2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım sonuçla ilgili drunla bi görüş istersen
eğer pozitif olsa az da olsa değer çıkardı tatlım ama çok erken yaptırdıysan çıkmıyo 7 günden önce bugün kaçıncı günün

Bugün 11. Gun 0 çıktı. 9.gun yaptırdım 0, 2 çıkmıştı. Tutmadigini tahmin ediyorum aslında ama bir umut belkii diyorum işte. ..

biliyorum bitanem bebeklerini kaybettiğini hatırlatmak istemedim sormadım bile.....bana gelince aksamıcak inşllh 1 ayda bismillah dicem nasipse bitanem ya

kızlar.. sanırım transferde kullanılan sonda dan dolayı enfeksiyon kaptım. helede iki gün arayla iki transfer yaptırınca mahvoldum.tuvalete gitmeye korkar oldum.agrı yanma ve sarı akıntım var.doktorumu arasammı bilemedim çok fenayım.

neden üzülüyorsun ki canım bi arkadaş da bu topikte 16 ile başladı önemli olan katlanması evet değer düşük ama testlere devam katlanır inşallah geç tutunmadır belki

Insallah yukselir tabi ama umidim yok hic. Ilk denememde 9. gun 168 cikmisti. Ikizdi gerci ama en azindan 50_60 ciksaydi daha bi umidim olurdu. Nasip hayirlisi neyse o olsun...

Insallah yukselir tabi ama umidim yok hic. Ilk denememde 9. gun 168 cikmisti. Ikizdi gerci ama en azindan 50_60 ciksaydi daha bi umidim olurdu. Nasip hayirlisi neyse o olsun...

Masal merhaba, mervenin bahsettiği o arkadaş benim :)
5. gün embriyosu, 10. gün sonucum 16.
12. gün 34
16. gün 150.
Allah nasip ederse pazartesi bir daha baktırıcam (20. gün) ve yine dörde katlayıp 600lere ulaşmışsa ultrason için randevu alacağım.
İlk sonucu aldığımda ben de kendimi yedim bitirdim çok üzüldüm ama bak imkansız değil.
Düşük beta hcg ile başlayıp sonradan yükselerek bebeğini kucağına almış bir sürü kadın varmış.
Senin durumunda (ve hala benim durumumda da) kimyasal gebelik ihtimali var, değer istenenden düşük ama hamile olma ihtimali de var.
gel içini ferah tut bebişini üzme :) 2 gün sonra bir daha yaptır, o zaman bir daha düşünelim.

meraba kızlar nasılsınız? ben miyom için ameliyatımı oldum, açık ameliyat yapıldı. hatırlarsanız kasım ayında ikinci tüp bebek tedavimiz başlayacaktı, sonra doktorlar birden görüş değiştirdi, acil ameliyat dediler ve sonrasında bebek işini erteleyerek ameliyata yöneldik.
işin özeti, bende ameliyat oldum, 7 cm boyundaki miyomum alındı. 3-4 ay dinlenme denildi, sonrasında inş tedavimize yeniden başlayacağız bakalım. sizler nasılsınız, neler yaptınız?
inşaallah topimizde bol bol pozitif sonuçlarınız olmuştur

Son düzenleme:
selam,
ben de kan tahlili için c.tesi-yarını bekliyorum. (yarın 12. gün olacak)

ama dayanamayıp 7. ve 8. günlerde kendim test yaptım negatif çıktı

canım sormadım eşim arayım diyor. ben aramasını istemiyorum. offfffffff:18::18::18::18:

Canım inşallah korkulacak birşey yoktur bilmiyorum okudun mu ama ben 6. Haftamın içinde bildiğin regli gibi bir kanama bile geçirdim tabiki çoook korktum allahım kimsenin başına vermesin ama böyle şeyler olabiliyor üzülme inşallah yerleşme kanamasıdır bol bol dua et bende edicem senin için

slm arkadaşlar.

bende 16 aralıkta aşılama yaptırdım ve bugün 12.günüm.dün evde kendim erken gebelik testi yaptım ve sonuç negatiff ( ama bugün çamaşırıma küçük küçük kahverengi lekeler bulaşmış daha reglime 4 gün var.anlamadım gitti...

Sevgiciğim, sende transferin 8. günü mü yerleşme kanaması oldu? Benim tansferim pazartesi yapıldı, offf, hiç bir şey hissetmiyorum. Çok hastalandım, öksürük, hapşuruk, ağrı, ateş ne ararsan vardı. 3 gün çok fenaydım ama 2 gündür iyiyim Allaha şükür. Öksürürken kasıklarımda çok batma oluyor,bir de kasıktan bacağıma vuran bir ağrı var . Bunun dışında tık yok bende. Bilmiyorum artık ama, karnımı tuta tuta öksürük duruyorum. Sanki tutunca bişey olacak.

Benim adet gunum bugun hem de transferin 8.gunu dayanamadim 7.gun 2 kez idrar testi bugunde sabah yaptim sonuc tek cizgi cok uzgunum adet gunum bugun olmasi gerekiyordu ancak hicbirsey yok kan testim 2 ocak sizce bu ne demek yorumlarinizi bekliyorum.......

Canim ben 16.gunumde betahcg 200iken yapmistim idrarda hala negatifti o yuzden bosuna kendini uzme derim

Seranay bu 2.denemem ilki haziranda oldu negatif bu dondurulmus adet gunun 27kasim transfer 19 aralik kan testi 2 ocak

Son düzenleme:
Kizlar hepinize iyi aksamlar inss herkes iyidir
hosbuldum cnm inss cnm sende basliyormussun ocakta inss bu sefer olacak arkadasim

10. gun beta hcg 15
cnm suan hamilesin onemli olan bir gun sonra yaptiracagin test cnm simdiden kendini uzme ve bebegine inan ins sana sikisiki tutunsun

biliyorum bitanem bebeklerini kaybettiğini hatırlatmak istemedim sormadım bile.....bana gelince aksamıcak inşllh 1 ayda bismillah dicem nasipse bitanem ya
sagol bitanem inss senin icinde hersey guzel olacak

Cnm sen test gunune odaklan baska bisey dusunme ve idrar testlerinede guvenme inss kanda baktirdinmi guzel haber vereceksin
Sence 19 aralik transfer 2 ocak 14 gun test icin uzun degil mi dondurulmus embr oldugu icin mi acaba
Bende gecen ay dondurulmus yaptirmistim benim dr 10. gun kanda baktirmami soylemisti cnm bu test tarihkeri bence dr lara gore degisiyor cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…