2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kızlar bugün 11. gün yarın sabah kan vermeye gideceğim. şimdi kahverengi pıhtı gelmiş. ne demek ya...........
ama hastalanacak gibi değilim kasıklarımda batma devam ediyor.

canımmm pıhtı mı gelmiş druna sordunmu tatlım sor istersen bi
inşallah güzel haberlerini alırız kuzum dualarımdasın

yuvasız kuşlara bile dal verip yuva kurduran rabbim hakımızda en hayırlısı neyse bizlere de onu nasip eyle HAYIRLI CUMALAR

canım güzel haberlerini bekliyoruz

Sevgi canim hayırlı olsun. ..
ben 6+4 gibi kalp atışı gördüm ama duyamadim.8. Veya 9.haftada duyuluyormus galiba.

kodalcım maşallah bebişinee
ben şuan 5+0 oluyorum 6. haftaya girdim
7 ocakta 6 haftam bitmiş oluyor benimde 6+3 falan oluyorum galiba zaten yolk sacını falan gördü dr
demek 6 hafta bitince görebiliyoruzz

Son düzenleme:
canımmm pıhtı mı gelmiş druna sordunmu tatlım sor istersen bi
inşallah güzel haberlerini alırız kuzum dualarımdasın

canım sormadım eşim arayım diyor. ben aramasını istemiyorum. offfffffff:18::18::18::18:

canım sormadım eşim arayım diyor. ben aramasını istemiyorum. offfffffff:18::18::18::18:

korkma bebeğim kahve akıntı yerleşme diyorlar kanama olmadığı sürece korkmayın diyorlar
ama için rahat etmesi için arayabilirsin ben pazar günü sabahın köründe aramıştım adamııı
inşallah güzel haberlerini alırız tatlımm ne kadar zor bilirim beklemek

Son düzenleme:
kızlar yarın yumurtalar toplanacak çok sakindim ama bugün acayip stres yapmaya başladım :S umarım yeterince yumurtam toplanır ve döllenir o kadar iğneye ilaca bi yan etki olmadı ama bu çatlatma iğnesi beni mahvetti gözlerim kapanıyor başım da çatlayacak ağrıdan , transferden sonra zaten yatıcam diye avutuyorum kendimi artık.. bana şans dileyin benim için de lütfen dua edin Allah yardımcımız olsun :)

kuzum daha yerleşmemiş mi? tutunma ile yerleşme bir değil mi? Valla gördün çok iyi sabrettim ama şimdi pıhtı gelince tel gibi gerildim. son 1 gün hatta 1 gün bile değil yarın sabah kalkar kalkmaz kan vermeye gideceğim. Ne güzel akıntısız falan bu güne kadar geldim. ne hastalandım ne kabız oldum. çok dikkatli hareket ettim.

İnşallah yarın size güzel haber verebilirim. bana dua et tatlım...

bu arada keseyi görmüşsün gözün aydın dün akşam okuyup sana yazmıştım. Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip eder inşallah.

Bende iyim canım bugün 6. Günüm test günümü bekliyorum 2 Ocak'ta inşallAhhh önce senin güzel haberini alıcaz içini ferah tut mutlu sona az kaldı kuzum bebişleri üzme teyzeleri kızar sonra

bendende 8. gün geldi tatlım yerleşirken damara denk geliyormuş oda kanama yapıyormuş biliyorsun bende çok korkmuştum inşallah güzel haberini alırız dualarımdasın tatlım benim
ayrıca tşk ederim darısı sana ve isteyenlere inşallah görmemişim yazını
iş yerinde işler çok yoğun yıl sonu bide e faturaya geçiyorum fenalardayım yani akşamda erkenden uyuyorum 9 gibi

sağol tatlımm inşallahhhh. Benle birlikte Rabbim bütün bebek isteyenlerin yüzünü güldürsün.Bu mübarek cuma gününde Allahım dualarımızı kabul eder inşallah.

cnm senin kese boyu kaç cm di bana doktorum yolk sacıyla ilgili hiç bişi demedi endişelendim şimdi

Internetten baktım sonucum 0. Doktorumla konuştum en erken transferden sonraki 12. Gun belli olur dedi.ben hep transfer gunuyle sayiyodum doktorun dediği gibi sayinca 11. Gun oluyor bugün. Erken olduğu için çıkmamış olabilir mi yaa ???

canım sonuçla ilgili drunla bi görüş istersen
eğer pozitif olsa az da olsa değer çıkardı tatlım ama çok erken yaptırdıysan çıkmıyo 7 günden önce bugün kaçıncı günün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…