canımmbenim inşlah önemli bi sorunun yoktur.hayırlı haberlerini bekliyoruz bana gelince inşlaahh ocak 12 de yeniden tedaviye başlıyorum bu sefer estorfem diye bi ilaçla başlıaycakmışım hakkımızda hayırlısı bakalımmKalinkam ve yelizim siz tedaviye ne zaman başlayacaksınız, nerede yaptıracağınıza karar verdiniz mi? Yelizim adet olmuşsun inan bende çok ümitlenmiştim ama böylesi de güzel olacak inşallah..
Tedaviye başlayacaklara, başlayanlara, sonuç bekleyenlere ve tedavi olmayıp rabbimden bekleyenlere ( yani BEN ve benim gibiler ) burada olmasada evlat hasreti çekenlere rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin... "ol" desin ve bizi anne etsin inşallah..
Bu arada kızlar yarın bende doktoruma gideceğim.. Bazen müthiş bir kasım ağrım oluyor, bıçak gibi saplanıp beni mahvediyor. Bu yüzden hem muayene olacağım hem de neden negatif olduğunu konuşacağım... valla tüp doktoruma gitmeye hiç ümidim yoktu ama eşime sancım olduğunu söyleyince randevu al gidelim dedi.. oraya bir daha asla gideceğimizi düşünmemiştim.... acaba sonu başka türlü olur mu.. dua edin ne olur merhamete gelmiş olsun inşallah...
kızlar çok öptüm sevgi ve dua ile..
çok geçmiş olsun biliyorum üzülmemek elde değil ama üzülüyoz işte 2 adet dönemi geçirmek yeterliymiş yeni tedavi için ..en azından dondurulmuşların var çok şükür o kadar iğneleri yeniden yemiyeceksin allahın izniyle bu sefer bebeğine kavuşumanı dilerim ...kızlar Merhaba,
Dün gece biraz kanamam olunca doktorumu aradım,oda bugün için testi tekrarlamamı söyledi ve malesef değerim 0,49 a düşmüş.doktorum ilaçları bırakabileceğimi söyledi.ilk denemem negatif sonuçlandı.dondurulmuş embriyolarım ile yola devam edeceğim .en erken ne zaman başlaya biliyorum bir fikriniz varmı? umarım diğer tüm arkadaşlarımın positif sonuçu görürler.hepimiz bu yolda verdiğim emeğin karşılığını alacağız bir gün buna eminim.
geçmiş olsun aynı durumu yaşayan biri olarak üzüntünü paylaşıyorum en kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşalahhhB hcg sonuç 0,1 olmadı ilk denemem negatif çıktı .....
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.....
tebrik ederim inşalahh değerlerin katkat katlanır :)Hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için... Çok mutluyum ama içim hala rahat değil.
Doktorla konuştum, şöyle dedi: "hamilesin, artışın gayet iyi. ama 50'nin altında değerlerle başlayan gebeliklerde %30-40 oranında fire verilebiliyor. ben prensip olarak ultrasonda görmeden kesin konuşmama taraftarıyım."Pazartesi testi tekrarlamamı istedi, 600 civarı bir değer bekliyoruz. Eğer o değeri görürsek ultrason için randevulaşacağız. 1500'den önce gözükmezmiş ultrasonda.
Yani dostlarım, sabır taşı olma yolunda ilerliyorum.Şimdi de önce pazartesiyi sonra da ultrasonu bekleyeceğiz. Şöyle bi içim rahat hamileyim diyemedim kimseye. Ama buna da şükür, umudumuz devam ediyor. Allah hepimize sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bebişler nasip etsin...
meraba neşe hoşgeldin tekrar kaldığımız yerden devam inşalahh :) :)Mrb arkadaslar hepinizi coooook ozlemsim insss herkes iyidir tedavide olan sonucunu bekleyen ve bebisleri gobisinde olan yani hepinizin allah isini rast getirsin
Bana gelince ben cok sukur iyiym bi sure girmedim topige biliyorsunuz moralim bozuk oldugu icin sizleride uzmek istemedim cok sukur simdi iyiyim amayacim sen nasilsin cnm durumlar nasil cilek kodal hati guzbahar bebekcim pers ..... ve suan adi aklima gelmeyen butun kizlar hepinize tekrar selamlar
amiinn inşallah tatlımbizim sorunumuz azosperm canımm yarın gittiğimde kist küçülmediyse hafif uyutup iğneyle boşaltıcak kisti :26:
hamilesin canım yaaa ALLAH'a şükürler olsun inşaALLAH sonuna kadar herşey yolunda gider.Rabbim her zaman yüzünü güldürsün.ne kadar sevindim anlatamam
Tatlım gözün aydın, Allah tamamını erdirsin inşallah...
