2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

evet canım 8. günü geldi leke azcık bişey
adet olcam diye çok telaş yapmıştım ama yerleşme kanamasıymış
bende arada adet olcak gibi ağrım vardı hala devam ediyo arada kasık batmalarım vardı
göğüslerim acıyodu ama hep ilaca bağlamıştım şimdi daha çok acıyo özellikle gece yatıp sabah kalkıncaa dokunamıyorum
ama herkeste belirti yada kanama olmuyor ben çok yedim bitirdim kendimi belirtilere takılarak ama olmayadabiliyormuş tatlım merak etme öksürünce merdive çıkınca hapşırınca düşecek yerde değilmiş
drum rahmi süngere benzetmişti içine bişey koyduğumuzu farzet düşermi dedi sıkıca sarıyor embriyoyu dedi
balon gibi boşluk olarak düşünme demişti :)
inşallah güzel haberini alırız senin ve diğer isteyen herkesin

Kızlar miğde bulantısı için önerileriniz var mı?ara ara kötü bir şekilde biranda oluyor

Son düzenleme:
Tsk kizlar ya rahatlattiniz beni bu arada iden senin adet ile ilgili belirtin kanaman oldumu 2 gun kalmis duzenlimiydi seninki kanamasi olupta sonuc pozitif olan varmi

Benimde test tarihim 2Ocak inşallahh güzel haberler alırız

Kızlar iyi akşamlar...Pazartesi günü opu yapılacak. Sanırım 4 yumurta var dr'un istediği boyutta...3 sağda,1 tane solda... Yumurta sayısı biraz az geldi...Sizlerin de görüşünüzü almak istedim...

8.gun lekelenme oldu demissin dondurulmus mu yoksa normal emb konulmustu ayrica adet gunun test gununden kac gun onceydi

öncelikle hepinizi selamlıyor sevgiyle öpüyorum... benim durumumu bilmeyenler için yazayım son negatif sonucumu aldıktan sonraki adetimin 9.gününde rahim filmi çektirdim buayki adetimle 4.tedavimize başlayacaktık teorik olarak adetime 10 günden fazla var bugün adetimin 20.günü lekelenme şeklinde kanamam başladı şaşırdım kaldım :0 merkezi aradım hemşireyle konuştum durumumu anlattım oda yarına kadar beklememi adetim tamamen sökülüp akışa geçerse aramamı tedaviye başlayabileceğimizi söyledi bide ben nette aynen böyle rahim filminden 10 gün sonra falan adet görüp o adetin üzerine hamile kalan bir arkadaşın hikayesini okumuştum acaba bu ay beklesemmi yoksa hemen tedaviye başlasammı ay hiç beklemediğim bişeydi çok şaşkınım bi akıl verin bana şimdiden teşekkürler...

Cok saol cnm insallah bebeklerimiz bizimledir pazartesi belli olcak artik. Butun gun agladim uyudum hayirlisi neyse o olsun dicek bisey yok artik...

Kalinkacim Merhaba...benim rahim filminden sonra çok değil az az da olsa 1 hafta kanamam olmuştu. ..

INSALLAH melindm hayirlisi olur sonuc istedigimiz gibi olur senin adet gunun ne zaman belirtin oldumu
Amİn canım inşallahh benim adet günüm 5 Aralık transferim 21aralık bugün 6. Günüm cokta belirti yok 2. Günü kasık ağrısı vardı şimdi arada oluyor

Iyim kuzum sabırsızlıkla 2ocağı bekliyorum günler geçmez oldu sen nasılsın?

iyiyim canım benimde 1 Ocakta yavruları buzluktan çıkarıp çözülmelerini bekleyeceğin her şey yolunda giderse transferim var...az kaldı canım biraz daha sabır şunun şurasında 2 Ocağa ne kaldı

Kalinkacim Merhaba...benim rahim filminden sonra çok değil az az da olsa 1 hafta kanamam olmuştu. ..

canım benim cevabın için teşekkürler ben film çekileli 11 gün geçti sonrasında hiç kanamam falan olmamıştı ilk defa bugün oldu...

Tebrikler arkadaşım gönlünü ferah tut rabbbimin izniyle seni bırakmayacak bıcırığın

kizlar bugun transferim vardi ins hayirli sonuc alirim dua edin bana ilk uc gun uaticam ama ilk gunden heryerim agridi

İki gündür girmiyorum sayfalar oku oku bitmedi güzel haber alan arkadaşlarım tebrik ediyorum hepinizi Rabbim daim etsin olumsuzlar üzülmüyoruz yalnız değilsiniz.... Hepiniz dualarımdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…