Sence 19 aralik transfer 2 ocak 14 gun test icin uzun degil mi dondurulmus embr oldugu icin mi acaba
Evet tatlim dondurulmus tedavide test gunu genelde adetten sonrasina geliyor.cunku transfer gec yapiliyor.
Sevgiciğim, sende transferin 8. günü mü yerleşme kanaması oldu? Benim tansferim pazartesi yapıldı, offf, hiç bir şey hissetmiyorum. Çok hastalandım, öksürük, hapşuruk, ağrı, ateş ne ararsan vardı. 3 gün çok fenaydım ama 2 gündür iyiyim Allaha şükür. Öksürürken kasıklarımda çok batma oluyor,bir de kasıktan bacağıma vuran bir ağrı var . Bunun dışında tık yok bende. Bilmiyorum artık ama, karnımı tuta tuta öksürük duruyorum. Sanki tutunca bişey olacak.
Benimde test tarihim 2Ocak inşallahh güzel haberler alırızBenim adet gunum bugun hem de transferin 8.gunu dayanamadim 7.gun 2 kez idrar testi bugunde sabah yaptim sonuc tek cizgi cok uzgunum adet gunum bugun olmasi gerekiyordu ancak hicbirsey yok kan testim 2 ocak sizce bu ne demek yorumlarinizi bekliyorum.......
Masal merhaba, mervenin bahsettiği o arkadaş benim :)
5. gün embriyosu, 10. gün sonucum 16.
12. gün 34
16. gün 150.
Allah nasip ederse pazartesi bir daha baktırıcam (20. gün) ve yine dörde katlayıp 600lere ulaşmışsa ultrason için randevu alacağım.
İlk sonucu aldığımda ben de kendimi yedim bitirdim çok üzüldüm ama bak imkansız değil.
Düşük beta hcg ile başlayıp sonradan yükselerek bebeğini kucağına almış bir sürü kadın varmış.
Senin durumunda (ve hala benim durumumda da) kimyasal gebelik ihtimali var, değer istenenden düşük ama hamile olma ihtimali de var.
gel içini ferah tut bebişini üzme :) 2 gün sonra bir daha yaptır, o zaman bir daha düşünelim.
öncelikle hepinizi selamlıyor sevgiyle öpüyorum... benim durumumu bilmeyenler için yazayım son negatif sonucumu aldıktan sonraki adetimin 9.gününde rahim filmi çektirdim buayki adetimle 4.tedavimize başlayacaktık teorik olarak adetime 10 günden fazla var bugün adetimin 20.günü lekelenme şeklinde kanamam başladı şaşırdım kaldım :0 merkezi aradım hemşireyle konuştum durumumu anlattım oda yarına kadar beklememi adetim tamamen sökülüp akışa geçerse aramamı tedaviye başlayabileceğimizi söyledi bide ben nette aynen böyle rahim filminden 10 gün sonra falan adet görüp o adetin üzerine hamile kalan bir arkadaşın hikayesini okumuştum acaba bu ay beklesemmi yoksa hemen tedaviye başlasammı ay hiç beklemediğim bişeydi çok şaşkınım bi akıl verin bana şimdiden teşekkürler...
Amİn canım inşallahh benim adet günüm 5 Aralık transferim 21aralık bugün 6. Günüm cokta belirti yok 2. Günü kasık ağrısı vardı şimdi arada oluyorINSALLAH melindm hayirlisi olur sonuc istedigimiz gibi olur senin adet gunun ne zaman belirtin oldumu
iyigeceler kızlar benimde bugün toplama vardı 14 yumiş toplandı inşlh salıcakla dölenirler busefer bebiş olurlar
Iyim kuzum sabırsızlıkla 2ocağı bekliyorum günler geçmez oldu sen nasılsın?
Kalinkacim Merhaba...benim rahim filminden sonra çok değil az az da olsa 1 hafta kanamam olmuştu. ..
Hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için... Çok mutluyum ama içim hala rahat değil.
Doktorla konuştum, şöyle dedi: "hamilesin, artışın gayet iyi. ama 50'nin altında değerlerle başlayan gebeliklerde %30-40 oranında fire verilebiliyor. ben prensip olarak ultrasonda görmeden kesin konuşmama taraftarıyım."Pazartesi testi tekrarlamamı istedi, 600 civarı bir değer bekliyoruz. Eğer o değeri görürsek ultrason için randevulaşacağız. 1500'den önce gözükmezmiş ultrasonda.
Yani dostlarım, sabır taşı olma yolunda ilerliyorum.Şimdi de önce pazartesiyi sonra da ultrasonu bekleyeceğiz. Şöyle bi içim rahat hamileyim diyemedim kimseye. Ama buna da şükür, umudumuz devam ediyor. Allah hepimize sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bebişler nasip etsin...
kizlar bugun transferim vardi ins hayirli sonuc alirim dua edin bana ilk uc gun uaticam ama ilk gunden heryerim agridi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?