Rabbim inşallah 600 civarı değeri gormeyi ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Canım geçmiş olsun donmuş embriyo ilgili bir bilgim yok ama inşallah 2. denemede hayırlısıyla pozitif sonucunu alırsın.Umarım emeklerin boşa çıkmaz. ne zaman başlayacakmışsın canım? dualarım seninle...
Canım tedaviye gerek kalmadan Allahım biran önce bebeşini kucağına almayı nasip eder inşallah...
melindam3535 canım seni merak ediyorum.
haticim bugün yazılarını oldum iyi olmana çooooooooooookkkkk sevindim.
Bu arada ismini yazmadığım unuttuğum demeyeceğim atladığım tüm kader arkadaşlarıma opu olanlara, transfer olanlara, gün sayanlara,kalp atışı bekleyenlere, kese göreceklere Allahım hepimizin duasını kabul eder ve bebişlerimizi en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip eder inşallah. DUALARIM SİZİNLE...
Yüce Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
canımmbenim inşlah önemli bi sorunun yoktur.hayırlı haberlerini bekliyoruz bana gelince inşlaahh ocak 12 de yeniden tedaviye başlıyorum bu sefer estorfem diye bi ilaçla başlıaycakmışım hakkımızda hayırlısı bakalımm
çok geçmiş olsun biliyorum üzülmemek elde değil ama üzülüyoz işte 2 adet dönemi geçirmek yeterliymiş yeni tedavi için ..en azından dondurulmuşların var çok şükür o kadar iğneleri yeniden yemiyeceksin allahın izniyle bu sefer bebeğine kavuşumanı dilerim ...
geçmiş olsun aynı durumu yaşayan biri olarak üzüntünü paylaşıyorum en kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşalahhh
tebrik ederim inşalahh değerlerin katkat katlanır :)
meraba neşe hoşgeldin tekrar kaldığımız yerden devam inşalahh :) :)
Maşallah maşallah....
hadi bakalım inşallah tatlım kalp atışını görürsün de rahatlarsin birazcık. ..
canım gözün aydın 7 Ocakta da inşaALLAH kalp atışlarını alacaksın merak etme herşey gönlüne göre olsun
Sagol bitanem inss cnm
Seninde gozun aydin cnm allah tamamina erdirsin inss cnm
Nesecim hoş geldin, inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini duyarız. Biz de seni özledik...
Kodal canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Kalbimin çarpıntısı durmuyor, inşallah güzel gelişmeler olur.
Sevgiaşk çok teşekkürler canım, güzel haberlerine çok sevindim. Allah hepimize nasip etsin o keseyi ve kalp atışlarını görmeyi :))
Canım gözünaydın Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşalllahhhhhhh
günaydınnnnn
ayşenurcum gözünaydın
cnm ben 8 cm lik kistle başladım tedaviye yumurta toplama günü kistin içini iğne ile boşalttılar
kızlar günaydınnn dün keselerimizi görmeye gittik ve iki tane minicik kese gördük allahın izni ile ocağın 10 unda da kalp atışlarını duymaya gidicez
Kuzum rahat ol hatırlıyorsanız sevgininde öyle olmuştu pozitif haberini aldı inşallahh canım yarın güzel haberle geleceksin halay çekicez içime olcak gibi doğuyor vallakızlar bugün 11. gün yarın sabah kan vermeye gideceğim. şimdi kahverengi pıhtı gelmiş. ne demek ya...........
ama hastalanacak gibi değilim kasıklarımda batma devam ediyor.
kızlar bugün 11. gün yarın sabah kan vermeye gideceğim. şimdi kahverengi pıhtı gelmiş. ne demek ya...........
ama hastalanacak gibi değilim kasıklarımda batma devam ediyor.
Kuzum rahat ol hatırlıyorsanız sevgininde öyle olmuştu pozitif haberini aldı inşallahh canım yarın güzel haberle geleceksin halay çekicez içime olcak gibi doğuyor valla
Günaydın canim.benimde 3 gün kahverengi lekelenmem olmuştu.korkma bence ve bozma kalbini.insallah hamilesin sen :))
Selam kızlar
Benim 16 aralıkta transferim olmuştu. O gün hastanede 25 aralıkta test günü demişlerdi. Ben de çarşamba günü yaptırdım 0, 2 çıktı moralim bozuldu doğal olarak. Doktoru aradım erken yaptirmissin dedi cuma tekrar yaptir gozukmemis olabilir dedi. Bu sabah tekrar yaptırdım şimdi sonucu bekliyorum. İnşallah bebeğim tutunmustur da erken diye gozukmemistir. İnşallah bugün güzel haberi alabilirim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?