2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

10. gun beta hcg 15

Merhaba,benim de transferle birlikte 12.gun degerim 16.2 idi.ustelik az da olsa kanamam vardi (
Dr.um deger dusuk ama hamilesin dedi.2 gunde bir kan testine baktik,yukseldi.kanama icinse gunde 2kez ,13gun progestan igne oluyodum bugune kadar.kese gorundu ama kucuk tabi...4gun bekleyelim dedi dr.Zeynep Kamile gidiyorum ben,cok umitli konusuyorlar,moralimi bozmama firsat vermediler,cok kiymetli bir bebek bu diyorlar:))
Umitli olmak lazim 'stres bebege iyi gelmiyormus,seninde umarim degerlerin benimkinden cok yukselir:))

masallahhhhhhhhh

Cnm inss bebegini kucagina aldigin gunleride gorursun

kızlar günaydınnn dün keselerimizi görmeye gittik ve iki tane minicik kese gördük allahın izni ile ocağın 10 unda da kalp atışlarını duymaya gidicez

gözün aydın canım inşaALLAH kalp atışlarını da duyarsın.ALLAH C.C vaktinde kucağına almayı nasip etsin

Sence 19 aralik transfer 2 ocak 14 gun test icin uzun degil mi dondurulmus embr oldugu icin mi acaba

Çatlama iğnesi yaptıysanız testi 14 gün sonra veriyorlar çünkü iğnenin etkisi zaten en erken 7 en geç de 10 gün içinde geçermiş. Mesela ben transferin 8. günü yada 10. günü test yaparsam hamile çıkabilirim çünkü bugün yani 5. gün ovitrelle çatlama iğnesi yaptım. Bunu bebeğin tutunmasını kolaylaştırmak için veriyorlarmış sanırım. Yada belki içerde çatlamayan yumurta kaldıysa diye mi veriyrlar bilmiyorum. Ama bu iğne yüzünden test tarihim 6 Ocak. Yani tam 15. gün.
Sen de çatlama iğnesi yapmış mıydın transferden sonra?

masallahhhhhhhhh

Cnm inss bebegini kucagina aldigin gunleride gorursun

İnsallah nesecim,kese suan ufak ama degerlerim bir hafta geriden geldigi icin umitliyim,transferin 25.gunu ama daha kocamla sarilip bir rahat rahat hamileyim diye sevinemedik maalesef.hep korku, yarin ne olacak diye..haftaya sanirim belli olacak,igneleri de biraktim.allah saglikli gebelik saglikli bebek versin diliyorum:))

geçmiş olsun canım .transferin hayırlı olsun doktorunu muhakkak ara

canım daha kanda bile çıkmama ihtimali var idrarda hiç çıkmaz üzme kendini 2 Ocağı bekleyip kanda yaptır

kizlar bugun transferim vardi ins hayirli sonuc alirim dua edin bana ilk uc gun uaticam ama ilk gunden heryerim agridi

canım transferin hayırlı olsun inşaALLAH sımsıkı tutunup 9 ay sonra bırakırlar.Rabbim gönlündekini sana nasip etsin inşaALLAH

kızlar günaydınnn dün keselerimizi görmeye gittik ve iki tane minicik kese gördük allahın izni ile ocağın 10 unda da kalp atışlarını duymaya gidicez

Tebrik ederim Aysenur keseleri gormussun:))
Sanirim transfer gunlerimiz yakin,benimki 2 aralik.kese boyutu ,5.5 mm.sizinki kac acaba? Benimki kucuk sanirim(

8.gun lekelenme oldu demissin dondurulmus mu yoksa normal emb konulmustu ayrica adet gunun test gununden kac gun onceydi

canım merhaba taze embriyo test gününden 2 gün önce oldu 5.gün transferi yapılmıştı canım

iyi akşamlar kızlar

sevgili arkadaşlar herkese merhaba, inşaALLAH afiyettesinizdir. ALLAH C.C hepimizin kaderine hayırlı sağlıklı evlatlar yazsın hepimizin son tedavileri olur bebeklerimizi kucağımıza alırız...

ins cnm hakkinda hayirlisi olsun sakin stres yapma ve bolbol yat dinlen

sevgili arkadaşlar herkese merhaba, inşaALLAH afiyettesinizdir. ALLAH C.C hepimizin kaderine hayırlı sağlıklı evlatlar yazsın hepimizin son tedavileri olur bebeklerimizi kucağımıza alırız...
Sanada mrb cnm cok sukur sen de ins iyisin
Agzina saglik cnm inss rabbim hepimizin muradini versin

iyiyim canım benimde 1 Ocakta yavruları buzluktan çıkarıp çözülmelerini bekleyeceğin her şey yolunda giderse transferim var...az kaldı canım biraz daha sabır şunun şurasında 2 Ocağa ne kaldı
İnşallahhhh canım bu sefer olacak dualarım seninle güzel haberlerini alıcaz doğru diyosun kuzum az kaldı

Ins cnm ya icim bi tuhaf. Doktorumuzda sonuc pozitif pazartesi tekrarlayalim tahlili dedi ama ne bilim korkuyorum seninde haberini bekliyorum umarim guzel haberler veririz:)

Ins cnm ya icim bi tuhaf. Doktorumuzda sonuc pozitif pazartesi tekrarlayalim tahlili dedi ama ne bilim korkuyorum seninde haberini bekliyorum umarim guzel haberler veririz:)

Ayni duygulari 13 gun once ben de yasadim maalesef.ama kendini sansli say,degerinin katlayarak cikmasini bekliceksin:))
Benim birde kanamam vardi,hala az az devam ediyor. Mutlu ol bence dilerim hepimiz mutlu oluruz bu kadar cileden sonra...

Ayni duygulari 13 gun once ben de yasadim maalesef.ama kendini sansli say,degerinin katlayarak cikmasini bekliceksin:))
Benim birde kanamam vardi,hala az az devam ediyor. Mutlu ol bence dilerim hepimiz mutlu oluruz bu kadar cileden sonra...

Aminnn. Hep bunun icin dua ediyorum cok yorucu bi yoldayiz. Manevi anlamda cöktuk maddi zaten zorlaniyoruz. Rabbim yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…