- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
sağol canım arkadaşım evet cumartesiye az kaldı. gün sayıyorum,saat sayıyorum heyecandan sayıyorum da sayıyorum. işlerim yoğun ama yinede buraya girmeye çalışıyorum kimsecikleri göremiyorum zaman zaman üzülüyorum.
canım sol kasığımdaki batma halen devam ediyor. hiç hastalanacakmış gibi değilim ama bu kötü haber mi iyi haber mi bilmiyorum. hiç leke falan gelmiyor. başımda 2 gündür şiddetli ağrı var. stresten migrenim tuttu sanırım oda mide bulantısı yapıyor. zaman zaman tansiyonum oynuyor sanırım, başım dönüyor. aslında ani hareketler yapmamaya çalışıyorum ama ne oluyor bilmiyorum. Karnıma ara ara kramplar giriyor. şu cumartesi bi gelseydi meraktan öldüm. Ama sabrediyorum. Cumartesi sabah kaçta giderim hastaneye kaçta sonuç çıkar onu bile bilmiyorum. benden haberler böyle sen nasılsın canım?
canım hoşgeldin aramızatedavin hayırlı olsun .yumurta sayısı kişiye göre değişiyor inşaALLAH kaliteli yumurtaların olur....pozitif sonuç alırsın
Saolasın kalbimdesin. Çok yumurta oluştu kist oluşursa diye korktum. Cumartesi toplanacak yumurtalar inş
canım insan ister istemez kendini çok dinliyorbence kasık batmaları iyi haber inşaALLAH müjdeli haberini alacağız......
Saolasın kalbimdesin. Çok yumurta oluştu kist oluşursa diye korktum. Cumartesi toplanacak yumurtalar inş
nasılsın arkadaşım hemşerim nasıl gidiyor
sağol canım haklısın inşallah dediğin gibi olur. Seninde yarın doktorla randevun varmış sanırım. Güzel haberler alman dileğiyle canım.
merhaba arkadaşlar en son b hcg değerlerim 1678-3786 çıktı bgn 5 hafta bitti doktorumuz haftaya çağırdı kalp atışı ve keseyi aynı anda görelim diye öncesinde tekrar rahatsız etmeyelim diye peki sorum şu kalp atışları en erken ne zaman duyuluyor haftaya gittimde duyulmuş olurmu
Günaydın arkadaşlar bir kaç gündür sadece topiğimize girip sayfaları okuyup çıkıyorum işler çok yoğun yazamıyorum...
bebeğim hemşerim çok geçmiş olsun, allah şifa versin, kızım kendini okut nazar mı var acep üstünde,, ama her darlığın peşine bir ferahlık verir rabbim bu darlıklarda seni mutluluğa çıkarsın inşallah...
Cicibebem sen nasılsın... günler zor geçiyor biliyorum ama sonu güzel olacak ya artık rahatla... Canım benim eşimde kkya girmemden rahatsız oluyor ne yazık ki...
Amayam sabah seni rüyamda gördüm ne gördüğümü hatırlamıyorum ama rüyamdaki fıstık sendin biliyorum... Sıkıtı hissetmedim uyanınca sadece o kadarını biliyorum.. (normalde ben hiç rüya görmem:)
Kalbimdesin tedavin nasıl gidiyor arkadaşım, doktorundan memnun musun... yumişler nasıl allah tedavini hayırlı etsin, bebişini kucağına almanı ve sağlıkla büyütmeni nasip etsin arkadaşım..
Kalinkam ve yelizim siz tedaviye ne zaman başlayacaksınız, nerede yaptıracağınıza karar verdiniz mi? Yelizim adet olmuşsun inan bende çok ümitlenmiştim ama böylesi de güzel olacak inşallah..
Tedaviye başlayacaklara, başlayanlara, sonuç bekleyenlere ve tedavi olmayıp rabbimden bekleyenlere ( yani BEN ve benim gibiler ) burada olmasada evlat hasreti çekenlere rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin... "ol" desin ve bizi anne etsin inşallah..
Bu arada kızlar yarın bende doktoruma gideceğim.. Bazen müthiş bir kasım ağrım oluyor, bıçak gibi saplanıp beni mahvediyor. Bu yüzden hem muayene olacağım hem de neden negatif olduğunu konuşacağım... valla tüp doktoruma gitmeye hiç ümidim yoktu ama eşime sancım olduğunu söyleyince randevu al gidelim dedi.. oraya bir daha asla gideceğimizi düşünmemiştim.... acaba sonu başka türlü olur mu.. dua edin ne olur merhamete gelmiş olsun inşallah...
kızlar çok öptüm sevgi ve dua ile..
amin canım sağolasın.büyük güne doğru gidiyorumgünler azaldıkça heyecan dorukta
canım benim iyiyim sen nasılsın.yarın ilk kontrolüm var bakalım doktor neler diyecek.sen nasılsın
iyim canımya iç güveysinden halice işte benimde yarın dahiliye dr rendevum var bu tıroit bezlerine bakacak tekrar tüp dr normal olmassa deyerlerin tırasferi yine ertelerim demişti inşallah normalle dönmüştür inşallah bu son tedavilerimiz olur bebe lerimizi alırız kucağımıza
Arkadaşlar en baştaki tabloda herkesin sonucu daha belli olmadığından mı yazmıyor
Mrb arkadaslar hepinizi coooook ozlemsim insss herkes iyidir tedavide olan sonucunu bekleyen ve bebisleri gobisinde olan yani hepinizin allah isini rast getirsin
Bana gelince ben cok sukur iyiym bi sure girmedim topige biliyorsunuz moralim bozuk oldugu icin sizleride uzmek istemedim cok sukur simdi iyiyim amayacim sen nasilsin cnm durumlar nasil cilek kodal hati guzbahar bebekcim pers ..... ve suan adi aklima gelmeyen butun kizlar hepinize tekrar selamlar
inşaALLAH sonuçların iyi çıkar bebeğine giden yolda bütün engeller kalkar hayırlı sağlıklı alırız yavrularımızı
şallah canım inşallah seninde az kadı bebeklerine kavuşmana allah yar ve yardımcın olsun karnın böyle olsun
canım hoşgeldinözlettin yahuuu iyi olmana çok sevindim.bundan sonra herşey daha iyi olcak allah'ın izniyle sabır ve tevekkül inşaallah
Cnm arkadasim hadi bismillah inss yarin guzel haberle don inss merakla beklicem cnmBende iyiyim canım difrizdeki yavrularımı almak için tedaviye başladım yarın kontrolüm var bakalım Mevlam bana neyi nasip edecek
Adım geçmiş unutmadığın için başta teşekkürler canım,üzülmeni çok iyi anlayabiliyorum,bende üçüzlerimi kaybetmiştim bekledik biri belki elenir diye ama redüksiyonla(birini elemekle) kaybettim 😞.ama ben inanıyorum bu yola baş koymuş insanların inş rabbim hepsine muradını verecek.ben iyyim çok şükür 7 haftalık kalp atışlarını duyduğum bebeklerimin küçük olan bir tanesinin 9.hafta kesesinin boş olduğunu gördük.inş allahım diğerine kavuşmayı nasip eder.rabbim en kısa zamanda seninde gönül ferahlığına ulaştırsın.hepimiz az çok aynı imtihandan geçiyoruz inş bunları başarıyla atlatmak nasip olur.dua ve sevgiyle Allah'a emanet 🙏
Iyim kuzum sabırsızlıkla 2ocağı bekliyorum günler geçmez oldu sen nasılsın?arkadaşım sen nasılsın nasıl geçiyor günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?