsine muradını verecek.ben iyyim çok şükür 7 haftalık kalp atışlarını duyduğum bebeklerimin küçük olan bir tanesinin 9.hafta kesesinin boş olduğunu gördük.inş allahım diğerine kavuşmayı nasip eder.rabbim en kısa zamanda seninde gönül ferahlığına ulaştırsın.hepimiz az çok aynı imtihandan geçiyoruz inş bunları başarıyla atlatmak nasip olur.dua ve sevgiyle Allah'a emanet 🙏

Son düzenleme:
canım hoşgeldinözlettin yahuuuiyi olmana çok sevindim.bundan sonra herşey daha iyi olcak allah'ın izniyle sabır ve tevekkül inşaallah

Bende iyiyim canım difrizdeki yavrularımı almak için tedaviye başladım yarın kontrolüm var bakalım Mevlam bana neyi nasip edecek
Cnm arkadasim hadi bismillah inss yarin guzel haberle don inss merakla beklicem cnm

Sagol cnm ya inss rabbim hepimizin muradini gonderecek insss hepiniz aklimdaydiniz inanki sanki kardeslerim gibi oldunuz
Ayy cnm ya cok uzuldum inss kalan bebisini sag salim kucagina alacaksin cnm hayirlisi olsun kendine iyi bak cnm ve kendini unutturma sakin hep ugra cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…