- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
Günaydınnn canım Aminnnn inşallahhhhhgüzel anneler her şey gönlümüze göre olsun.yeni gün umutlarımızı bize yakınlaştırsın
Selencim güzel haberlerini bekliyoruz Rabbim pozitif sonuç almanı nasip etsin.bizi habersiz bırakma
kanı sabah 8,30 da verdim sonuç ancak çıktı 18,2
olmamış dimi???
Ankara'ya faxı çekip eve geldim. klinikten haber bekliyorum.
olmamış dimi???
olmamış dimi???
olmamış dimi???
Kuzum hamilesin inşallahhhh degerin dahada artacak içini ferah tut üzme bebişikanı sabah 8,30 da verdim sonuç ancak çıktı 18,2
olmamış dimi???
olmamış dimi???
Kizlarr gunaydinnnn :))) uzun zamandir yazamadim maalesef((( hem is hayati hem hamilelik beni bayagi sarsti surekli uyuklama hali var uzerimde ( ise gitmek cok zor oluyor sabahlari uyanamiyorum iste devamli uyukluyorum nasil olacak bilmiyorum dun keseyi gordum allahima coksukur hastane randevum ptesi iidi ama dayanamadim doktorun muayenehanesine gittim gorduk keseyi tek kese doktorum guzel 1 kese dedi rabbim nazardan saklasin insallah 10 ocakta da kalp atisi icin cagirdi allah o gunu gormeyi de nasip eder insallah siz ve bebisler allaha emanet olun kizlarr opuyorum herkesiii
olmamış dimi???
cnm gözün aydın maşallahhkızlar günaydınnn dün keselerimizi görmeye gittik ve iki tane minicik kese gördük allahın izni ile ocağın 10 unda da kalp atışlarını duymaya gidicez
olmamış dimi???
Tebrik ederim,gebelik cikmis.insallah katlanarak cikar degerin,onemli olan o.canim, benimki 16.2 idi...
Dun 1926 idi ve kese gorundu,sadece geriden geliyor bence,moralini bozma sakin:)))
slm kızlar fazla giremiyorum bulantlar arttı bir de bu gece kanamam oldu az bir şey bu gün dr gittik kontrolüm vardı 5+5 günlügüz ve efet bebekler ikizzçok şükür saglıkları yerinde kalp atışıda başlamış maşallahh sesini duyamadım ama dr kalp atımı başlamış küçük oldugu için duyamayız dedi 15 gün sonra gidecez inş bir sorun olmaz saglıklı bir hamilelik süreçi olurr korkuyorum acıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?