canım sonuçla ilgili drunla bi görüş istersen
eğer pozitif olsa az da olsa değer çıkardı tatlım ama çok erken yaptırdıysan çıkmıyo 7 günden önce bugün kaçıncı günün
Ya cnm ikiz bebeklerimi kaybetmistim ya cnm moralman cok bozuktum sizleride fazla uzmemek icin biraz siteye ugramadim ama simdi cok sukur iyiyim cnm bende sizleri ozledim dayanamadim dondum cnm iki uc ay ara verecem cunku dusugum daha yeni bitti cnm sonra dondurulmuslara devam inss cnm ya sana da tekrar gecmis olsun ya tedavi asamani etkilememistir inss cnm
10. gun beta hcg 15
neden üzülüyorsun ki canım bi arkadaş da bu topikte 16 ile başladı önemli olan katlanması evet değer düşük ama testlere devam katlanır inşallah geç tutunmadır belki
Insallah yukselir tabi ama umidim yok hic. Ilk denememde 9. gun 168 cikmisti. Ikizdi gerci ama en azindan 50_60 ciksaydi daha bi umidim olurdu. Nasip hayirlisi neyse o olsun...
canım sormadım eşim arayım diyor. ben aramasını istemiyorum. offfffffff:18::18::18::18:
Insallah yukselir tabi ama umidim yok hic. Ilk denememde 9. gun 168 cikmisti. Ikizdi gerci ama en azindan 50_60 ciksaydi daha bi umidim olurdu. Nasip hayirlisi neyse o olsun...
bendende 8. gün geldi tatlım yerleşirken damara denk geliyormuş oda kanama yapıyormuş biliyorsun bende çok korkmuştum inşallah güzel haberini alırız dualarımdasın tatlım benim
ayrıca tşk ederim darısı sana ve isteyenlere inşallah görmemişim yazını
iş yerinde işler çok yoğun yıl sonu bide e faturaya geçiyorum fenalardayım yaniakşamda erkenden uyuyorum 9 gibi
Benim adet gunum bugun hem de transferin 8.gunu dayanamadim 7.gun 2 kez idrar testi bugunde sabah yaptim sonuc tek cizgi cok uzgunum adet gunum bugun olmasi gerekiyordu ancak hicbirsey yok kan testim 2 ocak sizce bu ne demek yorumlarinizi bekliyorum.......
Canim ben 16.gunumde betahcg 200iken yapmistim idrarda hala negatifti o yuzden bosuna kendini uzme derim
aa ciddi misin?
betahcg hangi degerlere yukselirse idar testinde sonuc cıkabilir hale geliyor acaba
Serenay tsk ederim cvp icin evet haklisin birde kan testinin adet gununden sonra olmasi normalmi
hosbuldum cnm inss cnm sende basliyormussun ocakta inss bu sefer olacak arkadasimcanımmbenim inşlah önemli bi sorunun yoktur.hayırlı haberlerini bekliyoruz bana gelince inşlaahh ocak 12 de yeniden tedaviye başlıyorum bu sefer estorfem diye bi ilaçla başlıaycakmışım hakkımızda hayırlısı bakalımm
çok geçmiş olsun biliyorum üzülmemek elde değil ama üzülüyoz işte 2 adet dönemi geçirmek yeterliymiş yeni tedavi için ..en azından dondurulmuşların var çok şükür o kadar iğneleri yeniden yemiyeceksin allahın izniyle bu sefer bebeğine kavuşumanı dilerim ...
geçmiş olsun aynı durumu yaşayan biri olarak üzüntünü paylaşıyorum en kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşalahhh
tebrik ederim inşalahh değerlerin katkat katlanır :)
meraba neşe hoşgeldin tekrar kaldığımız yerden devam inşalahh :) :)
cnm suan hamilesin onemli olan bir gun sonra yaptiracagin test cnm simdiden kendini uzme ve bebegine inan ins sana sikisiki tutunsun10. gun beta hcg 15
sagol bitanem inss senin icinde hersey guzel olacakbiliyorum bitanem bebeklerini kaybettiğini hatırlatmak istemedim sormadım bile.....bana gelince aksamıcak inşllh 1 ayda bismillah dicem nasipse bitanem ya
Cnm sen test gunune odaklan baska bisey dusunme ve idrar testlerinede guvenme inss kanda baktirdinmi guzel haber vereceksinBenim adet gunum bugun hem de transferin 8.gunu dayanamadim 7.gun 2 kez idrar testi bugunde sabah yaptim sonuc tek cizgi cok uzgunum adet gunum bugun olmasi gerekiyordu ancak hicbirsey yok kan testim 2 ocak sizce bu ne demek yorumlarinizi bekliyorum.......
Bende gecen ay dondurulmus yaptirmistim benim dr 10. gun kanda baktirmami soylemisti cnm bu test tarihkeri bence dr lara gore degisiyor cnmSence 19 aralik transfer 2 ocak 14 gun test icin uzun degil mi dondurulmus embr oldugu icin mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?