10. gun beta hcg 15
Hadi inss hayirli haber vereceksin cnm allah tamamina erdirsin
masallahhhhhhhhhMerhaba,benim de transferle birlikte 12.gun degerim 16.2 idi.ustelik az da olsa kanamam vardi(
Dr.um deger dusuk ama hamilesin dedi.2 gunde bir kan testine baktik,yukseldi.kanama icinse gunde 2kez ,13gun progestan igne oluyodum bugune kadar.kese gorundu ama kucuk tabi...4gun bekleyelim dedi dr.Zeynep Kamile gidiyorum ben,cok umitli konusuyorlar,moralimi bozmama firsat vermediler,cok kiymetli bir bebek bu diyorlar:))
Umitli olmak lazim 'stres bebege iyi gelmiyormus,seninde umarim degerlerin benimkinden cok yukselir:))
kızlar günaydınnn dün keselerimizi görmeye gittik ve iki tane minicik kese gördük allahın izni ile ocağın 10 unda da kalp atışlarını duymaya gidicez
Sence 19 aralik transfer 2 ocak 14 gun test icin uzun degil mi dondurulmus embr oldugu icin mi acaba
masallahhhhhhhhh
Cnm inss bebegini kucagina aldigin gunleride gorursun
kızlar.. sanırım transferde kullanılan sonda dan dolayı enfeksiyon kaptım. helede iki gün arayla iki transfer yaptırınca mahvoldum.tuvalete gitmeye korkar oldum.agrı yanma ve sarı akıntım var.doktorumu arasammı bilemedim çok fenayım.
Benim adet gunum bugun hem de transferin 8.gunu dayanamadim 7.gun 2 kez idrar testi bugunde sabah yaptim sonuc tek cizgi cok uzgunum adet gunum bugun olmasi gerekiyordu ancak hicbirsey yok kan testim 2 ocak sizce bu ne demek yorumlarinizi bekliyorum.......
kizlar bugun transferim vardi ins hayirli sonuc alirim dua edin bana ilk uc gun uaticam ama ilk gunden heryerim agridi
kızlar günaydınnn dün keselerimizi görmeye gittik ve iki tane minicik kese gördük allahın izni ile ocağın 10 unda da kalp atışlarını duymaya gidicez
8.gun lekelenme oldu demissin dondurulmus mu yoksa normal emb konulmustu ayrica adet gunun test gununden kac gun onceydi
ins cnm hakkinda hayirlisi olsun sakin stres yapma ve bolbol yat dinlenİnsallah nesecim,kese suan ufak ama degerlerim bir hafta geriden geldigi icin umitliyim,transferin 25.gunu ama daha kocamla sarilip bir rahat rahat hamileyim diye sevinemedik maalesef.hep korku, yarin ne olacak diye..haftaya sanirim belli olacak,igneleri de biraktim.allah saglikli gebelik saglikli bebek versin diliyorum:))
Sanada mrb cnm cok sukur sen de ins iyisinsevgili arkadaşlar herkese merhaba, inşaALLAH afiyettesinizdir. ALLAH C.C hepimizin kaderine hayırlı sağlıklı evlatlar yazsın hepimizin son tedavileri olur bebeklerimizi kucağımıza alırız...
canım transferin hayırlı olsun inşaALLAHsımsıkı tutunup 9 ay sonra bırakırlar.Rabbim gönlündekini sana nasip etsin inşaALLAH
İnşallahhhh canım bu sefer olacak dualarım seninle güzel haberlerini alıcaz doğru diyosun kuzum az kaldıiyiyim canım benimde 1 Ocakta yavruları buzluktan çıkarıp çözülmelerini bekleyeceğin her şey yolunda giderse transferim var...az kaldı canım biraz daha sabır şunun şurasında 2 Ocağa ne kaldı
Aminnnnnnnnn canım inşallahhhhhhsevgili arkadaşlar herkese merhaba, inşaALLAH afiyettesinizdir. ALLAH C.C hepimizin kaderine hayırlı sağlıklı evlatlar yazsın hepimizin son tedavileri olur bebeklerimizi kucağımıza alırız...
Merhaba,benim de transferle birlikte 12.gun degerim 16.2 idi.ustelik az da olsa kanamam vardi(
Dr.um deger dusuk ama hamilesin dedi.2 gunde bir kan testine baktik,yukseldi.kanama icinse gunde 2kez ,13gun progestan igne oluyodum bugune kadar.kese gorundu ama kucuk tabi...4gun bekleyelim dedi dr.Zeynep Kamile gidiyorum ben,cok umitli konusuyorlar,moralimi bozmama firsat vermediler,cok kiymetli bir bebek bu diyorlar:))
Umitli olmak lazim 'stres bebege iyi gelmiyormus,seninde umarim degerlerin benimkinden cok yukselir:))
Ins cnm ya icim bi tuhaf. Doktorumuzda sonuc pozitif pazartesi tekrarlayalim tahlili dedi ama ne bilim korkuyorumseninde haberini bekliyorum umarim guzel haberler veririz:)
Ayni duygulari 13 gun once ben de yasadim maalesef.ama kendini sansli say,degerinin katlayarak cikmasini bekliceksin:))
Benim birde kanamam vardi,hala az az devam ediyor. Mutlu ol bence dilerim hepimiz mutlu oluruz bu kadar cileden sonra...
teşekkür ederim cnm darısı başına inşallahgözün aydın canım inşaALLAH kalp atışlarını da duyarsın.ALLAH C.C vaktinde kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?